Onsdag - Fullbokad...

2010-03-04 klockan 01:17:14


Idag var dagen fullspäckad med saker att göra, inte svårt för mig att få tiden att gå om dagarna. Vilket inte är fel då det inte är så roligt att sitta och rulla tummarna hemma hela dagarna, men samtidigt lite jobbigt då det kanske är lite för mycket ibland så man inte riktigt hinner med allt man måste och vill göra. Så det finns ingen tid över för mig att rulla tummarna, om jag inte gör det i sömnen då.
Idag så började dagen vid 7.30 då jag inte alls ville börja dagen utan hellre ligga kvar i sängen en stund till, men bara att kliva upp och klä på sig och försöka starta sig själv.
På med en massa kläder för att sedan åka ner till stallet, blev en tidig dag i stallet idag. Men det blir så ibland då man ska hinna med allt, men skulle gärna vara mera i stallet på morgonen nu när det börjar blir så ljust ute. Men nu blir det inte så för antingen så tar man lite sovmorgon eller så jobbar man.
Väl i stallet så möttes man av Kryssan som stod inne i boxen och väntade på mig, gjorde sedan iordning henne för en ridtur i det härliga morgonvädret. Solen tittade fram och det var blå himmel och det började till och med töa, så på med sadel och så red jag på det bettlösa tränset idag också som Kryssan i sin ordning nyttjade till 90 %. Hon jobbade inte ett jävla dugg under ridturen och var inte alls intresserad av att ens lyssna på mig * Morr *
Orkade inte bråka en massa så blev sur på henne, men det verkade hon inte fatta ändå. Blev en kortare runda på henne idag och en travrunda till Kvarnbol fick det räcka med, blir mycket Kvarnbol nu senaste tiden.
Ridturen gick hyfsat bra ändå även om hästen mer eller mindre sket i mig och inte jobbade rätt, men det ska hon få igen en dag.
Hade tänkt att rida en till häst på morgonen, men orkade inte stressa så mycket så tog det lite lugnare så Kryssan fick gå ut i hagen igen och så fixade jag i stallet istället. Mockade 2 st boxar, Prezident som jag hade idag igen då det är Onsdag och eftersom Veronica är sjuk. Och sedan hade Kryssan stått inne så blev mockning av dessa 2 boxar då. Fixade mat och vatten till Prezident och sopade sedan stallet, och stallet var klart för dagen.

Bara att sätta sig i bilen för att åka ner till Rimbo då man hade tid hos sjukgymnasten kl 11.30 för veckans sjukgymnastik. Så väl på plats så var det bara att sätta igång, och jävlar vad jag körde idag !!! Svetten började nästan rinna till och med och jag körde 50 kg i benpress idag !!! Men vill inte pressa mitt knä för mycket så ska egentligen inte ta 50 kg, men ville ju testa på så gjorde bara några stycken. Kanske blir 60 kg nästa gång =)
Och eftersom jag inte vet hur det ser ut med jobb nästa vecka så bokade jag inga tider, utan jag ringer vilka dagar jag kommer när jag vet schemat.
Väl färdig hos sjukgymnasten så var det bara att stappla iväg till nästa ställe, hämtade bilen på parkeringen och åkte sedan vidare till jobbet.
Skulle nämligen jobba idag mellan 12.00 - 16.00 då det var stormöte idag så skulle jag passa på en avdelning, bara det att jag var inte själv idag då jag fick ha praktikanten Birgitta med mig under tiden. Så det gick så bra så idag på jobbet och det var så lugnt så man började nästan undra om dem levde på avdelningen.
Kollade även i Norrtälje tidningen på jobbet och ser att min pappa och brors band är med i tidningen, under Kultur & Nöje så står det om bandet " Eye of Horus ". Så blev glatt överraskad och det blev pappa också när jag berättade om det, så tog med mig en tidning hem till honom.
Inte varje dag man ser sin familj i tidningen inte, ibland kunde man ju önska att det var oftare.
Fick även reda på en rätt tråkig sak på jobbet idag, men förstår dig också och det är ju sant det du säger. Även om det är väldigt tråkigt så kommer du nog får göra det tyvärr, men vill absolut inte !!!
Kommer leda till mera jobb i vilket fall...

Efter jobbet så blev det en sväng till Konsum för ett litet inköp till samlingen... =) Och sedan så var det bara att åka till stallet igen då jag hade insläppet idag och även 2 st hästar kvar att rida. Så det var bara att plocka på sig alla stallkläder igen, tog även på mig mina termobyxor idag och jag kunde ha dem fortfarande.
Började sedan plocka in hästarna lite tidigare idag då det inte fick vara sol längre och det snöade som bara den igen, det här snöandet verkar inte ge med sig utan det ska snöa varenda dag.
Och Boris hade inget täcke på sig så då fick dem komma in vid 17 - tiden och insläppet gick även bra idag. Och eftersom jag tog in grabbarna först så red jag Prezident först då så han inte gick in i boxen och åt sin mat, så det var bara att borsta och sadla honom. Hoppade sedan upp på hästryggen och så red vi lilla skogsrundan i Igelsjö idag, var inte så engagerad idag tyvärr och det tog ju Prezident tillfälle i akt att skita i att jobba om jag inte jobbade. Blev en hel del trav och även en del galopp, och på hemvägen så gick han väldigt lång och låg och var mjuk och fin. Hängde rätt mycket på bettet idag, men det släppte på hemvägen.
Efter ridturen så fick Prezident gå in i boxen för att äta sin mat och vara inne för natten.
Sedan bar det ut i lösdriftshagen där jag kollade av Ozzy och Phila, inga sår och rättade till täckena lite annars så var det bra med dem. Plockade med mig Cikita in och fixade henne för en liten ridtur upp till Kvarnbol, blidde 2 vändor dit idag. Cikita var inte så himla gullig att rida idag då allting var läskigt och hon var pigg, men det gick hyfsat bra iaf och jag satt kvar på hästryggen och det var ju ett plus iaf.
Inte världens mysigaste väder att rida i under kvällen dock, snöade och blåste kallt som fan. Åter tillbaka i stallet igen så var det matdags för Cikita och så fick hon gå ut i hagen igen.
Fixade klart det sista i stallet, sopade och släckte sedan ned för natten. Åkte upp en sväng till BW för att prata lite med henne och kolla om Linn hade fått någon post, och några brev hade det kommit till henne.
Åkte sedan hemåt för dagen och pratade lite med Linn på msn och öppnade hennes brev och annars så fastnade man med Bilddagboken och Facebook som vanligt. Och såklart bloggen som jag skrev lite i även idag =)

Men tänker nog ge upp bloggen för stunden iaf, måste nog sova lite om jag ska orka med morgondagen. Ska ju till nya " jobbet " för att kolla in läget där och lära mig lite vett inför dem kommande veckorna.
Så man kanske ska vara lite pigg då så man lär sig lite och det fastnar i huvudet också, och sedan så bär det av till " mina " hästar och jag tror jag bara har Kryssan och Ozzy imorgon så det blir ju rena semestern då.
Funderade på att pröva kandar på Kryssan då, men måste smörja det först innan. Men vet inte om jag orkar det nu =(
Har inte tid för att sova just nu känner jag...
Men måste...
Puss & Kram från Pucko

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0