Mat...

2009-11-27 klockan 02:55:42


Kryssans nya ingredienser i hennes mat, potatismjöl och vaniljyoghurt =)
Kryssan har just nu väldigt stora problem med sin mage och jag måste få ett stopp på det, eller att det lugnar sig iaf och då så har jag fått tips om potatismjöl och fil.
Fick denna yoghurt av Linn för den är ju för magen och ska hjälpa mag och tarmsystemet att bli bra igen. Så vi testar nu detta på Kryssan för att se om det ger något positivt resultat på henne.
Kryssan tycker väl inte att det är någon hit iaf, men hon äter det tack och lov =)
Så håller tummarna för en förbättring nu !!!

Puss och Kram från Pucko & Kryssan

Torsdag - Läkare...

2009-11-27 klockan 02:48:14


Jag måste bara börja inlägget med att jag har hört världens gulligaste nysning idag, lätet när nysningen kom var så underbart gulligt så kommer aldrig glömma denna nysning.
Det var när jag låg på " sängen " hos sjukgymnasten tidigare idag då jag hörde denna nysning när det var min sjukgymnast som det kliade i näsan för.
Och innan jag förstog att hon nös, och insåg hur gulligt det lät. Kommer som sagt aldrig glömma det och kan inte härma ljudet heller tyvärr.
Var då hos sjukgymnasten idag igen och fick samma behandling som sist, och denna gång så hjälpte det inte ett skit. Så fick ingen smärtlindring idag då när jag verkligen behövde det efter gårdagen, men bara bita i det sura äpplet.
Och innan jag gick till sjukgymnasten så var jag in en sväng på HLM i Rimbo för att kolla om dem hade fått in svaret från röntgen av mitt knä.
Dem håller på att gör reperation av receptionen så ni vet om ni ska dit någon gång. Så det var lite rörigt, men hittade tillslut rätt. Och pratade med kvinnan där, och hon skulle kolla om jag fick komma in och prata med en sköterska så fort som möjligt. Problemet var då att jag skulle ju till sjukgymnasten och hade typ 10 min på mig innan jag skulle dit. Hade kommit ner tidigare om dem inte hade bestämt sig för att fälla ett träd vid vägen så dem stängde av hela vägen så man fick vända och köra runt Norrbyggebyvägen för att komma till Rimbo. Tur att denna väg finns säger jag bara, var lite stressad så kappkörde med Göran från verkstaden, fort gick det och mer eller mindre på bredställ in mot Norrbyggeby utanför mig. Göran släppte sedan förbi mig och låg en bit bakom mig hela vägen ner till Rimbo, kan ju inte ljuga om att jag inte körde lagligt iaf. Men hade lite bråttom och får alltid en massa hinder ivägen när jag är stressad och har tider att passa =(
Då sa iaf kvinnan på HLM att jag skulle ringa så skulle dem ringa upp så fick man väl bestämma något genom telefonen då, men måste iaf ha en kopia av journalen som sjukgymnasten vill ha för vidare behandling.
Tack för det besöket och tack för jävla dumhuven som störde mig i min väg, annars kanske jag hade fått svaret på felet på mitt knä och fått en kopia på journalen.
Stressade sedan vidare till sjukgymnasten då, berättade detta och jag fick min behandling. Och under behandlingen så försökte hon ringa till HLM för att få svar, men dem svarade inte och då sa hon bara att dem har väl fikarast igen för klockan är vid 10. Är väl bara så typiskt !!!
Lite snack om frikortet sedan, men fick betala idag men det hade jag redan räknat ut. Min sjukgymnast skulle försöka få tag på HLM under dagen för att få svar och så skulle hon ringa mig om hon fick det. Men tråkigt nog så hörde hon inte av sig något och jag undrar om hon glömde bort det eller om hon inte fick tag på dem.
Jag ska iaf ringa imorgon själv tänkte jag, men tror jag åker dit istället och så sitter jag där och väntar då istället så kan jag få kopian på en gång då. Äh, jag åker dit för det blir nog lättare då.
Har ju tid under dagen att åka dit och efter besöket där så tänkte jag åka in en sväng till Norrtälje för att lösa ut mitt frikort som jag ska ha nu, betalade räkningen idag =)
Efter besöket hos sjukgymnasten så gick jag till bankomaten, hade ju fått lön idag och var lite intresserad på vad resultatet blev. Och när jag vänder på lappen får jag mer eller mindre andningsuppehåll, hur kan det stämma !?
Visst att jag hade räknat med att få mera i lön denna gång, men att jag skulle få 6 288 kr trodde jag inte alls på. Hade blivit glad om det var runt 4 500 kr som jag fick, men nu blev jag ju mer än glad =)
Visst dem pengarna tar ju slut fort ändå, men man blir ju alltid glad för pengar och speciellt när det blir mer än vad man hade räknat med.
Var in på Konsum en sväng och köpte mig 2 st avokado + skagenröra och sedan så fick Kryssan morötter och äpplen. En sväng ner till Granngården också och köpte en säck med havre och en säck med musli till Kryssan då det börjar lida mot sitt slut i tunnorna i stallet nu, lika bra att köpa påfyllning när man väl har pengar så att Kryssan inte står utan mat en dag.
Sedan hem en vända för att sedan åka ner till tandläkaren, inga större saker hos tandläkaren idag faktiskt. Efterkontroll med min bettskena, snackade lite om den och så slipade han till den lite och så. Pratade en hel del...
Får se hur det funkar nu med bettskenan, vi börjar iaf kunna prata samma språk nu iaf och vi är inte riktigt lika stora ovänner nu som i början. Nu kan jag faktiskt tänka mig att ha den även om det gör ont i början, men man får ett bättre resultat på morgonen. Och min tandläkare sa att det är upp till mig och jag bestämemr själv hur mycket jag vill ha och använda bettskenan. Men nu ska den inte klämma lika mycket, och som sagt lite bättre resultat har det ju blivit med denna. Men blir det inte bra så är det implantat som gäller som han började snacka om då jag inte ville lyssna längre, och det vet han.
Fick juluppehåll från tandläkaren nu, så åter igen dit den 28:e Januari 2010.

Efter det så åkte jag till stallet, och hämtade in min Kryssan från lersamlingen. Ingen lust alls att hämta sin häst i hagen, och min häst har ju ingen lust alls att komma till grinden heller utan man ska ut i leran och gå för att hämta henne. Och idag blev jag inte glad när jag hämtade henne i hagen för Ozzy följde med oss och när vi var på väg mot grinden så var han väldigt på Kryssan. Och Kryssan brunstar ju, och rätt som det är så hoppar han upp på henne och rider på henne !!! Ursäkta mig, men jävla häst !!!
Jag vill inte att han ska rida på henne inte, dels så verkar han ha försökt rida på henne tidigare för det är en reva i täcket efter honom och jag vill fan inte ha trasiga täcken på grund av att han har ridit på henne och sedan så är det inte bra för hennes rygg heller... Så jag sa till honom och då vänder han sig om och blir sur och satsar för att sparka mot mig. Och fan om han hade gjort det för då hade jag inte ställt in min häst där igen, vill inte ha en häst som vänder och sprakar mot en i hagen bara för att. Det räcker med en gång, nästa gång kanske man inte har änglavakt igen.
Han var på väg en gång till men hann då säga till honom så han kunde inte, blev så förbannad och vill inte ha någon häst som rider på min häst.
Efter en massa borstning så sadlade jag Kryssan och gjorde henne färdig för en ridtur, och innan jag tränsade så var jag ut i hagen igen för att hämta Cikita till Linn. Började även borsta Cikita och göra henne mer eller mindre klar tills Linn kom...
Vi skrittade sedan ut en sväng, Linn skulle sedan rida med Therese. Men jag vände hemåt jag eftersom jag hade en tid att passa.
Så red tillbaka till stallet och fixade med Kryssan och gav sedan henne mat, med vaniljyoghurt och potatismjöl. Så jag hoppas att det hjälper henne nu med hennes mage, för jag och Linn tog reda på detta på Onsdagen så jag ska testa detta och se om det ger något resultat. Men kan ju inte påstå att Kryssan verkar gilla det så grymt mycket, hon brukar hugga in på maten men nu står hon och pillar i maten och petar i sig. Brukar gå rätt fort för Kryssan att äta annars, men nu får man vänta och vänta på henne för att hon petar i sig maten. Men gör ju detta för din skull Kryssan, så vi hoppas på positivt resultat nu.
På kvällen var jag hem till mamma och käkade middag och snackade en massa, mycket att prata om nu eftersom vi inte träffats på länge nu... Så det blev mat, fika och så kollade jag och mamma på " S.O.S Gute " och efter det så drog jag hem till pappa igen.
Betalade även räkningar hos mamma så jag kunde skriva ut betalningen på sjukhusräkningen, så resa till Norrtälje blir det imorgon.
Blir nog en resa till Stockholm också för att besöka Erotikmässan, lite tråkigt för det verkar som alla andra är upptagna och inte vill eller kan följa med mig. Men kan vara skönt att göra något själv ibland också... =)
Nu gäller sängen för mig, hoppas ni läsare har haft en bra dag !?

Puss och Kram från Pucko

Torsdag - Horoskop...

2009-11-26 klockan 01:46:00

Vattumannen
Den 26 november

VARDAG:

Du får en trevlig dag även om du är på väg in i en period som lätt färgas av missförstånd och smågräl med vänner.

 

KÄRLEK/RELATIONER:

Din dag får en lätt romantisk ton, särskilt om du är född i början av veckan. Annars händer det inte särskilt mycket.

 

PENGAR/ARBETE:

Ta det försiktigare med arbetet, var nöjd med att ha ett tryggt jobb. Investeringar du gör är mycket lyckade.

 

DAGENS CITAT:

Paul Bourget -Flirten är kärlekens akvarell.

 

LYCKONUMMER:

19


Bort...

2009-11-26 klockan 01:37:53


Jag vill...
...följa vägen tills det tar stopp !!!

Onsdag - Hopplektion...

2009-11-26 klockan 00:40:04


Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv, då jag har klivit över ett hinder på min väg. Och inte vilket hinder som helst utan ett hopphinder med Kryssan.
Linn i stallet skulle till ridhuset i Rånäs idag för att ha hopplektion för några tjejer, och jag ville så gärna följa med dit för att försöka komma igång med hoppningen igen. Vill så gärna komma igång igen med hoppningen så jag kan komma dit jag vill, och så att alla spärrar släpper för mig och jag själv kan utbilda mig vidare i ridningen.
Problemet var ju bara att jag skulle iväg på kvällen, men vid ankomst till stallet så bjöd Linn på en fika. Så under fikastunden så planderade vi att Linn rider dit Kryssan och så rider jag Kryssan i ridhuset och så medans dem rider hemåt så åker jag dit jag hade planerat att åka till, och med andra ord så var det till min farmor och farfar där det bjöds på pannkakor idag.
Och efter jag hade käkat så skulle jag ner till stallet igen för att ta hand om Kryssan då, så Linn var med på det så vi bestämde detta. Du är bara för go och snäll du Linn, tänk om alla var som dig <3

Gjorde mitt besök i Rimbo innan jag skulle iväg till ridhuset för lektion, var in en sväng på Ica för att panta alla våra jävla säckar med flaskor hemma. Hela 4 st säckar som jag pressade in i min lilla skit bil, ibland är det bra med kombi men det får även plats en hel del i min bil också. Men väl framme vid Ica så ligger det pantflaskor i hela bilen, så fick ju plocka ihop dem igen och ner i säckarna och gick 2 omgångar då det var så mycket.
Och jag tänkte när jag började panta att denna maskin kommer balla ur under tiden jag pantar då jag har så mycket. Och vad tror ni händer då !? Jo, maskinen ballar ur och jag får ringa på personal * Arg *
Och då kommer nog Icas mest mesigaste person, förlåt och jag säger detta men var och är inte alls på humör idag. Så han kommenterade och så fixade han maskinen så jag kunde panta vidare, och hans kommentarer har jag lust med att köra upp i röven på honom. Skit i när jag bestämmer mig för att åka och panta, vill jag samla på hög så är det mitt problem !!! Han tyckte vi skulle ställa bilen i garaget så man kunde lägga in pantflaskorna i bilen direkt, hur fan gör man då om man inte har garaget ???
Suck säger jag bara, fick iaf panta alla mina flaskor och kom upp i en summa på 308 kr.
In en sväng på Ica för att köpa cigaretter till Linn och hämta ut pengarna för panten, och när jag står i kassen för att fixa detta så ber kassörskan om legitimation. Fan det ligger i bilen sa jag, och då sa hon att hon inte kunde sälja cigaretterna till mig. Fan, förbannad och superstressad var jag och ut till bilen gick jag och in på Ica igen. Ställde mig i kön igen för att vänta för att sedan visa upp körkortet och hon tackade så glatt då, så bara varsågod och så betalade jag och så gick jag.
Vidare till stallet då Linn nästan var färdig med Kryssan, hon hade borstat och även tvättat av Kryssan. Så det var bara att sadla och fixa lite småsaker så var dem redo att rida iväg. Medan dem red till ridhuset så åkte jag hem och hämtade mina ridstövlar som var hemma.
Stressade vidare till ridhuset då Linn och Fanny precis kom dit då jag kom, tog över min häst som hade varit lite nojjig på vägen till ridhuset sa Linn. Kryssan var lite småstel i början, men slappnade sedan av och jobbade riktigt fint i dressyren idag * Nöjd *
Hade mest tänkt att bara rida dressyr och sedan så fick det vara bra och Linn sa att om jag ville vara med på deras lektion så fick jag det, men det berodde ju på mitt knä. Slutade med att jag var med på deras lektion och gjorde dem flesta övningarna med rätt bra resultat.
Efter alla övningar så fixade dem lite mer hinder, hade tänkt att ge upp men fick då suget att bara ta ett litet skutt med Kryssan över ena oxern. Och när man väl känner det suget så känner jag att jag ska ta chansen när man väl känner så. Då jag är som jag är och har min spärr när det gäller hoppning, så jag tog chansen och sa till Linn att jag ville hoppa ena hindret.
Red upp mot hindret med lite nervositet i magen, lite okontrollerat så lättade vi över hindret och landande på andra sidan lite flaxigt. Men vafan, jag kom över hindret !!!
Frågade om jag kunde hoppa igen då suget fanns att få hoppa igen och försöka få det lite mera kontrollerat. Så på hindret igen och andra språnget gick bättre och jag blev så stolt över mig själv =)
Och Kryssan var rätt trött efter dagens övningar, men jävlar vad hon sög mot hindrena och även trav - och galoppbommarna som vi körde övningar med som var väldigt nyttigt för både mig och Kryssan.
Och nu några timmar efter så har jag jävligt ont i mitt knä, men ska inte klaga då det är självförvållat då jag visste att det inte var så bra att göra detta. Men jag hade suget att göra det och jag tog chansen som sagt, och är så stolt och glad över mig själv att jag gjorde detta och inte fegade ur.
För nu vill jag hoppa, vill hoppa mera och komma igång med hoppningen. Och Linn kommer ha lektioner lite då och då låter det som, så kommer nog försöka ta chansen och haka på hennes lektioner för att komma igång nu. För jag vill, vill komma någonstans =)
Måste släppa den fega Nattis nu och bli den mera tuffa Nattis, annars kommer jag inte komma dit jag vill. Jag vill så mycket, men det är även så mycket som stoppar i mitt huvud.
Men kommer jag igång med hoppningen så är det så mycket enklare, för har jag väl börjat så vill jag mer och mer. Och jag har ju hoppat som högst 75 cm med Kryssan, så jag har ju varit där en gång och vill komma längre !!!
Och Kryssan du är bara så underbar och bäst, och jag älskar dig så mycket så det gör ont <3 Jobbade först så fint i dressyren och var så mjukt och samarbetsvillig + att jag red utan hjälptyglar, och gjorde dessa övningar så gott du kunde, väl trött i slutet så hoppade och bjöd så förbannat mot hindrena. Vad mer kan man begära av henne !?
Du är mitt hjärta Kryssan, du är mitt allt <3

Nu ska jag göra mig en macka med lite te och le för mig själv över det jag gjorde idag, och sedan ta en citadon för mitt knä...
Mår så jävla piss idag... =(
Tack Linn för idag, du är underbar =)

Puss och Kram från Pucko

Måndag - Skitdag...

2009-11-24 klockan 02:19:55


Idag har det varit en riktig skitdag och egentligen inte mycket att skriva om, men skriver ner en liten notis iaf så ser det lite bättre ut.
Dagen började med att småbröderna var hemma, dagis och skola stängt idag pga av någon kvalitetsdag eller något liknande. Så pappa fick ta ledigt från jobbet och så var alla hemma idag, och vilket jag vaknade av idag.
Och hela dagen har det bara varit en massa tjafs hemma mellan småbröder och pappa...
Pallar inte med en massa tjafs och vill bara härifrån, paniken ökar !!!
Men dagen passerade med några timmar framför datorn med inte alls många vettiga saker gjorda. Hjälpte även pappa med lite städning av huset så att det skulle gå fortare så han kunde hinna med att gå ut och kolla på min bil. Frågade honom på Söndagen om det var väder om han kunde då kanske byta ventilkopspackningen på Måndagen, vilket han tyckte var helt okej.
Därimot så kändes det inte lika positivt idag då han inte alls var på humör, men pratade med honom och slutade med att jag hjälpte honom med städningen så skulle det vara överstökat snart och då tid för honom att kolla bilen.
Väl under motorhuvuen så började pappa mecka sönder och insåg då att det var inte alls som han trodde, och förstod att det var mera jobb än han trodde. Finns en bättre motor där man bara lyfter av första lagret och så byter man packningen och sen så är det klart, men på min bil så måste man ta bort allting och tändstift och hela kittet. Pappa sa att han absolut kunde fixa det bara han fick göra det en annan dag då vi började lite tidigare, så det blev inte så mycket meckande av min bil idag.
Gjorde då mig klar och åkte ner till Kryssan istället, som för övrigt fick en vilodag idag. Hade förbaskat ont idag och inte alls humöret för att jobba henne, då skulle jag bara bli arg på henne och så skulle allting bli fel. Därför vilodag, men fick då ompyssling idag <3
Ställde Kryssan på gången och spände fast henne i linorna i stallgången, eller hur man nu säger det ? Kommer inte på några ord eller en bra mening till det nu...
Och ena boxdörren stod öppen då Mirja stod och mockade Donovans box, Kryssan drar ner huvudet och fastnar då med linan i boxdörren och sitter fast, vilket gör att Kryssan får panik och kastar upp huvudet så linan går av och Kryssan smäller upp huvudet i lampan i taket =(
Ingen större fara med Kryssan tack och lov, lite skärrad bara. Lampan gick därimot sönder i plasten som sitter som skydd... Och linan fick jag fixa fast igen, hoppas ni förstår vad jag menar !?
Borstade sedan Kryssan och hon fick sedan sin mat också innan utgång i hagen igen, är även dags att ringa hovslagaren igen till Kryssan * Suck * Lös sko igen och åter denna gång så är det vänster bak igen, den skon hovlagaren var ut efter 3 veckor och skodde på igen.
Efter stallet så åkte jag ner till Ica idag igen och irrade runt, dem har ju gjort om därinne och jag hittar inte ett skit. Hittade mina varor jag skulle ha efter en massa springande...
Åkte sedan hemåt och middagen gjordes iordning, kyckling med potatis och currysås till. Och det var även gott denna gång med mat, blev en frukost / lunch / middag idag.
Kvällen var en kväll då man hängde framför datorn och inte gjorde ett skit mer eller mindre, glodde på skärmen och grubblande en massa...
En kvällsfika med Andreas och lite bloggskrivande avslutade kvällen, ett litet hastig ihopskrivet blogginlägg om Måndagen. Men känner att jag inte orkar lägga energi för att skriva om denna dagen så blir då detta inlägg.
Godnatt !!!

Puss & Kram från Pucko

Söndag - Helgen...

2009-11-24 klockan 01:52:34


Usch, nu har det blivit mycket tråkigheter här i bloggen ser jag. Dags att uppdatera med lite vardagligt och lite mera positivt som hänt under helgen.
Har varit ledig från jobbet i helgen, vilket har varit väldigt skönt då man har jobbat väldigt mycket denna vecka från alla andra veckor. Har varit en riktig stressvecka jämfört med annars, jobbat en massa och så ska man hinna med hästen innan eller efter jobbet.
På Onsdagen vad det besök hon sjukgymnasten och på Fredagen besök på sjukhuset för att röntga mitt knä. Så nu sitter man och väntar på röntgensvaret, med spänning och nervositet.
Vad kommer att hända och vad är felet ???
Lördagen inledde jag med en härlig sovmorgon, bara det att man väcktes av sina bröder var och varannan kvart. Lite jobbigt att ha småsyskon ibland och då speciellt på morgonen när dem vaknar alldeles för tidigt enligt mig.
Och då när man äntligen får sova efter denna vecka så ska man behöva väckas av dem.
Min bröder bor ju hos våran fader varannan vecka så jag ska väl inte klaga för då varannan helg så är det inga barn hemma och då får man sova i fred. Men då brukar det bara jobbet som kallar istället så då är sovmorgon inget att lita på.
Efter många timmar i sängen så försökte jag med min stela kropp att resa på mig ur sängen, skäms ju för mig själv på morgonen och det är ju nästan så tanterna på jobbet är inte alls så stela som en själv.
Uppe ur sängen och jag gjorde mig klar för att åka vidare till stallet, var tvungen att åka ner direkt då vi skulle åka till Fjällnora vid 14.30 - tiden.
Väl i stallet hämtade jag in min häst, Kryssan. Hade inte direkt bestämt mig vad jag skulle hitta på med madamen idag, tömkörning eller ridtur ut i det fria.
Veronica var i stallet och frågade om jag skulle rida, tvekade på svaret och Veronica sa att jag skulle rida för då kunde vi rida tillsammans. Och så var det bestämt och klart, jag red ut en sväng i det fria idag med Veronica. Och när vi var redo för att förflytta oss upp på hästryggen så frågade Christian om han kunde rida med oss, och det är väl klart att han fick det så vi väntade på honom och så red vi sedan alla 3 ut och red skogsrundan runt Igelsjö. Och det var underbart, solen sken och det var inte ett moln på himmelen. Kryssan njöt av ridturen och var så pigg och glad så för att komma ut och att det även var fint väder.
Vet dock inte vad hon fick för dampryck på vägen hem, stannade för en bil och dem andra började gå igen efter bilen hade passerat. Kryssan får något ryck och står på stället och trampar och studsar och kastar sig om och verkar allmänt puckad. Får tillslut henne att vända hemåt och vi fortsätter framåt, vad tänker hästar på ibland ?
Efter ridturen så var det mat som gällde för Kryssan, sedan ut i hagen igen.
Tog med mig 3 st schabrak hem åt Veronica så ska jag tvätta dem åt henne, en annan har ju en tvättmaskin där jag får tvätta vad jag vill och med det menas hästsaker. Och det är underbart att man kan tvätta hästsaker hemma, inte alla som kan tvätta i stallet eller hemma tyvärr.
Väl hemma så saktar jag in för att åka in på våran tomt, ser då hos grannen att mitt ex är där, blandade känslor av att se honom...

Stress för att sedan sätta sig i bilen och åka till Fjällnora, älskar detta ställe =) Och alla minnen därifrån, alla underbara minnen... Dit kan jag tänka mig att försvinna för att få lite lugn och ro, för där är det så mysigt att vara. Vill tillbaka till gamla tider...
Farmor och farfar hyrde en stuga i Fjällnora över helgen och så skulle även mina minsta bröder vara där över natten till Söndag, pappa hade spelning och dem skulle då vara barnvakt.
Och när vi ändå åkte dit så firade vi farmor lite eftersom hon fyller år kommande vecka på Torsdag. Stort grattis till min älskade farmor, du har en stor plats i mitt hjärta och hjälper mig att överleva <3
Så vid ankomst så bjöds det på kaffe och tårta, oj så gott det var med kaffe.
Vila magen en stund och kollade på film med småbröderna, och då var det " Drömkåken " som gällde. Och när jag och Andreas var mindre så tjatade även vi ut denna film, vilket mina minsta bröder även gör med denna film. Underbart bra film och man kan se den om och om igen =)
Sedan var det middag som gällde och då var det rullander med potatis och sås som slank ner i magen. Och även det var gott, men tror att jag alltid har gillat farmors mat. Finns nog inget som hon har gjort som jag inte har tyckt om. Kanske finns vissa småsaker, men det mesta äter jag som hon har lagat. Och jag är ju så kräsen med mat, och jag tror att farmor har lärt sig det så hon kanske vet hur hon ska få mig på fall på hennes mat så jag gillar det. Vad vet jag !?
Och efter maten så blev det ju såklart efterrätt, alltid ett måste när man äter med farmor och farfar.
Och idag så blev det bananasplitt, och även det slank ner i magen. Och man var ju så himla proppmätt efter allt detta intag.
Sedan var det dags för mig och pappa att åka hemåt igen, så pappa hann med det han skulle göra för att sedan åka vidare. Så vi satte oss i bilen och så körde pappa rally hem, fan vad jag älskar detta !!!
Det är nog som farmor och farfar säger, jag är en rallybrud. Älskar när det går fort, och när det går på ställ igenom kurvorna. Så man kanske inte ska fega ur detta utan att ta chansen för att testa på något som verkar sitta i ryggraden på mig och kliar i fingrarna på mig för att testa.
Man kanske har en dold talang i sig som finns där =)
Väl hemma igen så drog pappa vidare till Norrtälje och jag var hemma själv i det stora huset. Var ut en sväng till min bil för att kolla en sak, men det gick inte som jag ville så jag la ner verksamheten och gick in i värmen igen.
Funderade på att åka in till Norrtälje för att lyssna på Eye Of Horus, ville så gärna finnas där och lyssna som ett fan och även visa pappa och broder att jag är där. Men samtidigt så orkade jag inte, jag var trött och hade ont och då ville jag inte sätta mig i bilen för att gasa med mitt onda knä.
Så jag beslutade mig att vara hemma istället, och sega framför datorn.
När jag väl la mig i sängen så kände jag för att börja läsa en bok, stapplade upp till bokhyllan med böcker. Hittade då en bok jag lånade av mamma för ett bra tag, kanske är på tiden att läsa den nu. Så den fick det bli, " Livstid " av Liza Marklund. Har bara läst en liten del i boken och den är redan så bra. Och det är ju skriven från Stockholm så man vet ju precis vad dem menar när dem säger en väg och så vidare... Igår läste jag något om Botkyrka =)
Läste sedan så mycket att jag nästan sov med boken över ansiktet * Haha *

Under Söndagen så blev det en väldigt lång stund i sängen igen, tror jag nöp mig i kinden för att gå upp i sängen vid 12 - tiden. Var så skönt att bara ligga i sängen och inte göra ett skit, och vad skulle jag stressa upp till och för !? Tillslut blir jag så stressad av att ligga i sängen så jag måste bara gå upp och det var då vid 12 - tiden.
Åkte ner till stallet på dagen och pysslade om Kryssan, fick även göra lite sysslor i stallet idag. Fyllde på vatten i hästarnas hage eftersom det var inte en droppe kvar i någon utav vattentunnorna och Vissla stod nästan i tunnan för att hon skulle visa att hon var törstig.
När jag ändå hade slangen utdragen så tog jag ut Kryssan och tvättade svansen och bakbenen på henne, stackarn med sin diarré. Verkar inte vilja ge med sig heller även fast hon får vetekli nu, blir väl till att ta bort betforn helt då.
Sopade sedan hela stallet, vilket jag hade tagit åt mig själv så det ska jag absolut inte klaga över. Efter lite arbete så red jag ut en sväng på Kryssan idag igen, och vilken träningsvärk jag hade i rumpan när jag väl satte mig i sadeln. Kändes inget innan men när jag väl satt på hästryggen så kände jag att jag hade mina sittben där iaf.
Skrittrunda blev det idag och Kryssan traskade på, bara för söt du underbara varelse <3
Efter ridturen så fick Kryssan sitt foder som vanligt och sedan ut i lervällingen igen. Innan jag jag drog vidare så fick jag hjälpa Linda och lasta hennes häst... Hon skulle nämligen flytta Vinda idag till Finsta, lite tråkigt men så är det i stallar... Människor kommer och människor går !!!
Innan hemfärd så åkte jag ner till Rimbo och var in på Ica en sväng, handlade mat till Andreas och mig. Pappa och småsyskonen åt i Uppsala vid deras besök där. Så då skulle jag och Andreas fixa middag och vi fick pengar av farmor till det, så vi käkade fläskfilé med pommes frites. Och beasås till det såklart, och vilka mästerkockar vi är tillsammans =) Maten smakade så underbart gott och mätt i magen blev man, vilket är syftet med att äta då.
Fortsättningen av Söndagskvällen var inte så mycket speciellt då man spenderade kvällen framför datorn med att redigera bilder som laddades upp på Bilddagboken och sedan chattande med vänner.
En lugn Söndagskväll med andra ord =)
Detta är ett sammandrag av helgen, inte så mycket speciellt som hänt.

Puss & Kram // Pucko

Faller...

2009-11-23 klockan 23:59:09


Jag faller, orken finns inte att stå upp längre. Jag tar stöd mot väggen för att hålla mig uppe på jorden, men mina knän vill inte och sviker mig. Jag har ingen styrka längre och faller ner i min grop jag grävt till mig...
Där trivs jag bäst, där får jag vara för mig själv och där kan ingen få kontakt med mig.
Jag orkar inte mer !!!

Och så försökte man bry sig om en person idag, och vad fick jag tillbaka av det !? Jag fick en käftsmäll tillbaka, är det tacken för att man bryr sig om en person och vill den de bästa ???
I såna fall ska jag sluta bry mig om det är så man får tillbaka av det, det är iaf inte en person som bryr sig om en annan då.
Du vet inte vilket skit jag har haft och så påstår du att man ska ge alla en andra chans. Dröm och glöm du, det som har hänt mig ger man inte en person en andra chans.
Och så påstår du att man bara tycker synd om sig själv och att man ska ruska om sig själv och glömma det som varit och leva vidare. Och du tror det är så jävla lätt ???
Men om det bara är att ruska bort misshandel, instängning och ett massa annat skit så kan ju du få försöka göra det på mig då...
Fy fan säger jag bara, sista gången jag bryr mig om en person jag inte känner. Förlåt mig så hemskt mycket om jag la en omtanke till kommentar till dig. Det var ett misstag =(
Jag ska leva för mig själv, instängd i mig själv =(

Jag orkar inte med människor, livet och allt runt omkring mig... Vill bort från allt, bort från liv och rörelse. Vill till något ställe där jag får vara för mig själv, ha dem ljud jag vill ha och kunna höra av mig till dem jag vill när jag vill. Vill försvinna, vara borta och komma tillbaka när jag känner att jag vill och orkar.
Jag får panik, jag kan inte andas och kväver mig själv =(
Jag vet inte vart jag ska ta vägen, finner ingen ro och paniken skrämmer mig.
Hjärtklappning efter hjärtklappning, det slår så hårt så det gör ont.

Är detta meningen med livet ???

Allt...

2009-11-22 klockan 22:54:32


Värdelöst...

Karlar...

2009-11-22 klockan 22:24:59

En rekommendation från Svenska Brukskarlsklubben!

 

Brukskarlar

Ursprung
Den tame mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaka i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar.

När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och råd för att förenkla din vardag med mannen.

Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl. En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och bekanta.
Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige.

Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Detär dock ej tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om 'matte' bryr sig för mycket om andra karlar!

Kostnader
Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil, mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, d v s licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark.

Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.

Allmän skötsel
För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Östgötarasen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Avancerad tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.

OBS! All kupering är strängt förbjudet i Sverige, sådant kan till och med medföra rättsliga följder i vissa fall!

Raser
Det finns ett stort antal olika karlraser. Vid resor till sydligare länder slås man av hur många lösdrivande karlar som finns på gator och stränder.
Och visst är det lätt att glömma allt förnuft när man ser in i ett par bedjande, sammetsbruna ögon... men tänk på att dessa karlar oftast helt saknar uppfostran och dessutom kan vara smittbärare av allehanda sjukdomar då vaccinationer är ovanliga i dessa länder. Dessutom är det ofta problem med att få införseltillstånd till Sverige för sådana karlar. Vi vill därför rekommendera att du väljer en av våra erkända svenska raser.

Vi väljer att här presentera Skånerasen.


Vad som kännetecknar Skånerasen är främst ett lugnt psyke, relativt lättuppfostrade men de behåller ändå sin lekfullhet högt upp i åldrarna. Alla färger och kroppsbyggnader är godkända.

En könsmogen karl tycker om att visa upp sig med sina artfränder på dansställen. Det är där som parningslekarna inleds. I jakten på en ägarinna kan till och med vilda slagsmål utbryta. Vi avråder dock från att välja någon av de riktiga 'stridstupparna', de kan bli svåra att få någon riktig pli på. De kan i vissa fall morra och anfalla sin ägarinna! Då måste man omedelbart säga ifrån och visa vem som bestämmer. OBS! Det ger honom en trygghet att veta sin plats.

Även den lugnaste karl kan ibland brusa upp och försöka ta kommandot. Det gäller då att vänligt men bestämt tillrättavisa honom. Om det inte räcker så måste list tillämpas.

Du bör i ett tidigt stadium bestämma om du vill ha en inne- eller en utekarl. Väljer du en innekarl så bör du tänka på att motion är otroligt viktigt. En innekarl kan annars bli passiv och hemfalla åt öldrickande framför tipsextra.

Det är inte svårt att lära en karl enklare små sysslor såsom att gå och handla eller att dra en barnvagn runt kvarteret.

Glöm inte heller att ge rikligt med beröm. Karlar sporras då och utför villigt sina små tjänster. Godbitar användes med fördel för att belöna önskvärt beteende.

Uppfostran
Även om du vet att din karl är lydig och snäll och inte skulle göra en fluga förnär så bör du inte låta honom i glädje hoppa emot främmande människor.
Någon som ej är van vid karlar kan till och med bli rädd.

En annan viktig uppfostringspunkt är att lära honom att tiga på kommando samt att hålla sig intill dig så att han inte ställer till förtret för andra.
Mycket vanligt är en tendens att springa efter andra karlars bilar och ett sådant beteende är oacceptabelt och bör kvävas i sin linda!

Avel

Även om du idag inte är intresserad av avel så är inte snöpning något vi vill rekommendera. Det kan komma en dag när du ångrar dig och då blir du tyvärr tvungen att byta ut din gamla trotjänare mot en ny. Om du tänkt använda din karl i avelssyfte bör du först kolla stamtavlor men även tänka på att påssjuka kan försämra avelsmöjligheterna. Ett byte kan komma i åtanke.

För övrigt brukar karlarna visa sig villiga till avel något som bekräftas från BB-håll. Om du inte vill lämna din karl hemma vid förlossningen så går det bra att ta med honom till BB. Personalen där har utbildning och är vana att handskas med nervösa karlar. En positiv reaktion är att många karlar uppvisar en högre mognadsgrad efter den första avkomman även om motsatt reaktion i sällsynta fall kan förekomma. Vidare avel bör inte bedrivas på karlar som inte visar intresse för sin avkomma, inte vill kännas vid sin avkomma eller till och med är aggressiv mot avkomman. Sådana karlar är inte ens lämpliga som sällskapskarlar och du bör snarast göra dig av med honom hur söta de än må vara.

Eventuella framtida ägarinnor till en sådan karl bör varnas för att han har sådana defekter innan de tar hem honom.

Kost
En karl kan äta i stort sett vad som helst även om de tycks föredra den kost de är uppfödda på (det s k 'mammas-köttbullar-syndromet'). Rådgör därför gärna med uppfödarna om vad karlens kost varit baserad på under uppväxten.
Låt inte mannen rumstera fritt i kylskåp och skafferi och fall inte för bedjande blickar vid kaffebordet. Det är direkt olämpligt att låta honom tigga vid bordet.

Vissa karlar visar ibland tendenser att vilja hjälpa till att tillreda sina egna måltider. Detta bör uppmuntras!

Maltdrycker uppskattas ofta av karlar men låt det inte bli till någon vana. Ett par burkar per månad under sträng uppsikt är dock inget att oroa sig för.

Sjukdomar
Karlar kan ofta uppvisa diverse små sjukdomssymtom. Ta dock dessa med en nypa salt. En kvinna kan vanligtvis fortsätta att utföra sina dagliga sysslor trots sjukdom men detta tycks vara svårare för en man. Han sjukskriver sig gärna i rent förebyggande syfte. Detta inträffar oftast vid
helg- och skiftarbete.

Många karlar har tendenser till färgblindhet. Du bör därför hjälpa honom med påklädningen. Karlar med orange tröja och rosa byxor har faktiskt påträffats.

Sammanfattning
Vi hoppas att du får mycket glädje av din nya karl under många år. Som komplettering till våra små tips kan du gärna läsa andra, mer utförliga fackböcker i ämnet karlavård. Vi kan rekommendera 'Allt en kvinna bör veta om män'. Du kan givetvis också vända dig till närmaste klinik.

Svenska Brukskarlsklubben


Drömmer...

2009-11-22 klockan 21:45:57


Jag drömmer och jag drömmer mig långt bort, bort härifrån. Drömmarna går till ett helt annat liv, ett annat liv än det jag har. Det livet jag skulle vilja leva men inte lever. Min drömperson som lever det livet jag hade velat leva som jag inte lever i det riktiga livet.
Klart man kan ändra på livet, jag är ung och kan göra något med mitt liv och uppfylla mina drömmar med livet. Bara det att ungdomen är som bortblåst, har jag haft någon ungdom överhuvudtaget !?
Känns som jag klev in i vuxenlivet direkt från barndomen, glömde bort tonårslivet. Från barn direkt in i jobblivet vid 17 års ålder.
Jag har dessvärre inte levt ett ungdomsliv som vissa andra har... Jag har pluggat och jobbat och rent ut sagt jobbat skiten ur mig. Jag pluggade sam. programmet och jag hade mitt jobb som jag jobbade mest kvällar och helger på då, och så hade jag även 3 st hästar som jag motionerade, tränade och pysslade om varje dag med mockning och allt därimellan. Sen hjälpte jag ju alla andra med sina hästar också... Så någon tid för vänner och privatliv fanns inte på den tiden =(
Utan jag stressade igenom några år där med en kalender fullbokad, bara det att jag är människa som älskar att ha saker att göra och vara uppbokad. Så mig går det ingen nöd på, utan trivs bättre med det.
Bara det att jag ångrar så mycket saker i mitt liv, jag vill ha levt ett annat...
Vill ha så mycket annat att berätta om när man pratar om ens liv, inte det jag har att berätta. Det är inte det jag vill berätta om, vill berätta om det andra som jag drömmer om att mitt liv skulle ha sett ut.
Och allting känns så fel och så bortkastat nu !!!
Ungdomen är över och man är en vuxen människa som ska leva ett liv, ska nu bygga vidare på mitt vuxna liv.
Vill dra långt härifrån och starta om livet helt, en nystart. Bara det att hur ska det gå i dagens samhälle utan pengar...
Så det är bara att fortsätta på samma stig man går nu, kanske kan avvika från stigen senare i livet. Då pengar finns och man kan överleva på något vis.
Jag vill chansa, men samtidigt så vågar jag inte chansa som det samtidigt känns som att jag sitter fast. Något som klamrar sig fast på mig och inte låter släppa mig och gå min väg.
Jag är inmurad på min stig, där ska jag gå vidare rakt fram så länge stigen finns. Tar stigen slut så är livet slut, då finns det ingen återvändo.
Men jag vill inte, vill inte det här. Jag vill annat och låt mig gå dit, vill inte sitta fast längre.

Känns som att jag inte har en mening med mitt liv, att jag bara är ett offer för alla andra. Ska utnyttjas av dem som vill utnyttja mig, ett offer för att brytas ner till det djupaste.
Varför har jag förtjänat för att leva detta liv, och för att stå ut med allt jag fått stått ut med ??? Är jag någon jävla boll som man kan leka med ???
Jag är ett skal med ingen insida, allting har brytits ner. Den ena efter den andra idioten som tagit bort en del av mig... Otrohet, oärlighet, skitsnack, misshandel, psykisk nedbrytning och falska förhoppningar har varit min vardagsmat under åren.
Om jag nu är så underbar, vad är det som gör att jag är så underbar som dessutom får stå ut med denna skit !?
Och får ett rent helvete för att överleva, ska jag ens överleva ???

Jag vill inte det här * Gråter *


Tack...

2009-11-21 klockan 01:40:51


Jag måste bara skriva en rad och säga tack, tack så mycket... =)

Fredag - Sjukhus...

2009-11-21 klockan 01:36:11


Då har man varit och besökt sjukhuset idag då, och jag har väldigt svårt för sjukhus efter olyckan... Stegen in till sjukhuset är väldigt tunga och sega, hade gärna velat vända mig om och gå till bilen igen. Men bara ta sig i kragen för att gå in till Röntgenavdelning, var ju bara en röntgen det handlade om så måste medge att ibland är man ju en aningens larvig. Bara det att en rädsla är en rädsla och försvinner inte bara som magont.
Och när man väl är på väg från sjukhuset så är stegen så lätta och man har inte alls samma orolighetskänsla i magen heller. Den bara försvinner när dem säger att man kan gå hem igen, så enkelt det kan bli att bli glad igen då.
Vid betalningen på sjukhuset så kom jag upp i summan 900 kr i högkostnadskortet, så nu har jag mitt frikort 1 år framöver vilket är en lättnad för vet inte hur det slutar med mitt knä. Om det blir fler sjukhusbesök gällande knät ? Mera sjukgymnastik ?
Jag har ingen aning hur det kommer fortsätta i framtiden, och då är det en lättnad att veta att man har frikort 1 år. Ska bara betala en liten räkning för summan som blev över för att få frikortet... Så när den är betald så åker jag in till Norrtälje igen för att hämta ut kortet.
Fick sedan fylla i ett frågeformulär med lite olika frågor, blev nej på det mesta som vanligt. Och när jag precis hade fyllt i formuläret så kom en kvinna och ropade upp mitt namn, blev lite paff och sa att det var jag.
Hade ju fått en återbudstid och dem hade sagt att jag kunde få sitta och vänta lite för att komma in på röntgen, men jag fick till och med komma in tidigare än kl 14.00. Så var ju ändå helt okej, men dock inte sjukhusets kläder eller rockar... Fick ju såklart klä av mig alla kläder, fick dock behålla strumpor och trosor på mig men resten skulle av och jag fick en sjukhusrock. Lika värdelösa som vanligt, kändes nästan som att utan eller med gjorde vilket. Och kunde väl åtminstonde fått en rock i någorlunda storlek och inte ett tält som jag och mina vänner kunde kramas i.
Efter rocken var på och jag skämdes över mig själv i denna rock så hittade jag en våg i rummet jag väntade i för vidare inläggning på röntgen. Ställde mig på vågen och insåg att knäproblem är inte ett bra val för vikten, speciellt inte när man inte kan röra på sig som man vill och behöver. Och kan ju erkänna lite att jag får skylla mig själv då det blivit lite mycket av det söta på senaste tiden. Nu är det slut på sockerberoende och bort med handtagen, blir nog mera avokadoätande framöver för min del tänkte jag mig.
Och då kommer säkert ni säga att jag behöver inte gå ner i vikt för jag är bra ändå, men det är fel enligt mig. För jag känner mig så fet och inte alls nöjd med mig själv. Och det är väl ändå jag som ska vara nöjd med mig själv och inte alla andra !?
Så det blir hårdträning men på ett sätt inte hårdträning på det viset, för har mitt onda knä att tänka på.
Usch, gillar inte alls mig själv nu längre =(

Efter vägningen så fick jag fortsätta in på rummet där magnetröntgen fanns, läste lite på internet hur det går till när man gör en magnetröntgen då jag har hört så många olika historier om hur det går till. Så tog reda på det själv, och man ligger då på en brits som du ska ligga helt stilla på olika länge beroende på vad det är du röntgar. Och lite olika på vad du röntgar så åker du olika in i denna tunnel som britsen åker in i, så en tunnel med en brits är det med andra ord.
Och när jag såg magnetröntgenmaskinen så fick jag panik, jag och trånga utrymmen * Hjälp *
Fick lägga mig på britsen och dem stängde in mitt knä och kvinnan berättade lite för mig hur det skulle gå till och jag fick musik i öronen och även en liten " larmklocka " om det var något jag ville eller kände panik för själva undersökningen. Och kvinnan kunde även prata med mig under undersökningen så hon frågade hur det gick och sådär. Skönt att veta att man ändå kunde prata med henne under undersökningen om det var något eller så. Det var iaf en liten livlina för att slippa få paniken. För när jag låg där och hade tunneln framför mig och visste att jag skulle åka in i denna så kände jag bara paniken komma mer och mer.
Kvinnan gick ut ur rummet och pratade lite med mig och sa att det var dags för undersökningen att börja, och jag fick musik i öronen. Och så började jag åka in i tunneln... * Panik *
Jag hade tur att jag bara skulle röntga mitt knä, för då åkte man bara in en bit i tunneln så halva kroppen låg utanför och halva inne i tunneln. Och kvinnan sa att jag skulle nog ligga så under hela undersökningen, jag kunde åka in eller åka ut lite under tiden, så då låg jag och kände panik för det eftersom jag inte visste om det skulle hända eller inte.
I början av tiden i tunneln så var min andning lite för hastig kan jag tänka mig, men lite småpanik hade jag. Kom på mig själv så försökte koppla bort det och tänka på något annat... Tänkte lite på jobbet, hästen och livet i sig. Vissa stunder så funkade det mot paniken, ibland inte men i slutändan så var den mesta paniken borta.
Efter ett bra tag i tunneln så säger kvinnan i mitt öra att det är 7 minuter kvar av hela undersökningen, och det var dem 7 längsta minuterna i mitt liv !!!
Eftersom jag låg med rakt ben in i tunneln så började det göra ganska så ont i mitt knä, bästa ställningen för knät är endast lite böjt. Ligger man med det för rakt så gör det ont och det gjorde ju jag i 7 minuter + kanske 10 minuter till. Så smärtan bara växte och växte och så visste man att man inte kunde röra på benet heller, då lite småpanik för det. Det gjorde bara mer och mer ont, och man tycker 7 minuter är inte så långt annars. Dessa 7 minuter kändes som 20 minuter, så när det äntligen var färdigt så bara vänta jag på att få komma loss så jag fick ändra ställning med knät. Och det var underbart när kvinnan kom in och jag fick komma ut ur tunneln, hon tog bort allting från knät och jag var fri för att sätta mig upp * Underbart *
Röntgen var avklarad och jag fick gå och sätta på mig kläderna igen och slippa denna sjukhusrock. Kläderna var på och jag fick besked om att svaren skulle komma till Rimbos husläkarmottagning * NEJ *
Vill inte ha några svar dit, snälla skicka inget dit !!! Ta svarena själva och låt mig komma in till er igen för att få reda på felet på mitt knä. Vill inte ha mera med HLM i Rimbo längre, dem är döda i mina ögon.
Det är ingen sjukvård under deras tak, bara massa blaj på ett dagis.
Svarena skulle då komma till Rimbo HLM och det skulle ta 7 - 10 dagar för svaret att komma. Så nu väntar man på domen, spännande men ändå läskigt.
Det är många funderingar och frågor som snurrar i huvudet angående detta, och jag vet ju inget svar alls på några frågor. Jo, ett svar som jag tror mest på och det är sjukgymnastens bedömning om mitt knä och det är skada på meniskeln.
Så jag väntar på svar med oro, ska till HLM på Torsdag nästa vecka innan jag ska till sjukgymnasten för att kolla om svaret har kommit.
Och smärtan i knät under kvällen har varit olidlig, så himla ont nu =(
Gör så ont så jag kan inte sitta stilla för försöker hitta en ställning där det inte gör ont, men kan inte röra mig heller då det också gör ont.
Nu skulle det inte sitta fel med den nya behandlingen jag fick av sjukgymnasten i Onsdags, för då hade nog smärtan försvunnit en liten aning iaf. Lätta lite på trycket av smärtan iaf !

Läste igenom blogginlägget precis och kan känna att ni kanske tycker jag är larvig med allt när det gäller panik och hit och dit, men detta är jag och alla personer är olika !!!

Efter lättnade steg ut från sjukhuset så var det raka vägen mot Donken som stod på tur, skulle ha min latte. Hade druckit 2 muggar med kaffe på jobbet och försökt petat i mig en smörgås under morgonen innan besöket på sjukhuset. Jag var för nervös och när jag är nervös och ska göra såna här saker så kan jag inte äta för det går inte. Blir för nervös och stressar upp mig så blir bara illamående om jag äter, så äter gärna efter då jag kan vara jättehungrig istället. Så på Donken var det en stor latte och en cheeseburgare som slank ner i magen, och det var gott det.
Sedan avfärd mot Rimbo igen och en sväng runt Rånäsvägen för att träffa på en kille som jag hade pratat på mail angående framlycktor till bilen. Han hade en 320 som han skulle sälja delar ifrån så skickade en förfrågan om framlycktorna och fick då ett pris på 600 kr för båda, taget !!!
Så träffade honom och kollade på dem och dem var riktigt fräscha, ska bara rengöra dem innan dem kommer på min bil. Nu har jag kommit en liten liten bit på vägen för att få igenom bilen på besiktningen, och det är att ha fixat nya framlycktor så man kan ställa in helljuset så dem står rätt och kan få godkänt av bilprovningen också.
Väldigt nöjd över dem nya framlycktorna och bilder kommer och kommer finnas på min bilddagbok !
Efter besök i Rimbo så var det Kryssan som gällde, letade upp henne i mörkret ute i leran i hagen. Det är så mycket lera i deras hage nu så det är helt otroligt, vill inte ens gå in i hagen men så illa tvungen då inte Kryssan kommer till mig i grinden. Bara att gå och hålla sig på benen, och det verkade inte Kryssan ha gjort idag... Antar att hon har halkat i leran eftersom på vänster sida så var alla täckena alldeles leriga. Hon hade inga skador iaf och det är huvudsaken.
Borstade av Kryssan och pussade lite på henne idag, hon fick vila idag. Kryssan verkade väldigt taggad idag och hon var även lite på bushumör tror jag allt <3

Hade tänkt åka en sväng till Fjällnora under kvällen idag, men beslutade mig för att vara hemma då det var underbart att vara hemma och sedan hade jag så ont så ville inte sitta och köra bil och anstränga knät mera då för att gasa.
Utan jag stannade hemma och kopplade av så gott jag kunde hemma, har knappt varit hemma denna vecka känns det som... Från förra Fredagen så har det varit full rulle med jobb, Kryssan, sjukgymnasten och mera jobb.
Kanske inte så konstigt att man har ont efter allt då när man verkligen sätter sig ner och kopplar av, då kommer allting.
Ska iväg imorgon då istället till Fjällnora men åker då med fader min och 2 av bröderna, blir middag där på schemat. Underbart att åka till Fjällnora, många minnen därifrån <3
Hade velat åka dit ändå idag för att sova där och få så mycket avkoppling som möjligt, men får ta det en annan gång.
Känner att det blev nog ett ganska så långt inlägg idag i bloggen så läsning har ni för denna gång, så jag ger nog upp skrivandet nu så ni inte ledsnar.
Godnatt !!!

Puss & Kram

Torsdag - Jobbdag...

2009-11-19 klockan 23:39:17


En klapp på min axel ska jag ha för att jag är jag, och en räddare i nöden. För har nog insett att jag faktiskt är en som ställer upp för dem flesta på det mesta.
Även om jag inte vill, orkar eller har ont så finns jag alltid där för dem flesta. Jag viker mig inte i första taget, bara att jag inte bryr mig om mig själv och om mitt bästa. Bara alla andra får det bra och att allting löser sig för dem, mår så dåligt när någon annan mår dåligt eller inte kan lösa något problem.
Vill kunna hjälpa mina vänner så mycket mera än vad jag kan, men ska kunna klara mig själv i första taget innan jag ställer upp för andra. Det gör ont i mitt hjärta att veta...

Och jag är jobbets räddare i nöden i alla lägen, ställer upp för alla och hjälper så det löser sig där. Vissa vikarier gnäller och stönar att dem måste jobba och dem har så ont och mår så dåligt. Jag då !?!?
Jag stapplar fram där med mitt knä och klagar inte det minsta, utan jobbar på och håller god min. Har till och med tillåtelse att sitta när jag vill om jag inte pallar mera. Men gör Puckot det då ???
Nej, jag tar mig stapplandes fram och gör mitt jobb utan massa suckar och stön. Är bara så glad att jag har mitt jobb och jag älskar det.
Och idag är jag nog jobbets hjälte då man har ställt upp till att jobba hela 10 timmar & 15 minuter idag, hade sagt ja till att jobba 4 timmar under dagen då ordinarie personal skulle på utbildning. Fick sedan veta att en personal var sjuk och fick då förfrågan om att jobba resten av kvällen. Jag tackar ja då med tillåtelse att ta över 1 timmes rast och sittpauser då det behövdes.
Puckot går på sitt arbetspass så gott som sovandes och smärtor i knät, dagen slutar med att jag tagit 1 timmes rast under hela arbetspasset och tagit några enstaka sittpauser för lite kaffeintag.
Dagens matintag blev inte det bästa och största heller, en tallrik med fil + flingor och en smörgås. Och runt 4 - 5 muggar med kaffe, smart så underbart smart av Pucko.

När min underbara Eva - Britt gick från jobbet för att åka på utbildning så vågade hon knappt lämna mig på jobbet, hon är bara för underbar. Hon vågade knappt gå från jobbet för hon förstod att något inte var bra med mig...
Var nämligen lite orolig över en sak... Men nu efter arbetspasset så kan jag nog ändra inställning och faktiskt påstå att jag hade felbedömt detta, det gick super =)
Och även räddare i nöden - hjälte imorgon också, då det verkar vara en trend att vara sjuk just nu. Så ville egentligen inte jobba men plockade då åt mig det bästa passet av alla, 7.30 - 12.30. Och jobbar även med världens bästa Elisabeth, dagen på arbetet kommer bli underbar =)
Så då hinner jag jobba och så hinner jag gott & väl in till Norrtälje till kl 14, fullbokad hela dagen imorgon så är tyvärr upptagen.
Imorgon är det Norrtälje sjukhus som gäller då, för då inträffar äntligen en magnetröntgen av mitt knä. Fick då en återbudstid, och är enormt glad för det.
Det värsta är att jag och sjukhus går inte ihop, nervös inför besöket och även för hur det ska gå... Gillar inte att vara i trånga utrymmen efter en massa saker... Kan ju få lugnande, visst är det en bra lösning bara det att jag får inte köra bil hem då.
Ska försöka inte tänka på det så mycket nu, gör det bara värre. Får vi se hur morgondagen ser ut då...


Dags att inta sängläge !!!

Puss & Kram * ZzZz *

Onsdag - Angel eyes

2009-11-19 klockan 00:47:06


Oj, detta är inte bra !!! Det är farligt att sitta och titta på bildelar som är till salu på www.blocket.se, för man hittar så mycket man vill ha till sin bil. Och det värsta är att det kostar ju också, det är ju inte gratis med bildelar till bilar.
Och så var jag in på http://www.realcar.se
och på http://www.scstyling.se/ också, och där finns det massa ögongodis * Dreglar *
Andledningen till att jag kollade på blocket.se var för att jag har idag konstaterat att strålkastarna på vänster sida i fram på min bil är trasig.
Min lampa till halvljuset pajjade här för någon dag sedan och jag köpte då en ny lampa, och idag så öppnade jag huven för att byta denna lampa så jag har 2 st fungerande halvljusen.
Efter att lampan var i så fungerade det inte iaf, åkte då till JLs bil och däckservice här i Rånäs. Fick hjälp av Peter som då kollade på det, och då går det inte ut någon ström i kablarna till halvljuset.

Är det fan inte det ena så är det de andra på denna bil, börjar fundera på om det kanske är bättre att göra som pappa säger. Sälja skiten och köpa mig en ny...
Bara det att jag vill inte det för jag älskar denna bil och det är MIN bil, och jag vill ha bara den och vill göra allt för att ha den kvar. Men börjar även ledsna på alla problem på denna bil som kommer hela tiden efter varandra.

Peter tog då en kabel som han fäste mellan ljusena, så när den var på så funkade ljusena som dem skulle =)
Vill och behöver byta ut hela strålkastarraden på båda sidorna, dels för att helljuset är trasigt så det går inte att ställa in dem som dem ska vara. Utan dem pekar i kors och sedan ner i dikena, och detta kommer inte gå igenom besiktningen. Och sen då för halvljuset, men tror inte dem kommer hjälpa med att byta ut detta, utan man måste kolla kablarna... * Suck *
Satt då och dreglade på blocket.se och hittade då en perfekt annons. Så jag skickade ett mail till killen som hade lagt ut annonsen och frågade om strålkastarna. Han hade inte skrivit så mycket om dem, därför jag frågade då han också hade en Bmw 320I.
Fick då svar att dem fanns kvar och att jag skulle få dem för 600 kr med blinkers också !!!
Skickade då svar att jag var intresserad av dem om dem var hela och schyssta, får se då vad han säger om det. Och det bästa av allt var att han bor någonstans i Norrtälje, nära och bra då.
För då kan jag kanske träffa denna kille på Fredag och kolla på dem och köpa dem om dem är schyssta.

Hade ju och vill ha Angel Eyes på min bil, köpte det till bilen innan vi ens hade köpt bilen. Så jag hade ljusena när jag köpte bilen, eller mitt ex köpte för mina pengar...
Så jag hade dem på bilen, tyvärr så körde mitt ex bilen och körde då på ett rådjur så att högra strålkastaren gick sönder. Så har bara vänstra sidan som är hel och fungerar.
Och jag vill ha Angel Eyes igen till min bil, och tänkte då köpa det nu när jag ändå måste byta. Har dock inte den ekonomin just nu för att köpa dem så det får bli så att jag köper original av denna kille och så får jag ha dem så länge så får jag köpa och byta till Angel Eyes på bilen sedan när ekonomin godkänner det.
Angel Eyes eller Devil Eyes blir det till " The Black Pearl " =)

Bild på bilen med Angel Eyes:
Och det är så snyggt, värsta stylingen ;)

Puss och Kram från Pucko + " The Black Pearl "

Horoskop

2009-11-19 klockan 00:10:14

Vattumannen

Den 19 november

VARDAG:

Du tänker tankar på en stor förändring. Och förslag finns men frågan är om de går att realisera

 

KÄRLEK/RELATIONER:

En person som du länge har haft ett gott öga till upptäcker dig. Det kan bli en långvarig relation emellan er.

 

PENGAR/ARBETE:

Man ska inte blunda för svårigheter på arbetet, ta tag i problemen så löser sig nog allt till slut.

 

DAGENS CITAT:

Gandhi - Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon.

 

LYCKONUMMER:

16Tisdag - Trött !!!

2009-11-17 klockan 21:13:43


Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag faktiskt är !!! Visst att man har sovit lite dåligt dem senaste dagarna, några för tok få timmar här och där.
Och någon vidare ansträning har jag inte heller gjort på dagarna, absolut jag jobbar ju och har jobbat alla dagar sen i Fredags men jobbade inte Söndag. Jobbade då i stallet istället, eller vi hade arbetsdag då.
Sen så kan man ju faktiskt lägga lite skuld på vädret också, för man blir inte pigg när det är såhär grått och jävligt ute. Blir lika grå och trist själv och man tappar lusten till det mesta, sängen är nästan det enda som lockar såna här dagar. Skulle inte sitta fel med lite blå himmel och lite klarare väder ute.
Sedan har man ju smärtan i knät som värker dygnet runt, vilket tar lite på krafterna. Börjar bli rätt less på värken nu, och ingenting hjälper heller. Vilket gör att man blir mera och mera frustrerad...
Kan man få semester från sitt onda knä ?!
Sitter här och halvsover när jag skriver detta, och efter jag hade käkat middag så sov jag nästan framför datorn. Det känns som att då är det illa om man somnar framför datorn. Och det känns som klockan är mellan 00 - 02 på natten och när man väl tittar på den så är den nu 21.12, så klockan är inte alls mycket.
Dags att sova snart !!!

Puss & Kram trötta Pucko

Titta !

2009-11-17 klockan 18:44:45Jag säger bara det WOW, VILKA STEG !!!!!!!!!
Jag Vill Ha Denna Häst !!!!!!

Blev nästan helt stum när jag såg videon, så underbart vackert och härligt denna häst rör sig. Den kan ju inte vara stel eller sitta fast någonstans denna häst. Man blev ju inge sugen alls att rida en sådan häst när man ser detta =)
Funderar på att skaffa mig en Frieser...

Måndag - Jobb =)

2009-11-16 klockan 22:31:09


Usch, vad det inte är bra att gå och lägga sig för sent på kvällarna och speciellt när man inte kan somna direkt heller när man lägger sig i sängen. Har sovit på tok för lite denna natt och även denna helg, och det märktes idag på jobbet för jag var helt off och kom inte ihåg vad människor sa till mig om allt eller inget.
Chefen ringde upp och pratade med mig om en sak som jag skulle kolla och just för stunden så kom jag ihåg vad hon sa och vad jag skulle göra. Kort därefter då jag står och pratar med min arbetskamrat så kommer jag inte ihåg ett skit av vad chefen sa och hur hon sa det.
Allting löste sig tillslut iaf och hon fick svar på sina frågor efter en stunds tänkande från mig. Kände mig helt off idag, hade nog glömt att sätta på on knappen när jag klev upp ifrån sängen.
Fick även reda på att och hur jag ska jobba över jul och nyår, så jobba blir det och även nyktert på nyår. Jobbar hellre och tjänar massa pengar istället för att vara hemma och göra av med pengar och supa skallen i bitar för att sedan få ångest och panikångest.
Pratade även med några arbetskamrater och med sjuksköterskan på jobbet idag, så kul för alla vill veta hur det går med mitt knä och vad som händer under tiden med alla telefonsamtal och besök hos sjukgymnasten. Tror ni att jag har arbetskamrater som bryr sig om mig eller ?!
Det verkar så och ni är så goa, mycket det som gör att jag älskar mitt jobb för alla underbara arbetskamrater =)
Och träffade äntligen underbara Eva - Britt idag också, min ängel på jobbet och även " psykolog ". Hon är bara för go och underbar och du har hjälpt mig en massa under åren =)
Och som sagt så pratade jag med sjuksköterskan på jobbet idag som också är väldigt intresserad av allt som gäller mitt knä, får skriva en halv bok till alla på jobbet sedan med hur det har gått under tiden och hur det slutar. Dem skulle säkert läsa den så intresserade som dem är !

Idag hände något ovanligt på jobbet, fick lite småpanik för har aldrig varit med om det... !!!
Vad skulle ni göra om ni fick denna text och larm på larmdosan när ni jobbar ???
Texten på larmdosan:

Och jag stod och pratade med sjuksköterskan så frågade henne vad jag skulle göra, för det gick ju inget brandlarm på huset. Gjorde då som man ska göra och gå till entrén och kolla skåpet...
När jag väl stapplandes kommer fram till skåpet står 2 st snubbar där, hum och vad håller ni på då !?
Ser lite frågande ut på dem och dem svarar då att dem bara gjorde en test så att det funkade, och dem fick då svar på sin fråga och skrattade av situationen.
Dem gör tydligen en test av systemet varje kvartal så dem ser att allt är schysst, vilket är väldigt bra.
Och när jag är på väg tillbaka igen så kommer det folk från alla andra avdelningarna och är lika frågande som jag var, och då blev snubbarna ännu gladare när dem ser att det kommer en massa folk springades.
Tänk att man kan göra vissa så glada för så lite =)
Råkade även ut för arga kärringen på jobbet idag, hon kan bli så förbannad så taket nästan lyfter. Dock så pratade jag inte med henne, men hörde henne då arbetskamraten pratade med henne... Krut i kärringen !!!
Var dock inte så lång dag idag på jobbet, utan jag slutade kl 12.30 och det är det bästa passet av alla =)

Efter jobbet så skulle jag på en fika med Annelie, blev inte så och det var lite tråkigt då men å andra sidan så finns det flera tillfällen.
Åkte en sväng till OkQ8 idag igen för behövde en ny lampa till bilen. För när jag kom hem igår så tyckte jag att jag hade så jävla dåligt ljus från halvljuset så gick ut och kollade, och det är klart att man har dåligt ljus när ena lampan är trasig !!!
Så behövde då en ny lampa, så var in en sväng och kollade mest vad det skulle kosta. Och insåg att lampan då gick på 38 kr så då var det slutdiskuterat, köpte lampan och åkte vidare. Sätter in lampan en annan dag...
In en sväng på Granngården också, funderade på vad vetekli kostade, vet att det inte var så dyrt men ville först kolla priset sedan köpa. Och då kostade en säck 69 kr och då var det också slutdiskuterat, köpte en säck. Egentligen har jag inte pengar för en massa sånt, men när det gäller Kryssan så går hon före. Och hon har ju ganska stora problem med sin mage och måste försöka komma på en lösning till detta. Funderade på vetekli för det är bra för magen, så då köpte jag en då och så ska jag testa det.
Har dock ingen plats för det, men pratade med Linn så vi löste det problemet.
Väl i stallet så hämtade jag in min blöta häst från hagen, regn och åter regn. Så hennes översta täcke var nästan blött igenom, hon har ett regntäcke till under det översta och det var inte blött ännu.
Var rätt trött idag så tänkte nästan först låta henne vila, men ändrade mig och tänkte rida lite dressyr på ridbanan. Och medan jag höll på med Kryssan så ringde Linn, kaffedags hos Bw !!!
Gick upp en vända och drack 3:e muggen för dagen, min mage var inte glad på mig idag... 3 muggar med kaffe och en tallrik med fil på jobbet, den var sur på mig och jag fick även magknip på jobbet =(
Jag och min mage...
Efter en kort fikapaus så åter ner till stallet igen och gjorde klar Kryssan, Linn skulle också ut på ridbanan med Prezident idag så fick man lite sällskap också.
Ridningen gick ganska så bra, hade förbannat ont bara och det drog ju ner på humöret en hel del. Och så började man även bli kissnödig igen vilket var lite jobbigt. Och så red man utan sporrar och då är Kryssan lite taskig för hon vet att hon kan skita i att lyssna på mig då, och så har man då ingen styrka i höger knät. Och då tar ju Kryssan chansen...
Red iaf igenom henne i traven och hon kändes rätt fräsch ändå, tyckte hon såg lite stel ut under longeringen i Söndags. Kände då inte av något av det idag, dock lite lat och seg pga inga sporrar och dålig skänkel.
Körde lite galopp också och där har vi lite att trimma... Testade även på höger galoppen och hon fattade den direkt * Glad !!! *
Och innan jag fattade att det var rätt så bröt hon av, typiskt !!! Gjorde fattningen igen och hon fattade rätt och samma sak hände, en fattning till och rätt galopp * Superglad !!! *
Tänkte sedan göra en fattning till och efter några försök så fick hon blackout och blev bara ett nervknippe, fattade då galopp i vänster varv och galopperade ett varv. Gick sedan över till höger galoppen igen och gjorde en fattning och hon fattade direkt och galopperade på så bra i form och helt korrekt i böjningen * Tårögd *
När knät inte gör så ont så ska det trimmas i galoppen !!!
Lite massage och mat väntade efter ridningen, och Kryssan stod och njöt av massagen. Fick sedan mat med vetekli i, så får se om det blir någon förbättring på magen då. Annars är nästa steg att ta bort betforn, men vill inte det för vill att hon ska äta det då hon behöver det också. Jobbigt det där med hennes mage =(
In i en box för att sedan stå och trampa tills jag kom med maten, så fruktansvärt söt när hon vet att jag kommer med maten och sedan sekunderna hon får vänta medan man häller i det i krubban <3
Medan hon käkade så var det lite småplock kvar att fixa, sedan ut mot hagen men fick vänta med det en stund för Linn och jag hjälptes åt att hänga upp ställningen där vi hänger våra täcken vi med hästar på lösdriften. Jag har så långa täcken eftersom Kryssans har 165 cm täcken och alla andras har typ 135 cm täcken. Så mitt hänger ju i golvet då, det löste jag och Linn så nu hänger inget täcke i golvet. Det blev så snyggt så, bara hoppas ingen klagar.
Skulle sedan gå ut med Kryssan men hon stod och sov så sött i boxen så Linn sa att hon kunde ta ut min häst igen lite senare. Så Kryssan fick en tuss med hö och så fick hon vara inne en stund * Tack Linn *
Äntligen hemfärd !!!

Hemma så hände det inte så mycket, var ut till boden och letade fram ett täcke till Kryssan som jag ska ta med till stallet imorgon. Annars så var det datorn som gällde hela kvällen, och bloggen.
Ska dock försöka komma i säng typ snart, och försöka sova lite så man orkar med morgondagen.
Godnatt !!!

Puss & Kram från gäspande Pucko


Frågor...

2009-11-16 klockan 20:30:37


Lite frågor om mig:


ÄRLIGHET


Ditt äldsta hångel ? Typ 10 år äldre eller något sånt...
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i ? 2 st då jag har haft 2 st förhållanden...
Vad tycker du om kärlek ? Kärlek ska det vara något underbart ?
När kramade du någon sist ? Igår =)
Saknar du någon speciell person ? Saknar flera :'(
Har du svårt för att bli kär ? Nu kommer jag ha svårt för det...
Kysste/hånglade du med någon sist ? Bra tag sedan...
Ångrar du det ? Inte vad jag kommer ihåg...
När fick du senast en komplimang ? Idag =)
Har du hånglat med någon av samma kön ? Japp...

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös ? Jepp...
Hånglat med nån riktigt ful ? Snälla !!!
Hånglat med fler än 50 pers ? Då måste man ha tråkigt om man nu gör det !!!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll ? Håller mig till 1, bäst så !!!
Gjort något riktigt dumt ? Händer...
Gjort något du verkligen ångrar ? Jepp !!!
Varit nykter på nyårsafton ? Jepp, och även detta år =)
Åkt ambulans ? Nepp, legat på IVA !!!
Gjort nåt olagligt ? Måste ju testa vissa saker ju !!!
Blivit polisanmäld ? Så dum är jag inte...
Skämts över dina föräldrar ? Hm...
Skämts över dig själv ? Alltid !!!
Tar du droger ? Nej tack !!!
Dricker du ? Varje dag, kaffe !!!
Varit kär ? Mm, tyvärr...
Har du varit kär i någon du inte haft chans på ? Ja...
Är du ensam nu ? Jepp !!!
Vill du gifta dig ? Vi får se vad framtiden ger...
Vill du ha barn ? Inget intresse nu !!!

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng ? Björn...
Såg dig gråta ? En vän :'(
Fick dig att gråta ? Livet :'(
Du delade en cigg med ? Zandra
Du gick på bio med ? Christian & Zandra =)
Skällde på dig ? Farmor vad jag minns...

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit ? Inombords... :'(
Kramat någon ? Jepp, Kryssan !!!
Köpt någonting ? Jepp !!!
Sjungit ? Jepp !!!
Saknat någon ? Jepp !!!

Läs !!

2009-11-16 klockan 20:10:23


Hittade detta inlägg i Norrtälje Tidningen, Fredagen den 13:e November och känner att jag måste bara lägga upp detta här så fler får läsa det.
För det stämmer så väl det där med sjukvården idag...
Och just att man blir bollad hit och dit och behandlad med ingen respekt alls. De verkar tro att man bara ljuger att man har ont eller problem med något i kroppen.
Man måste ringa och tjata på dem för att komma någonstans, så man får inte vara för sjuk så man inte orkar bråka. Och det är ju helt sjukt egentligen !!!
Verkar som dagens samhälle vill att människor ska gå och ha ont och pinas av smärta... =(
Har ju fått ringt och tjatat själv för att äntligen få komma in till sjukhuset för att röntga mitt knä, så på Fredag den 20:e så bär det av till sjukhuset. Väldigt glad för att äntligen få en tid för att röntga det, sedan samtidigt nervös inför besöket just för att vad dem kommer säga om mitt knä... Kan ju vara väldigt negativ resultat också, det vet man ju aldrig. Klart man hoppas på det bästa !
Sen är det ju så att jag och sjukhus går inte riktigt ihop, slipper gärna undan om jag kan...
Och sedan så tvekar jag en liten smula också, just för att det är Norrtälje sjukhus... =(


Och slutkommentaren är ju bara för bra * Haha *

Puss & Kram

Söndag - Helgen !

2009-11-16 klockan 00:40:36


Då var helgen över och man sitter här hemma i soffan och kollar på tv4:as film " Heartbreak Hotel ", helt klockren film och jag bara älskar den. Fick den av mamma för ett bra tag sedan och den kvällen kollade jag 2 ggr på denna film och den är alltid lika bra =)
Ett sak från filmen iaf, åldern spelar ingen roll för att gå ut att roa sig iaf !!!

" Hur känner jag om jag får en orgasm ? Det märker du... "
" När man säger att man har svamp i underlivet så är det ju klart att man inte har kantareller där. "

Denna dag så har man varit ledig från jobbet men då har man jobbat i stallet istället, alltid jobb när man är ledig från det andra.
Så vaknade till på morgonen då man hade glömt att ställa klockan, men som tur var så vaknade man kl 9.28. Så då var det bara att gå upp och göra sig iordning och åka.
Så kom till stallet lite efter klockan 10 och då var det bara att sätta igång. Ska köras iväg sopor till tippen så skulle lasta in allt i hästsläpet. Och så skulle allting rensas också och sorteras upp * Suck *
Det var inte roligt alls vill jag säga, rota bland gammal mat och mögliga saker...
Själv är jag inte alls nogrann med detta, jag bara slänger det mesta i brännbart jag... Orka stå i en hel dag för sortera upp skiten. Visst jag slänger ju elektroniksaker där det ska vara annars det mesta på brännbart.
Så det tog väl säkert 1 timme där vi stod och rensade igenom säckarna, mindre mysigt !!!
Tillslut så såg man ett ljus i detta sopletande... Då tog jag och Veronica och åkte ner till Rimbo och tog en sväng in på Ica. Vi pantade alla burkarna som vi hittade när vi städade i alla säckar... Och det blev hela 36 kr !!!
Och så var vi in och köpte lite bröd, ost, skinka och fikabröd. Sedan tillbaka till stallet igen och sätta sig vid bordet för lite fika och kaffe. Så vi höll på i dessa 2 timmar som är sagt, och sedan typ 1 timmes fika på det. Blir ju så mycket snack när man väl sitter sådär...
Fick veta en hel del och det får man göra i detta stall...

Efter över 1 timmes fika så tog jag mig i kragen och gick ner till stallet för att ta hand om min häst också för dagen. Hon har nu vilat i 2 dagar så kände att jag behövde göra något med henne idag, men hade egentligen ingen lust eller ork för var så trött och hade så ont =(
Så det fick bli lite longering idag, och longerade henne för med " gummisnodd " och hon jobbade så fint och var så fin hela hon =)
Tog sedan bort " gummisnodden " så hon fick springa fritt en stund, men jag släppte henne helt tillslut så hon fick springa av sig om hon ville. Och det gjorde hon !!!
Tillslut så kom Vickan med Cikita så då fick jag försöka fånga in Kryssan igen, och sedan gå med henne så hon lugnade ner sig igen.
Sedan in i stallet igen för att fixa med Kryssan igen, tvättade hennes äckliga svans idag. Hon äter betfor + hösilage vilket gör att Kryssan blir ganska så lös i magen, stackarn =( Så får se hur jag ska lösa de, hon kan ju inte gå och vara lös i magen hela vintern ju det är inte alls bra.
Hon fick sedan komma in och äta sin mat, sedan på med täcken som dessvärre är blöta efter allt jävla regn. Och det såg inte så lovande ut på vädret heller för kommande vecka =(
Så får se om jag har några torra täcken kvar snart...
Tog sedan ut Kryssan i hagen igen och sa hejdå till henne, gjorde klart allting och så åkte jag hemåt. Och när jag startade bilen så såg det ut att vara väldigt lite soppa kvar, ska ner till Rimbo imorgon men jag vågade inte chansa på att det skulle räcka för då står man där på väg till jobbet och bilen rullar inte.
Så åkte ner till Rimbo, och jag var ju tvungen att tanka på OkQ8 också för jag hade bara sedlar... Och på Shell där har dem bara konto och samma på Statoil, och det var så jävla typiskt för när man står och tankar och kolla på priset så kostar den 12.42 på OkQ8 och på Shell kostar den 12.09. Tror du man blev lite lack eller ??!
Fan vad förbannad jag blev !!!
Bara tanka bilen och gå glatt in och betala * Morr * Men fick i 700 kr iaf, sista fick jag tvinga i för att få prick.
Nu är iaf bilen fulltankad och verkar väldigt glad för det =)

På väg ner till Rimbo så ringer min broder, snackar lite... Skulle ju komma och käka hos dem men mamma och Roffe hade inte kommit hem än, så Christian och jag bestämde tillslut att han skulle komma ner till Rimbo så skulle vi käka på Kebaben idag igen. Ahh, och jag som skulle försöka bli nyttig igen då man inte kan röra på sig på samma sätt nu när man har problem med knät... Och det märks ju faktiskt lite =(
Så det blir hårdträning från och med imorgon !!!
Och när jag väl kommer ner till Kebaben och står och väntar på parkeringen får jag sms av Läncis " Jag ser dig " stod det då. Hum, var är Läncis funderar jag då !?
Hoppar ur bilen och kollar in på Kebaben, och vem sitter där då !? Jo, Läncis sitter där så det var ju inte så konstigt att hon såg mig !
Fixade en sak i min baklucka och gick sedan in till henne, Petra och Emma och snackade med dem medan jag väntade på Christian.
Han kom sedan och vi beställde mat, käkade en ny maträtt för att vara mig. Jag prövar sällan nytt, äter samma gamla vanliga jag. Då vet man vad man får och hur det smakar och man vet att det smakar gott också.
Men idag slog jag mig i huvudet tror jag och smakade på en Viking, halvinbakad med kebab och sallad på. Och den var faktiskt god =)
Åberg och Patrik från Uppsala kom förbi så snackade en massa med dem också, eller jag snackade inte så mycket med dem så... Vi gick sedan ut till bilarna och jag skulle visa Läncis min slang, och när jag visade henne så flög en nagel. Bara lillfinger nageln på höger handen kvar nu, så dem går en efter en nu.
Åkte vidare hemåt och funderade på att åka en sväng till mamma, men åkte hemåt istället. Var hemma och tog det lungt i det lugna hemma. Så mysigt efter en dag med massa människor runt omkring en hela tiden. Få lite ensamhet !
Kvällen slutade i soffan med tvtittande och chattande med en viss herre * Haha *
Så spännande så...

Lördagen så sov jag en stund in på dagen, kan bero på för att man var upp till 04 - tiden eller något... För ont och lite panik för att vara hemma själv...
Tillslut så slog kiosken igen och jag somnade, och kunde sova då en stund på morgonen. Vaknade till hela tiden under morgonen och gick tillslut upp vid 11 - tiden. Tog det lugnt hemma framför datorn några timmar.
Fick sedan sms av Läncis att jag kunde komma till Petra och deras föräldrar för att få lite smörgåstårta. Petra fyllde nämligen år idag, hela 20 år * Grattis *
Och hon skulle ju firas idag men jag jobbade så hade lite svårt att komma, men fick då komma innan jag stack. Och man tackar ju inte nej till smörgåstårta ju, och den var så god så =)
En hel del snack blev det ju också som vanligt. Sedan var det dags att åka och Läncis bad sin far att pumpa i lite luft i mitt däck, så han fixade det * Tack *
Åkte sedan hem en liten snabbis till Therese, hon skulle åka med mig till stallet.
Väl nere i stallet så hämtade jag in min häst och så pysslade jag om henne. Hon fick vila idag tyvärr, men stod länge och borstade på henne och hon fick mat och även ett torrt täcke.
Ut i hagen igen och jag vidare till jobbet, hade tänkt tanka men det blev inte så...
Så var det dags för att jobba igen, och fick ha andra arbetskläder idag också. Behövde byta men det var lite dåligt med kläder så fick ta en klänning. Lite annorlunda att ha det faktiskt, men rätt skönt ändå. Problemet är bara att måste ha stor i storleken bara det att den är för stor över bröstet men går precis över höften då... Lite halvjobbigt !
Kvällen på jobbet gick bra, hade väldigt ont dock =(
Och det var ganska så lungt på jobbet i början av passet, men blev stressigare när det var dags för mig att snart gå hem. Stressa stressa !!!
Lämnade rapport och sedan så åkte jag äntligen hem, så skönt att komma hem. När jag kom hem så försökte jag att elda lite här hemma, men det gick inte alls bra och jag blev så arg =(
Fick lite värme iaf tillslut !
På kvällen / natten hände det inte så mycket, lyssnade på musik och redigerade bilder...

Måste tyvärr sluta skriva nu för ska upp och jobba imorgon igen kl 7.30, så skriver vidare en annan dag =)
Godnatt !!!

Puss och Kram från trötta Pucko

Fredag - Otur ?!

2009-11-14 klockan 01:28:27


Oops och hoppsan, insåg att det var lite dålig uppdatering här för dem senaste dagarna. Dåligt av mig, men å andra sidan den som väntar på något gott väntar inte för länge.
Vet ju inte heller hur många det är som hänger med i min blogg !? Skriv gärna en liten kommentar till mig så jag ser vilka underbara läsare jag har, så är det alltid roligare att uppdatera bloggen om man vet vilka som läser den =)
Och skriv gärna något om vad ni vill läsa mera av om ni har några önskemål !!!

Som ni ser så står det otur i rubriken, det är ju för att det är Fredagen den 13:e idag och uppfattas som en otursdag. Vet inte riktigt om jag kan hålla med om det, inte direkt någon otursdag för mig iaf.
Inget som skiljer sig från min vardag iaf... Har haft väldigt ont i mitt knä idag, men det har jag ju varje dag så det är ju ingen nyhet direkt. Och lite ny info gällande mitt knä så var jag hos sjukgymnasten i Torsdags och så fick jag en ultraljudsbehandling igen för att lindra smärtan. Var samma sak denna gång, hade så fruktansvärt ont på kvällen efter behandlingen. Så egentligen är det inte så mycket smärtlindring för mig inte. Och hon tyckte jag skulle ringa till Norrtälje sjukhus idag och kolla om dem hade fått remissen. Lyfte luren idag och ringde, då har inte Norrtälje någon magnetröntgen och att det var Täby som fick ta emot remissen. Så blev kopplad dit och fick prata med en människa där, och det hade då inte kommit någon remiss till dem än. Suck, känner mig lite lurad...
Tjejen berättade då att remissen går med intern post så det kan ta lite tid, så skulle ringa på Måndag igen och kolla. Och väntetiden var ca 2 veckor för att få en tid, och det var inte så farligt tycker jag då verkade vara värre enligt min sjukgymnast Hélen. Så det kändes skönt iaf, så får dem bara remissen så får jag snart tiden för att röntga knät.
Börjar bli orolig för det andra knät nu också, det får ju ta nästan all belastning och allt nu då det andra knät är paj. Så nu börjar det också krångla, är väl bara en tidsfråga innan jag blir sängliggande =/

Jag försöker också bli någorlunda vän med min bettskena, och det går framåt faktiskt ! Har sovit med den hela 2 nätter nu och det går rätt okej. Var rätt öm i en tand i morse bara, och häromnatten så var det ett helvete att ha den så tillslut gav jag upp och tog ut den så jag fick sova. Tror jag sov oroligt och då började bita, vilket gjorde att skenan klämdes åt och det gjorde skit ont =(
Tillslut så går det nog skit bra, men blir ju mera och mera van med den. Gör väldigt ont vissa gånger, och ibland lägger det sig eller så får man släppa en stund så de lägger sig och sedan trycka tillbaka den igen.

Och i Onsdags + Torsdag så red jag ut på min häst, orkar inte stå på marken längre och det kliar i fingrarna. Så bestämde mig för att rida även om jag mest skrittar och sen travar kortare sträckor, men då blir iaf jag nöjd och så Kryssan får komma ut och se något annat än ridbanan hela tiden och samma gamla vanliga. Så i Onsdags så blev det en tripp ner till Rimbo på banvallen, träffade på en sugga där och den var livsfarlig !!! Menar då såklart betongsuggor som stod på banvallen för att hindra bilar att köra där, dem kunde man dö för enligt Kryssan.
Så vi fick tjafsa lite då, jag vann och Kryssan gick stelt och uppblåst förbi suggan och fick även gå en snutt i Rimbo vid Bålbroskolan. Och på Torsdagen så red jag ut en sväng med Therese på Cikita, det var riktigt mysigt det för det var så fint väder också.
Har varit en del i stallet nu senaste veckan, så kul att bara umgås med alla i stallet =) Var upp och fikade med Linn och Therese på Måndagskvällen, och det var riktigt trevligt !!!
Skönt att få en bra kontakt med dem i stallet så man kan börja lita på dem, och även ha det kul i stallet. Trivs väldigt bra där och det gör Kryssan också, så himla skönt =)

Kan nu skriva upp ett till problem med min kära bil * Suck *
Där är det ena problemet efter det andra... Nu har jag insett att jag har pyspunka på mitt vänstra bakdäck, blir galen !!! Fast det positiva är att jag snart ska byta till mina vinterdäck och ska ha dem under vintern och då har jag ju en massa tid för att hitta nytt gummi till sommardäcken till nästa säsong.
Klart denna bil inte är billig för mig då det är saker som går sönder hela tiden ju, först det ena och när det är fixat så går nästa sönder. Min älskade bil <3
Vill göra så mycket med denna bil, bara det att det kostar ju inte lite heller så får fortsätta att dagdrömma än så länge...
Och i Torsdags så körde jag min älskade Volvo, det roligaste och underbaraste Volvon som finns att köra enligt mig och det är Roffes 245:a * Haha *
Skulle ner till Rimbo igen vid 17 - tiden och hade då inte råd att ta min bil så åkte då hem och tog Volvon och racea med den ner till Rimbo och mötte upp broder Christian på Kebaben. Christian bjöd mig på middag * Tack *
Skulle ha käkat hos mamma, men dem drog till Kramfors idag så då var det bara jag och Chrisitian och då bjöd han mig på mat istället.
Och när vi skulle dra hem så fick han köra, kändes lite fel !!! Men det fick han ju, han har ju körkort nu ju och det känns helgalet !!! Han är min lillebror och han ska vara liten, och inte stor och ha körkort ju för det känns ju så fel ju. Och jag börjar känna mig gammal ju, inte bra att vara äldst av syskonen alla gånger.

Torsdagskvällen fortsatte med att jag åkte förbi min farmor och farfar och var där under kvällen och umgicks med dem, så himla mysigt och trevligt =)
Bäst att ta vara på den tiden man har med dem som finns kvar...
Vi pratade en massa och kollade även på " Mammas pojkar ", vilket program säger jag bara...
Väl hemma igen så var det fika med den andra brodern som gällde, så underbart ibland och lägga lite tid med sina bröder =)
Så vi fikade lite och snackade en massa minnen, och båda två längtar tillbaka till vi var små och göra det vi gjorde då och få tillbaka allt därifrån... Saknar det och kommer aldrig få tillbaka det igen, det ligger som ett varmt minne i sitt hjärta och värmer och även får en att fälla en tår då och då...
Finns så mycket man längtar tillbaka till här i livet... =)

Idag på jobbet så blev det lite rörigt ett tag, jobbade på en avdelning fick sedan efter några timmar byta avdelning och jobba där sista timmarna. En tjej hade blivit sjuk så då var det en personal kort på den avdelningen, dem frågade då en annan vikarie som då tackade nej eftersom denna aldrig jobbat på den avdelningen. Så det slutade med att han tog min plats där jag egentligen skulle vara så tog jag platsen där det var tomt istället så det stämde på alla avdelningar. Så jobbade då med andra ord på 2 avdelningar idag under dagen, och det var inga problem det inte.
Lite småsaker bara på jobbet...
Och blir så less på en sak, eftersom man snackar skit om mig för att jag jobbar en del och en annan inte får jobba lika som mig. Då går man runt och snackar skit, och pratar med chefen så man får jobb, och när man väl har jobb så kommer man inte den dagen man ska jobba för man är sjuk eller liknande.
Vad är det för jävla beteende ??!
Då ska man inte klaga eller inte heller snacka skit eftersom man inte ens kommer då man verkligen ska jobba, då ska du inte ha några pass heller enligt mig. Och du kan inte ens säga hej till mig, fjantigt !!!
Människor säger jag som vanligt, lika roligt som vanligt...

Och jag och min förälskelse av mina naglar så är det så att det är 4 naglar kvar på vänster handen och 2 st naglar kvar på höger handen. Så nu rycker dem en efter en, men är ändå ganska förvånad över att dem har suttit kvar så länge ändå med tanke på att jag har jobbat och tagit hand om min häst och fixat en massa hemma och i stallet. Så är rätt stolt över mig själv, och sa till Läncis idag att hon har en ny kund iaf =)
Trivs helt klart i dessa naglar och älskar att ha med dem på bild när jag fotograferar mig själv, en bra grej så man älskar sina bilder mera. Så nästa stora fotning så ska det vara naglar som gäller, då har du jobb Läncis !!!

Just nu känns det så rörigt här i detta inlägg så jag skriver inte så mycket mera för då fattar man ju ingenting ju, men lite läsning är det ju. Får uppdatera imorgon igen då kanske, om jag lever...
Pallar inte med smärtan jag har i knät nu, för nu är det illa =(

Puss & Kram från Pucko

Tisdag - Människor...

2009-11-11 klockan 02:26:38


Är så förbannat trött på människor... =(
Dock inte på alla så ni som läser behöver inte ta åt er, för det handlar absolut inte om er !!!

Idag när jag satt och kollade på Facebook så fick jag en vänförfrågan, så kul tänkte jag. Klickar för att se och godkänna, men fick chock när jag såg vem det var... Panik !!!
Hur fan kan du ens tro att jag vill bli vän med dig på Facebook igen ???! Efter allt du har gjort mot mig så vill jag inte ha något med dig att göra, och då inte ha dig som vän på Facebook så du kan se vad jag gör, prata med mig eller kommentera. Det tillåter jag inte tyvärr...
På ett sätt vill jag ha dig på Facebook för att du ska få se hur bra jag har det utan dig, men har det inte så jävla bra efter tiden med dig. Så varför sänka sig så lågt igen och få kontakt med dig när jag har gjort allt för att bryta kontakten med dig.
Då står jag över, klarar mig utan dig nu...
Du får fan klara dig själv nu, du har satt mig tillräckligt i skiten och du är en skit i mina ögon efter allt !!!
Inte för att du klarar dig själv heller, för du lever på din mamma och alla andra. Och den niten gick jag på en gång i tiden...
Nej, jag säger bara nej !!!!!! Dröm och glöm lillkillen !!!!!!

Sedan trött på människor som tror att dem är något, hände en incident idag med Linn och Therese i stallet när dem var ute och red på banvallen... Dem håller på att rusta upp den, äntligen säger jag bara för det var verkligen på tiden !
Idag så red dem där och det kommer en karl i ett arbetsfordon och bara kör på och visar ingen respekt, och börjar sedan skrika på dem att vi inte får rida på banvallen och bla bla... Och för det första står det inget förbud där att vi inte får rida där under tiden dem arbetar, och för det andra så är det en gemensam väg och allemansrätten gäller. Kan ju förstå dem som arbetar där att det kan vara lite jobbigt om vi kommer och rider och stör dem i deras arbete, men fortfarande så är det en allmän väg och alla ska visa repekt för varandra.
Tydligen så fattar inte vissa det, vilka stolpskott det finns här i världen =(
Och stackars Cikita blev ju sönderstressad för denna incident, och det är det värsta med hästar. Det sätter sig i huvudet på dem och väldigt svårt att träna bort efter en sådan sak.
Hände nästan i stort sett samma sak för mig och Kryssan när jag och Annelie var ute och red typ förra året eller så, men då var det en motorcykel... Eller haschmoppe som det även kallas för !
Men denna idiot tvekade inte utan han bara körde mot oss så i sista stund så kastade sig våra hästar i panik för att slippa bli påkörda. För föraren tvekade inte en sekund * Idiot *
Och efter denna händelse har Kryssan otroligt svårt för motorcyklar och mopeder och ljudet ifrån dem, och det är så himla jobbigt och synd om Kryssan tycker jag...
Säger bara det, det finns människor till allt !!!

Och nu är jag i en period jag bara inte orkar med människor, menar absolut inget illa mot någon och att jag inte vill umgås med någon heller. Pratar och umgås gärna med er, dem som vill =)
Trivs därimot väldigt mycket med ensamheten, bara att få sitta själv. Och få göra saker för mig själv... Känner mig så stressad av människor ibland, eller jag vet inte vad jag känner...
Fundersam och får ingen ro, jag vet inte vad jag vill eller inte vill...
Lusten att bara säga till alla att lämna mig ifred, låt mig vara och hör inte av er till mig på ett tag känns väldigt stor, men tänker absolut INTE göra det.
Som jag brukar säga, är i en svacka igen =(
Och förr eller senare så går det över igen och känner då helt annat. Det går alltid upp och ner, men det jobbigaste är fortfarande att jag inte får någon ro...
Känner mig så bevakad...

Och sen så förstår jag mig inte riktigt på vissa människor, försöker få kontakt med dem men känns mera som dem skiter i mig så funderar på att skita i er också... Varför lägga energi på det ?!
Har bett om förlåtelse för det som har hänt till er, men från vissa får jag ingen respons... Så jag får väl gilla läget då och fortsätta vidare... Jag har iaf bett om förlåtelse och tänker inte tjata, valet står nu på er !!!
Det som får en att må väldigt bra, eller bättre, är att vara i stallet där människorna och hästarna är helt underbara, bästa medicinen !!!
Och bara stå själv i stallet och borsta sin häst i lugn och ro, det är dagens bästa <3
Trivs faktiskt väldigt bra i stallet, men dock väldigt sugen på en boxplats... Skulle så gärna vilja ha en där jag står nu, men det ser inte så ljust ut just nu. Sen vet man ju inte vad framtiden ger heller, så man får vänta och se. Men trivs rätt bra ändå med stallsituationen =)

Vi får väl se vad som händer med allt...

" Ensamheten är ett trevligt ställe att besöka, men ett dåligt ställe att stanna på. "

Puss & Kram erat fundersamma Pucko

Måndag - Jobb =)

2009-11-10 klockan 00:55:11


Först vill jag bara säga ett Stort Grattis till min bror som idag klarade uppkörningen och har nu körkort, helt underbart att du klarade det =) Inte för att jag tvekade för det, men alltid kul när även han klarade det =)
Då har mamma, Roffe, Christian och jag körkort * Nice *

Hade planerat att åka med mamma till Falun idag för att hämta hem min bror som skulle hem från intensivkursen, dels för att göra mamma sällskap och för att åka tillbaka dit. Där var ju även jag när jag skrev teorin, gjorde halkbanan och hade uppkörningen där. Så skulle vara lite kul att åka med dit igen, istället för att sitta hemma.
Bara för det så ringer dem på Söndagskvällen och frågar om jag kan jobba på Måndagen, typiskt. Jobbar ju hellre och tjänar pengar då även fast jag blev lite ledsen att jag inte kunde åka med mamma då ju.
Tycker inte riktigt om när det inte blir som jag planerar...

Och jag måste bara skryta och säga att jag var rätt duktig på Måndagsmorgonen, ovanligt för att vara mig. Orkade inte tvätta håret på Söndagen så därför gick jag upp kl 6.30 så jag kunde tvätta håret, sminka mig och ta det lugnt. Jag är annars en sådan människa som går upp 10 - 15 minuter innan man ska åka och bara stressar och klär på mig och sedan åker. Idag ändrade jag på det, så hade 40 min på mig att göra mig iordning hemma. Och det är verkligen kors i taket, för kunde ta det så lugnt så. Satt till och med en stund och funderade lite...
Hann även ut och skrapa isen på bilen och värma upp bilen lite innan jag lugnt kunde köra till jobbet. Dagen kändes faktiskt mycket bättre av att man inte hade stressat på morgonen.
Dagen på jobbet var rätt okej, en hel del och göra bara... Och det beror på en sak det, men skriver inte sånt här inte...
Men saker att göra hela dagen och blev till och med själv över lunchen och det var lite kämpigt, blev lite sur för det. Då den jag jobbade sa att när vi pratade om raster att vi skulle vara 2 st under lunchen för det är lättast så, så slutade det iaf med att jag fick vara själv. Och då kändes det lite som att bara för att hon inte ville vara själv för att det är jobbigt med lunchen försöker då göra så man slipper den helt !?
Så då fick jag som hade mitt jävla knä som gjorde förbannat ont springa runt där själv och fixa lunchen, tack för den =(
När hon kom tillbaka igen och efter vi hade fixat en sak så drog jag på rast då, så skönt att få lägga sig ner en stund. Fick knappt någon tid för att sitta ner på jobbet idag för att vila mitt knä, och det kändes kan jag säga !!! Har haft så himla ont under kvällen =(
Pratade en hel del med chefen idag också, så har fått en del jobb nu också. Skönt med lite bokat jobb, men måste ändå tänka på knät. Och det gör min chef rätt bra också, sa flera gånger att jag måste tänka på det. Hon har börjat bry sig så mycket nu tycker jag, rätt skönt de...
Blev lite orolig igår hur det skulle gå att jobba med mina naglar, men det var ju inget att oroa sig för det inte. Det gick så bra så, och idag så var jag rätt van vid dem så det mest flöt på. Det svåraste var att ta på stödstrumpor, annars var det inga problem. Man fick tänka lite ibland för att man hade naglarna, lite rädd att göra illa dem äldre också. Men klarade mig bra =)

När jag hade slutat, alltså jag jobbade mellan 7.30 - 15.00 idag. När jag är färdig på jobbet och går ut till min bil så ser det ut som jag hade punka på mitt bakhjul. Tänkte bara, inte det också...
Och jag tyckte nämligen igår att det såg ut att ha lite dåligt med luft och att jag skulle försöka fylla på lite luft. Och idag behövde jag verkligen fylla på luft i däcket, var ju nästan platt. Hoppas jag inte har fått pyspunka på det nu... Åkte upp till OkQ8 och fyllde på däcket, hade bara 0,5 i lufttryck i däcket. Kanske inte konstigt att det var nästan platt då, men fick i till 2,3. Så hoppas det håller nu.
Åkte sedan vidare till stallet där jag träffade Therese och Linn, och umgicks med dem idag =) Så trevligt att vara med er och lära känna er mera.
Kryssan fick vila idag, då jag hade så ont så orkade inte göra något med henne mer än att borsta henne. Hon var ganska så pigg idag för hon kunde inte stå stilla och hon bet typ i allt. Så skönt att se henne så pigg =)
Innan jag åkte hem så följde jag med Linn och Therese upp till BW, hjälpte henne att ta in ved och så fikade vi efter det och snackade en hel del. Riktigt trevligt * Tack flickor *
Innan jag kunde åka hem igen så var jag tvungen att åka ner till Rimbo igen och köpa mjölk och saft till pappa, så då var det bara att göra det. Var inte alls taggad för det...
Väl nere på Ica så träffade jag på Paulina och Linus, tror detta är våran träffpunkt för mig och Paulina. Träffar alltid henne där * Haha *
Träffade även på Therese från jobbet där, kul och se henne igen =)
Sedan bar det av hemåt, Therese från stallet åkte med mig hem till Rånäs. Och väl hemma så käkade jag lite middag och sedan så tillbringade man kvällen här med uppdateringar på bloggen.

Då var denna dag slut, och en ny dag väntar...
Puss & Kram från Pucko

Mina naglar =)

2009-11-09 klockan 23:58:09


Lite bilder med och på mina naglar =)
Titta och njut !!!

Puss & Kram från Pucko med naglarna
Måndag - Efter...

2009-11-09 klockan 23:45:49


Shit pommes frites, att man kan vara så jävla nöjd över sina naglar och det är nästan konstigt. Har många gånger funderat på att fixa mina naglar lite snyggare för att testa hur det ser ut och hur det är att ha lite längre naglar som man kan ha. Och sen att det ser lite fräschare ut !
Men har många gånger tvekat då man inte har råd eller så tänker man på att man håller på i stallet, blir ju lätt handikappad då och hur ofta går dem inte av då när man väl är i stallet !? Känns då lite bortkastat med pengar i så fall.
Nu kan jag iaf säga att jag har testat det, och jag är helnöjd =)
Tänk att man kan vara så glad för fejksaker på fingrarna, känner man sig ju lite sjuk när man känner efter. Men det ska man väl inte vara, kul att man för en gångsskull är nöjd av något man har på kroppen.

Anledningen till att jag fick mina naglar fixade var att " gänget " i Rånäs skulle gå på årets Pubafton2009, och då kommer Läncis med idén att då kan jag fixa dina naglar. Och då är det klart att jag hänger med på den idén då, så det blir av att testa.
Så vi planerade att jag skulle vara hos Läncis senast kl 16 på Lördagen, och jag var i stallet på dagen innan jag skulle till Läncis. Har ju en häst som måste skötas också, men var inte direkt på humör denna helg för något. När jag väl står och borstar Kryssan så fick jag lusten att longera henne, hade tänkt att låta henne vila idag. Blev icke så, utan jag longerade henne med gummisnodd så hon fick jobba rätt =)
Hade även med mitt nya träns jag köpte till Kryssan av Nicole, och Kryssan blev så fin i det och det passade så bra * Tack Nicole *
Och Kryssan var så superduktig idag under longeringen så blev så glad och stolt över henne <3
Longerade och tänkte inte på klockan, tittade till på klockan en snabbis och la ner telefonen i fickan igen snabbt. Plötsligt fick jag panik och tog upp telefonen igen och kollar på klockan igen och ser då att klockan är 14.56, och då fick jag råpanik !!!! Skulle ju vara hos Läncis kl 16, hur skulle jag hinna nu ???!!
Det är som vanligt med mig, tänker att jag har massa tid och inte behöver stressa. Brukar alltid sluta med att jag får stressa skiten ur mig då istället för att jag chillar för mycket då. Sån är tyvärr jag !
Skritta av Kryssan som hade jobbat så bra så hon var alldeles svettig, kan ju inte bara borsta av henne lite fort då ju och kasta ut henne i hagen. Då kan det sluta illa, så var tvungen att vänta tills hon torkade * Stressad *
Tur att Kryssan iaf har rätt kort päls så det går rätt fort ändå, men det tycker man ju inte när man är sådär stressad.
Tillslut var hon torr och hade ätit upp sin mat, på med täckena och sedan ut i hagen. Stallet klart för dagen och jag sätter mig i bilen, 14.39 och jag skickar ett sms till Läncis att jag blir lite sen men ökar på.
Hem en vända och byter kläder som jag såklart inte hade valt ut än, men valet gick rätt fort ändå tack och lov. Packa ihop lite saker och kommer då på att jag inte har något att förfesta på, förfest hemma hos Läncis ju.
Frågar pappa om dricka till det, och då kommer han på min Doodles som jag har så tog denna då. Bättre än ingenting !
Stapplade sedan vidare till Läncis, pressade nog mitt knä lite för mycket denna kväll...
Vid Läncis möter jag upp min mamma som kom och lämnade pengar till mig bara sådär, vet inte varför jag fick pengar av henne till detta men det fick jag iaf * Tack underbara mamma *
Försenad kommer jag till Läncis, gjorde inte så mycket sa hon men har man sagt en tid så ska man vara där tycker jag !!
Hon fixade sedan mina naglar och det tog ju sin tid, men måste tyvärr klaga lite Läncis =D
Inte meningen att klaga men missat lite på vissa ställen, men å andra sidan så hade vi lite bråttom också så kan förstå Läncis att hon var lite stressad också att hinna fixa allt.
Stapplade sedan ner till Rånäs skola där Pubafton höll till, på vägen dit så lossnar ena tumnageln =(
Kvällen var rätt lyckad ändå, det tråkiga var att jag var inte riktigt på humör och hade väldigt ont i mitt omtalade knä. Så det drog ju ner humöret en del tyvärr...
Drack en del och dansade lite grann, men sista stunderna vi dansade kände jag av riktigt i knät. Minsta lilla böjning så smärtade det som fan i knät =(
Tycker det var lite dåligt med folk bara på denna lilla fest, trodde det skulle komma mera faktiskt. Men det var dem man typ redan hade listat ut skulle vara där, och sen så var det vårat " gäng " som var den yngsta åldersskalan där. Kunde väl ha kommit lite mera människor ändå, tråkmånsar på landet * Haha *
Fick också träffa sina gamla lärare man hade från 5:an tror jag, Magnus och Björn. Och dem är sig lika och dem kände igen en tillslut... Jag har ju ändrat mig en hel del sedan sist vi sågs !
Stapplade sedan hem med Zandrasun och Christofer, jobbigt att gå när man har så ont.
Hem kom jag iaf och då var det så skönt så att lägga sig i sängen.

Söndagen så ville jag tillbringa hela dagen i sängen, men tänkte efter om det inte var något jag skulle göra. Och efter att ha tänkt lite så kom jag på att vi skulle till farmor & farfar kl 14.30 på fika. Så då var det lika bra att jag gick upp och åkte till stallet så jag hann med Kryssan innan.
Kryssan fick vila idag då lust och ork var på noll idag, pysslade om henne och borstade av henne. Och det var lite svårt dock med dessa naglar. Då var dem faktiskt ivägen en hel del, men man hittade sina knep så det skulle gå rätt bra ändå. Fick lite panik i början då jag inte visste hur det skulle gå med naglarna i stallet...
Var väldigt öm i naglarna så det mesta gjorde ont och det var lite jobbigt.
Efter stallet så satt faktiskt alla naglarna kvar och Kryssan blev ryktad och hade sina täcken på sig igen. Så jag klarade det =)
Stressade sedan hem och stannade till hos Läncis och hämtade lite saker, snackade med henne en stund...
Åkte sedan vidare hem och rätt stressad eftersom klockan var då 14.30, och när jag kom hem så var pappa och dem fortfarande hemma och pappa hoppade precis in i duschen. Så vad hade jag stressat för ?!
Fick ju till och med sitta och vänta på dem...
Fikat hos farmor & farfar gick rätt bra... Tittade på en massa gamla bilder från gamla goda tiden, då man var yngre och även farmor & farfar och till och med Ulla & Hasse fanns med oss. Riktigt jobbigt att se dessa bilder då man tänker sig tillbaka och saknar den tiden, och speciellt " Gamlis " * Gråter *

Detta ställe skulle jag vilja äga själv, så mycket minnen därifrån så det är riktigt jobbigt att tänka på det. Och det är även jobbigt att titta på bilder då man ser hur alla åldras...
Och snart finns inte ni heller med oss, vill inte att den dagen ska komma. Men tyvärr kommer dessa dagar :'(
Tänk att vissa småsaker kan göra det så jobbigt och få en att tänka så mycket... 
Man oroar sig för tidigt istället för att leva och ta vara av dagen som är.

Käkade nere i Rimbo idag, kebab på Rimbo House. Gott var det som vanligt, men åt en barnportion då man var så jävla mätt. Känner mig riktigt jävla nyttig efter helgen, pizza på Lördag + alkohol + lite godis och skit och på Söndagen tårta + kebab. Och inte kan jag röra på mig heller, detta är illa !!!
När knät är bättre igen så är det fan hårdträning som gäller, detta går inte längre. Kan man fundera på att bli Beach2010 då * Haha *

Från det ena till det andra så hade jag även min bettskena på Söndagkvällen, hade den innan jag skulle gå och lägga mig. Ovänner än !!!
Och tänkte komma i säng tidigt igår, innan kl 00.00 iaf. Men det går ju alltid som man har tänkt sig när man är jag, gick och la mig i sängen vid 01 - tiden och tror du att jag var trött då eller !? Nepp, så pigg och kunde knappt stänga ögonen för jag var inte trött alls. Efter mycket kämpning så somnade jag tillslut =)

En rätt nice helg, men ändå inte... Fuck off humör =(
Puss & Kram / Pucko

Fredag - Humör...

2009-11-07 klockan 02:10:27


Jag förstår inte hur man helt plötsligt kan ändra humör på 2 röda sekunder !?
Från att vakna på morgonen och vara glad och positiv, till att helt plötsligt bli helt off. Orkar ingenting, vill ingenting och mer eller mindre skiter i allt.
Vad är det som gör att det helt plötsligt blir så ? Detta hände mig idag och det händer ganska så ofta, och ofta utan någon som helst orsak. Hade ju förstått det mera om det fanns någon konkret orsak till det, men idag fanns det ingen orsak alls.
Kan ju ha varit att jag hade så himla ont i knät under natten så kunde inte sova så mycket, så är rätt slut idag och har fortfarande ont. Smärtan tar ut sig rätt mycket på humöret ibland.
Kan man då inte vakna med det humöret på en gång då, så man slipper vara glad och sen helt plötsligt så är man nere på marken och kryper och vill inte ta sig upp igen.
Hade sån stor lust idag bara att sätta mig i bilen, lämna mobil och allt man kan kontakta mig på hemma eller efter vägen och bara åka. Inte prata med en enda människa, utan bara köra min bil i tystnad eller hitta något ställe där man bara kan få sitta för sig själv och bara få sitta i lugn och ro. Utan att någon kan komma eller ringa och störa mig, skulle vara så himla skönt. Att få vara någonstans där ingen vet var man är eller kan ringa och fråga en hela tiden. Man får vara där man själv vill och hur och när man vill.
Det är min största längtan, ensamheten...
Visst sen att inte ensamheten är bra alls, men för mig så känns den bäst och jag trivs bäst i just nu. Bara få lite andrum och få hinna andas lite för att komma ikapp.
Känner panik inom mig, kan inte andas och att alla klänger och håller koll på en. Hur ska jag göra för att få kunna andas igen !?
Pekar inte ut någon person eller att alla ska lämna mig ifred eller så, utan det är bara min inre känsla... Och denna känsla håller på att göra sönder mig totalt =(
Vill bara lägga mig ner...
Krafterna är slut och gnistan slocknade...

Ahh, blir galen...
Fredagen har varit upp och ner annars och jag tänker inte skriva värsta romanen om dagen heller. Ringde iaf till Dr. Edfors idag och remissen är nu fixad och förhoppningsvis skickad, så nu är det bara vänta på en kallelse till magnetröntgen då. Ett till steg i rätt riktning och en väldigt positiv händelse idag =)
En sväng till Kryssan som vanligt, dessvärre i mörkret. Hittade inte hästarna där dem brukar stå så fick gå runt hela alltihopa. Med ett knä som inte gick att vika för den förbannade smärtan jag fick...
Hittade dock Kryssan i grinden på andra sidan hagen, tog med henne in till stallet och borstade av henne och kollade av henne så hon inte hade några sår eller så.
Hon såg så bra ut så, lite småskitig men inga sår. Dessvärre tror jag dock att hon redan har börjat magra, ser väldigt fint ut i hullet vilket jag tycker är konstigt då hon knappt har blivit motionerad och fått en hel del mat ute i hagen under senaste tiden. Så fort blir dem inte snygga i hullet faktiskt, så det blir väl en vinter till med hullproblem med Kryssan.
Det återstår att se med tiden, men tror det bli magert iaf.
Puss och gos med Kryssan <3
Sedan hemåt igen och hemma så var det datastolen och datorn som gällde...
Tänkte nu gå och besöka sängen då det inte blev så många timmars sömn natten till idag, och klockan är ju faktiskt 02.04 nu så det är verkligen dags för sängen.
Tack och godnatt...

Puss och Kram från ett nedstämt PuckoTorsdag - Upptagen...

2009-11-07 klockan 01:31:55


I Torsdags så var jag faktiskt en upptagen kvinna, mitt egna citat som mina vänner har snott ifrån mig =)
Tänkte jag skulle skriva en liten berättelse om Torsdagen nu då det hände en del och lite uppdateringar på knäfronten, orkade inte det igår för jag var som sagt upptagen...

Gick upp vid 8.30 tiden och gjorde mig iordning för att åka till tandläkaren, dags för ett sådant besök igen. Väl där så fick jag min bettskena, som vi prövade där. Och vilken panik jag fick när jag fick denna skena i munnen, fy fan så ont det gjorde och hur ska jag kunna ha den på nätterna då om det gör så där ont !??
Det gjorde så fruktansvärt ont och spände som fan, men han kollade noga och så slipade han ner den på vissa ställen så det kändes iaf lite bättre efter det.
Men hur ska jag kunna klara detta med skenan på nätteran, riktigt orolig =(
Ska göra som tandläkaren sa, eftersom man inte är så van att ha den på sig så ska jag vänja mig in med den och bara ha den korta stunder nu på kvällarna och sen har den längre och längre och sedan kan jag nog ha den på nätterna också.
Men jag och bettskenan är riktiga ovänner för tillfället =(
Vi får väl se hur det går på bettskenafronten framöver, men funkar inte det heller så vet jag inte vad jag ska ta mig till när det gäller detta skiten med mina tänder och den värken dag ut och dag in.
Fick en ny tid igen till tandläkaren då jag ska tillbaka igen och göra efterkontroll med bettskenan och så.

Efter tandläkaren så åkte jag hem en vända och fixade lite hemma och tog en kaffe, åkte sedan ner till stallet. Och när jag kliver utanför dörren när jag skulle åka till tandläkaren så snöar det * NEJ *
Vill inte ha snö än, det får gärna vänta ett tag till med att komma en massa snö. Passade på att ta lite " naturbilder " på vädret utanför dörren.
Åkte till Kryssan sen och hämtade in henne i stormen och hon var ju rätt blöt, riktigt blask ute =(
Fixade iordning henne och så red jag faktiskt lite dressyr på ridbanan, gick rätt bra bara det att jag inte hade några sporrar på mig så Kryssan tog ju det tillfället att vara lite olydig med att inte lyssna riktigt på mig. Trots detta väder så gick hon rätt bra ändå faktiskt och jag är väldigt nöjd =)
Efter att ha ridit en stund så känner jag hur det svider i ögonen, allt snö kom rakt in på ansiktet så sminket började ju rinna av. Vad är vattenfast för något !?
Så efter att ha ridit 30 minuter så stod jag inte ut längre med detta skit väder, så skrittade av och in i stallet igen där det var varmt och ingen snöstorm.
Tog då en bild på mig själv och inser då att sminket har runnit av och runnit ner på kinderna och jag ser ut som värsta monstret.
Ingen bra idé med andra ord att sminka sig när man ska ut och rida i detta väder som dagen erbjöd.
Fixade Kryssan och släppte sedan ut henne i detta skitväder igen, känns inge kul att släppa ut hästen igen när det är sådant väder. Men hon fick extra täcken på sig så hon skulle slippa bli blöt rakt igenom täcket, så hoppas hon klarade sig.
Sminkade om sig och åkte sedan ner till sjukgymnasten då jag hade tid hos henne kl 14.00. Träffade en Helen som var ganska " otrevlig " eller vad jag ska säga i början, men sedan släppte det och hon var hur trevlig som helst =)
Fick berätta om mitt knä och hon ställde ju såklart en hel del frågor också, så hon skrev upp det i en " journal ". Sedan så kollade hon på mitt knä och fick sedan lägga mig ner så kollade hon vidare på knät. Kände, klämde, vred och vände som vanligt...
Hon sa till mig att du kommer nog inte bli så glad på mig nu under detta jag gör, och när det gjorde väldigt ont så sa jag det till henne att jag inte tyckte om henne just då. Vissa saker gjorde ju så fruktansvärt ont, men hon måste ju kolla vad som gör ont och vad som inte gör ont.
Och hon tyckte det var lite konstigt då jag gav symtomer för flera olika typer av knäskador, men sedan gjorde hon en annan rörelse som typ övertygade att korsbandet var helt.
Så hon kunde inte direkt säga att det var det felet, men trodde mest på minisken i knät att den är trasig.
Och hon tyckte även det var helt sjukt att dem inte hade röntgat mig när jag väl var på akuten, så dem kunde se direkt. Hon sa som mig, dagens sjukvård och att den även är helt sjuk !!!
Och det tråkiga är att hon fick inte skriva remiss heller till röntgen och det är väl sjukt det med, för är det någon som har rätt så är det ju dem. Dem kan ju lite mera än HLM och dem är lite mera specialiserade, så jag förstår inte varför dem inte får göra det !? Men dagens samhälle förstår man ju ingenting på.
Hon sa iaf att mitt knä MÅSTE röntgas, magnetröntgas. Så man verkligen ser vad som händer där inne i knät och man kan fastställa en diagnos.
Så jag fick en uppgift att ringa tillbaka till Dr. Edfors som jag var hos då jag fick remissen till sjukgymnasten, och så skulle jag begära en remiss till magnetröntgen av honom.
Så att han skickar en remiss då till något sjukhus så jag får en kallelse att komma in och röntga då, så får vi se vad det säger och vad som händer efter det.
Värsta är att man kan få vänta i månader för att få en tid till magnetröntgen, men man kan ringa till det sjukhuset man har fått kallelse ifrån och skriva upp sig på en reservlista så kan man komma in fortare.
Får se vad som händer och hur lång tid det tar, men nu känns det som iaf att vi är ett steg i rätt riktning.
Hon gav mig sedan en övning jag ska göra för att stretcha en muskel från höften och ner i knät som jag verkligen behöver stretcha, så ska jag försöka göra den varje dag.
Fick sedan en ultraljudsbehandling på mitt knä som ska lindra smärtan, gjorde rätt ont under tiden hon behandlade. Gjorde inte så ont efteråt, men ju mer timmarna gick desto ondare fick jag. Så nu har jag skitont igen =(
Så jag vet inte direkt om det lindrade smärtan för mig, utan snarare tvärtom.
Och sen så var besöket över och det skulle betalas, och hon frågade då om jag hade frikort eller högkostnadshäfte. Och jag har ju ett sådant häfte, så gav det till henne. Hon frågade då om jag inte fick någon stämpel då jag var på akuten, men då var det ju jag som glömde detta häfte. Men hon fixade det åt mig och stämplade i det och sedan besöket på HLM när jag var där * Tack *
Så nu har man inte så mycket kvar till man har frikort =)
Fick sedan en ny tid nästa vecka igen, den 12:e November för en till ultraljudsbehandlig.

Efter besöket där så gick jag till Konsum för att köpa frukost, en vitlöksbaugette och en kaffe latte som jag käkade till frukost kl 15.00. Alltid lika duktig med mina matvanor...
Orkar dessvärre inte bry mig om vad jag äter, bara att jag vill gå ner i vikt igen. Men äter ju som jag göra så det är väl både bra och dåligt...

Var sedan en tripp till Stockholm, åkte hem till Nicole och träffade henne en sväng =) Så kul att få träffa dig igen och få prata med dig själv, får försöka komma in snart igen så vi kan träffas igen och så jag kan hänga med dig till Miranda och få träffa henne igen =)
Köpte också ett träns av Nicole som hon skulle sälja, ett brunt märkesträns från Hööks. Faktiskt riktigt snygg tycker jag, fick inga tyglar med på köpet men det kan jag enkelt lösa iaf. Har ju en del tyglar, kanske inte så många bruna men alltid löser man det.
Fick inga tyglar på köpet men fick då istället 2 st bett, så nu har jag 3 st bett till Kryssan =) Det är något jag har brist på till henne så är det bett.
Nu har jag ju iaf 3 st, 3 - delade allihopa men lite olika. Får testa dem och se vad hon tycker om dem, men så skönt att slippa byta bett mellan alla träns hela tiden. Kan man ha ett bett på varje istället så slipper det ta tid varje gång när man måste byta innan man ska rida.
Fick köpa tränset med 2 st bett till kompispris, alltså 100 kr =)

Ett ganska så trist inlägg i bloggen idag om Torsdagen, men orkar inte skriva för att få det bra idag utan jag bara skriver. Läsning för er iaf =)
Kanske skulle lägga in en bild för omväxlingens skull någon gång...

Puss och Kram / Erat Pucko

Onsdag - Snö =(

2009-11-05 klockan 01:05:14


Ni ser i rubriken snö, och det är för att det snöade idag =(
Eller det mera haglade eller vad man ska säga, för det var inte direkt snö och det låg inte så bra kvar på marken heller. Men det var ändå snö, och jag vill inte ha någon jävla snö !!!
Snön kan komma runt jul och ligga till nyår, sen kan den försvinna för då är den bara till problem för det mesta. Men det behöver ju inte heller vara som förra året då man badade i lera så fort man gick ut, och speciellt i stallet när man var och hämtade hästarna i hagen. Kunde man lämna kvar skorna uppe i stallet, för nästan varje gång så fastnade skorna i leran så man kom upp med bara en sko på sig om man verkligen inte trampade i leran.
Detta är inte kul det heller, så då är det ju bättre med snö. Men vill ändå inte ha snö än, och för det andra så måste jag byta till vinterdäck inom kort.
Tar det när broder har kommit hem från Falun, så kan han vara med som en hjälpande hand i fall att. Annars ska jag göra det själv, jag kan !!!

En sak förstår jag mig inte på, gick och la mig rätt tidigt igår och somnade och sov som en stock. Vaknade sedan till av min levande väckarklocka och böt några ord med den vid 7.30 - tiden. Var fortfarande så himla trött vid den tiden så jag vände mig om och somnade om, vaknade sedan och gick upp vid 11 - tiden. Men kunde lika gärna ha vänt mig om igen och somnat om. Men varför är man så trött för ???
Sov ju en del timmar ju och ändå så känns det som man inte har sovit mer än typ 4 timmar eller något sånt. Och vissa dem blir ju för trötta om dem sover för många timmar än vad alla säger att man behöver. Och jag hade en sådan period tidigare i livet, och under perioden när man stressade som mest och hade mest saker att göra. Då behövde jag bara sova 4 - 5 timmar som max och då var jag super pigg när jag vaknade och kunde hålla igång hela dagen utan problem. Och då käkade jag knappt mat heller, fick knappt i mig någon energi överhuvudtaget. Nu dricker man ju kaffe som lite mera energigivning och så ibland tar man energidrycker, men inte fan blir man piggare av det inte. Men kanske ska börja stressa som fan så kanske jag blir piggare igen !?
Tror det kan vara vädret som spökar så man är som man är och mår lite som man gör också...
Och sedan så kan det ju vara värken i knät som gör så man blir slut, men imorgon ska jag till sjukgymnasten. Så får vi se vad hon säger då om mitt knä, har gått utan stödbandage idag och gått en hel del.
Och jag har till och med ridit ut på min häst idag igen, red ju ut med Mirja igår ju =)
Idag så skrittade jag ut själv och red en runda i skogen, travade sedan på vägen hem en bit. Och det gjorde en aningens ont faktiskt, och det känns så konstigt i knät. Och det har det gjort hela dagen, vet inte hur jag ska förklara det heller...
Kan bara säga att det känns inte bra iaf och att det är något som är lurt med mitt knä. Hoppas sjukgymnasten kan komma fram till något imorgon så man kan få ett litet bättre svar på det, om hon ens kan göra något !?
Jag skulle ju helst vilja ha en röntgen av mitt knä så man verkligen ser inuti det, och kan se så allting är schysst genom det först.
Men dagens sjukvård, allting är så dyrt och bla bla. Men ni tycker då andra sidan att människor ska gå runt och ha ont då och lida för smärtan !?
Det är sjukt, och så mycket som man betalar i skatt ska man inte få något tillbaka av det då när man verkligen behöver det. Det är sjukt !!!

Om inte annat så har jag varit rätt duktig idag med, först motionerat hästen och en själv också för den delen. Och när jag gick till hagen så tänkte jag på fodertråget och hoppades inte på att mötas av det i hagen och att det var mera trasigt. Hämtade Kryssan i hagen och tyckte det såg lite skumt ut vid fodertråget då Diamond stod väldigt långt in i smeten... Och ta mej fan så var det där fodertråget mera trasigt då =(
Ena långsidan låg helt på marken och så hade även kortsidan brakat ihop. Suck, pust och stön, då behövde vi verkligen laga det nu.
Så efter ridturen så fixade jag, Linn och Therese detta, började med långsidan och när vi höll på så tog batteriet slut i skruvdragaren. Så in med batteriet på laddning så det fick nya krafter. Tänk om man själv kunde göra så, när man tappar orken att det bara var att sätta batteriet på laddning och sedan var det full fart igen.
Skulle ju ta ett tag för batteriet att ladda och Linn och Therese skulle rida, och jag hade ju redan ridit och varit i stallet halva dagen. Så frågade om det var okej att jag åkte hem och att dem kunde fixa det sista på fodertråget, och det var okej.
Så tog min turkracer och åkte hem, var ner en sväng till Rimbo först. En drive in på Ica för att köpa margarin, Linda hade tagit med sig en massa stora fina äpplen så då blev jag sugen på att göra en äppelpaj. Så tog med mig några äpplen hem och behövde då ha margarin till det. Köpte det och på köpet så träffade jag mina kusiner inne på Ica bara sådär =)
Var in en sväng på Granngården också för jag behöver ha ny hovolja till Kryssan, men dem hade bara hovtjära som var rätt dyr och har inte råd med det just nu. Så då får det väl vara då så länge.
Hem och göra paj då, och det lyckades jag med för god som attan blev den =)
Paj med vaniljsås och kaffe det var riktigt fina grejer det, och även pappa och Andreas tyckte det var kanon gott.
Pucko kan !!!

Nu sängen så man orkar med morgondagens äventyr, tandläkare och sjukgymnast...
Puss och Kram

Onsdag - Horoskop...

2009-11-04 klockan 00:34:47

Vattumannen


Den 4 november

VARDAG:

En överraskning i slutet av dagen kan påverka stämningen väldigt positivt.

 

KÄRLEK/RELATIONER:

Ditt kärleksliv känns lite motigt och det verkar som om det är något du funderar mycket över. Kanske t o m lite för mycket.

 

PENGAR/ARBETE:

Klara upp en affär idag så du inte får ekonomiska problem i framtiden.

 

DAGENS CITAT:

Woody Allen - Enligt moderna astronomer så är rymden ändlig. Det är en väldigt trösterik tanke, i synnerhet för människor som aldrig kan komma ihåg var de har lagt sina saker.

 

LYCKONUMMER:

4


Tisdag - Duktig =)

2009-11-04 klockan 00:29:16


Tänk att ett litet Pucko som jag har varit så duktig nu i 2 dagar, har fått en hel del gjort och det är bra saker också. Känner mig riktigt duktig och stolt över mig själv, en klapp på axeln behöver jag nog nu.
Äh, jag är inte så mycket för att höra att jag är duktig och så. Blir bara så generat och jobbigt...
Utan jag är nöjd om jag själv är nöjd och stolt över mig själv.

Och på Måndagen så åkte jag ner till stallet för hade pratat med Linn i stallet om att hjälpas åt för att mocka ute på lösdriften. När jag väl var uppe ur sängen och kaffet var slut i muggen så åkte jag ner till stallet, Linn var inte där men kom en stund efter. Började mocka ute på lösdriften, fick bort en hel del skit. Men var lite osäker på hur noga och hur mycket jag skulle ta, så jag började inne på lösdriften. Och där såg det inte ut att vara mycket skit inte, men när man väl började så kom skiten fram. Var en hel del skit därinne, ett riktigt skitgöra.
Så mockade hela lösdriften och det tog sin tid och var rätt trött efter denna mockning, var ju typ i storleken med 6 boxar eller något sånt. Så om inte annat så kändes det i kroppen att man hade gjort lite nytta iaf.
Efter mockningen och lite snack i stallet så hämtade jag in min häst och pysslade om henne, borsta henne även om hon var så blank och fin =)
Gick sedan ut med Kryssan på ridbanan och longerade henne en stund, så hon fick springa av sig lite i stormen. Trodde fan jag skulle blåsa bort idag, höll på att blåsa omkull när jag stod och mockade. Illa om man ramlar av blåsten ju. Och vaknade till av att det blåste och jag trodde jag skulle blåsa bort med huset. Det lät så mycket och knakade i hela huset, inte bra att bo i gamla hus ibland.
Kryssan var jätte duktig under longeringen idag, och hon fick sedan komma in och äta sin mat.
När jag hämtade Kryssan i hagen så upptäckte jag att fodertråget vi byggde tidigare hade gått sönder lite, lossnat i stommen och sedan översta plankan låg på marken. Tog med mig plankan ur hagen så ingen häst gör sig illa på den. Tänkte att laga det men när jag var färdig med Kryssan så var det mörkt ute så tänkte att jag skulle ta det på Tisdagen eller så, Linn höll med mig om det.
På hemmafronten så gjorde jag en del nytta på dumburken också, fick en del gjort men har en hel del kvar att fixa som måste göras...

Och idag Tisdag så började man att göra nytta direkt på morgonen, upp och hoppa för att åka till stallet för att ta in Kryssan. Hovslagaren Göte skulle komma idag och slå på vä. baksko igen. Och när jag kommer upp vid stallet så ser jag Göte komma längre bort på vägen, och ett kors i taket för att han kom några minuter tidigare än sagt !!! Det är verkligen kors i taket det =)
Arbetet gick ju fort att slå på denna baksko igen och 100 kr fattigare blev jag dock. Men nu har hon alla 4 skor på sig igen och det känns väldigt skönt. Ett problem mindre igen en tag iaf, tills nästa skoning.
Efter skoningen så började jag borsta Kryssan och funderade på om jag skulle skritta ut en runda, vet att jag inte ska rida med mitt knä men idag gjorde det inte så ont så då tänkte jag ta chansen.
Och så kom Mirja i stallet och frågade om jag skulle ut och rida, sa då att jag skulle nog bara ut och skritta i så fall. Hon tyckte det var perfekt för då kunde jag skritta med henne när hon skulle rida ut på Donovan och ha Boris som handhäst. Boris blev kastrerad i Torsdags och var väldigt svullen så han behövde komma ut och röra på sig så då skrittade vi ut en runda, och det var riktigt trevligt =)
Blev lite paff, men man kan aldrig sluta förvånas =)
Men det var riktigt trevligt och vi snackade en hel del, och ridturen gick bra * Glad *
Väl tillbaka i stallet igen så pyssla och dona jag med Kryssan och en del snack, Mirja är rätt avis på Kryssan och hennes färg. Lite kul att någon är avis på Kryssan...
Medan Kryssan käkade så hämtade jag en skottkärra och så mockade jag Prezidents box, fan så mysigt det var att stå och mocka en box igen. Det är ju så kul att plocka bajs och lägga det i en kärra, skitkul !!!
Var sedan och lämnade Kryssan i hagen och då passade jag på att mocka lite i hagen igen, mockade bara ihop en kärra idag. Och en hel del mys i hagen med Kryssan blev det också <3
Hade ju tänkt att laga fodertråget idag, men det blev inte så tyvärr så får fixa det en annan dag. Väl uppe i stallet igen och tömt kärran så drog jag ut slangen och så fyllde jag på nytt vatten till hästarna, är inte egentligen min uppgift idag utan jag har ju Onsdagar. Utan det är Lindas dag idag, men det var Therese som var och red Vinda idag och då skulle Therese fylla på tydligen så hon frågade mig om jag kunde göra det. Och snäll som man är så gjorde jag det åt henne, så kan man tvinga på Linda en dag att göra det åt mig då.
Gav sedan upp dagen och arbetet i stallet, hade bara tänkt att fixa med Kryssan och sen åka hem. Men det var så mysigt och jag var på arbetarhumör i stallet idag.
Fick ju en del gjort i stallet iaf idag och är rätt nöjd med dagen =)
Var ner en vända till Rimbo också och tankade i en hundring i bilen så man slipper få soppatorsk de närmaste dagarna när man är på väg någonstans, risken finns ju att man blir stående.
Väl hemma så har det hänt en hel del nytta hemma också, undrar var jag har slagit mig nu någonstans. Efter att ha parkerat min bil hemma så bestämde jag mig att byta slangen i min bil, dags för det nu efter många dagar som gått sen jag fick den. Så fram med verktyg och så av med den gamla slangen och sedan på med den nya. Var lite krångel där ett tag, men det löste sig nästan tillslut iaf...
Nu sitter iaf den nya slangen på plats och den trasiga gummibiten är borta, och efter allt arbete så var man svart och oljig på händerna. Trivdes bra med det och blev rätt stolt över mig själv, så man kanske ska ta och bli bilmekaniker !?
Killar tycker ju om tjejer som är bilmekaniker ju, så det kan ju vara en idé. Kan ju lite men har ju mycket kvar att lära !!!
Var inte ute och testkörde med bilen, men startade den och det lät faktiskt lite bättre om den också. Så vi får se nu då om det är någon förbättring, men med dessa hål på den gamla slangen till skillnad på den nya så lär det bli skillnad.
Efter att man lekt bilmekaniker och skruvat slangklämmor så var det dags att fylla på magen med frukost, eller lunch. Att käka första målet vid 15 - tiden borde ju mera vara lunch. Fixade iaf lite plättar som fick fylla magen så lite energi fick man i sig, kaffe sedan på det.
Började sedan med en spännande grej, laga en trasig baslåda. Köpte ju för något år sedan ett högtalarsystem till min dator, dyr och med bra ljud =)
Och när jag var tillsammans med en viss herre så knippsade han av trådarna mellan låda och högtalare... Så nu var det i två delar och funkade inte alls som den ska.
Jävla skit säger jag bara, så fixade saker till den så jag kunde trolla ihop trådarna igen. Och så fixade jag med det och tillslut så satt trådarna ihop med varandra och lådan var fixad. Wow, Pucko kan =)
Men sen var det ju så att det saknades andra delar till den också, hade ju båda högtalarna till den tack och lov. Men var lite osäker på om båda funkade då denna herre fixade så att den ena högtalaren hamnade i golvet... Men man ska ju ha en sladd från lådan till datorn och sen en sladd från låda ner till väggen så man får ström. Och dem sladdarna visste jag att jag hade, men var dem låg var ju en väldigt bra fråga. Så jag började leta efter dem i kartongerna och passade även på att få upp lite och lite mera ordning här i mitt rum.
Letade och letade och blev bara mer och mer förbannad då jag inte såg en skymt av dem... Skrev ett fint litet inlägg på Facebook om detta och när pappa kom hem och såg det så sa han att han hade sett dem sladdarna. Så han började kolla och det slutade med att han hittade sladdarna ute i hyllan i vardagsrummet... När jag hade mina saker nere i källaren så hade mina klåfingrade bröder varit där så Oliver hade tagit lådan och typ lekt med den.
Kopplade in sladdarna och testade om det funkade, med fjärilar i magen så fixade man fram en låt och så ljudet kom ut ur högtalarna och hör och häpna så funkade allting !!!!!!
Jag kan mecka lite bil och jag kan mecka baslåda =)
Skallrade lite bara om baslådan, vände då på den och såg då att Oliver hade skruvat ur alla skruvar på panelen. Vilken liten klåfinger unge det där är. I med skrivar och upp med volymen, och bättre lät det.
Så nu har man bra ljud i datorn igen när man lyssnar på musik. Och jag känner mig rätt stolt för allting jag har gjort idag, och det mesta har gått bra också så då är det ännu roligare.
Är rätt glad över dessa 2 dagar, och det känns skönt att man har lite positiv energi igen =)

Nu är krafterna slut och sängen väntar...
Puss och Kram erat Pucko till bilmekaniker


Helgen - Kort & gott...

2009-11-03 klockan 01:41:53


Men hallå, nu är vi inne i November igen bara det att det är 2009 och inte 2008. Usch, men tiden går så gräsligt fort om man hinner fan inte med i tiden nu längre. Dagarna går ju alldeles för fort fram och ett par timmar till på varje dygn skulle inte sitta fel inte.
Bara det att vad jobbigt det skulle vara att titta på klockan om det fanns mera timmar på dygnet.

Har inte varit en duktig bloggare i helgen och uppdatera om helgens händelser, men tänkte skriva ihop ett litet sammandrag ifrån helgen såhär på Måndagsnatten.
På Fredagen så kom glasmästaren hem till oss igen, dem kom ju hem till oss på Torsdagen och då var det en äldre man och sedan en yngre. Och dem kom när jag låg och sov så fick gå upp med håret pekandes mot alla håll, nattline och ett gräsligt utseende för att öppna dörren till dem. Kände mig inte ett dugg snygg inte och där står dem och tittar lite chockat på mig. Och på Torsdagen så tog dem bara 3 st fönster så skulle dem ta dem 2 sista idag på Fredagen. Bara det att på Fredagen så visste jag ju att dem skulle komma så gick upp rätt så tidigt och var påklädd för att dem skulle komma, och så knackade det på dörren. Då var det bara den yngre mannen som kom idag och det första han sa när jag öppnade dörren var: " Idag var du iaf vaken och påklädd ".
Tror Natalie blev en aningens generad efter den lilla meningen.
Så han plockade med sig fönstrena och så drog han, skulle inte ha bäddat rent i sängen kvällen innan bara...
Efter killen hade kommit tillbaka några timmar senare och lämnat och fixat fönstrena till rätta så gjorde jag mig klar för att åka ner till stallet.
Hade fått förfrågan av Linda i stallet idag att tömköra hennes häst Diamond idag, och hade sagt att jag kunde fixa det åt henne. Så kul bara att hjälpa andra och att andra litar på och frågar mig om jag kan hjälpa dem.
Jag gillar att hjälpa andra, för man lär sig en del på det.
Diamond var helt annorlunda att tömköra än min egna häst, han testade mig en hel del och så var han så fruktansvärt envis. Det tråkiga för Diamond är att jag är lika envis jag och jag ville ju inte förlora så tillslut så gav han med sig när han kände att jag inte skulle ge mig. Så då gick det rätt bra i slutet iaf, men han fick jobba en hel del.
Linda har ju iaf en häst som hon har en del jobb med, för han behöver verkligen jobbas...
Tog sedan ut min häst och tömkörde henne en stund på ridbanan, fick sedan så ont i mitt knä så då gav jag upp.
Efter att ha fixat klart allt i stallet så var det hem och fixa lite, sedan vid 18.15 - tiden så åkte jag, Andreas och Carro ner till Kebaben i Rimbo och så käkade vi där * Gott *
Pappa var borta under helgen så Andreas frågade om vi skulle åka ner och käka där, och det kunde vi förstås och så drog jag med Carro också. Hon måste också få komma ut ibland också och träffa en massa idioter här runt om i byn =)
Handlade sedan lite på Ica, köpte en skylt till min bil faktiskt =)
Ska sedan försöka träna min bil, den är olydig för den startar ju inte på mina kommandon ju. Vill ha den som night rider ju, men dröm och glöm...
Sedan hem och chilla på soffan med Carro, mätt och trött så var det Idol på Tv4 som var spikat.
Skulle in och hämta Zandra och Christofer i Norrtälje under kvällen / natten så Carro skulle göra mig sällskap in, och var också sällskap under kvällen. Båda var nog lika trötta så det blev en hel del skratt, speciellt när det bästa citatet slinker ur min mun: " Det är lugnt, jag tar dig gärna i fram ".
Pucko Taxi AB gjorde sedan sitt jobb och efter taxijobbet och 100 kr rikare / fattigare så var det sängen som stod på listan.

Under Lördagen så var jag hem till mamma en stund på förmiddagen då min mormor var hos mamma under helgen, så enda chansen att hinna träffa henne var att åka dit då. Så jag träffade mormor iaf en stund under helgen, snackade lite när jag träffade henne. Var sedan tvungen att åka vidare ner till Kryssan och ge henne mat och kolla till henne.
Under kvällen var det jobbet som gällde, jobbade mellan 13.30 - 21.15. Gick ju rätt okej att jobba, men hade rätt ont sista timmarna dock. Men man har ju för underbara arbetskamrater som är så goa =)
Väl på väg hem från jobbet så hämtade jag upp Carro i Rimbo efter lite virrvarr för att hitta huset där hon var, hon var hos sin chef. Hon liftade med mig hem till Rånäs igen då hon inte var nykter.
Hemma efter dagen så var det datorn som gällde under kvällen, lite halvstressig och pissig dag annars.

Under Söndagen så var det jobb som gällde första timmarna på dygnet, jobbade mellan 7.30 - 15.00. Kände idag i mitt knä att jag hade gått mycket igår så hade ondare idag. Men tog lite och fick lite chanser att sitta, och mina arbetskamrater visste ju att jag hade ont så dem lät ju mig sitta också och lät mig vila lite då och då.
Efter 2 rätt okej och lugna pass så var det bara att byta om och dra sig hemåt. Åkte hem till Jannika idag efter jobbet för att fira Jonathan som fyllde 10 år idag, grattis till honom =)
Så tårta och kaffe fick man när man väl var framme, tårtan hade Jennie gjort och den var så grymt fin och grymt god också. Värsta var väl att den var så mäktig så kan ju tala om att man ju var ju inte hungrig mera den dagen iaf. Och kaffe fick jag nog tillräckligt denna dag, hela 5 st koppar. Som en viss person säger, du har ju blivit en riktig kaffekärring nu.
Och det stämmer nog, dricker ju mera kaffe än vatten iaf. Konstig det där, för ett tag sen så hatade jag kaffe och kaffesmak. Nu är det helt annat, och jag dricker kaffe mer eller mindre varje dag =)
Efter tårta, kaffe och en massa snack ang, mitt knä, jobb och Kryssan så var det dags att åka vidare igen. Skjutsade hem Andreas och åkte sedan en rundvända hem till min farmor, snackade lite med henne om en sak... Och det löser sig, tack snälla farmor =)
Stannade sedan till hemma hos mamma då det är Söndag och middag hos mamma för min del. Inte för att jag var någe vidare hungrig och tänkte först skita i att äta hos dem idag, så blev det så iaf när jag väl kom till dem. Kunde ju inte låta bli att inte smaka på älgsteken och potatisgrätangen, och självklart såsen. Så det blidde en liten smakbit iaf, och det smakade lika gott som det såg ut också. Innan jag satte mig vid bordet så åkte jag och hämtade pappa i Bruket och körde sedan hem honom. Efter middagen så var det efterrätt som gällde också, äppelpaj med glass.
Så då kändes det som att jag hade ätit för 3 veckor framåt. Funderade på en sak och ska testa det någon gång också, men Kryssan lär ju gilla äppelpaj. Det är ju socker, havre och så är det ju äpple ju. Det borde ju vara smaskens för en häst ju !! Får testa någon gång och se vad Kryssan tycker, men det är väl som vanligt med henne... Hon tittar och nosar på det och sedan skiter i det, eller så stoppar hon det i munnen och sedan så spottar hon ut det igen lika fort.
Hittade även en vinterjacka hos mamma som är min, en jacka jag hade innan jag gick ner en massa i vikt. Så den är ganska så stor, men vad gör det då !?
Så tog med mig denna jacka med mig hem och har använt den lite nu och trivs rätt okej med den igen. Kommer ihåg att  jag hade en period när jag verkligen hatade denna jacka, gillade den inte alls. Men nu är det inga fel på den inte, och det sköna är att den går ner till knäna också. Och hade helt glömt bort denna jacka och visste inte alls att jag hade denna jacka kvar, men så såg jag den hänga bland alla mammas jackor.
Åkte sedan ner en snabbis till Kryssan efter all mat, Kryssan skulle ju också ha mat ju. Och när jag väl kom till stallet så var hästarna inne och stallet var nersläckt så var bara in och hämtade hennes mat och fick strunta i att blötlägga betforn till henne till Måndagen.
Gick sedan till hagen och hittade hästarna ganska så lätt, dem fick hösilage i hagen idag och såklart stod dem ju vid hösilaget och mumsade.
Kryssan fick sin mat och så gosade vi lite en stund och sedan sa vi hej då till varandra, åkte sedan hemåt...

Det var denna helg då, har ju varit en hel del saker som här hänt ändå i helgen. Gillar att ha mycket saker att göra och hålla igång, men har lite svårt för det nu när jag har mitt kära knä.
Mera läsning kommer, uppdaterar lite då och då.

Puss och Kram från Pucko

Lördag - Blä...

2009-11-01 klockan 01:31:39


Happy halloween då till alla som firar detta, en själv har väl typ aldrig firat denna dag på något speciellt sätt. Förutom när man gick i plugget, alltså lågstadiet så hade man ju ofta disco som man kallade det då. Och då hade vi väl typ halloweendisco eller så hade man filmkväll hemma hos någon kompis och så hade man lite halloween party.
Det var tider det, värsta partyna man hade =)
Man dansade, skrattade och hade kul. Och man mådde ju inte direkt dåligt dagen efter som det alltid kan bli nu när man går på disco eller fest som vi vuxna människor kallar det för.
Tänk om man skulle gå runt och säga disco när man ska på fest, vad larvigt det skulle låta.
Saknar gamla goda tider...

Ja, denna halloween då så firade jag denna dag med att jobba för en gångs skull. Skönt att få jobba igen och hade ju kunnat få jobba förra helgen också men eftersom jag har mitt knä så berättade jag det för min chef, och då sa hon ifrån att jag inte skulle jobba. Skulle väl kanske inte jobba den här helgen heller utan helst vara sjukskriven. Men eftersom jag hade bokat jobb denna helg så jobbade jag iaf. Har ju ont hur jag än gör så kan jag ju lika gärna jobba då.
Så jag jobbade på idag, men tur är väl att man har förstående arbetskamrater.
En stor guldstjärna till mina arbetskamrater på jobbet =)
Ni är helt underbara !!!
Gick rätt bra att jobba, men klart det gjorde ont såklart. Men då fick man besöka en stol en stund och sitta och vila en stund, visst då kände man ju smärtan också men att då försvann ju belastningen på knät iaf.
Pallar snart inte mera smärta, smärtan kan väl lägga sig en liten stund så man får lite vila ifrån den !?

Annars har dagen varit en allmän skit dag =(
Mått så jävla piss idag och inte haft någon gnista alls, idag hade jag ingen själ för fem öre.
När jag låg i soffan på jobbet när jag hade rast så funkade iaf tänkandet i huvudet, och jag tänkte och jag tänkte... Frågan är bara om jag tänkte på något vettigt !?
Men då kände jag iaf att jag hade ingen ork för någonting, varken att leva eller att dö. Ingen lust för något, att göra eller inte göra. Och jag hade inga känslor, kände att jag inte kände någonting.
Det var faktiskt riktigt läskigt för det kändes som att skulle jag sluta min ögon så skulle jag aldrig vakna igen. Så äcklig känsla, men ändå så lockande att bara blunda.
Eller att blunda och vakna upp igen och allting är bra igen, men den drömmen kan man stryka direkt. För en sådan dröm kan aldrig gå i uppfyllelse.
Men det är så lätt att bara ge upp och helt tappa gnistan för livet, och jag vill inte leva såhär längre. Och jag vet också att det är bara jag själv som kan ändra på detta, jag vet det ! Men det är så himla lätt att säga det, men att ta sig i kragen och försöka ta tag i livet är fan inte det lättaste heller.
Speciellt inte när man har levt som ett offer för någon annan =(
Tårarna bara rinner på insidan av mig, de tar aldrig slut.
Men en dag kanske tårarna slutar upp att rinna...

Puss & Kram erat Pucko

RSS 2.0