Söndag den 14:e Mars

2010-03-21 klockan 14:39:50


Under Söndagen så hände det inte så speciellt mycket, var ledig idag med från alla jobb. Vilket kändes väldigt konstigt när man har haft en massa jobb och nu hade man bara Kryssan, snacka om semester.

Söndagen började med en sovmorgon idag igen och efter att ha vaknat till liv och spenderat några timmar framför datorn så åkte jag till stallet för att pyssla om Kryssan.
Veronica kom också till stallet så vi red ut en runda idag, blev en ganska så lugn runda idag då det var bara ren is på vägarna och inte så mycket skog i närheten av stallet.
Vi kom iaf ut och red en runda, eller vi red en längre runda än vad vi brukar när vi väl kom till skogen. Blev skritt och en massa pulsande i snön, gick på en stig där ingen hade gått på länge så hästarna fick verkligen pulsa. Kryssan tyckte det var rätt skönt att komma ut på vägen igen där det inte var lika tungt att gå.
Och Veronica ska ta hand om Kryssan under tiden jag är borta från stallet efter operationen, men sa till henne att jag skulle ta ut henne på lösdriften igen under den tiden. Idag sa Veronica att hon kunde ta hand om Kryssan även om hon stod inne, det var nästan lättare för henne. Vilket gjorde mig glad och mera lugn, för då vet jag att dem verkligen har koll på henne och att hon får stå inne på nätterna också.
Och då hade ju Veronica sagt det själv så då hade jag inte tvingat henne, och det kändes skönt. Tack Veronica för att du tar tiden och tar hand om Kryssan =)
Efter ridturen så blev det en massa fix i stallet så allting var färdigt till insläppet.
Var också upp en sväng till BW för att prata med henne om hur det såg ut under tiden jag var borta och vi hade några småsaker att fixa inför det, så det blev en fika och en massa snack hos BW.

Under kvällen så var jag hem till mamma för att äta middag där i vanlig ordning varje Söndag, pratade lite med dem också... Blev en god middag och efterrätt och sedan en massa roligt snack =)
Åkte sedan tillbaka till lägenheten för en sista kväll där, har varit helt underbart att bo i lägenheten och jag tackar Linn så otroligt mycket för den tiden jag har fått bott där.
Och det är efter en sådan tid i lägenheten som man verkligen saknar och drömmer om ett eget boende, så underbart skönt det skulle vara att bo själv i en stuga eller lägenhet där man får gå som man vill och vara för sig själv. Just nu finns inte den ekonomin...
Sista kvällen så slappade jag sista timmarna i lägenheten, lyxade även till det med ett bad i badkaret. Hade dock ingen större ro att ligga i badkaret länge så det blev ett ganska så snabbt bad.
Rakade även av vinterpälsen på benen, men i kallelsen från sjukhuset så stod det " Raka aldrig operationsområdet ". Vadå aldrig liksom, har ju redan rakat där många gånger tidigare. Men rakade inte knät då utan bara upp till knät, för då har man ju inte rakat operationsområdet.
Spenderade sedan några timmar framför datorn innan man fick ro att lägga sig i sängen för natten.

Puss och Kram från Pucko

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0