Resultatet...

2011-02-28 klockan 23:20:04


Före:


Efter:


Gammalt skit...

2011-02-28 klockan 22:30:56


Vilken bra dag det har varit idag måste jag faktiskt börja med att säga, positivt för mig och positivt för andra. Var ju som sagt in och besikta bilen idag i Norrtälje och var inte så orolig innan, men när vi stod och väntade så blev jag faktiskt nervös. Mamma var med mig till Norrtälje och vi hade även ena släpkärran med oss som också skulle besiktas idag.
Och jag kan säga att det var riktigt roligt att besikta bilen, killarna som genomförde detta var riktigt roliga och skämtsamma vill jag påstå. Och det första dem undrade över var vem utav oss som var Pucko, tyckte det var häftigt att jag kallade mig för det och så vidare. Kul att någon tar det på allvar och faktiskt reagerar på det sättet som dem gjorde, det gjorde mig glad =)
Och dem kollade släpkärran också som jag sa tidigare, och det var mera fel på släpkärran än på min bil. Dem var väldigt förvånade att bilen är så fräsch och fin som den faktiskt är och med tanke att det är en - 88:a. Dem kliade sig i huvudet och kollade extra noga för att kunna slå ned på något annat, men det fanns inget! Det här går inte ihop sa dem ;)
Fick dock 2 st nedslag på småsaker, höger styrled fram - glapp och handbromsen - måste spännas. Så har 1 månad på mig och sedan måste jag ha åtgärdat nedslagen och sedan in och ombesikta bilen och även släpet ska med i samma veva.
Så besiktningen gick väldigt bra måste jag säga och det känns även bra, då har jag bil 1 år till om inget annat händer. Tack grabbar för en rolig dag på Bilprovningen!!!

Mamma och jag åkte sedan och handlade lite, blev ett besök på Rusta och efter det Flygfyren. Hittade lite smått och gott på båda ställena, så även det känner jag mig nöjd med. På Flygfyren så tog vi även en liten fika med kaffe och räksmörgås, det var riktigt gott och man blev så mätt så i flera timmar efter.
Sedan var det dags för hemfärd, fick ett mindre roligt samtal i Norrtälje... Kryssan hade kolik känningar igen!!! Så hem för att lämna av mamma och ge mig på att backa in släpkärran, är inte min starka sida att backa med släp. Men jag måste och vill öva så det är bara ta sig i kragen när man får chansen, det började mindre bra och jag tänkte ge upp. Men ut och andas lite och fick lite tips av Roffe så gav jag mig på det igen, och utan Roffes hjälp under tiden så lyckades jag på första försöket att backa in släpet på plats!!! Tror jag växte några centimeter när jag hoppade ur bilen och såg att jag faktiskt hade klarat det, kände mig väldigt glad och stolt!
For sedan ner till stallet med 940:in och väl i stallet verkade det inte vara så farligt med Kryssan då hon stod och verkade rätt så lugn, men tog in henne och gick en mindre promenad och allting verkade lugnt igen.
Mockade och fixade sedan stallet, hämtade in Kryssan igen för att faktiskt ta en liten ridtur på henne. Skrittade endast upp till vägen och hon skrittade faktiskt i ett friskt men lugnt tempo. Kunde till och med ha långa tyglar på henne, skönt!

Åkte hem och käkade middag och fixade en massa saker hemma, kom på att jag har glömt att ringa sjukgymnasten idag. Måste verkligen göra det imorgon för jag har så ont och något är fel nu igen, tror det är överansträngning i båda benen. Ont i musklerna och lederna i båda benen och sedan knät som strular. Frågade mamma om hjälp för att färga håret, så nu är det gjort och håret är rött igen. Riktigt rött och fint blev det denna gång, men köpte det märket jag trivs och gillar mest.
Bra dag idag, men helt slut nu...


Färgning på G!!!

2011-02-28 klockan 20:20:42

20110228518_1 (MMS)

Då var det dags att fixa till färgen på skallen igen, vill inte se ut som en rostig gammal bil längre!


Godkänd!!!

2011-02-28 klockan 12:53:07

Yey, bilen gick igenom =)


Sjukhuspatienter...

2011-02-28 klockan 00:05:18


Styrkekramar till världens bästa Jennie & Annelie!!! <3
Krya på er!!!

Hej hopp!

2011-02-27 klockan 23:54:12


Då var denna dag snart över, jobbhelgen är över och denna vecka är över. Den nya veckan börjar med en ledig dag och sedan är det dags att gå upp lite i tjänst. På Tisdag är det dags att börja jobba 75 % på jobbet och 1 månad framöver. Skönt med lite mera timmar och hoppas jag kan klämma in några till och gärna några nätter på det så skulle det sitta fint fint!
Arbetskvällen gick väldigt bra idag och gick rätt så fort, lite småstrul på jobbet men samtidigt inte något som blev några konstigheter. Så nöjd efter dagens arbete =)

Och nu har jag betalt mina räkningar också, plus i kanten för mig igen! Dock är det mindre roligt när det minskar från kontot när man överför pengar hit och dit... Så fint att se alla siffror innan man börjar!
Nu är det gjort och jag slipper få kärleksbrev från Kronokalle även denna månad, ingen höjdare direkt faktiskt.
Har förresten brummat Volvo 940 idag till och från jobbet, skön bil att köra det där. Och imorgon är det dags för besiktning för Traktorns del, håller tummarna för att den går igenom även detta år.
Kortkort och string var det va?! ;)
Bara hoppas på det bästa...

Inte denna gång heller...

2011-02-27 klockan 13:48:58

Jävla kåtbock...


Nyttig Söndag?

2011-02-27 klockan 12:45:19


Känner mig lite nyttig denna Söndag, från att vara en latmask till en hurtig kvinna ;) Morgonen började tidigt i stallet då jag hade utsläppet, ut med hästarna och fixade sedan stallet till Kryssan och Teddy.
Precis när jag var färdig i stallet så hade Kryssan ätit upp sin frukost så hon fick komma in igen och jag gjorde iordning henne för lite tömkörning. Det var ett tag sedan!
Men idag så dammades sakerna av och vi körde lite tömkörning, mina knän har inte riktigt varit fit for fight för just det. Idag så var smärtan rätt liten så jag trotsade smärtan och vi drog ut på en tur. Ganska bra med tömkörning ut i naturen för jag får motion samtidigt =)
Så det blev en vända fram och tillbaka till Ekeby Gård, endast i skritt. Kryssan var väldigt glad och nöjd, och hon kunde hålla sig i skinnet och vara lugn. Vilket jag såklart uppskattade!
Känner av i benen nu att jag har gjort något utöver det vanliga. Gör inte så himla ont men det känns, men lite måste man tåla vilket jag är ganska så van vid.
Kryssan fick sedan gå ut till sina grabbar, får gå med dem idag tänkte jag. Åker förbi stallet innan jobbet för att kolla att allting fortfarande är lungt, blev lite spring och skrikit när Kryssan åter kom in i hagen.

Åkte hem en vända för frukostintag och sedan gå ut för att städa och plocka ur lite i traktorn. Den ska ju besiktigas imorgon så då kanske det kan vara bra om den inte är fullastad med en massa prylar. Så jag hittade faktiskt ett baksäte och en baklucka under tiden jag städade, känns nice med en välstädad bil ibland.
Och snart är det dags att åka igen, förbi stallet och sedan mot jobbet för en arbetskväll. Jobbar mellan kl 13.30 - 21.15 idag och kommer även att jobba själv, skönt med tråkigt på samma gång. Idag bjuds det på pannkakor till middag, och det ska blir riktigt jävla gott!!!

Trodde annat...

2011-02-27 klockan 00:02:27


Att det ska vara så svårt...

En vanlig dag...

2011-02-26 klockan 23:28:43


Idag är man åter tillbaka till sin normala vardag, arbetshelg denna helg och även långhelg på jobbet. Så idag har man jobbat mellan kl 7.30 - 16.30, lååång dag!
En relativt lugn dag på jobbet måste jag allt säga, vilket är helt underbart med tanke på personerna på avdelningen... Så är nöjd med dagens arbete och timmarna under arbetets tak =)
Haft väldigt ont i mina båda knän under dagen, mera ont i det vänstra " friska " benet än det " sjuka " benet. Tror att det är en ganska så stor överansträngning i detta knä som pågår just nu... Besöka sjukgymnasten nästa vecka och prata lite allvar med henne, och göra lite checkningar av knäna.
Kan knappt gå snart för det gör så ont, det är hemskt det med!

Stallet under kvällen, hade insläppet. Passade även på att sadla och sticka ut på en skrittur innan det blev alltför mörkt. Det blev en skrittrunda på ca 30 minuter i ett raskt tempo, väldigt taggad på hemvägen! Och tro det eller ej, men Kryssan höll sig mera på marken idag! Dock höll snövallarna på att äta upp henne så fort hon kom nära dem. Det är läskigt ute när det börjar skymma.
Testade även det nya reflexridtäcket som går runt hästen, väldigt smart uppfinning vill jag lova och en bra investering. Och Kryssan blev så söt så och istället för att ha en svart häst så fick jag en orange häst med svarta ben och huvud.
Mockade och fixade stallet, släppte in hästarna och fodrade och kunde sedan åka hem för kvällen och sitta framför datorn som vanligt. Kollade lite på Melodifestivalen också även denna Lördag...

Fotograf sökes!!!

2011-02-26 klockan 00:29:39


Kom på nu helt plötsligt att jag ska försöka hitta en fotograf, eller någon som kan fotografera mig och Kryssan tillsammans. Vill ha många bra och fina bilder med oss tillsammans på!!!
Var in på en tjejs Bilddagbok och hittade en massa fina bilder på henne och hennes häst tillsammans, vill verkligen ha såna bilder på mig och Kryssan <3

Att göra...

2011-02-25 klockan 23:53:16


Insåg idag att Mars månad kommer vara en fullbokad månad för min del...


Det ska packas saker...
Hästen ska komma igång...
Även jag...
Stallet ska fixas...
Arbetstimmarna ökar...
Mera jobb...
Flera hästar...
Mycket bilåkande...
Planering...
Dejter med sjukgymnasten...
Byte av arbetspass...
Fixa saker inför flytt...
Jag ska flytta...
Hästen ska flytta...
Det ska städas...
Inväntar besked...
Umgås med underbara vänner...
Samtala...
Och såklart äta, sova, duscha och leva...


Och jag har säkert glömt en hel del att skriva upp på min göra lista!

Sjukdomar...

2011-02-25 klockan 23:21:58


Livet är inte rättvist, inte på något sätt... Att dem bästa personerna på denna jord ska drabbas av något sådant, håller alla tummarna för dig vännen att operationen går bra!!!
Det är helt ofattbart och jag finner inga ord, tänker på dig och det gör ont i mig att veta att just du av alla får kämpa dig igenom allt detta skit. Varför ska världen vara så orättvis?

Du finns i mina tankar och jag bryr mig faktiskt väldigt mycket om dig!

Smart idé!

2011-02-25 klockan 14:58:39

Träna och motionera på jobbet när man har lite tid över, det kanske skulle vara en smart idé!? Och samtidigt få betalt för det hela att man gör något sånt nyttigt, det är fan inte dumt det =)


Väntans tider...

2011-02-25 klockan 10:44:30


Vad lack jag blir!!!
När man för en gångs skull är duktig och väntar och inte bara beställer en massa saker på nätet, så ska man få lida för det iaf. Beställde ett lila Bucas täcke till Kryssan igår, och det var så fint och skulle verkligen passa Kryssan och jag ville verkligen ha det. Och när jag väl hade fått lönebeskedet så loggade jag in och gjorde en beställning på täcket, glada och nöjda jag skulle få mitt lila täcke =)
Idag ringer dem från Färjestads och säger att det lila täcket är slut, det vara bara säsongens färg!!! Men frågan är då varför man inte uppdaterar sidan? Och vilken säsong menar dem?
Irriterad och besviken blev jag såklart =(
Så jag fick ta täcket i mocca istället då, bättre än ingenting och jag hade redan förskottsbetalat så det var väl lika bra det då. Det är tacken för att man väntar tills man har råd, saker försvinner ut sortimentet ='(


Detta lila ville jag ha, så fint ju!!!

Men det fick bli mocca istället!

Proffshästen!

2011-02-24 klockan 23:32:46

20110224383 (MMS)

Kolla in proffshästen!!! Lite halvdålig bild med nya sadeln på och vi redo för en ridtur ut i skogen =)


" Min proffsiga hopphäst "

2011-02-24 klockan 23:03:29


Och för att spricka 1500 st blogginläggsträcket så gör jag ett till blogginlägg för att tala om att efter alla mina ärenden i Norrtälje så åkte jag till min häst, min söta underbara häst <3
Mockade och fixade klart i stallet, och några plusgrader skulle inte sitta fel nu. Eller ja, det räcker med bara några få minusgrader också för den delen. Allting i stallet är fruset, vattenhinkarna är till 50 % bara is och allt är stelt och svårt att hantera för den stränga kylan.

När stallet var färdigt så hämtade jag in Kryssan och gjorde iordning henne för en ridtur, idag tog jag faktiskt hoppsadeln för att testa att rida lite mera i den så den verkligen passar. Ser så fint ut på Kryssan med den på, som Martina sa: " Kryssan ser så proffsig ut ". Och det är väl klart att hon gör det för det är ju min häst och jag skämmer bort henne ;)
Problemet är att sadelgjorden är 10 cm för lång bara, men det funkar faktiskt just nu. Och sadeln verkade ligga bra under och efter ridturen, hade något ojämna stigläder som gjorde att det kändes lite snett och vint. Men det var inga konstigheter efter ridturen och jag märkte inget att Kryssan grina illa mot sadeln väl ute under ritten. Biter och hugger när man spänner sadelgjorden gör hon alltid så det är inte så mycket att bry sig om.
Så jag och min proffsiga häst fick även sällskap av Martina och Wissla idag, och vi skrittade genom skogen fram och tillbaka. Och ett kors i taket, Kryssan höll sig på backen hela rundan och var relativt lugn. Det är nog som Sarah säger att Wissla ger ett lugnt intryck på andra hästar så dem kan hålla sig lugna, och det var inte alls fel med en lugn skrittur idag =)
Tack för trevligt sällskap genom skogarna!!! =)

1500:e inlägget!!!

2011-02-24 klockan 19:43:26


Helt plötsligt är jag uppe i 1500 st inlägg här på bloggen, bara sådär! Tydligen har jag mycket att skriva om eftersom det inte var länge sedan jag skrev att det var det 1000:e inlägget här på bloggen min. Jag själv tycker att jag har varit lite dålig med bloggandet och inte varit så engagerad i just min bloggning, men antalet inlägg har ökat kraftigt under tiden ändå.
Ni som läser min blogg, skriv en kommentar om ni vill att jag ska skriva om något speciellt ni vill veta eller läsa om =)

Annars får jag blogga på som vanligt, vilket jag också gör och försöker få lite blogginsperation lite här och var. Skulle vilja kunna mera så man kan göra bloggen lite roligare vid bloggning, men Pucko som jag är så kan jag inte fixa sånt. Och man är för feg för att testa på egen hand också, så jag fortsätter i min stil!
Men funderar fortfarande på att fixa en blogg till Kryssan och sedan ha kvar den här bloggen till mig själv, så man kan skriva lite mera om hästen och hennes träningar i en enskild blogg. Blir lite mera jobb, men samtidigt lite mera ordning på torpet. Känns så rörigt i denna blogg med alla olika saker som bloggas om varje dag!?
Jag får fundera vidare och kanske försöka lära mig lite mera om vissa saker...

Annars sitter jag här med ett plåster på fingret, varit på sjukhuset idag... Återbesök... Och vad det handlade om kan vi prata om en annan gång, vill behålla denna sak privat för mig själv och inte gå ut med det på bloggen.
Besöket gick iaf bra på sjukhuset, förutom som alltid panik för att ta ett litet stick i fingret för ett litet blodprov. Ibland är man ju en aningens barnslig, kan jag iaf tycka om mig själv. Jag vill inte vara så barnslig, inte vara så rädd eller känna panik för ett stick i min kropp!!! Jag stressar upp mig själv, mår illa och får panik för tanken bara av att ta ett litet blodprov.
Och så vill jag egentligen pierca mig igen, har ju faktiskt vågat göra det 2 gånger i mitt liv. Att smycka mitt ansikte, vilket jag vill göra igen. Vill ha tillbaka mina fina smycken i ansiktet jag hade för några år sedan, det är jag! Men där tar rädslan och paniken över mig och jag vågar inte =(
Hade jag inte varit så rädd så hade jag piercat om näsan alldeles själv, på egen hand... Men det var ju just det där med rädslan och fegheten, samtidigt som jag är den som kan gilla smärta i visa lägen. Men jag kan inte klara smärtan då man piercar sig. Svårt och jobbigt det ska vara!!!
Kan dem bara inte sitta där, i min näsa och överläpp?! Vad enkelt det skulle vara om man vaknade upp en dag och så fanns dem där igen. Eller vaknar upp från operationen och så finns dem där igen, snälla sjukvårdspersonal ni kan väl pierca mig när ni söver mig ;) Om det var så bra...
Jag får drömma vidare och tuffa på mig lite, som sagt så vill jag inte visa mig svag...


Piercing i näsan, saknar!!! =)

Piercade överläppen, Pucko har panik!!! =)

Piercing i överläppen, saknar!!! =)

Wake up!!!

2011-02-24 klockan 12:38:44

Bilen var riktigt svårstartad idag, med en hel del gas kom jag tillslut iväg och har gjort mina ärenden. Nu är jag i stallet och ska fixa, ut på en ridtur också =)


Stoppskyltar på det mesta!

2011-02-23 klockan 23:47:43


Kryssan fick vila idag åter igen, i denna stränga kyla ger jag mig inte ut på hästryggen. Mindre bra både för mig och för hästen, då måste man faktiskt tänka på vårat bästa...
Så jäkla typiskt att vädret nu ska sätta stopp för oss att komma igång. När det var plusgrader och töade så var det sådan is på vägarna så vi kom inte ens från stallet utan att gå omkull. Nu är den isen bättre och det ligger snö ovanpå den så det faktiskt går att rida, rider mot skogen så slipper man vägarna. Men då ska det bli så himlans kallt att man varken vill eller kan rida.
Vad är felet liksom, att jag inte ska rida längre?

Bara hoppas på bättre väder snart så vi verkligen kan komma igång, med allt... =) Så det blev en snabb vända till stallet idag på kvällen, mockade och gjorde klart stallet. Fyllde på vatten till alla hästarna och tog in dem vid 19 - tiden, sedan kom Sarah senare och kvällsfodrade.
Jag hoppas iaf på en ridtur imorgon!

Everything is okey!?

2011-02-23 klockan 15:41:38


Igår mådde jag mindre bra, och idag mår jag ännu sämre... Gud i himmelen vilken härlig huvudvärk jag får leva med idag, och det värsta att ingenting hjälper utan det är mest att gilla läget.
Har stoppat i mig lite värktabletter nu i tron att dem ska hjälpa mig lite, men jag vet nästan med stor säkerhet att dem kommer göra mer onytta i mig än nytta. Börjar fundera om jag börjar bli immun mot värktabletter, och jag funderar också att gå till HLM för att dokumentera min huvudvärk i mina journaler efter min trafikolycka. Eller det ska jag inte fundera på så mycket utan det ska göras!
Och så kanske man kan tigga åt sig lite bättre värktabletter från dem som kanske kan hjälpa mig mera, Ipren, Alvedon, Treo och allt sånt där är ingenting värt.
Surt, sa räven =(

Och sedan måste jag faktiskt ärligt skriva att jag inte mår så bra varken i kroppen eller själen, mycket som spökar just nu inom mig och mycket som händer... Jag kan inte riktigt ta hur mycket bra och dåliga saker på samma gång för det blir bara pannkaka av allt och min ångest vaknar till liv. Så ja, ångesten och jag...
Därav är nog många svar på varför sömnen inte funkar ett dugg som den ska, alldeles för mycket i huvudet och hjärta. Samtidigt som min jobbiga vän sitter och trycker över bröstet på mig och är tung så jag får svårt att andas.
Jag orkar inte, jag orkar inte bry mig...
Jag låser in mig själv, jag vet inte hur jag ska bete mig mot mig själv eller andra. Vill inte visa mig svag samtidigt som jag är stark men hamnat i en svag och dålig svacka. Dem dåliga svackorna kommer titt som tätt, och dem är kvar ett tag och sedan orkar man ta sig ur dessa svackor.
Och man kan ju tycka att jag ska vara glad nu när jag och hästen ska flytta till eget, det kan ju liksom inte bli bättre än sådär. Och absolut är jag glad för det och jag längtar såklart, men samtidigt så kan jag inte må bra och vara så glad för det som jag vill. För det är massa annat som trycker ned mig och tar över allting, och jag känner mig bara negativ, tråkig och värdelös.
Jag skulle behöva både det ena och det andra som mina vänner säger, och dem har nog rätt! Och glad för erat stöd och att ni bryr er, men samtidigt så vill jag ta mina beslut själv när jag känner att jag verkligen behöver hjälpen. Även om jag kanske skriker på hjälpen men inte vågar ta den, men har jag inte den riktiga viljan själv så är det ingen idé. Utan jag måste vara med på noterna själv!
Jag är knepig...
Jag är som jag är...
Jag har varit med om både det ena och det andra...
Jag har mina djupa sår...

Och jag kan säga att jag blir galen på mig själv som egentligen går runt och pinas med alla psykiska smärtor och kontigheter, när jag kan få hjälp men inte tar hjälpen.
Jag är i en dålig svacka!!!

Förlåt för all den jobbiga och tråkiga texten, men kände att jag behövde skriva av mig lite och att kanske vissa personer kan förstå. Även om det är svårt för många personer att förstå, har man någon gång varit i ungefär samma sits så har man en liten aning om hur det känns. Men alla personer känner olika och man kan aldrig säga att man förstår, och speciellt inte om man inte har varit i samma sits som en annan...
Men alla gånger kan inte jag vara stark, utan jag måste visa mitt svaga Pucko och det gillar jag inte alls. Gillar inte att visa eller säga att jag mår mindre bra.

Sorgligt men sant...

2011-02-23 klockan 12:59:32


Fan vad jag saknar min Bmw, The Black Pearl! Sitter hemma och lyssnar på dunka musik, högt med ett jävla tryck i högtalarna. Och det enda som finns i huvudet då är min Bmw med baslådan och vi med full gas på vägarna, sommar och sol med dunkande musik. Det är glädje det!!!
Och det värsta är att jag måste slå bort dem tankarna för min Bmw finns inte kvar längre, så det blir inte samma grej då. Jag får klassas som larvig, jag kan ta det för denna bil betydde mycket för mig... <3

Nu ska jag fortsätta att klicka hem lite saker på nätet...

Ta kritan och rita...

2011-02-22 klockan 23:32:14


Ett kors i taket för mig
...
Jag måste ha slagit mig riktigt hårt...

Varför?

2011-02-22 klockan 18:12:48

Livet är fan inte rättvist ='( Skickar många styrkekramar till min vän... <3 Jag själv ska iväg på hoppträning, och nej det är inte jag som ska träna på hästen. Utan jag står på marken och lär och jobbar med kameran istället!


Nya hemmet...

2011-02-22 klockan 13:40:50

Nu ska jag åka till " min gård " för ett litet besök =) Arbetsdagen är äntligen över och 2 lediga dagar har jag igen att se fram emot nu, det gillas!


Ett aha...

2011-02-21 klockan 22:46:18


Om du / ni bara kunde förstå hur jag känner, så hade allting blivit så mycket enklare här i livet...

Rallyhästarna!?

2011-02-21 klockan 22:22:09


Idag har det varit en normal dag för en arbetande kvinna som mig, och jag måste erkänna att det inte är speciellt bra att vara ledig i 2 hela dagar. Absolut så behöver man ledigheten, vilket jag också behöver. Ledighet, inga måsten och vilan. Problemet är bara att man blir så himla seg, då är det nästan bättre att hålla igång och ha fullt upp om dagarna. Känner mig så mycket piggare då än efter denna helg, har ju mest suttit hemma och tagit det lugnt. Riktigt skönt har det varit också, njutning till 100 % även om man mådde skit...

Så idag kunde man lyxa till det igen med en liten sovmorgon till kl 9, sover ju inte heller speciellt bra så man kanske kan slumra till efter kl 03 på nätterna.
Och lite nyttig måste jag allt säga att jag var under morgonen, gick en morgonpromenad med hunden. Att jag sedan inte äter lika nyttigt just nu det kan vi diskutera en annan gång...
Vid 11 - tiden så bar det iväg till stallet för att ta sig en ridtur med Veronica, måste ju ändå säga att det är härligt med sällskap ute i skogarna. Och om ritten var så lugn som man kunde tänka sig vet jag inte om man kan säga efter ritten, det började med att Veronica slog i backen på stallplanen i ett tappert försök att ta sig upp på hästen sin. Väl i skogen så fick Teddy sina ryck och helt plötsligt for iväg i en jävla fart, vilket Kryssan gärna också hade velat men jag gjorde allt för att stoppa henne och hon blev galen och arg. Självklart var Kryssan mycket mycket lugnare idag med sällskapet, men hon fick ju sina ryck titt som tätt men det var inte ihållande.
Man faktiskt så kunde man ju faktiskt njuta lite av ridturen idag, mysigt väder var det också!
Tack för en trevlig ridtur Veronica =)

Sedan blev det en aningens stressigt att fixa klart i stallet, klart gjorde jag det iaf och sedan var det rallyfart ner till Rimbo. Släppte av Veronica efter vägen som hängde med, sedan var det jobbet som gällde under kvällen. Fick finbesök på jobbet under kvällen av min kära kusin som kom förbi på ett snabbt besök, fick mina produkter från Mary Kay.
En halvlugn kväll på jobbet, arbetspasset började bra och innan man slutade för dagen så blev man kallad både det ena och det andra... Söt gumma, eller inte...
Hemma är jag nu iaf och mina knän värker, I love It!!!

Pain in the ass...

2011-02-20 klockan 23:03:04


Aj aj aj, ont det gör ont...

På liv och död...

2011-02-20 klockan 22:10:57


Ligger på latsidan tror jag nog allt... Har en jätte konstigt smärta eller känsla i båda benen, gör inte så himla ont men känns riktigt obehagligt. Vet inte hur jag ska förklara det, konstigt känns det iaf!
Vet inte vad det beror på heller, vet att jag fick väldigt ont i det vänstra knät igår och efter det så har det blivit mer och mer hela benen. Börjar bli lite orolig faktiskt när det inte bara är ett knä, utan båda benen.

Mycket i hvudet är det nu också...
Allting löser sig i slutändan...

Idag har jag väl inte riktigt gjort så mycket nytta som jag hade velat och tänkt, gjorde iaf lite och nu har 2 lediga dagar gått som ingenting och jag känner mig inte ett dugg piggare efter denna helg. Jag som hade tänkt att jag skulle vila upp mig i helgen och mycket tid har jag ju varit hemma och bara tagit det lugnt, inte piggare för det inte! Skulle nog behöva semester jag med skulle jag tro... Komma bort, få annat i huvudet och släppa allt annat...
Hjälpt mamma en hel del idag har jag också gjort, vilket gick sådär för allting ska ju strula när vi ska göra något tillsammans. Men jag hoppas det blev som vi ville nu efter allt vi gjorde fram och tillbaka.
Har bakat mockarutor idag efter beställning i familjen, supergoda blev dem vill jag tala om =)
Stallet var jag till också under eftermiddagen, mockade och fixade stallet. Pratat lite med Veronica och Marre också, bestämt vilken hovslagare det får bli ett tag framöver och se om han får fortsätta eller om jag tar tillbaka Jossan när hon är i tjänst igen...
Funderar en massa med hö också, hur jag ska göra med det?! Vet inte hur länge detta hö jag har räcker, ska jag köpa balar och leverera dem till Mälby för att sedan till nya stället? Eller ska jag vänta, eller leverera dem direkt till nya stället? Gillar inte när frågorna är så många och så svåra att besluta...

En ridtur fick det bli och ut i skogen red vi, slängde på pelhambettet idag så jag hade en chans att bestämma lite iaf. Men det hade jag inte tydligen, Kryssan sket totalt att det var ett skarpt bett och drog ifrån mig iaf!!! Och jag tycker hon har varit galen hela tiden, idag var hon verkligen galen vill jag lova. Hon stod på stället och galopperade, skuttade, bockade, sparkade, hoppade, tuggade och kasta sig runt, sprang i skänkelvikning och var helt rabiat!!! Har givit henne kraftfoder med havre i insåg jag, och där har vi nog ett litet svar i det hela. Även om hon verkligen är pigg också efter all vila.
Galen var hon iaf och jag fick skrika och morra på henne ett x antal gånger, krama mig fast i sadeln för att inte åka i backen. Klarade mig hem till stallet tack och lov, och imorgon blir det nog en skrittur med Veronica. Verkligen glad för lite sällskap och hoppas Kryssan kan tagga ner också. Återstår att se imorgon, Teddy är på hugget han också har jag förstått.
Blir nog bra ska vi allt se...

Portfolio...

2011-02-20 klockan 01:50:06


Ja, man kan ju verkligen säga att jag har ett portfolio med alla bilder jag har!!! Har rensat lite under kvällen...
Och det tar aldrig slut, mycket bilder är det men samtidigt roligt med mycket bilder också. Det tråkiga är att man glömmer bort så fina och bra bilder.
Dags för bildbomb på Bilddagboken?!


Skicka ett bidrag?

2011-02-19 klockan 21:59:12


Nej du, ingen promenad fick det bli idag med Kryssan! Det var alldeles för kallt så jag helt enkelt sket i det idag och Kryssan var inte alls sugen på det utan ville direkt in i boxen där hon var riktigt nöjd med sitt hö.
Så det blev en ganska snabb kväll i stallet, man ville ju jobba med fart så man inte tappade värmen och så fick Kryssan vila även denna dag. Får se hur morgondagen ser ut om vi kan ge oss ut på en skrittur då!

Kollade på Melodifestivalen när jag kom hem, ja vad ska man säga!? Man kanske kan ställa upp nästa år, kanske kommer en bra bit eftersom jag är så snygg ;)
Men jag tycker det är överskattat och bara en massa skit med Melodifestivalen nu för tiden, egentligen inte värt att titta på det men fastnade i soffan och ville umgås med familjen.
Vet inte vad det är men har väldigt ont i båda mina knän, vet inte om det är kylan som gör smärtan just nu. För har ju varit hemma hela dagen och tagit det lugnt, så vet inte riktigt vad smärtan kommer ifrån då.

Märkligt!

2011-02-19 klockan 20:03:37

Ibland kan man inte sluta förvånas...


Pucko bilmeck...

2011-02-19 klockan 16:10:33


Har man fixat lite med bilen och pysslat om den, visade sig att kupévärmaren hade lagt av så konstigt att sakerna inte funkar som det ska. Lånar mammas nu så bilen får lite värme efter dessa iskalla dagar, så nu njuter bilen till fullo av varje sekund. Hittade även på ett litet läckage som jag förhoppningsvis har tätat nu, fyllt på kylarvätska också och hoppas att det inte ska läcka ur mera nu.
Känner mig iaf lite duktig =)

Varit en sväng till mormor på fika också, hon hade bakat så nybakt fikabröd och kaffe satt fint i magen. Hjälpte henne även med datorn så det är inte bara min bror som klarar det, utan jag klarade även att hjälpa henne med dessa tekniska saker. Annars så har det varit en riktigt lugn dag med mycket lugn och ro, vilket verkligen behövs för lilla mig. Har börjat på mina listor som jag nämnde i tidigare inlägg, men har bara gjort rubrikerna och inte mer. Fortsätter senare...
Ska ner till stallet under kvällen då jag har insläppet idag, hade tänkt rida men med tanke på temperaturen så får vi nog nöja oss med en promenad i kylan istället. Det funkar bra det med!

Lista här och lista där...

2011-02-19 klockan 00:23:48


Har kommit på att jag ska göra mig en massa listor, men kommer mig aldrig för att börja skriva dessa listor. Tänkte göra ett försök imorgon när jag har vaknat till liv.
Har även märkt att jag måste skriva upp allting annars glömmer jag, känns ju nästan pinsamt att man ska glömma så lätt. Vad beror det på? För mycket i huvudet? Eller bara dåligt minne överlag?
Illa är det och jobbigt...

Annars en lugn och smärtsam dag, knät strulat som tusan idag =(

Varma ord...

2011-02-18 klockan 21:49:36


" Du är en helt annan person nu på ett mycket bättre sätt =) För nu vet du verkligen vad du vill å du ser till att det blir så. Det är därför jag oxå vet att du kommer lyckas med ridningen å fälttävlan för du har fått ett jävlar annama i dig som jag gillar å som gör att jag verkligen vill hjälpa å satsa på dig!!!!!!!!!!!!!!!!! "

" Tveka inte utan kör bara på å gör det du verkligen vill å låt ingen eller inget att hindra dig!!!!!!!!!!! Å du vet att jag stöttar dig till 300 % =) "


Mycket fina och värmande ord från en vän, det behöver Pucko höra ibland =)

Mitt hjärta <3

2011-02-18 klockan 14:14:28

Snyft snyft, min häst har börjat gnägga till mig och hur sött är inte det <3 I hela 2 dagar i rad då jag ska hämta henne i hagen så har hon gnäggat när jag kommer, hon har aldrig gnäggat så tidigare så jag fäller en glädjetår för det =')


Frågor i natten...

2011-02-17 klockan 23:41:24


Ganska så lugn dag idag, sovmorgon och några lugna timmar hemma under dagen. Sedan stallet för att fortsätta kvällen på jobbet, jobbade med min fiende idag... Och kors i taket, vi kunde jobba ihop i hela 4 timmar utan att vi diskuterade om något! Det var riktigt skönt att äntligen få jobba tillsammans utan en massa diskussioner om både det ena och det andra, även fast jag har rätt... I´m the queen ;)

På hemvägen stannade jag på Ica och köpte en kladdkaka, var sugen på det och kände att jag förtjänade det. Fast det kändes mest som jag tröståt när jag väl käkade kakan, men måste säga att hembakat är godast ändå!
Känner mig så frustrerad, arg och likgiltig...
Vet inte riktigt varför?
Kanske ska jag fortsätta min väg ensam i min ensamhet?!
Frågan är det värt det?
Måste prata med dig, imorgon ska jag höra av mig till dig. Vi måste prata!!!
Jag behöver din hjälp, och erat stöd!

Jag orkar inte!

Varje timme är som en bergochdal - bana, ena stunden bara massa positivt och nästa timme bara en massa negativt. Vilket känns väldigt känslosamt, vilket jag inte heller orkar.
Har för mycket i mitt huvud och vissa saker stoppar mig, vet inte hur jag ska ta mig till?
Där kanske jag har svaret på min otroligt bra sömn, ingen rytm alls i min sömn och jag kan inte somna fast jag är supertrött. Sover oroligt som tusan och vaknar till och från hela tiden!

Kanske mycket negativt från Pucko nu ikväll, men samtidigt så måste det ut någon gång och jag kan inte gömma det inom mig hela tiden. Även om jag gör det bra länge, döljer för mycket för mig själv istället för att prata om det med min underbara vänner. Ni är guld värda!!!
Slutskrivet för mig idag, nu ska jag leva mig in i bokens värld och sedan göra ett försök till att sova för natten och helst innan kl 03...
Godnatt!!!


Olika kaffe?

2011-02-17 klockan 20:03:06

Jag vill ha en kopp snutkaffe... ;)


Njutning!?

2011-02-17 klockan 17:16:35

Vad skönt det ska bli att... Ja, just det det ska bli skönt!


Värdelösa saker!

2011-02-17 klockan 11:32:43

Vad jag hatar den nya Bilddagboken!!! Och just nu har Internet lagt av för mig och det vill inte funka =(


Vi på bild!

2011-02-17 klockan 01:09:49
Pucko & Kryssan - Februari 2011

Karusell i skogen...

2011-02-16 klockan 23:45:13


Kan säga att min häst var mera galning idag och jag fick nästan en gratis flygtur till snölandskapet. Hon körde ner huvudet mellan frambenen och sedan såg jag bara en massa ben i luften och jag kramade mig fast i sadeln och tillslut lugnade hon sig för någon minut och jag satt kvar på hästryggen. Tack för den Kryssan!
Och jag glömde ta det skarpa bettet idag så fick köra en styrning skrapt till höger idag då hon drog med mig, fick stopp på henne. Och hela vägen hem var som en karusell, riktigt spännande var det vill jag lova =)
Glad iaf att hon är pigg och framåt, även om det kan vara lite smått jobbigt ibland...
Det roliga är att man tror ju att hon ska vara mer än galen på sista biten hem till stallet, men så är det inte utan då skrittar hon relativt lugnt och avslappnat. Skönt iofs så hon är lugn innan man avslutar ritten!
Och jag hade lunchningen idag och idag hade Kryssan för sig något nytt, hon tog en tugga av höt och sprang iväg i hagen och hoppade och for runt, tillbaka för att ta en ny tugga hö och sedan göra samma sak igen och så höll hon på. Vadå stressa i sig maten!?

Var även med Paulina och red på Campari idag, så jag har varit duktig och ridit 2 st hästar idag vilket också känns i kroppen. Skönt att komma igång lite igen med ridningen, det jag vill!
Ridturen gick bra med något pigga hästar som var på alerten. Vi fotade även lite när vi kom tillbaka från ridturen, kanske inte roligaste vädret att fota i med tanke på alla kläder man har på sig. Men mysigt med all snö och solen som skiner =)
Annars har det inte hänt så mycket idag, kom hem vid 17 - tiden och var superhungrig. Käkade lite och blev sedan supertrött och la mig ca 1 timme på sängen och halvslumrade lite.
Annars en lugn kväll men tryckande huvudvärk i bakhuvudet =( Redigerar lite bilder och njuter av att sitta hemma i min ensamhet, sån är jag...

Min galning!

2011-02-15 klockan 23:43:43


Efter besöket i Uppsala så åkte jag direkt till stallet för att göra iordning min häst för en ridtur, och hinna ut innan det blev mörkt ute. Och jag hann ut innan mörkret föll och hann även tillbaka till stallet när det började skymma. Hade inte planerat att rida idag utan det bara blev så när jag kom till stallet, så blev lite stressigt med Kryssan. Men hon verkade inte lida så värst mycket av det!
Och taggad var hon vill jag lova, på vägen från stallet så var allting läskigt så hon kunde ju faktiskt dö och på hemvägen så skulle det gå undan. Hon hoppa och studsa runt, for omkring och skaka på huvudet, försökte sig även på några försök att resa sig på bakbenen. Men jag tror att hon försöker skrämma mig lite genom detta, men när jag sitter och garvar på ryggen så fattar hon nog att jag inte är så rädd just då iaf.
Dock är det lite jobbigt när hon är så pigg för man vet verkligen inte var man har henne, rätt som det är så exploderar hon. Och det går inte att ge efter i tygeln på henne för då drar hon, så nästa ridtur så får jag nog betsla upp henne så jag har en liten chans att få stopp på henne och att slippa behöva dra i munnen då.
Vi kom tillbaka till stallet hela, dock en boots hade hon trampat sönder lite mera. Kryssan var riktigt på hugget och hade nerverna utanpå, hon såg några människor som gick på åkern längre bort och hon blev helt galen. Skojar inte om hennes huvud var 3 meter över mig!!! * Stor häst *

Prövade nya täcket på henne också som jag köpte idag, och visst att jag gärna köper 165 cm i täckena till henne då dem passar bäst. Hon har några 155 cm täcken, men dem måste vara ganska så stora i storleken för dem passar rätt bra. Hon har även sprängt en hel del 155 cm täcken. Och detta täcke jag köpte idag var ett 155 cm då det inte fanns större, och det var nätt och jämt att hon kunde ha täcket!!! Fick spänna ut det så mycket det gick i fram, maggjordarna är så långa dem kan bli och bensnörena fick jag ta bort och göra till svansrem om hon ska ha täcket på sig. Så känner mig inte så nöjd faktiskt =(

Täckesbyte...

2011-02-15 klockan 14:50:23

Kan tala om att vägarna till Uppsala inte är roliga just nu! Har iaf varit på Hööks nu och täcket hade dem men i alldeles för liten storlek, så det blev inget lila täcke till Kryssan utan hon får det andra som jag kollade på. Ett grå svart, vanligt enkelt täcke.


Hur bloggar man?

2011-02-15 klockan 12:46:59


Hur fan bloggar man på min Nokia N8??? Jag gör ett inlägg på mobilen och skriver och lägger till en bild, skickar till bloggen och när jag loggar in på bloggen så är bara bilden där. Var tar texten vägen?!?!?!
På Nokia N95:an var det så himla enkelt att blogga på detta sätt men det går absolut inte på Nokia N8:an, så hur ska man göra? Någon som har ett bra tips?

Klädesförvaring

2011-02-15 klockan 12:40:50

20110215284 (MMS)

Min välstädade garderob =)


Effektivt arbete...

2011-02-15 klockan 12:35:26


Här går det undan och massor har jag hunnit under förmiddagen. Vaknade till liv vid kl 9.30, eller vaknade till liv är fel ord. Sover så himla dåligt just nu så jag gav upp sovandet för denna morgon men stannade kvar en stund i sängen och läste några kapitel i boken jag läser för stunden. En bok man knappt kan slita sig ifrån, jätte bra är den =)
Väl uppe ur sängen så tog jag hand om min tvätt jag har tvättat, och eftersom det såg ut som en bomb har slagit ner i min garderob så var jag duktig och städade i den och la alla kläder så snyggt på hyllorna. Så himla tråkigt men snyggt när det var klart. Har även hunnit tvätta lite schabrak och är inne på den 4:e maskinen nu, skönt att få undan dem skitiga så dem kan ligga bland dem rena.
Har fotat lite också under morgonen, kanske kommer upp en bild senare när bilderna ligger på datorn. Sitter nu och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig för att sedan fundera på om jag ska åka till Uppsala. Och vad ska jag då göra där, inte så svårt att lista ut! För att Hööks ligger i Uppsala och dem har rea på vintertäcken, var in på deras hemsida men jag hittade inte det täcket jag letade efter så funderar på att åka dit för att kolla om det finns kvar i butiken. Men tvekar lite faktiskt till att åka, konstigt nog men har hittat ett annat täcke jag kan tänka mig att köpa. Måste iaf ha ett nytt vintertäcke så kan lika gärna köpa ett nu på rea och ha till nästa år.

Blir sedan en sväng till stallet och fixa till Kryssan, kanske rida lite beroende på klockan och väder. Och senare ikväll ska jag äta middag hemma hos min pappa, det ska bli gott. Så det är lite planerat för dagen idag!

Kontrakt skrivet!

2011-02-15 klockan 00:14:23


Som sagt, kontraktet är påskrivet och med andra ord så ska jag och Kryssan flytta från Rånäs och Mälby. Flyttlasset planeras till den 1:a April då kontraktet börjar att gälla, och Kryssan kommer säkert att flytta denna dag och jag får komma efter. Känns lite mycket att flytta en och samma dag...
Och absolut är det ju blandade känslor om just detta, för samtidigt så på många sätt vill jag ju såklart inte flytta men samtidigt så vill jag. Kryssan har ingen talan i frågan! Och första gången jag kollade på stället så kan jag ärligt säga att jag tvekade att flytta... Jag har så svårt för nya förändringar, stora förändringar... När man inte vet med säkerhet att det kommer att funka, att jag har råd, att man kommer trivas med mera...
Men jag måste lära mig att våga, våga chansa också. Visst att jag många gånger i livet har chansat och det inte har slutat så bra alla gånger, vilket gör att man även får en erfarenhet mera i livet. Inte alltid positiv alla gånger heller men man börjar faktiskt använda det man har inom sig och tänker till lite mera.

Efter mycket tänkande och mycket prat med familj och underbara vänner så kunde jag äntligen besluta för mig själv att jag kan och vill chansa. Så i Söndags så var vi där och tittade en sista gång, gick igenom kontraktet och skrev tillslut på papprena. Vi pratade och skakade hand, och så var det klart!
Marre och jag ska nu hyra ett stall tillsammans och jag ska hyra en lägenhet intill stallet, jag kommer alltså att bo på gården. Jag kommer till och med att bo vägg i vägg med stallet, kommer inte bo många meter från Kryssan och jag kan ha full koll på henne som jag faktiskt vill ha. Vilket känns förjävla bra och många stresskompisar försvinner i magen och huvudet när jag kan kolla till henne när jag vill och hur ofta jag vill. Detta är drömmen för många hästägare, och nu har drömmen slagit in för mig och det kan absolut inte bli bättre!!! =)
Och jag tvekade på detta!?
Men det var ju det där med huvudet och tänkandet, men genom att vi hyr detta och jag kommer hyra lägenheten så kommer jag även flytta hemifrån. Kommer få bo i en egen lägenhet alldeles själv, vilket är riktigt jävla nice!!! Lägenheten är inte så stor, på 24 kvm men bor man själv så funkar det super. Så det känns ju samtidigt som en dröm allting, men det är det inte.
Känner mig glad och lycklig på något sätt!
Ska Pucko äntligen få ha lite tur och framgång i livet?!

Men självklart vill jag inte heller flytta ifrån Mälby, men det finns positiva och negativa saker med varje stall man har och kommer stå i... Och absolut så kommer jag sakna Mälby och jag kommer absolut att hälsa på med eller utan Kryssan. Jag har bil och jag är flyttbar, och jag vill träffa dem goa personerna på Mälby såklart!
Och inte vill jag flytta från mamma heller, så det kommer vara lite jobbigt. För här känner jag mig så trygg och jag trivs hemma hos min mamma, men jag är en stor flicka nu och kan inte bo hemma hos mamma hela livet heller. Det är på tiden nu, så kan man få bättre födelsedagspresent ;)
Allting angående flytten är självklart med blandade känslor...
Men som sagt så är jag flyttbar och jag flyttar inte till världens ände, det finns mobiler och jag bjuder på fika om så önskas. Jag älskar fikastunder <3
Tycker det var bara jobbigt att skriva detta blogginlägg, men nu vet ni hur det ligger till och vad som kommer hända inom snar framtid.


Alltså, flytt på G den 1:a April för mig och Kryssan!!! =)


Hipp hipp hurra...

2011-02-14 klockan 23:09:33


Redan kl 07 i morse så började telefonen att pipa, meddelande efter meddelande. Och sedan har telefonen gått varm hela dagen, kanske inte så konstigt när man fyller år en dag som denna. Och jag måste bara säga ett stort tack till alla underbara människor som har grattat mig idag och sagt så mycket fina ord till mig =)
Och jag har nog aldrig fått så mycket meddelande på Facebook som idag, just nu är det uppe i hela 84 st som har grattat mig där genom logginlägg!!! Känner mig väldigt glad och nöjd =)

Efter många försök till att sova under natten så somnade jag nog tillslut, och vaknade av plingandet men kollade tyvärr inte telefonen då. Tog en välförtjänt sovmorgon idag till kl 9, och då startade dagen. Fixade lite hemma och skrev massor, fingrarna glödde tillslut så fick vila några timmar från skrivandet.
Åkte med Paulina till stallet för att rida Campari idag, riktigt härligt i det fina vädret idag! Strålande solsken och riktigt fint vinterlandskap, dock lite kallt om fötterna och näsan. Ridturen gick okej faktiskt och det blev mycket skritt, Campari var något stel i vänster sidan och hade stora tendenser att totalt skita i mig och kolla på allt läskigt i skogen istället. Var inte alls med på mina noter, men jobbade på riktigt fint i traven på hemvägen. En sådan trav som man inte vill sluta trava utan bara trava på, kanske tur att knät gör ont efter en stund för då måste man sluta vilket fall som helst. Tack för en trevlig ridtur idag Paulina, Campari och Sakki =)
Blev dock väldigt stressig när vi kom tillbaka till stallet, visade sig att klockan hade sprungit på och var redan 12.30. Jaha, tänker ni säkert nu... Men Pucko skulle börja jobba kl 13.30 och jag hade min häst kvar och lunchningen i mitt stall. Så det var bara att slänga ut hästen i hagen, slänga sig in i bilen och gasa till Mälby. Mocka och fixa klart stallet och slänga ut hö till hästarna, pussa en massa på Kryssan och säga att jag älskar henne!!! <3
Känner lite dåligt samvete då jag inte knappt hann pussa på henne idag, hade velat borsta och pyssla med henne en dag som denna... Men samtidigt så fattar inte Kryssan att det är Alla Hjärtans Dag så hon lider nog inte mera för det.

Några minuter försenad kom jag till jobbet och jag kunde ta en kopp kaffe, vilket var underbart gott! Sedan tickade klockan på och det blev middag och efter middagen så fick vi lite problem... Och ett kaos!!! En dam på jobbet beslutade sig för att gå hem, så hon gick ut i kjol och en tunn kappa och ute var det - 20 grader. Polisen blev kontaktad och massa saker... Det slutade med att en kvinna kom till jobbet med våran gumma och frågade om hon bodde hos oss, vilket hon gjorde så hon var på rätt plats igen och vi kunde slappna av igen. Vilken kväll säger jag bara!!!

Annars är jag nöjd med dagen och riktigt nöjd med mina presenter från igår och idag, inga värstingsaker men jag blev riktigt glad för dem. Fick även en liten bakelse av min arbetskamrat då vi jobbade kväll tillsammans, tack underbara du =)
Helt slut nu och hoppas jag kan sova i natt...

Så typiskt...

2011-02-14 klockan 17:30:18

Kaos på jobbet denna kväll!!! Pratat med polisen, sprungit och skrikit... Förhoppnings är det lugnt nu, och jag kan lugna ner mig igen.


Populär!!!

2011-02-14 klockan 10:44:36

Mobilen går varm och fingrarna glöder... =)


Födelsedag!!!

2011-02-14 klockan 00:34:28


Då är det dags för Alla Hjärtans Dag!!! =)
Och Pucko´s födelsedag!!!

Fyller hela 23 år detta år, äldre blir man...
Blandade bilder på mig...

Racefart och smörgåstårta...

2011-02-13 klockan 23:45:17


Vilken dag säger jag bara och bloggningen har inte alls gått bra, inte som jag har velat iaf. Men vad ska man göra, tänker ju inte skaffa ny mobil bara för att jag inte riktigt kan blogga på den nya. Allting löser sig i slutändan!
Kvällen har varit riktigt stressig vill jag lova, skulle nämligen ha lite fikagäster hemma hos mig då jag fyller år imorgon. Jobbar kväll då så bjöd hit några av släkten på mammas sida, så vi åt smörgåstårta och sedan lite fika. Oj, så mätt man blev!
Och jag var iväg på eftermiddagen så det blev lite stressigt och när jag kom hem så var alla gäster redan hos mig och jag var väl säkert 15 minuter försenad, kändes lite pinsamt men det är sånt som händer. Och det går ju inte att köra hur fort som helst just nu på vägarna.
Men efter ett klädesbyte så kunde jag lugna ner mig, även om jag inte riktigt trivdes med mig själv...
Annars så var det en grymt trevlig kväll och god mat!!! =)
Hängde inte riktigt med själv känner jag när allting är över, vet inte riktigt vad det är. Känner mig helt borta och sönderstressad, även om jag är med och kommer ihåg det som hände ikväll så känner jag mig inte med nu efter. Jättekonstig känsla och jobbig... =(

Lägesrapport!

2011-02-13 klockan 10:16:46

En liten rapport från dagens första timmar, för det första så kunde jag absolut inte sova. Så fort jag släckte lampan så vaknade jag till liv. Sedan fick jag ett spännande samtal... ;) Just nu är man på jobbet och huvudvärken är med mig idag igen, härliga tider! Och eftersom dem flesta redan vet om det så kan jag lika gärna skriva att jag ska kolla på lägenheten och stallet idag igen, och besluta mig!


Rolig natt...

2011-02-13 klockan 08:15:40

Rolig natt...


Man ska aldrig säga aldrig!

2011-02-12 klockan 23:24:50


Detta trodde man ju aldrig för några år sedan...

Blogginlägg...

2011-02-12 klockan 23:05:26


Dagen har varit underbar, verkligen! Den härliga huvudvärken har varit med mig hela dagen och vill inte lämna mig i fred, dagarna går snart inte att räkna på en hand. Man blir sjukt trött och nedstämd att ha denna huvudvärk varenda dag 24/7, dags att gå till läkaren snart för att få det dokumenterat och sedan kanske få några tabletter som hjälper. Alvedon och treo hjälper inte alls!
Fick jobba på en annan avdelning idag och även jobba ett längre pass, lite jobbigt med tanke på huvudet och att jag har varit grymt trött idag. Lite ringrostig på denna avdelning bara, men dagens arbete gick undan och det gick bra. Fick ringa en massa samtal och jag tyckte att jag var riktigt duktig och att det gick väldigt bra, mestadels iaf!

Efter jobbet var det stallet som gällde, var bara att sätta igång och mocka och göra klart allting i stallet. Hade hand om Teddy idag också så fixade stallet till 2 hästar, var ett tag sedan man hade 2 så det var lite skönt att få mocka lite mera. Veronica frågade också om jag kunde rida vilket jag inte visste då om jag orkade det idag, men jag sadlade Teddy och red honom och hade med Kryssan som handhäst. Gick ju betydligt lugnare till idag än igår när jag red henne, hästarna fick iaf komma ut i månskenet. Även fast det var kallt så var det riktigt mysigt och jag njöt av varje meter vi tog oss fram, hästarna och jag. Hade velat rida så mycket längre, men såklart så börjar man frysa om fötterna och Kryssan är inte så igångsatt så det fick bli en kortare tur idag och även i skritt. Och båda hästarna skrittade på i ett friskt tempo, jävlar vilken motor det finns i Teddy!!!
Våran lilla runda gick bra och väl tillbaka i stallet efter lite ompyssling med hästarna så fick dem gå in och jag tog in resten av gänget, kvällsfodrade och nattade hästarna och jag kunde sedan åka hem för dagen.
Gjorde lite middag och satte mig sedan på mina ömma sittben, satan i gatan vad ont det gjorde att sätta sig i en sadel idag efter gårdagens ridning!!! En aningens träningsvärk kan man väl säga då!?
Blir nog till att besöka sängen nu, riktigt trött är jag och börjar jobba tidigt imorgon och har en lång dag framför mig med diverse smaskigheter ;)

Måste försöka bättra mig på min bloggning, nu blir det några och väldigt långa inlägg varje dag istället för korta och många inlägg. Är ju egentligen väldigt lätt att blogga genom telefonen, problemet är nog bara att den är lite svårare att skriva med den nya telefonen vilket gör att jag hoppar att skriva och tar det senare. Kan ju inte skriva när jag kör bil t ex, och problemet på det är att det kommer inget senare för då är det sen kväll och man skriver massor. Fy skäms Pucko!!!

Godnatt på er!!!

Ljusare tider!

2011-02-12 klockan 16:35:21

Riktigt skönt att det är ljust när man börjar och ljust när man slutar jobba, jobbat 7.30 - 16.30 idag.


Miss...

2011-02-11 klockan 22:22:01


Hann ju varken fota eller blogga...

Stressig eftermiddag!

2011-02-11 klockan 22:20:45


För ett litet tag sedan åkte dem hem, Linn och Paulina. Paulina har nämligen haft ett Mary Kay - party hemma hos mig denna kväll, det var riktigt trevligt!
Det blev visserligen väldigt stressigt för mig sista timmen innan dem skulle komma, trodde hela dagen att jag hade så mycket tid att hinna med allting. Och helt plötsligt så sprang klockan iväg så stod och baka när gästerna kom och hann duscha mig halvt.

För det första så tog det ju nästan 30 minuter för att sopa fram, skotta ut och få bilen i rull efter nattens snöoväder. Det var mindre kul och vägarna var också mindre roliga, men jag kom hel till stallet och möttes av 3 hungriga hästar. Dem fick äta lunch inne idag då det fortfarande blåste ute, tack och lov så var det blå himmel och sol annars.
Medan dem stod och mumsade på höt så fixade jag fodret till Kryssan, släppte ut grabbarna när dem var färdiga och pysslade sedan en stund med Kryssan. Tänkte bara borsta henne, men gjorde faktiskt iordning henne och skritta ut en sväng. Red bara upp till vägen för sen så det så himla hallt ut på vägen, vägen från stallet gick ganska så bra med ett antal stopp men vägen tillbaka till stallet var en nära-döden-upplevelse!!!
Jisses, var till och med att jag blev lite smått rädd att sitta på henne och det har jag aldrig varit. Hon var som en tickande bomb och for runt, hoppa och studsa och ju närmare stallet vi kom desto högre studsade hon så fick skrika till på henne tillslut för annars hade det slutat illa... Så det var inte så himla kul att rida hem min häst, men nu har jag iaf ridit lite på henne idag vilket hon säkert uppskattade också.
Fixade sedan klart allt i stallet och åka hemåt igen, och innan jag parkerade bilen hemma så skottade jag undan snön lite bättre. Väl innanför dörren så var klockan 16.30 och det var bara att slänga ihop smeten till kakan och medan den stod i ugnen så slängde jag in håret i duschen och tvättade det och tänkte ta resterande av kroppen innan dem kom. Vilket jag inte hann!
La glasyren på kakan precis när Paulina hade kommit, så hann precis men då hade jag inte hunnit att duscha färdigt eller äta någon typ av mat. Jag dör inte!
Och nu har dem åkt hem som sagt och jag satte mig här vid datorn, och precis nu känner jag hur slut jag är. Har varit full rulle sedan kl 12.30 och nu kommer tröttheten, blir väl sängen snart. Blir byte av avdelning imorgon och även jobba ett längre pass.
Slut som människa...

Godmorgon!

2011-02-11 klockan 12:47:52


Dagen började relativt bra, har iaf tvättat 2 maskiner med tvätt och ringt lite samtal... Nu ska jag försöka ta mig ner till stallet för att luncha hästarna och även slänga ut dem i hagen för dagen.
Dem fick en lång sovmorgon idag!

Snö, polis och hästar...

2011-02-11 klockan 00:08:58


Torsdagen började med jobb och jag jobbade allt, väldigt lugnt på jobbet så blev mycket stilla sittande. Arbetspasset varade mellan kl 6.45 - 13.15 och efter jobbet så tog jag en drive förbi Granngården där det shoppades lite. 2 st spånbalar, 1 säck musli, 1 säck grund och sedan ett hackamore...
Sedan så åkte jag faktiskt till Rånäs och gjorde ett stopp i Bruket, där bjöds det på varmt kaffe och nybakt kladdkaka. Och jag skojar inte om det var riktigt gott, för gott var det och alldeles för mycket kaffe drack man och alldeles för mycket kladdkaka åt man. Sånt som händer ibland!
Mycket prat och skratt blev det också under dem timmarna jag stannade i Bruket, rätt trevligt faktiskt och vi träffas ju inte allt för ofta längre. Nu har vi träffats och pratat så nu klarar vi oss i några månader igen kanske!?
Tänkte åka förbi min pappa och prata med honom, men han kom också förbi Bruket så då kunde jag prata med honom där på plats... Vilket lät väldigt positivt och jag blev riktigt glad =)
Tack min kära pappa, precis vad jag behövde!!!

Och istället för att åka hem så åkte jag direkt till stallet då det var ett jävla snöoväder ute och klass 2 varning hördes överallt! Så sakta men säkert tog jag mig till stallet och mockade snabbt och smidigt 3 st boxar, lite snäll är man ibland men jag tänker mest på hästarna...
Fixade klart i stallet och plockade sedan in alla hästarna, mindre roligt väder att ta in hästarna i. Kryssan stod vid huset och häckade och kunde absolut inte röra på sig utan jag fick hämta henne. Teddy och Ozzy var långt borta i hagen och jag ropade och ropade, tillslut så kom dem i raketfart och såg ut som ovädret själva. Teddy drog mig mot stallet medan Ozzy sprang runt och trodde någon skulle bita honom i rumpan. Ungstona hittade jag inte i hagen och samma där, jag ropade och ropade och började knalla in i hagen. När jag väl var framme hos dem så sticker dem i full fart mot grinden, bara att knalla tillbaka och hoppas på att knät håller. Väl i grinden tänkte dem dra igen men mitt knep att lura dem funkade så fick in även dem, ganska nöjda var hästarna att komma in för natten. Sarah kom senare och kvällsfodra och jag kunde åka hemåt igen, och väl på stora vägen så fick jag ligga bakom en polisbil. Pucko är blåljuskåt ;)
Sedan blev det en trevlig slapparkväll hemma med försök att lindra nackspärren som ligger och lurpassar på höger sida i nacken. Räcker det inte med allt skit jag har nu?
Ska fixa vidare lite här på datorn, känner mig superstressad och har gjort hela kvällen. Och en bra fråga är varför!?
Godnatt till er som kan sova nu!!!

Feeling...

2011-02-10 klockan 22:15:12


Just nu känns det väldigt bra och positivt... =)


Dålig uppdatering?

2011-02-10 klockan 21:52:39


Kom på mig själv idag när jag stod i stallet och mockade att jag har varit grymt dålig på att mobilblogga dem senaste dagarna. Icke bra tycker jag!
Men samtidigt har jag inte orkat brytt mig och inte haft något vettigt att skriva om heller, mest inte haft orken. Kan då lätt bli ett så stort beroende så kanske bra om man ligger lite lågt ibland. Bra och dåligt på samma gång!
Inte för att någon har klagat, men när jag bloggar så dåligt så blir jag så arg på mig själv...

I will try...

2011-02-10 klockan 00:18:54


Suck, men samtidigt så känns det som att denna grej inte får stoppa allting... Det kan ju faktiskt funka ändå och till och med bli super bra, måste iaf vara lite positiva i det hela och man måste se det positivt.
Får höra den andres åsikter imorgon och hoppas att det inte tynger ner allt för mycket, men samtidigt vill jag inte backa. För nu känns det som jag ändå vill chansa, jag vågar chansa!

Annars en vanlig dag under Onsdagen, sovmorgon idag igen vilket min sjuka kropp verkligen behöver just nu. Fast jag är sjuk så stoppar det inte mig för att jobba, så har jobbat idag mellan kl 12 - 16 och det skulle jag ha gjort oavsett eftersom det är mitt schema. Mötesdag idag och jag jobbade kvar på avdelningen, vilket inte var det roligaste idag när en tant var på hugget. Jag var både det ena och det andra...
Efter det otroligt långa arbetspasset, som egentligen inte var så långt men kändes desto längre eftersom det ändå var relativit lugnt på jobbet och väldigt lite att göra under den tiden. Men iaf efter jobbet så åkte jag till stallet och gjorde klart där för dagen, hade insläppet så behövde absolut inte stressa. Städade och fixade lite bland mina prylar så klockan kunde gå och jag fick lite smartare lösningar i min garderob.
Plockade in Kryssan och borstade en massor på henne, tänkte stå länge och borsta på henne. Borsta mycket gjorde jag, men länge vette tusan då det snart var gjort. Kryssan var riktigt taggad på stallgången och kunde absolut inte stå stilla under tiden jag pysslade med henne, vilket gjorde att jag stressade på och ca 30 minuter senare var jag klar och jag fick ändå stå där och trampa. Kryssan blev riktigt nöjd att komma in i boxen och få sitt hö att tugga på, helnöjd blev hon när hon fick kraften =)
Hon är riktigt hungrig nuförtiden och jag börja tycka att hon faller ur lite, vet inte om jag ser rätt men tycker hon ser väldigt smäcker och fin ut för att bara gå i hagen hela dagarna och få mat och absolut inte röra på sig speciellt mycket. Så funderar på om jag ska öka fodergivan?!
För jag uppfattar henne som väldigt hungrig och jag har aldrig sett henne vara så på maten vid fodringar.
Nog pratat om det, nu ska det försökas sovas här för min del. Arbetsdag imorgon för min del och en tidig morgon, godnatt!!!

Det går undan!

2011-02-09 klockan 21:38:30


Spännande, det sprider sig som ett kedjebrev...

Snoret rinner!

2011-02-09 klockan 00:52:46


Då har man redigerat ca 70 st bilder här mitt i natten, när jag stod och borstade tänderna så kände jag att jag fick ett ryck och ville redigera dem bilderna som stod på tur. Så tog tillfället i akt och redigerade dem, och nu är det färdigt och imorgon får jag fixa uppladdningen. Skulle egentligen vilja göra det nu med men tänkte försöka och inte vända på dygnet och dra mig vidare till sängen.
Fortsätta läsa min bok...
Sovmorgon imorgon igen som också gillas extremt mycket, börjar jobba kl 12 imorgon och jobbar endast 4 timmar under eftermiddagen. Vilket känns ganska så okej med tanke på min fina förkylning jag har för tillfället. Mindre roligt att jobba denna kväll, allting bara snurrade och huvudet dunkade.
Boken och sängen var det som gällde, uppdateringen fortsätter imorgon igen!
Godnatt!!!

Eget?

2011-02-08 klockan 22:41:55

Flytta hemifrån? Någon gång i livet är det ju faktiskt dags för det stora steget och flytta till något eget och kunna klara sig själv. Det känns ju inte som en svårighet för mig, har ju faktiskt bott själv i en stuga. Men det är ju alltid ett stort steg och stort beslut...


Solsken

2011-02-08 klockan 15:14:36

En härlig och spännande promenad med Kryssan idag, hon höll sig mest på backen ändå och jag fick en hästrumpa som promenadsällskap =) Pigg häst med andra ord!!!


Storstadsbesök...

2011-02-07 klockan 23:50:43


Blir ett litet snabbt inlägg här för kvällen, dem ska tydligen har systemunderhåll kl 24 och 1 timme framåt. Och det orkar man ju inte vänta på så det får bli ett litet inlägg då, besöka sängen ganska omgående också. Blev inte mycket sova i natt inte, kunde fan inte somna och låg och tänkte en massa... Fram och tillbaka!
Jobbat under dagen iaf och fått lite goda besked på jobbet för framtiden, iaf för en månad framöver. Fick till och med gå hem ca 45 min tidigare från jobbet för jag inte mådde så bra. Problemet var ju bara att jag inte skulle hem efter jobbet, vilket jag gärna ville.
Till stallet en vända för att mocka och fixa stallet och sedan snacka av sig lite med brudarna. Pussa på hästen men hon verkade inte lika sällskaplig idag som hon har varit. Sådan dag idag kanske!?
Vid kl 16.45 var jag hos min kusin och vi åkte vidare till Finsta och hämtade upp Petra, sedan drog vi till Stockholm. Det var någon typ av Mary Kay - konferans vi skulle gå på, visste inte riktigt vad det skulle handla om eller vad man skulle göra. Men väl på plats så var det riktigt intressant att lyssna på, mycket som stämmer in.
Så kvällen blev riktigt rolig, bättre än vad jag hade förväntat mig så det var riktigt trevligt. Förutom att huvudet höll på att sprängas och näsan värker, underbara förkylning.
Jaja, färdig skrivet för idag eftersom den snart är 24.00. Mera skrivande imorgon får det bli, hoppas på en lite bättre dag och lite vettigare svar...
Godnatt!!!

Procenten ökar!

2011-02-07 klockan 13:17:57

Jobbet planerat hela Mars ut och från 1 Mars så ökar tjänsten till 75 %, känns riktigt skönt måste jag säga =)


Pucko onykter!

2011-02-06 klockan 22:32:39


Jag har haft en ledig helg, och så mycket ledig tid vet jag inte riktigt om jag har haft faktiskt. Och helgen har bara svischat förbi åter igen! Men samtidigt så har jag faktiskt haft en rätt så rolig helg =)
Var som sagt på Systemet på Lördagen, det händer ju inte ofta jag är där och gör av med pengar. Det går att räkna på en hand under ett år, alltså inte ofta!
Drog in till Norrtälje under kvällen, första stoppet var Donken och sedan vidare till honom. Chilla en bra stund för att sedan göra sig iordning för att traska hem till Linn. Där var det förfest på G och ölspelet spelades, kul och mycket drickande blev det. Vi tog sedan en taxi ner till Havspiren där det blev mera drickande och en del dansande, riktigt rolig och trevlig kväll vill jag säga!!!
Hade grymt kul och ser fram emot nästa gång =)

Och idag så mådde man ju inte kanon när man vaknade till liv, och man såg ju ut som en påse skit. Ett besök i duschen och fräscha till sig lite, så kändes det genast mycket bättre. Frukost bjöds det på av honom på gatugrillen vid Statoil, namn?
Var sedan under dagen iväg och kollade på en sak i Skyttorp, fint var det. Frågan är bara om? Värt att tänkas på iaf...
Blev sedan en sväng till stallet och pussa på hästen min, mocka och fixa klart stallet. Fick en medpassagerare hem till Rånäs så släppte av henne i Bruket. Hem för att äta middag och sedan åka vidare till min morfar för att äta lite tårta, han fyllde nämligen år förra helgen men vi kunde inte åka och fira honom då. Så det fick bli idag istället, fick även se mig själv på film för ca 20 år sedan. En liten knubbis med ballongkinder, riktig snygging redan då ;)
Är nog dags för sängen nu efter det hårda partandet i helgen, och har en mindre rolig vecka framför mig... Jobb hela veckan fram till Fredagen, Mary Kay - party på Fredagkväll och sedan jobb i helgen.
Har iaf inte tid över för att ha tråkig om man säger så!
Godnatt!!!


Lördagskvällen...

2011-02-05 klockan 23:31:23

På havspiren med underbart sällskap =)


Alkoholhaltiga drycker!

2011-02-05 klockan 12:52:00

Då har man gjort ett besök på Systembolaget, det var hundra år sedan. Nu är det gjort och mobilen har börjat funka igen som den ska =) Positivt!


Telefonkrångel...

2011-02-04 klockan 20:46:38


Här gick man och köpte sig en ny mobiltelefon för ca 1 månad sedan, och nu har den fått för sig att den ska börja strula. Vad arg jag blir!!!
Skärmsläckaren går inte igång och då har jag gjort allting som går att göra, vad mer kan jag göra? Saker ska bara funka och speciellt när det är så nytt då ska det inte strula som det nu gör.
Lack blir jag!!! =(

Färdigstucken!

2011-02-04 klockan 16:22:01


Jag är ett hopplöst fall!!! Efter 6 behandlingar med nålar och utan någon som helst resultat eller förbättring så är det nu slut på nålarna. Och min sjukgymnast och hennes kollega ska slå sina kloka huvuden ihop för att komma på något bra sätt att hjälpa mig på, som förhoppningsvis ska hjälpa mig också med min smärta.


Brinnande brödrost?

2011-02-04 klockan 13:07:49

Vad kul det är att hamna i en diskussion med chefen, och speciellt när hon inte lyssnar på mig... Det roliga i det hela är att jag har rätt i saken det gäller =)


Mysdag, diskberg och jobb...

2011-02-03 klockan 23:33:22


Förlåt för super dålig uppdatering, hoppas ni förlåter mig ;)
Har varit lite dålig på att blogga senaste 2 dagarna, ingen ork och ingen lust. Har jobbat och sedan tillbringat några timmar i Norrtälje med både henne och honom. Och hos honom så lyckades jag ta mig igenom berget med disk... Var snäll och anlitade mig själv som hemmafru för att hitta köket igen, en liten rolig grej med killar... Dem lägger massa tid för att se bra ut själva och hit och dit, men att ta hand om disken är ett problem dem inte lägger speciellt mycket tid på. Och inte köper man en diskmaskin heller, jag är diskmaskinen!
Men jag fick också tillbaka för jobbet med disken, tack så mycket =)
Och en mysdag med henne blev det också, Linn och jag på Norrtäljes gator idag. Blev en frukost / lunch på Subway och sedan lite shopping på Inse och på Åhléns, standard för oss. Maten på Subway och lite shopping, det är våran grej!

Annars har det väl inte hänt så mycket senaste dagarna, höll på att flyga i backen när jag hoppade upp och red några meter på min häst då jag prövade sadeln. Hon blev panikrädd för sopbilen så hon hoppade och skuttade runt på stallplanen, och där satt jag på hästryggen utan hjälm och försökte parera så vi inte gick omkull på isen. Spännande var det också att komma upp på ridbanan för att rida 2 varv däruppe, har en pigg häst om jag säger så! En liten fin halvstegring på garageuppfarten lyckades hon också med, med mig på ryggen. Kommer vara rolig att sätta igång när isen väl är borta, om den ens kommer försvinna!?
Känns som en evighet just nu när man tittar på vägarna, ren jävla isgata! Och idag mötte jag även på kärringen som krockade med mig och Bmw:n... Hon låg i diket med sin bil, ett under att deras bil är så hel som den är för tillfället. Inte stannade jag och hjälpte henne heller, vad skulle jag kunna göra?
Och samtidigt är jag inte så sugen att hjälpa henne, hon krockade min bil så jag fick skrota min pärla och jag fick Whiplash på köpet... =(
Påväg från stallet till jobbet så låg hon inte kvar i diket så hon hade väl fått hjälpen hon behövde då, grattis till henne.
Imorgon är det arbetsdag igen och sedan är man ledig i 3 dagar, undra vad man ska hitta på? Besök hos sjukgymnasten imorgon efter jobbet och sedan kanske en utgång med Linn. Vem vet!?
Orkar inte planera just för tillfället heller så vi får se vad som händer, kanske en tur på hästryggen om isen vill försvinna. Problemet är väl bara att det ska vara kallt på nätterna och varmt på dagarna. Typiskt!
En sovmorgon tog jag faktiskt också i morse efter att han hade åkt, trodde inte jag skulle somna om men jag var nog trött och ville helst inte gå upp över huvudtaget. Upp kom jag och nytta har jag gjort under dagen, och varit onyttig också.
Nu ska jag försöka leta mig vidare till sängen, lite trött ändå.
Godnatt!!!

Utrustning!

2011-02-02 klockan 12:38:17

Nu ska nog sadeln passa :)


Fotobevis...

2011-02-01 klockan 23:57:41


Fixat med lite bilder ikväll, redigerat och lagt upp en del på min Bilddagbok. Har legat på latsidan sista tiden tycker jag när det gäller att fota, redigera och ladda upp bilder. Blir så arg på mig själv varje gång, för jag vill verkligen men orken finns inte där. Och ibland inte tiden heller =(
Sedan suktar jag ju efter en riktig kamera, då tror jag att suget kommer tillbaka igen på lite mera allvar när man har kameran i handen. Man kan ju hoppas iaf! Men har iaf varit lite duktig under kvällen, men nu orkar jag inte mera. Har pinats med huvudvärk hela kvällen och värktabletterna vill inte hjälpa mig. Så det är nog dags för sängen nu, klockan säger det också.
Det är ju ändå en dag imorgon, en arbetsdag dessutom!
Godnatt!!!


Ger järnet!

2011-02-01 klockan 21:19:54


Shoppat på Hööks igen då, typiskt mig och några hundralappar fattigare. Fick tag på ett större kopparjärn så nu är det även bytt i sadeln så imorgon ska det testas igen och håller alla tummar jag kan för att det ska funka nu, då blir jag en sadel rikare.
Det tackar jag för =)

Äventyr...

2011-02-01 klockan 12:41:58

Arbetsdagen är över för idag, så nu drar jag till Upplands Väsby och tar med mig kusinen min :)


När man minst anar!

2011-02-01 klockan 00:24:52Det händer saker i Rimbo, brand på Stinsen...

RSS 2.0