Tisdag den 23:e Mars

2010-03-28 klockan 23:26:38


Vaknade vid ca kl 11 idag, läste och gick sedan upp för att äta lite frukost.
Under förmiddagen idag så hände det inte så speciellt mycket vill jag säga, var inte alls på humör så tillbringade dagen i sängen. Och läste kapitel efter kapitel.
Mycket läsande blev det idag, kanske att jag till och med somnade till en gång.

Tog mig sedan i kragen och gick upp vid 17 - tiden då både Roffe och Christian hade kommit hem och det var snart dags för middag. Mamma jobbade kväll idag så hon var inte hemma.
Christian stod för matlagningen idag och gjorde pasta med köttfärssås. Det var faktiskt gott, även om aptiten inte riktigt fanns där idag.
Resten utav kvällen så kom åter energin till mig och jag hade stor lust att uppdatera både här och där. Och klart jag då tog tillfälle i akt att ta den energin och orken och göra lite nytta.
Hade redigerat en mängd med bilder som jag laddade upp på Bilddagboken och även på Facebook. Måste ju ha lite uppdatering på fotona även på Facebook.
Så timmarna bara flög iväg när man satt framför datorn, och nöjd blev jag med kvällens uppdateringar. Är så skönt när man är nöjd med något, och man känner sig duktig.

Slet mig sedan från datorn vid 02 - tiden och gjorde mig klar för sängen och kröp ner under täcket och läste lite innan det var dags att slå igen butiken.

Dagens status: Helt slut och orkeslös på förmiddagen, mycket sängliggande. Piggnade till på kvällen och satt uppe flera timmar i sträck. Lite dålig aptit idag. Mindre ont idag och var en okej smärta, ingen Citodon på kvällen.

Puss & Kram från Pucko

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0