Fredag den 26:e Mars

2010-03-31 klockan 01:45:59


En Fredag med inte så mycket måsten eller speciella saker som skulle hända eller som hände. En lugn och ledig dag ungefär, eller en dag då man är sjuk och inte kan göra så mycket.
Började dagen med att vakna runt kl 10.30 - tiden och läste en kapitel innan jag klev upp för dagen. Börjar närma mig slutet nu i boken så det är riktigt spännande vill jag säga. Vill knappt sluta för nu vill man ju bara läsa ut den så man kan börja på den sista boken. Men snart är den utläst och då börjar jag på den tredje och sista boken.
Efter lite läsning så gick jag ner för att käka lite frukost för dagen och kela en massa med hunden, och ett litet intag av värktabletter även denna dag.

Efter frukosten så hände det inte så mycket, kollade lite saker på datorn och det hade inte hänt så mycket där heller från gårdagen när jag stängde av datorn. Men man måste ju alltid uppdatera sig genom typ Facebook, måste ju hänga med i svängarna ju. Beroende eller vad ?!
Gick sedan med spänning ut för att hämta posten, undrade och hoppades på att jag hade fått korten från Fuji. Öppnade brevlådan och såg ett grönt mindre paket och jag tog upp för att kolla på det och då var det mina kort som jag hade beställt. Vad glad jag blev då =)
Beställde korten natten till Torsdagen och idag är det Fredag, då kan man kalla det expressfart. Där behöver man inte vänta 3 veckor för att få sina kort. Men å andra sidan så står det på deras hemsida att det tar 2 - 5 arbetsdagar för dem att man ska få korten hemskickade. Och det stämmer verkligen, vilket är väldigt positivt.
Innan jag gick in så gick jag en mindre promenad idag, vände när jag kom till dagiset och så gick jag hem igen med snabba och smärtsamma steg. Vill ju komma igång och röra på mig för det blir ju inte bättre av att sitta stilla heller. Och det är klart det gör ont att gå längre sträckor när man inte är riktigt van efter operationen. Men man måste också bita ihop.
Väl inne igen så var det bara att slita upp paketet från Fuji och börja kolla på bilderna. Det roliga var att vissa bilder var i andra storlekar än andra bilder. Det blir ju så eftersom jag redigerar bilderna själv och förminskar dem vissa gånger. Så det är ju klart att det blir en annan storlek när dem sedan ska skriva ut dem i en viss storlek, och det är ju både kul och lite tråkigt. Vill ju ha alla kort i samma format, men samtidigt kul om man ska sätta in dem i finare album eller göra typ ett collage så blir det lite roligare om bilderna redan är i olika storlekar så slipper man klippa sönder korten.
Var väldigt bra kort och fin kvalité på dem, så det var väldigt kul att man blev nöjd och glad över korten. Och att jag även skulle betala 85 kr för allting, det var det bästa.

Mamma jobbade under kvällen så hon var inte hemma och Roffe kom hem en vända på eftermiddagen, men skulle sedan åka vidare och komma hem senare under kvällen. Christian hade kommit hem vid 14 - tiden och Roffe sa att vi fick fixa mat själva idag då han skulle åka iväg.
Vi bestämde oss för att käka våfflor, var våffeldagen igår Torsdag. Men vi tar våffeldagen idag vi istället. Och när vi bestämde det så sa Christian att han var hungrig då och undrade om vi skulle börja med maten redan vid 14.15 - tiden. Jag var inte så hungrig men klart vi kunde göra våfflorna då, blev man hungrig senare så kunde man ju ta en macka eller så senare på kvällen.
Så vi gjorde våfflor och käkade med äppelmos och glass. Det var riktigt gott faktiskt och det var väldigt länge sedan jag käkade våfflor. Så det var på tiden nu att göra det.
Efter 3 st våfflor så var man så proppmätt så man rullade fram, kändes det som iaf. Var egentligen mätt efter andra våfflan, men skulle vara så gott med en tredje våffla.
Och när man har ätit upp den tredje våfflan så ångrar man sig att man verkligen åt den sista våfflan.

Under kvällen så hände inte så mycket speciellt heller. Jag och Christian kollade faktiskt på film, jag såg reklamen på " Transformers 2 " och jag har inte sett den. Christian hade den så vi bestämde oss för att kolla på den då båda var på filmhumör och det är inte ofta jag kollar på film. Så man får väl ta tillfälle i akt när man väl är på det humöret någon gång ibland.
Vi gjorde iordning tacodip, morotsstavar, popcorn och chips och såklart sist men inte minst cola på det. När det var färdigt var det soffan som gällde och film.
" Transformers 2 " var riktigt bra, häftig och cool film. Var dock lite svårt att hänga med i några scener med ögonen, allting gick så fort så man hinner inte med att se allting. Men annars så var den riktigt häftig faktiskt och även rolig. Och det är inte alla som kan prata med sina bilar, tänk om jag kunde prata med min bil. Okej att jag pratar med min bil, men min bil pratar inte ordagrant till mig. Bilen kanske svarar mig någon dag då man pratar med den, vad rädd jag skulle bli om det nu skulle hända.
Så jag ger nog filmen 5 st stjärnor av 5 möjliga, då filmen var bra, häftig, cool och rolig. Hände saker hela tiden i filmen och man hann aldrig tröttna, och sen ett flertal sköna kommentarer.

Och innan sängdags så var det datorn som gällde, hänga med på Facebook var det ja. Och när jag kände mig nöjd för dagen kröp jag ner under täcket och så läste jag lite till ur boken.
Somnade relativt fort.

Dagens status:
Ganska så bra, inte så farligt ont. Gått en liten promenad idag och varit ganska så pigg. Kliar lite då och då på knät, läker. Aptit var normal. Endast 2 st Voltaren idag =)
Puss & Kram från Pucko

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0