Onsdag den 10:e Mars

2010-03-19 klockan 00:23:41


Idag var och blev det en riktigt lång arbetsdag, det kan man verkligen säga när man jobbade från kl 8.00 på morgonen och jobbade sedan till kl 20.00 på kvällen.
Och arbetstiden var inte bara på ett jobb utan på 2 st olika jobb då. Så första timmarna på dygnet så jobbade jag i stallet då det var dags för morgonfodring, utsläpp, mockning och förberedelser inför kvället till insläppet.
Och eftersom jag skulle iväg till Rimbo och jobba under kvällen så var det lite småstressigt i stallet, så mockade på och sopkvasten gick i väldigt fart framåt.
Jobbade som sagt på rätt så ordentligt och var färdig i stallet vid 10.30 - tiden och då var det bara att byta kläder och sitta i några minuter och pusta ut lite.
Sedan var det bara att åka ner till Rimbo för att börja jobba kl 11.00 igen och sedan jobba fram till kl 20.00 på kvällen. Jobbade på mammas avdelning idag så det var ju en hel del att göra på jobbet idag.
Och ibland kan man ju inte bli mer än galen...
Men arbetsdagen gick i ett ganska så snabbt tempo, vilket inte alls var fel för det kändes som att det skulle bli en lång dag på jobbet. Men rätt som det var så var kl 20.00 och jag gick hem för dagen.
Finns inte så mycket speciellt att nämna mer om arbetsdagen, jobbade gjorde jag iaf =)

Och eftersom jag hade jobbat exakt hela dagen så hade jag ju inte hunnit med " mina " egna hästar, så då blev det en tur efter jobbet förbi stallet för att kolla till mina änglar.
Och när jag öppnar stalldörren in till stallet så står Cikita där i en box, vad hade hänt med henne ??? Hade inte hört någonting om henne och fick skicka sms till Vickan och fråga, men fick inget svar utan fick veta senare att hon hade varit väldigt svullen i ett ben och halt.
Så därför fick hon stå inne över natten, men var in i boxen och kollade henne och då hittade jag inte direkt någon svullnad på något av benen. Hum... Jag kanske kollade dåligt...
Jag gick ut i hagen för att hämta in Kryssan och även Ozzy, kollade av Ozzy och rättade till hans täcke och sedan fick han gå ut igen. Och Kryssan fick äta lite kraftfoder och jag kollade även så att Kryssan mådde bra och inte hade några sår. Hon verkade må fint fint =)
När jag var ut i hagen så kollade jag även över våran provisoriska lagning av staketet, och den var fortfarande hel än så länge. Verkade som hästarna inte vågade gå fram till den grinden längre, vilket inte gör något alls. Dem kan gott och väl hålla sig borta från den grinden nu.
Insåg också att det var dags för påfyllning av hösilage, så jag gjorde ett försök till att ringa till HöKalle men fick dock inget svar. Så får försöka att ringa så fort jag kan imorgon, så dem kan få påfyllning innan helgen och jag är rätt fullbokad så hinner i stort sett bara imorgon att dem kan komma då och fylla på.
Så hoppas dem kan komma under Torsdagen...
Kryssan fick sedan gå ut i hagen igen efter en massa pussande på henne, min lilla älskling <3

Åkte sedan hemåt och väl hemma i lägenheten så kunde jag inte hålla fingrarna i styr så jag städade lite till Linn, rensade upp lite i kartongerna så det blir lättare för henne att packa upp dem vid senare tillfälle.
Och Jannika kom också förbi senare på kvällen så jag fick tillbaka min film igen, tack så mycket =)
Efter lite städande och pysslande i lägenheten så blev det en lugn kväll framför datorn, hade väldigt ont idag efter dagens spring fram och tillbaka.
Så kan ju inte direkt påstå att man mådde så bra på kvällen =(

Puss & Kram från Pucko

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0