Nytaget!

2010-07-31 klockan 22:48:24Foto: Linn

Just nu

2010-07-31 klockan 21:11:09


Just nu vill jag så mycket här i livet och jag har inget tålamod att vänta, vill att sakerna ska ske nu eller finnas nu. Inte om några år, tiden går så sakta när man väntar.
Och just att man vill ha så mycket saker, men att man inte har råd och måste spara pengar. För det är ju aldrig sådan tur att man vinner en större summa pengar eller att det bara droppar in några hundratusen på kontot. Skulle iofs inte tacka nej till någon miljon heller, det är verkligen välkommet med den summan. Fast det där med att vinna pengar funkar ju inte så bra heller när man inte spelar, så måste väl spela för att lyckas ta hem storvinsten. Men tråkigt nog verkar jag inte ha tur i varken spel eller kärlek...
Enda som känns rätt och någorlunda tur är hästarna, för på den fronten går det framåt och har pratat lite med Bw idag och sagt att jag vill utvecklas inom ridningen. Vill lära mig mera, komma någon vart och helst ut på tävlingsbanorna. Vill utbilda mig så jag kan utbilda andra hästar, vill komma någonstans med min ridning. Vill inte vara en tjej som bara rider i skogen för ingen nytta.

Men tycker att livet kan vända nu och gå lite bättre, känns dock som att denna vecka har varit någorlunda bra. Har haft väldigt mycket att göra om dagarna, men det gillar jag och trivs med att göra. Men det ska ju inte gå till överdrift! Kanske därför man inte har tålamod att vänta?
Vill att min bil ska vara klar nu och helst så klar så den redan är färdig stylad. Vill köpa min systemkamera nu, för jag vill fota nu. Jag vill ha egen lägenhet för jag vill ha eget och alla mina saker samlade på ett och samma ställe, trivs inte alls med att ha saker på flera ställen och inte ha ordning. Tänker mig ofta in i framtiden...
Framtiden som ska bli bra och bättre och bättre för varje år som går, fast det man tänker om framtiden är alltid bara positivt. Och det händer ju alltid en massa negativt under livets gång.
Man tänker alldeles för mycket...

Jobb eller inte...

2010-07-31 klockan 16:36:09

Tänk vad fel det kan bli ibland... Hade skrivit upp och bokat att jag skulle jobba kväll idag, väl på jobbet så är det full styrka! Snurrigt! Hittade sedan vad som var fel och allt stämde, har skrivit fel i kalendern konstigt nog. Så vad ska man hitta på nu då?


Vildhäst?!

2010-07-30 klockan 17:40:28

Det är inte varje dag man får stanna på Rånäsvägen för att hjälpa till att fånga in en häst. Vilken tur att jag hade en grimma i bilen då den var mycket till hjälp nu. Vi var 5 personer, bland annat 3 hästmänniskor, och jag kom sist och fångade in hästen, lite stolt får man väl faktiskt känna sig då!? Det är aldrig kul när man ser lösa hästar, inga skador skedda lyckligt nog men dock lite osäkra var hästen hörde hemma.


Sjukhusbesök nr 2

2010-07-30 klockan 10:50:34

Röntgen är nu genomförd, check!


Få ord, stor betydelse =)

2010-07-30 klockan 01:05:24


Ett litet inlägg från Linns blogg:

I boken står det..

July 29, 2010| 11:59 | 3 kommentarer

tack till;

Blablabla osv men en människa är inte med, eller ja, jag trodde hon stod med! Det ska stå NATALIE där också för hon är en viktig och stöttande person för mig! Så alla vet det som dyker in på bloggen och läser min bok. I kommande tryckningar ses hennes namn där också!

Kram till dig vännen <3


Röntgen nästa!

2010-07-30 klockan 00:49:16


Dags att krypa ner i sängen nu då kanske, snart ska man gå upp igen för att göra sig redo att åka in till Stockholm. Det börjar bli dags för sjukhusbesök igen! Imorgon eller idag, så kl 10.30 är det dags för magnetröntgen av mitt knä igen på Capio Artro Clinic.
Svar väntas nästa vecka!!!

Fortsättning följer, godnatt!!!

Gummiboll...

2010-07-30 klockan 00:42:48


Vilken dag! Men å andra sidan så börjar jag göra själ till mitt nya namn Pucko eftersom jag konstig nog gillar att ha fullbokade dagar och samtidigt behöva stressa. Även om det inte är bra att stressa så mår jag bra av att stressa en del, och jag är nog ganska så puckad ändå. Så att heta Pucko är verkligen inte fel namn på mig ;)

Arbetsdag idag igen och jobbade mellan 6.45 - 13.15, och allting gick bra på jobbet även idag och det var lugnt. Efter jobbet var det bara hästar som gällde hela eftermiddagen och kvällen. Först förbi mitt stall där det börjades med en fika som jag skrev tidigare, longerade sedan Ozzy med inspänning på ridbanan. Han jobbade inte så himla bra idag utan ville inte alls sänka huvudet och jobba i form, men han travade på och fick galoppera några varv. Arbetet varade inte så länge då regnet öste ner mer och mer, så blev lite lätt och sedan fick det vara bra och han fick gå ut i hagen igen. Åkte sedan hem till Annelie för att följa med henne till Uppsala fram och tillbaka för att kolla på en grej...
Väl tillbaka så åkte vi till hennes stall, där Kryssan och jag stod innan vi flyttade till Mälby. Vi fixade sedan iordning Brave för ett ridpass på ridbanan, och jag fick även rida honom idag och det var ju redan planerat igår. Så det var riktigt kul att få rida honom lite mera än att skritta fram honom på tävlingarna, det är också samtidigt väldigt bra för då får jag känna på honom hur han känns från ryggen och kan förstå Annelie mera hur han är och funkar. En riktigt lathäst!!! Men det är en väldigt stor skillnad att sitta på hästryggen och stå nere på marken...
Det gick iaf bra då jag red honom för första gången på ett mera krävande sätt, och det kommer ju gå bättre om jag rider honom flera gånger i framtiden. Men det var lite häst att rida och mycket att jobba med, vilket kändes väldigt nyttigt för mig för jag får ju mera erfarenheter och så vidare av att rida flera och andra hästar. Dock var det lite skillnad på att rida Brave och Kryssan, får väl se om det blir flera gånger i framtiden.
Spännande var det iaf och lärorikt =)
Efter en massa hästsnack så åkte jag tillbaka till mitt stall och hämtade in Kryssan för att rida en stund på henne också på ridbanan, och eftersom klockan var runt 22 - tiden så blev det en snabbis. Inte så mycket krav och arbete utan mera att vi travade lite i båda varven och tog en liten galopp och sedan fick det vara bra för kvällen.

Klockan 23.19 var man äntligen hemma och gjorde iordning lite middag, och så fastnade man här såklart. Ett måste innan man ska sova ;)

Nästa stopp!!!

2010-07-29 klockan 17:04:32

Nu har man jobbat klart för dagen och lyckas motionera 1 häst av 3 i ösregnet och även klämt in en fika med Bw och Veronica. Och för tillfället är jag påväg till Uppsala med Annelie... Och det där med att jag ska glömma att jag har ett knä och köra på och träna mera, det kan jag glömma. Det funkar inte! Har så jävla ont just nu så jag håller på att krypa ur skinnet =(


Vad pratas det om just nu?

2010-07-29 klockan 10:16:28

Det känns lite pinsamt... Sitter på jobbet just nu och kollar på Em och jag tycker att det inte verkar gå så bra för Sverige. Många har åkt ut och allt pga vätskebrist, astmakollaps, kastar slägga i väggen, hoppar under ribban, övertramp och dålig fart... Just därför känns det lite pinsamt, visst att man kan ha dåliga dagar när man tävlar. Men så många svenskar som är med men samtidigt åker ut. Trist!


Dött...

2010-07-29 klockan 00:46:03


Ja, här var det verkligen dött och inte många som varit inne på sidan idag inte. Kanske på den otroligt dåliga uppdateringen under dagen. Även om det har varit dött här så har det inte varit det för mig, snarare tvärtom. Haft fullt upp hela dagen och inte haft en massa dötid.
Jobbat först mellan 7.30 - 15.30 och på jobbet var det ju ganska så lugnt vill jag säga. Där hände det inte mycket, var ner och pratade med chefen och fick en hel del arbetspass i Augusti. Det slutade med 19 st arbetspass vilket jag känner mig riktigt nöjd med och nästa månad är räddad =)

Efter jobbet så åkte jag upp till Finnby och åkte med Annelie till Lovisedal, var regional hästhoppning där idag och Annelies häst Braveheart skulle starta i 110 cm. Var inte Annelie själv som skulle rida utan en Maria Selander, och det gick väl sådär inne på banan. Kom ut med 12 fel och ett brutet finger, Brave stannade helt plötsligt på ett hinder och Maria höll på att flyga av men bröt lillfingret istället. Stackarn, men hon brydde sig inte så mycket utan hoppade klart banan och vilade lite och träffade sjukvårdaren och sedan hoppade hon upp på sin häst och red banan igen. Det är att vara envis och ha viljan!
Kanske inte var den roligaste dagen heller att vara på tävlingsbanorna när man fick ett rätt så tråkigt besked idag... Tyvärr så kommer man till den dagen ibland och man måste ta sig ett beslut, vare sig man vill eller inte. Och det är klart att det känns tungt, till och med jag tycker det...
Får enkelt se hur det kommer att sluta... Ska iaf träffa Annelie imorgon för att åka med henne och löshoppa hennes ena unghäst för att sedan åka tillbaka och rida Braveheart. Har ridit några få gånger på honom vid olika tävlingstillfällen, men har då mest varit att skrittat fram honom. Och jag har alltid velat testa att rida honom lite mera, rida en " riktig " häst som jag säger... Så då bestämde vi att vi skulle ses imorgon så kan jag rida lite på honom, och jag känner nog mig själv att jag kommer bli kär i honom. Har väldigt lätt för att bli kär i större hästar, och jag ska ha en större häst i framtiden.

Om dagens info om min hästar så fick Ozzy vila idag och så red jag ut en liten kort runda med Kryssan. Fastnade uppe hos Bw och snackade med henne så klockan gick och därför fick det bli en kortare tur på Kryssan, som inte alls var så rolig att rida idag. Red henne på äppelbettet och hon gick mest med huvudet i luften och bara sprang, jobbade inte alls i form eller med ryggen. Kunde knappt få ner henne heller utan hon bara strätade emot, men travade iaf en del och försökte få henne att sänka sig lite. Kryssan är nog lite instabil själv efter att ha släppt på alla spänningar och fått en ny sadel, så nu vet hon väl inte riktigt själv hur hon ska röra sig för hon känner sig lite obalanserad kanske. Känns lite så iaf...
Och sedan måste jag bara berätta att vi har fått lite mera och bättre belysning i stallet, speciellt vid fodret och vid lösdriften. Och jäklar vilket ljus!!! Riktigt strålande perfekt ljus nu i stallet, så nu kan man inte klaga på att man inte ser något iaf för då har man dålig syn över lag. Stallbelysningen i själva stallet är också bättre men det är ju på grund av att den nya stallgången är mycket ljusare och gör stallet ljusare. Känns underbart att belysningen är kanon nu när vi går mot mörkare tider...
Godnatt!!!

Igångsättning

2010-07-27 klockan 23:54:20


Igår red jag som sagt båda hästarna, Kryssan och Ozzy, och dem båda fick gå dressyr på ridbanan. Kan säga att träningsvärk har jag idag så det räcker och blir över, samma med smärtan i knät som faktiskt är mycket värre idag än igår.
Idag fick det bli lite dressyr med Ozzy på ridbanan igen och även en kortare skrittur efter ridpasset. Ozzy var lite på djävulskapshumör idag, men lyssnade tillslut och gick relativt bra. Kryssan longerade jag med inspänning på ridbanan efter dressyrpasset, hon var riktigt pigg och framåt. Hade ganska så luftigt steg och rörde sig rätt fint, för att få mina ögon på fall. Lyssnade som en kratta, men det gör hon när hon är pigg.
Panik fick hon idag också och slet sönder en grimma, och frågan är bara vad hon fick panik för? Stod helt stilla och helt plötsligt stod hon i panik med grimman i munnen, fick loss henne och inga skador skedda.
Kryssan fick även nya skor idag, hoppas hoppas dem får sitta kvar nu i några veckor     
* Håller tummarna *

Återbesök...

2010-07-27 klockan 23:43:11


Har ingen som helst lust att blogga just nu, konstigt egentligen för brukar alltid vilja blogga på kvällarna och speciellt om det har hänt något speciellt. Som det faktiskt har gjort idag...
Har ju faktiskt varit till kliniken idag med mitt knä, och det gick ju som det gick. Alltså allvarligt, måste man komma med ett blödande köttsår eller en pågående stroke för att dem ska ta en på allvar???
En liten fråga som samtidigt är stor, själv har jag gått med min smärta i mitt knä sedan 16:e Oktober förra året och jag har bråkat och bråkat, ringt fram och tillbaka och besökt både den ena efter den andra. Och dem flesta bara fnyser när jag väl får komma på läkarbesök och jag känner mig glad för att få hjälp. Vad är det för fel med sjukvården på denna planet?
Visst att det finns dem som går till läkaren var och varannan månad och får ut pengar för dem har ont lite här och var som mest överdrivs bara för att dem inte vill jobba men får en inkomst genom bidrag. Men tänk vi andra då som faktiskt går med riktiga smärtor och har problem, vi får ingen hjälp utan såna personer som vi hånflinar man nästan åt och säger att man ska träna mera och så vidare...

Om besöket idag då, det gick ju som sagt inte så bra som man hade velat. Träffade en Helena som jag även träffade på operationsbordet, innan jag slocknade. Hon ställde frågor och jag svarade och berättade, hon kollade även på knät och när jag visade hur mycket jag kunde böja på knät så sa hon att det inte alls var bra. Och riktigt jävla smärtsamt var det!!! Hon böjde även på knät och då fick jag mina upphakningar och även hon kände dem när hon böjde, och det gjorde ju såklart ont.
Hennes svar var att jag skulle träna mera då musklerna runt knät är väldigt dåliga, men det är väl klart som fan eftersom jag inte riktigt kan träna normalt för jag får så jävla ont. Man ska väl inte få så ont av att träna, visst att det gör ont i början men då ska det vara i början och inte efter varje gång. Ska alltså träna mera och hårdare, ska även inte tänka så mycket på knät utan bara köra på, hon menade mera att smärtan jag har i knät är mera en psykisk smärta... Ursäkta mig, men vad är det för fel???
Och det var tydligen fel av mig att använda mina Back on Track - knäskydden också, och knäskyddet jag lånade av Bw var också fel då man inte använder knät rätt. Men är det rättare att överböja knät då och inte alls ge det något stöd?!

Men okej, duktiga doktor, jag ska köra stenhårt nu och inte tänka på mitt knä. Men kommer troligen att dö av smärta, eftersom jag börjar lära mig hur knät funkar nu. Och den dagen det händer något allvarligt med mitt knä så ska jag personligen prata med denna duktiga doktor...
Jag fick iaf en tid för magnetröntgen på Fredag, så då blir det ett besök på kliniken igen. Och jag verkligen hoppas att den visar att det är något allvaligare fel på mitt knä, så denna duktiga doktor kan ringa och säga det till mig så ska jag allt säga några väl utvalda fina ord till henne. Och hon sa att det kunde vara en liten meniskskada, men chansen var inte stor. Återstår att se efter röntgen...
Men en smärta finns inte bara där utan en anledning och att ett knä låser sig eller får upphakningar beror ju på något, det kan ju bara inte hända sådär.
JAG BLIR GALEN!!!

The big city

2010-07-27 klockan 12:13:39

Jaha, då var man tillbaka på Capio Artro Clinic igen då. Får vi se vad dem säger och kommer fram till idag. På återseende!


Första dagen...

2010-07-27 klockan 00:21:48


En av veckans fullbokade dagar är nu över, är riktigt mycket denna vecka med jobb, läkarbesök, hästar, tävlingar, hovslagare, besök, Facebook och att bara vara sig själv. Det är ett heltidsjobb att bara vara jag, och att leva utan min kalender går absolut inte längre.
Jobbat idag mellan kl 6.45 - 15.45, varit rätt okej på jobbet idag. Ganska så lugnt, vi hade tråkigt nog ett dödsfall på jobbet i gårkväll. Inte på den avdelningen jag jobbar på denna vecka, men det berör ju alla och speciellt om man har jobbat med personen. Pratade även med chefen som kom tillbaka från semestern, berättade att jag inte tänker jobba imorgon och hon förstod varför. Dem får gå en person kort imorgon under kvällen, men det funkar!

Efter jobbet blev det en tur till stallet där jag spenderade kvällen. Kom dit och tänkte jobba på gården, men hade noll insperation till arbete. Därimot hade jag 100 % insperation att lägga på hästarna, så brydde mig bara om hästarna idag och det märkte dem nog och lyckliga var dem båda. Bw hade fått hem sin beställning från Hööks idag, så prövade Ozzys nya vintertäcke på honom och sedan hans nya skydd. Allting passade perfekt och han blev så fin så!
Och eftersom insperationen låg på max så red jag dressyr på ridbanan med Ozzy idag, kändes som en bra idé även om det var tråkigt att några andra kom och " förstörde " det...
Ozzy gick riktigt fint idag redan från början, energisk och väldigt mycket framåt och han kändes kanon att rida. Det var riktigt roligt och just att man kände att han var glad för att jobba.
Sedan var det Kryssans tur och även hon fick stå ut med ett dressyrpass på ridbanan, och även hon var ganska så mycket framåt. Dock kändes hon lite stel och konstig, vet inte om det är från natten då det regnade och hon blev kall om ryggen?! Hon tappade även bakdelen några gånger, men hon kämpade på bra och vi skrittade sedan ut en kort vända.
Red alltså båda hästarna idag och dressyr, just för att jag vet att jag kommer ha jävligt ont imorgon. Och imorgon så är det dags för besök på kliniken för min del, då är det ju bra om det är en dålig dag för knät. Återstår att se imorgon!
Godnatt!!!

" Fin röd cykel... "

2010-07-26 klockan 15:19:07

" Fin röd cykel... "


Sömnproblem?!

2010-07-26 klockan 00:41:14


Lätt att försöka sova när man är pigg, inte en tanke på att sova då inte. Är lyckligtvis inte rastlös idag, det är iaf ett problem mindre. Tack och godnatt alla i bloggvärlden!!!

Fort ska det gå!

2010-07-26 klockan 00:09:16Knight And Day fick det bli på bioduken idag, och måste säga att jag gillade filmen ganska så mycket. Skulle gärna se den igen om man säger så.
Rätt mäktigt att gå på bio när man just ser denna typer av filmer, en biljakt och sedan dunkande musik vilket gör att spänningen stiger rätt mycket. Jag tycker detta är mäktigt och jag ska hemmabiosystem den dagen jag flyttar hemifrån. Tänker varje gång jag är på bio att jag ska ofta se filmer på bio, dock blir det aldrig av.
Nu är det dags för sängen efter en något slapp Söndag.
Godnatt!!!

Söndag = Ledig

2010-07-25 klockan 17:11:10

Inte mycket nytta gjort idag inte, har dock ridit ut en sväng på Kryssan idag. Hon var på hugget, som vanligt kanske!? Nu är man på väg in till Uppsala, dags att gå på bio med broder =)


Hemgång!

2010-07-25 klockan 02:10:20


Snart kommer Smilla hem igen <3

Sista åkturen =(

2010-07-24 klockan 23:13:48Farväl Till Bussen Flubber * Snyft *
Imorgon åker familjens pärla till nya vidder...
Många fina och roliga minnen finns kvar med dig...
Dem kommer aldrig att glömmas!!!

♥ ♥ ♥

Kors och tvärs...

2010-07-24 klockan 22:07:58


Vet inte alls vad jag är på för humör ikväll, vet inte om jag ska skratta eller gråta. Känner mig mest förvirrad, rastlös och orolig. Vill säga massor, lätta på trycket men lika bäst att jag håller det inom mig.
Blir galen på mig själv, vad vill jag och vad tycker jag själv?
Jag är nog vilsen, vilsen i skogen och vilsen i mig själv... Försöker hitta tillbaka till mina fotspår, men hittar dem inte.
Vill umgås med folk samtidigt som jag inte vill synas eller höras, jag finns inte!

I´m lost, lost in space...

Dags att fortsätta!

2010-07-24 klockan 11:18:58


Efter några få timmars sömn är det dags att åka till stallet för att reparera vidare på hästhagarna.
Ha en bra dag!


Natt blir dag...

2010-07-24 klockan 03:11:22

I tankarnas värld istället för drömmarnas värld...


I drömmarnas värld...

2010-07-24 klockan 02:13:22


Godnatt!!!

Nakna sanningen...

2010-07-24 klockan 01:48:55


You don´t wanna know... It´s hard to hear for you and say it to you...

Vilken kväll!

2010-07-24 klockan 01:41:50


Ingen spännande kväll idag inte, är super rastlös och vill göra massa saker. Bra saker, roliga saker och dåliga saker... Jag gör inget så blir det bra, för då blir det varken bra eller dåligt.
Man kanske ska sova men det går inte, kan inte ligga i en säng när man är på detta humör. Det går liksom inte, förstår inte varför jag är så rastlös. Det kan vara typ alla 4 st kaffekopparna jag drack på jobbet under kvällen, kan ha en koppling kanske!?

Jobbdag

2010-07-23 klockan 12:08:30


Jobbar 13.30 - 21.15 idag!!!

Gamla tider...

2010-07-23 klockan 01:44:01


Saknar...

Flyter iväg...

2010-07-23 klockan 00:27:31


Orkar inte vara en människa längre
... Just nu orkar jag ingenting, vill ingenting och kan inte göra någonting. Detta knä och smärtan tar livet av mig. Just nu sitter det en katt utanför nere på vägen som gråter och jag gråter lika mycket. Duschade för ett tag sedan och vattendroppar och tårar turades om att rinna nedför kinden. Sedan knät blev sämre igen så mår även jag sämre och känner mig så jävla deppad.
Och som jag sa igår, livsgnistan är väldigt låg och det är den även idag. Kanske inte syns utåt, men på min insida som du inte ser vill du nog inte se heller.

Sorry för deppig text, men orkar inte hålla allt inom mig jämt och ständigt. Söka hjälp, javisst! När jag känner att jag verkligen behöver det, men å andra sidan kan dem inte göra så mycket åt min smärta i kroppen. Bara i själen!

Det är såna här dagar man verkligen vill ha lite kärlek och ömhet av en såkallad pojkvän. Och det är väl klart jag vill ha en pojkvän som kan ta hand om mig, men ordet pojkvän skrämmer mig... Jag vill samtidigt som jag inte vill, så därför försöker jag hålla mig ifrån frestelsen.
Men det är inte så lätt alla gånger att inte tänka sig in i en sådan situation... Så det är klart man saknar kärleken och speciellt närheten, ja tack men nej tack! Eller...

Återbesök...

2010-07-22 klockan 11:05:01


Då var det bokat och jag ska vara på Capio Artro Clinic igen på Tisdag nästa vecka kl 12.30. Då blir det undersökning av mitt knä och en ny utredning...
En liten positiv sak i allt det negativa!!!

Slut...

2010-07-22 klockan 00:00:59


Livsgnistan är just nu på - 0 ='(

Knähistoria

2010-07-21 klockan 23:45:23


Det var en lång väntan till dagen D då jag äntligen fick min operation för mitt knä, det var en lång väg att gå och många samtal fram och tillbaka. Att det ska vara så svårt att få hjälp inom sjukvården ibland, kommer man inte med ett blödande sår eller håller på att dö så känns det inte som dem tar en på allvar. Gå hem och ta 2 st alvedon är väl deras bästa svar dem kan komma med.
Efter operationen så var det en lång väg tillbaka för att få tillbaka " mitt " knä, rehabilitering nästan ett år väntade mig. Glad för att operationen var genomförd även om jag mådde pyton dagarna efter, och även att dem lyckades hitta något. Dem sa att det inte var något fel på knät, men dem fick sig ett litet slag på näsan för svaret.

Sedan har det gått upp och ner med knät, gick bättre och bättre i början och framtiden såg ljus ut även om det skulle ta tid att komma tillbaka. Dock verkade knät inte vilja att vi skulle gå mot ljusare tider, så en dag i trappan gav hela knät vika och jag var tillbaka till ruta 1.
Började komma igång med rehabiliteringen och använda knät mera i vardagen, men man fick hela tiden tänka på knät och vara rädd om det för det var ju inte alls bra. Kunde tillslut öka på rehabiliteringen och jag var ett steg till närmare " friskförklaring ". Kunde till och med börja rida normalt igen och arbeta hästarna mer och mer, började känna mig gladare och gladare. Äntligen så börjar smärtan försvinna och jag kan leva normalt snart igen, tänkte jag för mig själv. Snart kan jag göra det och det...

Därimot ska jag nog sluta hoppas och tänka så mycket, för några dagar sedan började smärtan knacka på igen. Och nu sitter jag här med en obotlig smärta, både testat tabletter, liniment och salva. Allting kan man kasta i sjön för ingenting hjälper, smärtan finns där lika mycket.
Kunde inte ens träna knät i Tisdags när jag var hos sjukgymnasten, då kan man kalla det bakslag! Men varför detta nu, vad har hänt???
Ringde till kliniken där dem opererade mitt knä, dem återkommer imorgon så får vi se vad dem säger. Dem måste iaf göra en magnetröntgen av mitt knä för att se vad som inte står rätt till, för något är fel och galet.
Orkar inte med detta mera =(

Bra färg?

2010-07-21 klockan 11:29:50


Tror ni att gula benlindor passar på Kryssan?

Shoppat från Hööks

2010-07-21 klockan 11:26:05Allt detta för hela 344 kr!!!
Hööks är farligt ;)

Capio Artro Clinic

2010-07-21 klockan 11:14:17


Ringde till kliniken idag... Dem återkommer imorgon!!!

Reparerar...

2010-07-21 klockan 01:29:13


Reparerar för fulla muggar, men kan tala om att snart är det klart!!!
Är inte så mycket kvar nu vill jag säga...

Hur ska det gå?

2010-07-21 klockan 00:43:06


Dagen började rätt okej, ganska så trött under morgonen och ingenting att göra på jobbet direkt heller. Det blev man ju inte piggare av att det inte hände något utan man undrade om dem verkligen var hemma alla boenden. Alla boenden förutom en var hemma, och dagen gick sakta fram.
Började känna av mitt knä ju mera tiden gick och ändå hade jag inte gjort något konstigt med det. Inte så att man hade haft en stressig morgon och sprungit skiten ur sig, tvärtom! Och när jag slutade 12.30 så kändes det som jag knappt kunde gå med knät. Och så skulle man ju till sjukgymnasten för att träna knät, det kändes ju positivt.

Väl hos sjukgymnasten så slutade det nästan i tårar, det gick inte!!! Hade så förbannat jävla ont så jag började till och med må illa och känna mig spyfärdig, då har jag ont om jag mår så dåligt. Försökte iaf med att cykla lite utan något motstånd, efter 3 minuter kunde jag inte stå ut med smärtan mera och det gjorde så ont. Balansplattan gjorde också ont, men det var okej. Kom sedan till benpressen och då kom Helen och vi pratade lite...
Hon sa åt mig att sluta träna direkt och låta knät vila, hon kollade på knät och kände lite på det. Jäklar så ont det gjorde när hon kände lite på det, hon klämde inte ens mycket eller hårt men började nästan gråta för att det gjorde så ont. Det verkar inte så bra med mitt knä för tillfället...
Så fick order om att ringa till kliniken imorgon för att försöka få hjälp med knät igen, något är fel. Måste åtminstonde komma till en röntgen så dem får kolla om dem ser något där först och främst.
Pallar inte med denna smärta längre, och just nu har jag problem med att gå. Känns som man är tillbaka 14 dagar efter operationen, halta Lotta och jävligt ont =(
Ringer imorgon...

Finns det något slut?

2010-07-20 klockan 14:22:30

Pucko är gråtfärdig!!! =( Imorgon blir det till att ringa till kliniken igen...


Dressyrsadel...

2010-07-20 klockan 00:54:52


Nu har jag bestämt mig
, har slutat velat fram och tillbaka. Jag köper dressyrsadeln av Veronica nu, börjar bli väldigt nöjd med sadeln och trivs med den och det gör även Kryssan. Så det känns som det är värt dem pengarna för sadeln och då har jag ju faktiskt en alldeles egen dressyrsadel som är min i framtiden.
Ibland har man tur att någon i stallet ska sälja sin sadel och att den just passar den hästen man måste köpa nya sadlar till, riktigt fullträff!

Hästmassören Sanna var på återbesök hos Kryssan idag och gav henne en behandling igen. Det var inga konstigheter från sadeln, vilket också gjorde mig mera säker på att köpa dressyrsadeln. Och även Sanna sa att det var en riktigt bra idé, om både jag och hästen kände sig nöjda med sadeln. Sanna sa även att Kryssan var riktigt fin och mjuk i framdelen, alla spänningar är borta och allt är som det ska vara. Och det känns ju riktigt skönt för då går det åt rätt håll igen och man kan jobba på igen. Dock tycker jag att Kryssan inte lyfter tillräckligt bra med frambenen utan mera släpar dem, och då tyckte Sanna att jag skulle kolla på boots med tyngder i så att hon måste jobba lite för att få med sig benen. Det gör ju även att hon stärker benen, känns som jag måste börja klättra lite med henne igen och jag saknar verkligen alla sandtagen i Finnbyskogarna!
Kryssan hade dock en spänning på högersidan i bakdelen och den spänningen kunde man inte göra så mycket åt och att Kryssan var lite öm men inte så mycket mera. Har inte märkt något av någon spänning där, så Sanna sa att jag skulle rida på och kände jag något så skulle jag höra av mig då så får man behandla spänningen då kanske.
Kändes bra att det gick så bra idag med Kryssan och att man fick höra det man ville höra från Sanna, känner mig riktigt glad och nu är det bara jag som ska bli bättre i knät så är det dags att börja träna och sätta igång på allvar.
Måste komma igång med hoppningen igen...

Titta och köpa...

2010-07-19 klockan 18:07:14

Shoppat på Hööks, kunde ju liksom inte låta bli ändå. Inget ovanligt för mig heller, men inga schabrak men ett par gula benlindor på rean fick det bli. Slutsumman blev inte så dyr heller faktiskt, riktigt nöjd med dagens shopping =) Dags för mat på Donken, tack för en trevlig dag Veronica!!!


Titta, men inte röra!

2010-07-19 klockan 13:08:26


Veronica kom med en lysande idé för några minuter sedan och såklart kan jag absolut inte tacka nej till den idén. Att åka till Hööks!!! Frågar någon mig om att åka till Hööks så tackar jag väldigt sällan nej till den frågan, älskar att åka dit för att titta och klämma på sakerna. Och självklart göra av med pengar, det är det största problemet!
Har egentligen hur mycket hästprylar som helst och behöver inte köpa mera, men det gör man ju iaf för allting är ju så fint och snyggt och passar ju utmärkt på min häst. Och Kryssan säger till mig att hon vill ha ;)

Jag ska försöka vara duktigt idag, ska ju till Ullared om ca 1 månad och där har dem ett stort sortiment med hästprylar till billiga priser. Ska kolla där först och shoppa järnet innan man shoppar på Hööks. Men några småsaker från Hööks kommer jag inte undan med idag, kollade precis Höökskatalogen och hittade en skumrem som jag iaf ska köpa om den finns. Får väl se vad slutnotan slutar på, men har ingen ekonomi heller.
Just därför, titta men inte röra!

Växthusvakt

2010-07-19 klockan 12:40:28


Ja just det, jag är växthusvakt i ca 1 vecka. Mamma är borta uppe i Norrland och hälsar på bekanta, vilket gjorde att jag fick ta hand om växthuset under tiden hon är borta. Inga problem tänkte jag!
Var ute och vattnade nu på förmiddagen och öppnade fönster, trodde inte det skulle ta sådan tid att vattna lite blommor och växter. Är ett helt företag att vattna!

Tack mamma <3

2010-07-19 klockan 02:56:00


Fick en liten present av min mamma under Söndagen:

Kortet

Kortet

Gulliga presenten

Tack underbara mamma <3

Sömn eller inte?

2010-07-19 klockan 02:36:59


Varför inte trött fast klockan är 02.36??? Varför så svårt att sova helt plötsligt???

Ledig, fast jobbade...

2010-07-19 klockan 01:57:38


Ledig har jag varit idag och tänkte vara ledig hela dagen, men mina planer blev ändrade. Så det slutade med att jag jobbade några timmar istället. Duktigt gjort av mig!
När man jobbar vill man vara ledig och bara vara hemma och slappa, och när man väl får vara ledig då vill jag jobba och slita istället. Vad är felet med mig?!
Kanske så att man som vanligt kan klassas som en arbetsnarkoman igen, hamnar ganska så lätt i den fällan konstigt nog. Och det roliga är att vissa veckor är man så less på att jobba och det mesta suger, och vissa veckor är det tvärtom. Men många gånger är det knät som gör humöret, är knät bra så är det mesta bra och går bra. Annars är det tvärtom.
Hästarna fick dock vila idag när jag valde att jobba, men tror inte att dem lider så mycket av det. Ozzy motionerade sig själv i hagen under kvällen och Kryssan verkade rätt nöjd med att gå i hagen och passa hennes 3 små ungar. Det är ju faktiskt sommar och hästarna brukar få sin sommarvila, fast Kryssan brukar få mera vintervila än sommarvila.
Alla gör olika och tycker olika...

Många bokstäver blir det!

2010-07-19 klockan 01:44:16


Om man har över 300 st olästa meddelande på mailen är det nog dags att radera en hel del, det mesta kommer från Facebook. Och är jag ärlig så kollar jag mailen lite för sällan...

1 år sedan...

2010-07-18 klockan 01:04:02


Klockan har nu passerat 00.00 och det är en ny dag. Den 18:e Juli... Vilket betyder ganska så mycket just nu, eller det väcker många känslor i mig. 1 år sedan...
Tiden går så himla fort och det känns nästan som det var igår, eller iaf för några månader sedan. Men det har hunnit gått ett år och vad har man hunnit göra under det året. Har inte kommit tillbaka riktigt ordentligt från allting, finns många saker kvar att jobba med... Vilket även kommer ta tid, och man många gånger ångrar en massa man har gjort. Men å andra sidan så skaffar man sig erfarenheter genom att ta chanser och risker, även om det kanske inte hade så bra slut alla gånger.
Finns en sak som jag skulle vilja göra och även behöva, men har börjat lite smått men vet inte hur jag ska fortsätta. Vet inte om det är bra eller hur det ska göras. Vet inte heller om det är för sent, eller?
Men minns dagarna som det vore igår... Bilderna och känslan finns kvar, rösten ekar i mitt huvud. Och jag tänker alldeles för mycket ibland, tänker tillbaka till den tiden, en plats eller ett tillfälle bara sådär.
Glad för att vara tillbaka hemma igen, men måste försöka ta mig ur detta... Inte lätt alla gånger och vill bara att det ska ta slut när man vaknar på morgonen.
Vill radera, men delete - knappen funkar inte =(

Sumprunkare!!!

Mätt i magen =)

2010-07-18 klockan 00:19:40


Ätit en underbar god middag med familjen, mys <3

Arbete är ordet...

2010-07-17 klockan 21:15:31


Jobbat!!! Jobbat på ena stället för att åka och jobba på nästa ställe, men nu är jag ledig =) Men jag har jobb om jag vill... Kanske jobba några timmar imorgon kanske ;)

Tränstjuvar???

2010-07-17 klockan 20:53:45


Detta är inte kul, verkligen inte...!!!
Idag kom en tjej i stallet och frågade om jag hade sett hennes träns, när hon åkte hem igår vid 21 - tiden så hängde tränset där det skulle och idag när hon kom vid 15 - tiden så var tränset borta. Letade igen hela stallet och lite till och hittade det inte. Men vem skulle komma för att bara sno detta träns???
Allting verkar bara så skumt och jag gillar det inte alls, aldrig kul när någon blir av med sina saker på ett sådant sätt. Och faktiskt så får ju alla i stallet skulden av det hela, även om det kanske inte är någon från stallet så misstänker man ju såklart alla som vistas i stallet först.
Senare på eftermiddagen kommer en annan tjej och frågar sin mamma efter sitt träns, hon hänger alltid tillbaka de på samma ställe och nu hängde det inte där. Vilket betyder att hennes träns också är borta, och samma där så kollade vi hela stallet utan att finna något av tränsen. Vem har tagit dem och var har dem tagit vägen???
Fan vad jag hatar sådant =(
Måste man känna oro för det varje dag nu när man vet att detta har hänt. Och speciellt när tränsen hänger på helt olika ställen, och till och med inlåst ett utav dem.
Ge tillbaka deras träns nu, snälla!!!

Stallet

2010-07-17 klockan 00:37:25


Var lite duktig och gjorde lite nytta i stallet idag under kvällen, longerade Ozzy med inspänning på ridbanan. Han var något seg men piggade på sig och jobbade väldigt bra. Fina steg!
Red ut en sväng på Kryssan genom skogen och hela vägen till Rånäs kapellet, blev mest en skrittrunda idag. Blev såklart lite trav och absolut en galopp i den långa backen, Kryssan skulle bara galoppera där. Kryssan var relativt pigg och framåt, hon var därimot lite snubblig med sina hovar och släpade mera framhovarna i marken.
Sanna kommer på Måndag igen så hon får kolla på det där, en återkommande problem med frambenen =(

Är problem med elen till alla hagarna i stallet, typ ingen el alls i staketet. Måste säga att det var ganska så skönt att stå på Bergby med rörstaket, aldrig något problem med staketen då inte. Tråkigt att det ska krångla så mycket med staketena, tycker man inte gör annat än reparerar stängslen i stallet. Ska åka upp efter jobbet imorgon och leta fel så att vi kan få igång elen igen, hoppas flera kommer så vi kan hjälpas åt?!
Godnatt!!!

Planeringsdag...

2010-07-17 klockan 00:18:20


Det blir aldrig som jag har tänkt mig, eller planerat. Så kanske ska sluta planera så slipper det bli som man inte hade tänkt sig. Undrar om det funkar bättre?!
Jobbade hos Pytt idag och det blev en rätt så lång dag, det var en del att göra. Fast det var bra att det blev några timmar så jag får lite pengar av henne då jag knappt har jobbat hos henne på bra många veckor nu. Fast jag fick ett planerat sommarschema...
När jag nästan var färdig för att åka hem så kom Pytt och vi pratade lite, hon sa då att jag kunde vara ledig imorgon Lördag för det var så några hästar så det klarade hon själv. Lite onödigt om jag ska åka dit för att ge dem frukost bara, blir bara dit och vända då. Så jag fick alltså vara ledig imorgon och jag hurrade såklart för det, är helt slut och måste vara lite ledig. När jag senare står i stallet och sopar stallgången så ringer mobilen och Privat nr ringer till mig, funderade på om det var jobbet eller något med bilen så det var lika bra att svara. Det var jobbet och det var som vanligt kaos i helgen och alla vikarier är redan insatta så jag var enda lösningen. Kunde jobba om jag fick ett kortare pass, vilket jag fick så jobbar 7.30 - 12.30. Men på Söndag är jag ledig och tänker också vara ledig, ska faktiskt träffa en nära vän till mig så är upptagen då!!!
Var lite jobbigt när man är inställd på att vara ledig och så måste man hoppa in och jobba, visst så är det att vara vikarie men ibland suger det hårt.

Fastnade några timmar i hängmattan idag, hade sån jävla huvudvärk och mådde riktigt piss. Så försökte koppla av i hängmattan och somnade till och från i den, skönt att bara få vara en stund för sig själv och slappa. Huvudvärken blev inte så mycket bättre, är antaligen för jag äter och dricker för dåligt i denna värme och speciellt när man jobbar som man gör.
Lever än så länge så går ingen nöd på mig just för stunden.

Vilken kombination!

2010-07-16 klockan 13:09:27


Idag såg jag en väldigt häftig sak som man inte riktigt trodde, ett hästsläp med Bmwfälgar på. Såg lite konstigt ut men det var snyggt, så vill jag också ha det senare i framtiden när jag har mitt hästsläp =)

Hööks beställning

2010-07-16 klockan 00:14:17


Jobbat hos Bw under dagen och har försökt göra lite nytta, har gjort lite nytta men även fikat en del och har faktiskt badat. Bw tyckte att vi skulle gå och bada så då gjorde vi det, och det var riktigt skönt och även väldigt varmt. Så det var inte så mycket svalka, men skönt med ett dopp.
Hjälpte även Bw att beställa från Hööks idag, hon beställde en massa saker. Och precis när vi hade gjort hela beställningen och ska acceptera den så kopplar internet ner och allting försvann. Vi blev inte lite irriterade då inte, så jävla typiskt! Så det var bara att göra om allt igen, vilket gick lite fortare då och beställningen kom iväg.
Lite roligt att vara med att beställa åt någon annan från Hööks, samtidigt var det ju lite jobbigt för man ville ju beställa en massa själv samtidigt som Bw köpte en massa saker.
Men jag ska ju åka till Ullared snart så jag får shoppa där istället ;)


Dags att sova, upp och jobba hos Pytt imorgon kl 5.30!!!
Godnatt!!!

Dressyrhästen!?

2010-07-16 klockan 00:07:14


Igår när jag red Kryssan på ridbanan så red jag henne med gramanen för att få henne att jobba ordentligt, när jag rider henne med gramanen så behöver jag väldigt sällan ta i den och använda den. Brukar bara räcka med att jag har den där så jobbar Kryssan så perfekt ändå. Ungefär som att hon vet att om hon inte skärper sig så vet hon att jag kan få henne att jobba iaf. Men iaf, när jag red igår så hade hon världens pms - humör för hon sket totalt i att jag hade gramanen och sprang med huvudet i luften och jobbade inte för fem öre. Sparkade så fort jag bad henne att sänka huvudet och jobba.
Tillslut orkade jag inte bråka med henne så jag blev förbannad på henne och gav henne en liten sporre i sidan, och efter det så gick hon som en pärla!!! Var rund och fin i galoppen och jobbade fint i formen och skänkelvikningarna ska vi inte tala om hur bra dem var. Hon gick till och med lång och låg utan tjafs!!!
Så det slutade med att jag blev nöjd och även Kryssan kändes väldigt nöjd =)

Idag när jag red så red jag ut med Annie och vi red en liten skogstur, red Kryssan utan graman och på det nyaste bettet jag har som hon verkar stortrivas med. Kryssan var super mjuk i traven och jätte böjlig och samarbets villig, till och med stegen kändes riktigt okej. Kunde till och med sitta ner i traven och jobba henne när jag red ut, det är ovanligt för hon är så sprallig annars. Körde en galopp på hemvägen på en raksträcka, vilket brukar betyda tävling för min häst och då ska man springa fort för hon ska vinna. Men idag, kors i taket!!! Hon gick i kort fin galopp och helt perfekt i formen, gick på tygeln och jag kunde till och med arbeta henne, var ju nästan så man började undra om jag hade tagit rätt häst ur hagen. Och jobbade så bra UTAN gramanen, det är extremt bra!!!
Jag själv blev väldigt paff och extremt nöjd efter ridturen, berättade allt detta för Bw efter ridturen och hon tyckte det var skit kul och att mycke gjorde nog att jag sa till henne på skarpen igår.
Tror också det kan vara efter Sanna var och behandlade henne, hon släppte då på alla spänningar men tror att Kryssan har fortsatt och spänt sig under ridningen för att hon tror att det ska göra ont. För hon spände sig igår tills jag sa åt henne och efter det och idag så kände jag inte alls av spändheten utan en mjuk och avslappnad häst.
Duktig Kryssan =)

Red faktiskt 2 st hästar idag, red Ozzy en stund på ridbanan innan jag red Kryssan. Idag åkte sporrar och spön fram och det hjälpte faktiskt en hel del, men märker att det är som att rida unghäst när man rider honom även om han är 8 år. Rätt som det är svänger han dit han vill gå och jag fortsätter rakt fram. Men man lär sig att läsa av honom och man bygger även upp det under tiden, ska verkligen försöka hålla igång ridningen på honom nu och rida några gånger i veckan. Ska även försöka komma ut att rida på honom i naturen, vågar inte riktigt själv än så måste ha lite sällskap. Men det ska nog gå att ordna, och efter jag har ridit honom några gånger så ska jag fråga Bw om dressyrlektioner på honom för jag känner att det verkligen behövs och skulle även vara kul.
Testade lite trav på honom idag, första traven var panikspring med huvudet bland molnen. Saktade av och bad om en ny trav och då gick det bättre och efter några varv så började han till och med att jobba korrekt i form. Han är väldigt känslig i munnen när han väl sänker sig så kommer vara kanon när han börjar jobba ordentligt.
Kommer bli spännande, är rätt slut nu efter att ha ridit 2 st hästar. Är väldigt nöjd och glad över dem båda =)

Sängen nästa!!!

2010-07-15 klockan 01:02:20


Jag är riktigt trött nu, kanske inte så konstigt när man knappt har sovit något natten innan. Sedan har jag jobbat på gården hela dagen, börjar få rätt ont i kroppen nu efter all målning.
Red lite dressyr på ridbanan under kvällen på Kryssan, hon var inte alls på humör. Tjurig och lyssnade inte alls på mig, bockade i galoppen. Tillslut lugnade hon sig och kunde till och med gå lång och låg, och jag kände mig nöjd.
Ozzy fick vila för det blev lite problem med vatten hit och dit...
Godnatt!!!


1 och 3 st på köpet!!!

2010-07-14 klockan 20:23:37

Kryssan har gått och blivit trillingmamma ;)


Klirr i kassan =)

2010-07-14 klockan 17:58:58

Dags för lite mobilbloggning igen, eftersom man inte är hemma och har tillgång till datorn så är detta en bra lösning. Det funkar iaf! Målat typ hela dagen idag igen, trodde jag skulle bli färdig med vedboden idag. Men det visade sig att den vita färgen var slut så nu kan jag inte måla mera. Har lite jobb kvar för dagen. Ringde faktiskt till Trygg Hansa idag och pratade med en tjej om skadorna från olyckan. Får ersättning för sveda och värk i dagsläget, hela 640 kr. En liten summa, men bättre än ingenting!


Svårt att sova =(

2010-07-14 klockan 04:08:23

Vaknade till av världens brak! Det åskar och regnar hemma hos mig, jäklar vad det smäller. Ligger i sängen och ser alla blixtarna. Skönt med åska men det är lite läskigt samtidigt när det åskar riktigt mycket. Vädret är iaf efterlängtat!


Knäoperation

2010-07-14 klockan 00:01:20


Fick ett mindre roligt besked idag hos sjukgymnasten
...
Berättade för henne hur det känns i mitt knä och att det gör så ont att räta ut knät igen efter att ha böjt på det, gör så förbannat ont och speciellt när det knakar till extremt mycket. Det är väldigt smärtsamt!!!
Och det verkar som det bara blir värre och värre, för det händer oftare nu att det smäller till i knät. Och jag har inte alls haft såna problem med benpressen som jag har i nuläget. Vågar knappt böja på knät för jag vet att det gör ont att räta ut det igen om det nu smäller till.
Och svaret jag fick då var att det kan vara meniskeln som har hamnat fel eller typ lossnat, brosk i typ knäleden eller att det kan vara någon lös benbit. Och man kan få dessa saker och att det inte är smärtsamt, eller som i mitt läge att det gör förbannat ont. Och det värsta av allt är att dem då måste göra en till knäoperation om det inte blir bättre. Vilket det inte känns som det kommer att bli, men vi ska vänta till Augusti och se om det blir någon skillnad.
Annars blir det ett samtal till kliniken igen... =(

Höga höjder!!!

2010-07-13 klockan 23:39:42


Måste bara säga att jag känner mig rätt stolt över mig själv som faktiskt har tagit mig upp på stegen idag, och till och med målat. Är livrädd att klättra på stege och samtidigt måla, tycker inte alls om det och slipper gärna undan. Har man dock tagit åt sig jobbet så får man slutföra det tycker jag. Men visste inte då att det skulle vara så obehagligt med stegen. Klarade dock det väldigt bra, men känner i kroppen att jag har spänt mig en hel del. Ryggen gör ont + benen och nacken ska vi inte tala om. Den mår inte alls bra efter olyckan heller.
Men målat har jag och tänkte att jag skulle fota en bild hur högt upp jag var, själv tycker jag det är skit högt men och andra sidan är jag lite smått höjdrädd. Sedan gör ju inte saken bättre att denna vedbod jag målade ligger på en höjd, vilket gör det väldigt högt. Hade ju relativt bra utsikt från stegen, vågade inte ta det sista steget för att nå upp att måla på kortsidan mot stallet så det får Bw fixa någon annan som gör för jag gör det absolut inte! Räcker med läskigheter nu och samma med den andra kortsidan över ingången till matkällaren, där tänker jag inte heller måla. Fy fan vad högt det är där!!!
Hann med att måla rätt så mycket idag faktiskt, men man tycker att det inte är så mycket att måla men när man väl börjar så är det inte så lätt som man trodde och tänkte. Tycker det är rätt okej att måla men blir snabbt trött och less på det samtidigt som jag inte vill sluta för jag vill få det klart. Och då är det riktigt surt att jag inte vågar måla det sista, men är ärlig och säger att jag vågar inte.
Så det har varit en rätt spännande dag med mycket klättring, och saken gjorde det inte bättre av att marken är så himla dålig runt vedboden så stegen bara sjunker så måste ha den stora och jobbiga stegen då. Har försökt fightas med bromsarna samtidigt när jag målade, har väl typ 7 st bromsbett på benen från dagen. Och efter några timmar med målning så började det gör ont i fingret, kollar på fingret och ser att penseln har skurit upp halva knogen. Aj, på med ett plåster och sedan fortsätta måla.

Tillslut när hinken var slut med färg så gav jag upp för dagen, kunde inte måla så mycket mera heller för det sista låg i solen. Får ta det sista imorgon under förmiddagen. Bw bjöd även mig på mat, eller flera så var bjuda på mat så det var många vid middagsbordet. Maten var underbart god, grillat kött med potatis.
Tack för underbart god mat och trevlig dag!!!

Inköp =)

2010-07-13 klockan 01:30:12

2010071311740 (MMS)

Dagens bästa köp, 2 st armband =)


Brev på posten...

2010-07-13 klockan 00:54:41


Fick ett trevligt litet brev på posten idag, från Trygg Hansa. Trodde det var svaret på utredningen och hur det kommer att sluta med allting angående min bil och vem som är vållande och så vidare... Blev riktigt nervös när jag öppnade brevet!
Men det visade sig att jag ska få ersättning för skadorna från olyckan, eller som det stod i brevet: " Vi har fått en anmälan om att du har skadats i samband med en trafikolycka 2010-06-26. " Låter så brutalt när man läser denna mening för har ju inte världens skador, visst man ska inte säga aldrig för kan ju visa sig vara wiplasch senare i framtiden. Har ju fortfarande ont i nacken.
Så nu ska jag höra av mig till dem för att få ersättning för skadorna och för sveda och värk, måste säga att jag blev lite glad för det för det trodde jag inte alls. Blev lite förvånad faktiskt =)

Dagen är slut!

2010-07-13 klockan 00:45:36


Var har den lediga dagen tagit vägen
??? Man tänker att dagen ska bli så underbar och att man har all tid i världen då man verkligen är ledig, man vill inte stressa och bara göra sakerna i sin takt. Men så bra är det inte, och klockan verkar gå så mycket fortare när man väl är ledig. För så mycket har man inte hunnit med idag och även fast man är ledig så känner man av stressen att man ska hinna allt. Så vare sig man är ledig eller jobbar så är det full rulle på något vis. Hälsosamt!
Började dagen med en sovmorgon, vilket också är välbehövligt ibland. Tråkigt nog blir man ju stressad av det också för man sover ju bort halva dagen då även fast man verkligen behöver få sova ut. Jobbigt läge att känna så faktiskt och vara så stressad att komma upp även fast man vill sova. Upp kom jag tillslut och gjorde lite nytta, var dock väldigt varmt på mitt rum så var alldeles svimfärdig när jag bytte kläder. Tvättade en maskin med tvätt och käkade frukost som bestod av körsbär från MITT körsbärsträd, har ett alldeles eget som är bara mitt.

Resten av dagen spenderade jag i Norrtälje, fick åka i den nya rondellen idag och jag kände mig lite vilsen. Träffade Linn och vi gjorde stan osäker, lite shopping fick det bli. Tack för en trevlig och varm dag med dig Linn!!!
Så har gjort av med lite pengar till mig själv, men nu får det vara slut shoppat! Ska ju faktiskt till Ullared om ca 1 månad och då är det bättre att spara pengarna tills dess och shoppa järnet där.

Middag på Donken fick det bli, var inte ett jävla dugg hungrig men kände att kroppen behövde näring. Var faktiskt en sväng till Görla, träffade dock inte på min bil * Tårögd *
Sedan bar det av till stallet och en ridtur ut i skogen med Carro, och måste säga att det var en riktigt rolig och intressant ridtur. Slagsmål med bromsarna, löddriga hästar, häst utan träns, indian känsla och barfota, skratt och 2 galna hästar!!! Tack för en rolig ridtur Carro!!!
Ozzy fick tyvärr vila idag då min kropp fick för sig att trycka på Stopp - knappen. Svampade av Kryssan och släppte ner henne i hagen igen och åkte sedan hem för att hämta broder och hund och så gick vi till sjön. Ett svalkande kvällsdopp avslutade kvällen, riktigt underbart.


Shoppingsdax!!!

2010-07-12 klockan 15:22:20

Nu ska jag och Linn göra stan osäker ;)


Jobbkväll

2010-07-12 klockan 01:29:34


Jobbat under kvällen och det var ju mera en pina, jobba i denna värme är inte alls en höjdare. Ett under att man orkar så pass mycket som man gör när det typ är 35 grader på jobbet eller något liknande.
Arbetspasset gick en aningens bättre idag och efter jobbet åkte jag förbi hästarna och kollade till dem lite. Dem verkar också ganska så påverkade av värmen, båda mina hästar stod och slappade i ett hörn. Annars så verkade dem må bra, inga sår eller konstigheter. Kryssan kom och mötte mig i grinden när jag kom, riktigt gulligt av henne och jag blev nästan tårögd =)

Imorgon är jag ledig, första dagen på länge jag är helt ledig från alla 3 jobben. Ska bli så himla skönt att inte ha någon tid att passa och morgonen börjar med en sovmorgon och så blir det en sväng till Norrtälje under dagen för att umgås lite med Linn. Kommer bli en mysig dag imorgon!!!
Godnatt!!!

Hunden badar!!!

2010-07-11 klockan 15:23:53


Smilla bada och simma idag, skönt för henne att svalka sig lite =)

Svalka!

2010-07-11 klockan 14:55:06


Årets första dopp är fixat, check!

Inte på topp...

2010-07-11 klockan 00:33:24


Om ni har läst inlägget innan så förstår ni nog hur arbetskvällen har varit, och det stämmer. Vilken kväll och är inte alls på humör och något besviken.
Jag gjorde iaf så gott jag kunde och lite mera, sprungit som en jagad råtta hela kvällen för att hinna med allt och göra det jag skulle och måste. Inte bra att stressa sådär, vilket jag får känna av nu.

Är helt jävla slut efter dagen, stått och gått mycket. Först tävlingen i Edsbro och sedan jobbade jag 5 timmar nu under kvällen, har väl åtminstonde fått dagens motion kan jag väl tycka. Är väldigt trött och sängen lockar extremt mycket för tillfället. Samtidigt som jag vill sitta uppe en stund till, även fast det är helt dött överallt. Så är nog lika bra att sova istället då. Annars somnar jag nog här på tangentbordet.

Hästarna mådde förresten bra idag, var och kollade till dem efter jobbet och gav även Kryssan lite mat. Inte för hullets skull utan för att hon ska få energin. Träffade även på en tjej i stallet som också var på tävlingen och kollade under dagen, efter att vi hade åkt därifrån så hade det hänt en olycka. Så ambulans fick komma till platsen, men ambulanshelikoptern fick ta jobbet och transportera denna ryttare. Hon hade fått sig en rejäl flygtur och landat på ryggen, låter inte så skönt eller bra.
Godnatt!!!

Kaos...

2010-07-10 klockan 17:25:44

Kaos...


Full fart i hoppning!

2010-07-10 klockan 13:04:42

Tävlingsdagen är avklarad och allting har gått kanon för Annelie och Brave, riktigt kul för dem och båda var super duktiga!!! Första klassen var en clear round där dem gick felfritt och fick en fin rosett. Andra klassen var 1m och grundomgången var felfri, tyvärr så fick dem ett nedslag i omhoppningen. Annelie var super nöjd och det ska hon vara, grattis till er =)


Sängdags, check!

2010-07-10 klockan 00:57:35


Nu är det nog verkligen dags för sängen, jag börjar bli riktigt trött nu och så ska jag ju faktiskt upp tidigt imorgon. Klockan ringer vid 07 - tiden, ska åka med Annelie på hästtävling imorgon. Det ska bli riktigt kul och det var väldigt länge sedan jag var med henne på tävling.
För några somrar sedan så var jag med henne på nästan varje tävling under sommaren, det var riktigt kul och man har många minnen. Men det var förr och nu är nu...
Men imorgon ska vi till Edsbro och tävla lite, lycka till Annelie!!!
Godnatt!!!

Dålig uppdatering

2010-07-10 klockan 00:51:26


Det måste jag hålla med om att uppdateringen från dagen inte är acceptabel, inte ett enda ord från dagen idag. Så kan det vara ibland och just denna dag är ingen bloggdag.
Har jobbat under dagen och slutade kl 13.15, var ganska så skönt att jobba på morgonen för då var det inte så extremt varmt. Rätt mycket att göra på jobbet idag, men det flöt på och inga konstigheter. Och alla goa människor, ni är guld värda.
Hem en vända efter jobbet och typ dö i hängmattan med datorn i famnen, det är ledig må jag säga. Blev sedan ett litet besök i Bruket hos Jannika för en liten fika och en massa snack. Och träffa lilla Axa, och den lilla gråa tofsen. Träffas ju inte allt för ofta nu längre så det var på tiden idag att träffas och prata lite, det var trevligt =)

Kvällen bestod av besök i stallet där det var full rörelse, dem har börjat med att fixa med stallgolvet. Det ska gjutas om i helgen så nu är det rätt rörigt i stallet, men det kommer bli superfint när det är klart. Hade tänkt att rida Ozzy idag men ville inte hålla på att sadla och så vidare när det var så livat, så longerade honom med inspänning på ridbanan. Och han verkade trött, orkade knappt galoppera.
Kryssan fick därimot gå dressyr på ridbanan hon, lite spänd och stirrig idag. Lite svårt att slappna av och koncentrera sig och helt plötsligt så vaknade hon och ville bara galoppera. Så det blev lite galopp på volt, hon har lite problem att korta steget nu när man inte har tränat galoppen under tiden jag har varit dålig. Så man är väl lite tillbaka på ruta 1 med galoppen, dock är det inga problem med fattningen i höger varv längre.
Skrittade ut en kort runda efter och sedan gjorde henne klar för att gå ut i hagen igen, och sedan åkte jag hem igen. Käkade lite vattenmelon när jag kom hem, så underbart gott nu under sommaren =)

Något som saknas...

2010-07-08 klockan 23:41:39


Måste säga att det kändes väldigt tomt när man kom hem och inte Pearl stod hemma på sin parkering. Det är något som saknas, verkligen!
Mamma var hemma då bärgningskillen kom och hämtade bilen, gick tydligen bra allting. Och jag bad mamma ta en bild, dock blev det lite dålig bildkvalité på bilden men man ser ju någorlunda iaf.
Sitter och pratar med en killkompis från Stockholm och han säger att jag kanske inte får tillbaka bilen då dem kanske löser in den. Det får dem absolut inte göra, jag tänker kräva min bil tillbaka. Ska ha den bilen vare sig dem inte tänker laga den. Usch, vad ont i magen jag fick nu :'(

Jobbat under kvällen och det var en pina i denna värme, helt sjukt vad jobbigt det är när luften står stilla på jobbet. Dem boenden är helt slut och ganska så påverkade av värmen, men dem är inte ensamma om det. Inget direkt drömväder att jobba i just nu. Arbetskvällen gick bra ändå och det slutade med att allting flöt på bra tillslut.
Upp till stallet efter jobbet och red ut en sväng på Kryssan, ganska pigg och tittig idag. Men på stallgången så var hon totalt borta! Galopperade lite under ridturen idag, måste försöka komma igång och jobba med galoppen igen för det behövs verkligen.
Ozzy fick vila idag igen då mina knän inte pallade mera idag, mycket trist. Var i stallet innan jobbet då det en ny häst, ett PRE sto på 1 år. Riktigt söt liten krabat, eller liten och liten var hon inte heller. Väldigt fin var hon kan jag säga.
Annars är allting som det brukar vara, just det... Fick köra släp idag och även backa på köpet, det var inte igår så det kändes som det var riktigt nyttigt att uppdatera hjärncellerna innanför pannbenet. Bw var med och stöttade mig och det gick utan problem att komma runt. Duktig Pucko!
Godnatt!!!

Avfärd!

2010-07-08 klockan 16:00:40

dsc00109 (MMS)

Bilden tagen av min mamma =)


Hej då Pearl =(

2010-07-08 klockan 15:57:49

Nu är Pearl på väg mot Norrtälje Plåt!!! Bärgaren kom för några minuter sedan och hämtade bilen, så nu har jag inte min bil hemma längre. Får se när jag får se den nästa gång, saknar Pearl <3


Muller

2010-07-08 klockan 10:40:34


Har varit ute och suttit i min Pärla och lyssnat på lite Bmwmuller, nu har själen fått lite ro. Pärlan gick fint och startade utan problem och verkade må bra. Fast helst av allt så vill den nog ut en sväng på vägarna. Den ska snart ut på vägarna men den får inte rulla själv.
Hoppas dem ringer snart...

Och ja, jag är lite knäpp!!! Till och med Bw sa igår att: "
Du är lite knäpp du ". Inte konstigt att jag har det smeknamn jag har, måste ju göra själ till det också, även fast jag inte behöver det.
I´am the number one and only Pucko

Transport

2010-07-08 klockan 09:47:09


Vaknade av att telefonen ringde i morse vid 8.30 - tiden, så nu är bärgaren beställd. Så idag kommer bärgningsbilen och hämtar min Pearl för transport in till Norrtälje Plåt.
Hoppas dem hör av sig snart att dem är på väg så hinner jag vara med när dem hämtar bilen.

Sleeptime!!!

2010-07-08 klockan 01:12:05GODNATT!!!

Nu händer det något!!!

2010-07-08 klockan 01:09:13


Äntligen så verkar det hända lite iaf, hade fått brev idag från Trygg Hansa angående min bil. Dem vill att jag ska lämna in min bil på Norrtälje Plåt liggandes i Görla, där dem kan kolla på bilen och göra kostnadsförslag och allting som ska göras innan dem bestämmer sig vad som ska hända eller göras.
Är iaf väldigt glad att det äntligen händer något med bilen, då är vi iaf en bit på väg. Så snart är det bara att hålla tummarna för att dem ska vara villiga att betala, eller att jag får en summa pengar.
Farfar ska ringa till försäkringsbolaget imorgon och tala om att jag inte kan köra in bilen dit, utan dem får fixa med transport till Görla. Får se vad dem säger imorgon!

Kämpar på!

2010-07-08 klockan 00:48:38


Jag är rätt rolig jag, har många gånger absolut ingen ork med någonting. Vill bara sitta och inte göra ett skit, samtidigt som jag har en massa att göra. Men när jag väl tar mig i kragen och gör det mot min vilja, så kan jag inte sluta istället. Ungefär som att det inte finns något slut. Helt plötsligt så blir allting så himla kul och jag kan inte ge upp det jag håller på med för stunden.
Idag var det så och det är ganska så ofta det händer att det är så, kom iväg till stallet tillslut och började dagen med att fastna uppe hos Bw och vi pratade en massa. Både jobbiga saker och roliga saker...
Och då hade jag den känslan att jag inte ville jobba, inte göra någon nytta. Men som vanligt tog mig i skinnet och började, så då fick jag en hel del trimmat. Trimmade helt plötsligt i över 1 timme och tog en liten paus, ville fortsätta med trimmningen men armarna bara skakade och hade ingen känsel i händerna. Man ska tydligen inte hålla på så länge med en trimmer, utan ta korta stunder och vila lite emellanåt. Men inte jag inte!
Tänk så fint det blir när man trimmar, men det tråkiga är att det snart växer upp igen och ser lika jävligt ut igen. Det är ett stort minus med det hela, känns så meningslöst.
Började sedan fixa lite med vinterhagen, gjorde lite nya kopplingar i grindhålen som Bw har visat att man ska göra. Inte så svårt när man har lärt sig faktiskt, och så blir det finare och enklare att få elen att gå runt. Så vet inte riktigt hur länge jag höll på med detta, jag och kolla klockan när jag gör något är lika med dålig!
Lite arbete gjort och det känner jag absolut, mina knän gör så fruktansvärt ont just nu =(

Longerade Kryssan idag med inspänning på ridbanan, och hon var nog lite seg för hon ville inte riktigt gå framåt. Hon kan prestera bättre om man säger så, men jobbade gjorde hon ändå.
Ozzy fick tyvärr vila idag då jag fick så jävla ont i knäna, var en sväng i hagen och kollade och klappade lite på honom. Han verkar trivas kanonbra med sina nya killpolare.
Linn var en stund i stallet idag, Cikita flyttade nämligen idag. Riktigt tråkigt, men skönt för henne och för Linn. Starkt gjort av Linn att låna ut hästen, många kramar till dig efter denna dag!!!
Blev en lång dag i stallet idag, kvällen slutade med middag hos Bw och Linn, jag och Bw satt och snackade och käkade kakor. Det var mysigt det =)

Inköp till mig själv

2010-07-07 klockan 00:16:15


Jippie, nu har jag fått min beställning från Mary Kay!!! =)

Slut för idag!!!

2010-07-07 klockan 00:02:43


Arbetspass 2 avklarat för dagen och Pucko är död!!! Speciellt mitt knä, för det är inte så speciellt happy just nu. Vilket jag kan förstå efter denna dag, har varit en rätt lugn dag ändå. Men det blir ju mycket gående fram och tillbaka ändå. Rätt okej dag på jobbet, träffade några goa människor =)
Finns iaf några som kan få en att dra på smilbanden, tack för det!

Tränade hos sjukgymnasten idag, och det gick inte alls så bra som det har gjort senaste tiden. Hade jätte problem med benpressen och gjorde skit ont att räta ut knät, något tog emot och gjorde fruktansvärt ont. Försökte göra så mycket jag kunde iaf så lite träning blev det. Var en sväng till hästarna och dem mådde rätt okej, Ozzy hade fått ett litet sår på baksidan av kotan som jag tittade på och han tappade balansen och ställde sig på min fot. Som tur var hade jag mina stallskor med stålhätta, men det tråkiga var att en bit av lädret försvann. Det var jag inte lika glad för, men men kan ju använda skorna iaf såklart.
Kryssan var riktigt besvärad av alla flugor och skit, men kan inte hjälpa henne så mycket då hon inte riktigt uppskattar min hjälp. Min lilla dammhäst, rullat sig en massa i sanden så det bara dammar om henne. Snyggt!

Check!

2010-07-06 klockan 12:42:11

Arbetspass 1 är nu avklarat för dagen! Då återstår ett arbetspass till under kvällen. Nu blir det träning hos sjukgymnasten och sedan en sväng till hästarna. Ha en bra dag!!!


Dags att sova!!!

2010-07-06 klockan 00:14:43


Nu är man hemma igen efter en kväll på jobbet och sedan en sväng till stallet. Väl i stallet så red jag ut en sväng på Kryssan som var relativt pigg, tror att hon har lite träningsvärk från allt springade igår vid ihopsläppet. Hon var inte riktigt fräsch i traven, skritten var det inget fel på. Tycker inte om när det känns konstigt, men stretchar Kryssan nu varje dag efter ridning eller motionering.
Ozzy longerade jag en stund på ridbanan, han var dock väldigt seg och mör i kroppen. Hade ingen ork alls att galoppera och traven var inte så energisk. Han fick röra på sig lite och jag såg att han inte var helt iaf. Han fick sedan gå ut i hagen igen. Hästarna får vila imorgon då jag inte alls har tid att rida.
Jobbar nämligen dubbelpass imorgon och har lite tid mellan arbetspassen, men då lär det vara alldeles för varmt för att rida. Så dem får vila så åker jag och kollar till dem under dagen eller efter jobbet, måste iaf till stallet för jag har vattendag.

Så det är väl dags att sova nu då eftersom man börjar jobba 7.30 imorgon, slutar sedan 12.30. Då blir det en sväng till sjukgymnasten och sedan börjar jag jobba 16.30 igen och jobbar till 21.15. Korta arbetspass ändå, dock skönt när man jobbar dubbelt + jobbar på den största avdelningen.
Godnatt!!!

Frågetecken?

2010-07-05 klockan 12:08:23


Vaken är jag, solen skiner inte och jag fryser. Kan tänka mig att hästarna njuter stort av dagens väder, ingen stekande sol idag. Skönt för en annan så kroppen får vila lite från solen, annars fastnar man där igen. Och som sagt min kropp behöver nog vila från solen någon dag då jag är ganska så röd på vissa ställen.
Sitter hemma nu men ska åka till jobbet om ca 1 tim och så jobbar jag till klockan 20 ikväll. Efter jobbet får det bli en sväng till stallet, får se om det blir ridning idag eller inte.

Vet inte vad jag ska säga? Vad jag ska skriva? Vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på just nu, har tappat fotfästet. Ni får väl anse att jag är ett psykfall eller inte. Just nu behöver jag bara någon att luta mig emot då jag faller, faller mot djupet. Orkar inte bry mig vad andra tycker och tänker längre, snackas säkert så bra ändå.
Okej, jag är ärlig. Jag mår skit!!!!!!!!

Boyfriend...

2010-07-05 klockan 00:14:55


He ate my heart...
That boy is a monster...


I hate you...

Skriva om vad?

2010-07-05 klockan 00:08:42


Vad ska vi hitta på att skriva om idag då i bloggen? Vad vill ni veta, verkar ju vara en del som läser den har jag förstått. Alltid kul att veta vad andra vill att man ska skriva om.
Men idag har det inte hänt så speciellt mycket, hela dagen har mest handlat om hästar. Blev lite byten av hagar och ihopsläpp idag, så nu går Kryssan på ena sommarvallen med 5 st andra ston.
Och Ozzy fick killbesök han, Prezident och 3 st andra killar från Rimbo kom och ska stå på bete en månad. Ihopsläppet med valackarna gick väldigt lugnt till, var lite värre med stona.
Hästarna fick vila idag då dem sprang så mycket i hagen, dem hade redan fått sin motion för dagen så det fick räcka.

Solat lite idag igen så nu jävlar kanske jag kan lyckas ;) Efter stallet åkte jag hem och försökte äta lite middag, mått illa hela dagen idag. Vet inte varför men tror det är värmen, men har druckit som aldrig förr iaf. Fastnade sedan i hängmattan och det var underbart skönt, hämtade datorn och låg en stund till. Farligt om man säger så!
Annars fixat lite här på datorn och bara försökt tagit det lugnt, man måste det också ibland.

Musikuppdatering

2010-07-04 klockan 21:48:17


Håller på att fixa lite nyare musik på min mobil, känns som det är dags att uppdatera den lite. Även om jag inte lyssnar på musiken på telefonen så ofta så är det ju kul att ha den, plus att man kan använda låtarna som ringsignaler ;)

Steker!!!

2010-07-04 klockan 14:05:58

2010070411627 (MMS)

Nu ligger jag i solen igen med en pucko, det är ledigt =)


Älsklingshästen <3

2010-07-04 klockan 01:38:36Kryssan fyller 14 år idag den 4:e Juli
Grattis till mitt hjärta och älsklingshäst <3

Du är den underbaraste på hela jorden
Går inte att förklara med ord hur mycket jag älskar dig
Eller hur mycket du betyder för mig
Du är mitt allt
Klarar mig inte utan dig

JAG ÄLSKAR DIG KRYSSAN <3

Tillbaka igen?!

2010-07-04 klockan 01:33:21


Nu är det nära, men är inte riktigt fit for fight än. Snackar såklart om dressyren, eller ridningen överhuvudtaget. Efter jobbet idag så åkte jag till stallet för att ta hand om och motionera hästarna. Först red jag ut en sväng på Kryssan och sedan blev det ridbanan som gällde, trav med arbete och sedan så fick det bli lite galopp i båda varven. Sist jag galopperade på ridbanan så kändes Kryssan konstig, hon satt då fast i båda bogarna. Spänningarna är nu borta och galoppen funkade utmärkt idag, Kryssan kände sig lite osäker bara att det skulle kanske göra ont. Galopperade på fyrkantspåret och på volt utan problem, gick lite väl fort bara.
Hon klarade till och med alla 3 fattningarna i höger galoppen, det var kul att det gick så bra. Så nu är det bara att försöka jobba vidare och hoppas att knät håller med mig i den frågan. Idag funkade det rätt okej, kände av det några gånger. Red med Veronicas dressyrsadel idag och försökte lära mig rida i den, lite ovant med en ny sadel så har lite problem att sitta och jobba i den. Men det kommer, var även riktigt avancerad idag med ridbyxor och ridstövlar med sporrar.
Longerade sedan Ozzy med inspänning och han var riktigt framåt och glad för att arbeta lite, han har haft en liten lugn period nu. Dags att sättas igång nu igen, så jag kan börja rida honom lite mera också.
Lugn och ensam kväll i stallet, Kryssan får stå inne över natten.

Hett...

2010-07-04 klockan 01:09:21


Ligger snart inte lika mycket i lä, har en liten chans att komma ikapp nu. Solade en stund idag och det har verkligen givit resultat. Jag kan sola och sedan kan det ta flera timmar för mig tills jag märker någon skillnad, och nu ser jag verkligen att jag har fått färg.
Är ganska så röd men är inte så farligt bränd för det gör inte speciellt ont, hoppas bara att det röda blir en brun färg. Brukar dock bli rött och sedan brun så det finns ju chans att det vänder om. Känns skönt att det syns att man har pressat i solen, säger såhär att det syns ju verkligen att jag har haft underkläder på mig då jag solade.
Får ta och sola lite i omgångar så är jag snart där, brun som en pepparkaka.


Sommar och sol

2010-07-03 klockan 14:09:45


Fastnade en stund i solstolen i solen, det var skönt men varmt. Skönt att det är rätt mysiga vindar som kommer så man dör inte på fläcken. Försöka fixa min bränna lite, vill inte vara en blekfis utan vill ha lite färg på kroppen.
Utmanar min kära vän lite smått, men för tillfället ligger jag i lä.
Men man ska aldrig säga aldrig ;)

Blogga?

2010-07-03 klockan 11:49:52


Blogga eller inte blogga, det är frågan?!

Puckos dag

2010-07-03 klockan 00:32:45


Min dag i korta drag: Sovit bort halva förmiddagen då jag inte ville vakna, till stallet för att fastna i solen och inte vilja flytta på mig, till jobbet för att jobba under kvällen i ca 6 timmar. Jobbade med mamma och träffade några goa arbetskamrater. Åter till Kryssan igen för att rida en kvällstur i solnedgången, pigg och alert häst.
Ganska så nice dag, dock är batterinivån låg och jag måste sätta i laddaren för att ladda upp batterierna igen.

Härlig ridtur

2010-07-02 klockan 01:35:20


Tack för en härlig ridtur idag Annie och Carro, riktigt mysigt att rida ut denna kväll som denna. Galopperade även på Kryssan idag ute i naturen, det var väldigt länge sedan. Dagarna innan operationen så galopperade jag sist ute, så det är ett tag sedan det. Kryssan sa inte emot för att få galoppera om man säger så, snarare tvärtom.
Kände att Kryssan hade lite träningsvärk för hon var något spänd, men idag verkade hon väldigt spänd och tittig. Galoppen gick mycket bättre idag, så det är bara att köra på nu då och hoppas på att hon inte fastnar i bogarna igen.
Godnatt!!!

Ozzy Osbourne

2010-07-02 klockan 00:10:26


Det är dags för Ozzy Osbourne konsert den 7:e September och jag tänker nog boka biljett för att gå på den konserten, det lutar åt det hållet.
Skulle gå med min pappa för några år sedan, men den konserten blev inställd då han var med om en olycka. Så kanske bättre lycka denna gång så man får gå på hans konsert en gång i livet.

5 jävla år!!!

2010-07-01 klockan 01:01:55


Satt och räknade lite på hur många år jag har jobbat på äldreboendet där jag jobbar, eller jobbar som vikarie. Och jag har hela tiden trott att det är 4 år jag har jobbat på huset. Kom fram till idag att det är 5 år om inte snart 6 år jag har jobbat på huset. Började när jag var 17 år och är 22 år idag.
Har jobbat 5 hela år där, det är sjukt vad tiden går fort!!!

RSS 2.0