Måndag den 22:a Mars

2010-03-28 klockan 22:58:19


Idag var det inte en sådan bra dag igen, vad deppig man kan bli ibland. Vill bara bli bra igen nu så man kan komma igång igen, göra saker, kunna göra saker och allting bara flyter på.
Skönt att ha haft lite ledighet så och inget planerat då man inte får göra något, några dagar går bra. Men nu börjar det bli hemskt, gillar inte att leva sånt här liv direkt alla gånger. Och så tappar man lusten helt när man tänker att man har 6 - 9 månaders rehabilitering, då vill man bara ge upp. Vill vara bra nu, nu inte sen. Men om man nu vill kämpa för att bli bra så är det ju positivare, men man ska orka kämpa för att bli bra.
Vissa stunder vill jag att folk ska tycka synd om mig för några minuter eller så, samtidigt som jag bara vill vara ifred och inte finnas till just för stunden. Men man ska inte behöva tycka synd om mig, för det är inte synd om mig...

Natten började med att jag sov väldigt orolig och för det första inte kunde somna, så vid 04 - tiden så slog ögonen igen för en kort stund. Vaknade sedan till vid kl 6.30 och var upp på ett toalettbesök, kan tala om att solen sken iaf den tiden på morgonen denna Måndag. Mysigt att se morgonsolen så tidigt =)
Gick sedan och la mig för att försöka sova några timmar till då jag knappt hade sovit något ändå, sov några timmar till och vaknade sedan till vid ca kl 10.30. Och innan man drog sig upp ur sängen så avverkade jag 1 kapitel i boken i vanlig ordning. Efter det kunde jag gå upp och klä på mig lite kläder och sedan ta mig ner för att äta lite frukost, med efterrätt.
Satt sedan med mamma och pratade en lång stund med henne, och klockan springer ju iväg när man sitter och pratar sådär. Trevligt var det iaf att sitta och prata med henne även om det blir mycket jobbprat, men är lika trevligt för det att vi kan prata om saker och ting.
Och eftersom klockan tickade iväg så var mamma tvungen att göra sig iordning för att åka och jobba, hon började jobba 13.30 idag och jobbade sedan hela kvällen.
När hon var klar och åkte mot jobbet så gick jag ut för att hämta posten, en långpromenad med blev det i solen denna dag. Långpromenad var väl att ta i, men för mig som legat mest i sängen under 1 vecka så är det långpromenad. Och under den korta biten så fick jag ondare i knät, hur ska detta gå ?!
På vägen för att hämta posten så stannade jag först vid min bil och hoppade in och startade den så kunde den få brumma lite medan jag hämtade posten. Var kondens på hela insidan av framrutan så satt kvar ganska så länge i bilen för att vattnet skulle försvinna. Var rätt mycket vatten, och det gillas inte.
När vattnet mer eller mindre var borta så stängde jag av bilen och gick sedan åter in igen.
Placerade mig sedan vid datorn och kände för att sminka mig och ta lite egobilder på mig, just då glad och rastlös för stunden. Så gjorde detta, testade en annorlunda sminkning på mig idag. Det var lite kul, men är så fruktansvärt dålig på att sminka mig själv. Skulle vilja lära mig lite mera och olika sminkningar så man kan variera sig lite.
Blev en hel del egobilder, mest flumbilder då humöret var på det viset för stunden.Under eftermiddagen så blev jag väldigt trött och hade inte alls lust med någonting, så spenderade några timmar i sängen och läste lite mera i boken. Avverkade några kapitel till, svårt att slita sig även om det är långa kapitel och mycket text att läsa. Och eftersom jag var så trött så sov jag några minuter också, lite skönt att ligga och halvslumra lite. Eller som en tant säger på jobbet, jag tror jag ska ta och duna lite.
Inte blev jag så mycket piggare av att slumra till lite, totalseg hela kvällen.
Veronica ringde under kvällen och talade om att min häst var helt galen och extremt pigg, kul att höra att hon är pigg och någorlunda glad iaf. Men kanske inte så kul för Veronica som tar hand om henne, kanske lite obehagligt att hålla på med henne då. Veronica är ganska så kort så när Kryssan spänner upp sig så blir hon väldigt stor, och speciellt för Veronica då.
Veronica skulle iaf försöka longera henne här i dagarna när ridbanan var i lite bättre skick. Och hon ringde sedan tillbaka igen och sa att Prezident hade en tappsko så hon skulle rida ut en sväng på Kryssan istället. Och jag hör fortfarande Veronicas röst i huvudet: " Jag är såååå nervös !!! "
Kan faktiskt förstå henne. Och fick senare under kvällen veta att ridturen hade gått bra och Kryssan hade hållt sig på marken, men att det var väldigt ovant för Veronica att rida en sådan stor häst som Kryssan. Och Kryssan hade varit rätt pigg och inte riktigt haft koll på kroppen själv under ridturen, men dem var hela båda två iaf.
Skönt så det inte hade gått åt pipsvängen för dem.

Gick sedan och la mig senare under natten, runt 01 - tiden skulle jag tro. Och dejtade boken i vanlig ordning innan man kunde släcka lampan för att sova.

Dagens status: Väldigt ont på kvällen, ganska så svullen i hela benet, mådde sådär och kände mig väldigt deppig, orkeslös och slut i kroppen under kvällen. Ätit bra ( frukost + middag ).

Puss & Kram från Puckoalways

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0