Lördag den 13:e Mars

2010-03-21 klockan 14:15:00


Helg och ledig, vilket firades med en sovmorgon denna Lördag. Men det var väl klart som fan att man då vaknade vid 07 - tiden iaf. Typiskt mig när jag har gått upp tidigt en längre tid, då vaknar jag tidigt vare sig jag behöver eller inte.
Men idag kunde jag ju sova så vände på mig och försökte somna om några timmar till, vilket gick med ganska så bra reslutat. Vaknade dock lite då och då, men gjorde allt för att somna om en stund till.
Gick sedan ur sängen vid ca 11 - tiden, vill ju inte sova bort halva dagen heller utan hade ju lite saker jag skulle hinna med och ville göra innan det blev kväll och mörkt.
Ungefär första timmen efter att man hade gått upp så satt jag en stund framför datorn, inte ofta man har tid med det när man går upp. Utan man får ta det på kvällen efter man kommer hem.
Nu känner jag att det blir en massa onödigt blabbel här... Dags att gå rak på sak !

Innan resan till Norrtälje så var jag upp en snabb vända till stallet och plockade av lite täcken på hästarna i lösdriftshagen, och Kryssan fick ett täcke mindre också. Var så varmt så dem flesta hästarna kunde gott och väl gå utan täcke, vilket verkligen uppskattades och Ozzy kastade sig ner på backen och rullade sig länge i snön.
Fick även en liten present av Fanny:


Hon hade ritat en teckning av Kryssan, tack Fanny =)

Gjorde min resa till Norrtälje vid ca 12 - tiden, och hittade en isig parkering inne i Norrtälje tillslut. Lite småläksigt att parkera om man inte vet om bilen står kvar eller inte när man kommer, men lyckades hitta en p - plats som var ganska så rak och inte sluttade.
Väl på Apoteket så fick jag min Hibiscrub som för övrigt kostade 79,50 kr, inte så farligt dyrt för 250 ml.
Efter besöket på Apoteket så hade jag tänkt att åka och besöka Linn, men hon skulle ut på lite äventyr med pojkvännen så jag fick vänta lite. Och jag hade ju tänkt att tvätta min bil i Gör-Det-Själv - hallen på Ok i Norrtälje på vägen hem, men istället för att bara sitta och vänta på att Linn skulle komma tillbaka så kunde jag väl lika gärna tvätta bilen då. Så då blev det en tur upp till Ok där jag köpte, avfettning, schampo, svamp och hink och sedan var det bara att betala och vänta på att det blev en ledig plats i Gör-Det-Själv - hallen. Fick vänta en stund och sedan fick jag komma in rätt fort och så var det bara att köra järnet för att tvätta bilen.
Eftersom det kostade 114 kr / h och dem kunde bara debitera varje 30:e minut, vilket gjorde att man ville ju skynda sig för att inte behöva betala full pott.
Så på med avfettningen, tvätta av, sedan på med schampot och verkligen massera in för att sedan skölja av det. Och under allt skit så fanns det faktiskt ett svartgrå Bmw, och då kom även all jävla rost fram * Gråter *
Men har bestämt mig för att om jag jobbar bra i sommar och tjänar bra så ska bilen få sig lite renovering, rostbehandlas och sedan får det bli en nylackering av hela bilen. Och jag verkligen hoppas och önskar att jag kan göra detta, en väldigt stor dröm just nu. Vill göra !!!
När bilen var färdigtvättad och hade torkat en aning så gick jag in för att betala för tiden jag hade varit inne i hallen, och när jag kollade på lappen så hade jag varit därinne över en halvtimme. Typiskt, men det blir bara till att betala hela summan det. Och när jag väl skulle betala så var summan på 76 kr, så då hade killen i kassan varit snäll mot mig. Tack grabben * Ler *
Undra vad han menade med det, flirtade han med mig med tanke på summan !? Kan han ju göra...

Efter jag hade tvättat bilen så var jag mer eller mindre svimfärdig så blev en sväng in på Donken för lite middag där idag, det var lika gott som vanligt. Var ett tag sedan nu som jag käkade på Donken, så det var dags för det. Och efter lite mat i magen så åkte jag bort till Linn för att besöka henne, vilket jag också behövde. Kan ibland låta som vi är ett par, ett par i vänskap i så fall. Linn betyder väldigt mycket för mig och att bara vara i hennes närhet så blir jag lite gladare och hon ger mig energi. Så ni får väl tro vad ni vill om vårat " förhållande ".
Vi fikade och sedan så blev det en liten promenad med inriktning fotografering, så vi fotade lite natur och änder. Väldigt trevligt var det och jag längtar bara mer och mer efter en riktigt kamera, även om min mobil som jag fotar med inte är så dum och jag ofta får frågan vilket kamera jag fotar med. Vissa tror att jag har en värstingkamera, vilket jag inte har utan bara en Nokia N95. Blir ju faktiskt riktigt bra bilder med denna mobil, men jag vill ha bättre. Vill kunna få bättre kvalité, kunna zooma mera och exprimentera mera med fotningen. Så någon gång i livet ska jag köpa mig en kamera =)
Lite bilder tagna från dagen med Linn, Linn Markstedt ( http://underminhud.se ) stod för fotningen.
Jag fotade såklart bilden på henne.
Tack för en trevlig stund tillsammans med dig Linn, hoppas vi ses snart igen <3

Blev sedan avfärd hemåt, och på hemvägen så tävlade jag lite på motorvägen. Vilket jag skrev på Facebook i min status vilket inte en person tyckte om och anklagade mig för att vara omogen och skryta om att jag körde alldeles för fort. Då får jag väl vara omogen då, men man ska inte öppna munnen när man inte är ett dugg bättre själv och gör precis samma sak. Eller åtminstonde gjort en gång in tiden och säger att hon kan precis göra samma sak som mig, det är väl lika omoget det i så fall. Och det jag skrev på Facebook var mer med glimten i ögat och som en rolig sak, inte något påhopp eller liknande.
Och jag avgör väl själv vad jag gör och inte gör, det är mina konsekvenser om det nu skulle hända något. Och vad ska mina föräldrar säga, och speciellt när min fader gör precis likadant.
Ingen idé att diskutera, men förbannad blev jag.

Innan jag kunde åka hem helt för dagen så blev det ett stopp i stallet där jag fixade boxen till Kryssan så hon kunde komma in för natten, så det blev lite mockning, fylla på vattenhinken, hämta hö och göra iordning kraftfodret.
Red sedan ut en sväng på Kryssan, och det blev en kortare tur idag. Började bli så kallt så det gjorde inte så mycket heller, vi var nöjda med den kortare turen idag.
Kryssan fick sedan komma in i boxen och så fick hon sin mat, hon var hungrig.
Åkte sedan hem för kvällen och slappade i lägenheten med datorn som sällskap.

Nervös, ingen aptit...

Puss & Kram från Pucko

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0