Bredband...

2011-05-31 klockan 22:56:24


Ursäkta, men jag beställde ett bredband med obegränsat dataförbrukning... Frågade killen i kassan så det verkligen var så, vilket var rätt sa han. Nu får jag ett meddelande av Tele2 att jag har förbrukat 90% av den datavolym som ingår i abonnemanget. Hur går detta ihop??? =(
Varför går allting så super bra för mig jämt?

Svar på tal!

2011-05-31 klockan 09:47:26

Resultatet av att man sprang några steg igår, förbannat ont i benhinnorna idag!


Tiden går...

2011-05-31 klockan 01:10:50


2 månader sedan operationen...

Springtur...

2011-05-30 klockan 23:47:47


Dagen blev inte riktigt som planerat, blir den någonsin som man planerar den?!
Och inte mycket nytta fick man gjort heller, jag är inte ett dugg förvånad. Fast är man inte på det humöret så är det riktigt jobbigt att ta sig i kragen för att göra nyttan. Blir så mycket roligare om man har humöret, och det är ingen katastrof heller. Kan faktiskt ta det en annan dag!
Enda nyttan jag har gjort är väl att jag har tömkört Kryssan under kvällen. Och där gick det undan kan jag säga, Kryssan trampade på i ett friskt tempo och var taggad till max. Det var till och med så jag fick springa i hela 3 steg sedan klarade jag inte mera. Men när det inte ens har gått 2 månader sedan min knäoperation så tycker jag det är rätt bra att jag kunde springa 3 steg utan problem. Så snart kanske man kan börja springa igen, då blir det ännu mera nyttig tömkörning för bådas del.
Och sedan gjorde jag lite nytta i stallet faktiskt, kastade ut en massa möglig betfor... Det var inte alls trevligt kan jag meddela! Känner fortfarande smaken i munnen och känner doften i näsan, fast jag har ätit och duschat. Det var riktigt vidrigt och jag vet inte alls hur länge betforn har legat där... Men tillslut fick jag bort allting och jag kunde lägga ner mina saker där. Platsen där betforn låg är tänkt som täckesförvaring, svårt att förklara men det är foderutrymme som vi tänkte ha som förvaring för annat istället.
Men ibland blir jag bara så trött på mig själv...

Nacken

2011-05-30 klockan 17:36:31


För tillfället så har jag 3 st knivar i nacken, och det gör väldigt ont!
Det blir bara värre och värre...

Råttj*vel!!!

2011-05-29 klockan 23:42:40


Den lilla råttan som har tagit ett smakprov på mitt ena Back on Track - skydd är inte mycket värd i mina ögon just nu. Träffar jag på den lilla krabaten så ska denne få höra ett och annat...

Ingen dans på rosor...

2011-05-29 klockan 23:18:59


Värdelös, precis så känner jag just nu...
Jag känner mig så värdelös, fast det egentligen inte är mitt fel på sätt och vis. Jag menar att jag ville ju gärna inte tacka nej till min knäoperation bara för att man skulle behöva vara sjukskriven och inte tjäna pengar. Det är ju inte mitt fel att Försäkringskassan inte har en Drive-In så man kan få pengarna på beställning. Utan det ska dra ut på tiden så en annan har sån jävla ångest och panik för att man inte ens har råd att betala alla sina räkningar. Buffern jag hade är mer eller mindre slut för jag betalade skatten, rätt häftigt att alla stora och jobbiga utgifter ska komma i samma veva när man absolut inte kan klara av dem.
Så jag har inte mycket att leva på, ingenting riktigt sagt. Men känner mig så jävla dum och känner paniken, har ju varit tillsammans med Kronokalle en gång... Men det var på grund av en annan... Nu finns det ingen annan att skylla på, kanske knät då. Inte för att jag tror att det går så långt, men just själva sitsen som påminner så mycket om andra saker. Det var mitt fel... Jag fick skiten för din skull, du gav mig skiten för att du skulle ha kul... Och du njöt!

* Torkar tårarna *

Livet är inte bra alla gånger, det är rätt hårt.
Kämpigt!

Blundar...

2011-05-29 klockan 14:22:33

Jag hoppas för Guds skull att hon inte är skadad igen, för då vet jag inte vad jag tar mig till...


Vardag...

2011-05-28 klockan 23:28:52


Pucko är trött!

Fick den roliga nyheten när jag kom till jobbet kl 7.30 i morse att min arbetskollega för dagen hade ringt sig sjuk, så med andra ord så fick jag jobba själv under morgonen. Så fort man var på avdelningen så var det ju bara att sätta igång för dagen. Undrar hur många steg man har tagit under dagen?
Som tur var så kom kvällskollegan redan vid kl 12.15, han var verkligen välkommen om man säger så. Jobbade ju till och med långpass idag, så är verkligen helt slut efter dessa 2 dagar fullt med jobb. Här har man varit sjukskriven och ska börja jobba lite lugnt igen, vet inte om jag kan hålla med om det riktigt. Behöver ju pengarna och jobbar gärna, men det blev en lång vecka.
Arbetsdagen gick iaf bra och jag fick mycket respons från dem andra avdelningarna, för första gången... Klarade av det mesta själv och det gick undan. Förstår inte varför man får sådan fart genom att jobba själv, man kör verkligen på och gör allting så bra.
Nu är jag ledig i 2 dagar och det behövs verkligen, har dock lite planerat under dessa dagar också. Det är så vardagen ser ut!

Hastigheten?

2011-05-28 klockan 21:02:09

Ute & kör fin bil, rena orgasmen ;) Gasa, gasa, gasa...


Nice!!!

2011-05-28 klockan 20:58:44

201105281787 (MMS)

Pucko Taxi körandes i en Bmw ikväll =)


Mot Rånäs...

2011-05-28 klockan 17:16:11

Arbetsdagen är över och nu blir det middag i Rånäs, är lite små seg efter dagen.


* Morr *

2011-05-28 klockan 11:27:32

Oansvariga människor gillas inte...


Fullt...

2011-05-27 klockan 23:58:33


Vad har hänt dem senaste dagarna då?
Jag har lyckats slagit mig gul och blå, vilket inte är så ovanligt heller. Och även denna gång så fick huvudet sig en smäll, antar att jag fick mig en fin liten hjärnskakning på det då jag mådde otroligt illa efter smällen. Mitt huvud är ganska utsatt efter allting... Bulan är mindre, men gör fortfarande ganska så ont. Har duschat under kvällen vilket inte var det skönaste att ha schampo i håret. Vad gör det om 100 år?
Och efter smällen igår så jobbade jag kväll, kanske inte det smartaste. Men vad ska man göra och det enda var att jag mådde illa och hade ont i huvudet. Sa till min arbetskamrat ifall jag skulle bli värre eller konstig.
Som vanligt så ska det alltid bli kaos på jobbet när man väl är åter i tjänst, så under Fredagen så jobbade jag dubbelpass. Tvekade först, men vad fan! Bara sitta hemma så får man inga pengar, kan man lika gärna jobba för jag behöver verkligen pengarna...
Så har gjort mina 11 arbetstimmar för Fredagen och så tog jag åt mig ett extrapass under Lördagen, långpass på 8 timmar arbetstid. Rätt nice, ska iaf inte göra någonting under dagen så samma där. Då kan man lika gärna jobba nu när knät tillåter det. Kände att knät var lite irriterad efter dagens dubbelpass, kan ju faktiskt förstå knät.
Och kaoset började redan på morgonen, känns mer eller mindre som hela Fredagen har varit ett enda kaos. Telefoner som inte funkar, chefen som inte gör något, sjuk personal, snurriga personer, beställningar hit och dit...
Fullspäckad dag som slutade med en fartfylld promenad med Kryssan, jag som inte har gått något under dagen!

Kryssan och Famosa går nu i den 2:a sommarhagen som Marre och jag blev färdiga med i Onsdags, har jag för mig. Var lite jobb med denna hage, men med mycket arbetskraft så kommer man långt. Nu är det bara vinterhagen kvar som ska rustas upp, vilket inte är någon panik med då den hagen ska vila. Brudarna är riktigt glada och nöjda med hagen, och Kryssan sprang av sig riktigt ordentligt på Tisdagskvällen. Hon blev lämnad själv... Jag kände mig rätt liten då jag gick med henne från hagen, och hästen kunde knappt andas för hon var helt panikslagen! Inte lätt att vara Kryssan ibland...
Kryssan har fått ett nytt flugtäcke som jag trodde skulle vara bättre, men var samma skit som det andra. Har dock kommit på en lösning med lite bättre skydd så ska försöka fixa det imorgon.

Annars har det väl inte hänt så mycket speciellt, jag jobbar igen och går nu på min rad. Vi har fixat sommarhage och i Torsdags så var vi i Uppsala för en trevlig förmiddag där. Lite nödvändiga inköp och en lyxshake på Max efter allt slit med alla hagarna, man måste faktiskt unna sig här i livet. Det tycker jag är viktigt och jag känner själv att jag måste unna mig för att orka, behöver inte vara något stort eller dyrt. Utan själva grejen!

Nu blev det ett ganska så långt inlägg, men med 3 dagar oskrivna så blir det lätt en hel del och jag har säkert missat hälften. Kanske inte är så viktigt då jag har glömt bort det, vet dock att det är en hel del saker som ska hända framöver. Så kalendern är full igen!
Hopp i säng, godnatt!!!

Tele2 krångel?

2011-05-27 klockan 22:34:54


Äntligen är jag tillbaka i datavärlden igen!
Har haft ganska mycket problem med bredbandet och mobilen senaste dagarna, har inte haft någon täckning alls. Och inte haft en krona på telefon heller, nu är det påfyllt så nu kan jag iaf ringa och sms:a igen. Men utan täckning så går inte det heller!
Måste säga att jag har känt mig så grymt jävla ensam
=(
Efter 3 dagar med detta krångel så verkar det nu funka igen, inte fullt fungerande än men jag kan iaf koppla upp mig på nätet igen. Och finns det något värre när man inte kan komma ut på nätet?!
I dagens samhälle går det inte att leva utan internet, och jag kan erkänna att jag är lite smått beroende av Facebook och sedan att kunna blogga genom datorn. Och har ju inte kunnat det dem senaste dagarna, så det har varit lite kämpigt faktiskt.
Skönt dock att det var både mobilen och bredbandet, för då är det inte fel på något utav dem utan själva operatören.

Håller nu tummen på att det funkar utmärkt igen!2 av 2

2011-05-27 klockan 15:23:12

Dags för rond 2...


Trolla?!

2011-05-27 klockan 00:06:54

Just nu är det väldigt tungt... Jävligt tungt!


Skada...

2011-05-26 klockan 18:19:23

Världens bula i huvudet... Jag lyckas fan i mig med allt =(


Problem!

2011-05-26 klockan 17:43:20

Mobilkrångel och bredbandskrångel... =(


Fix & trix

2011-05-24 klockan 22:56:07


Jobbat dag idag, jag har nu gått på mitt schema på 67 % och äntligen får man stå med på det riktiga schemat. Känns riktigt bra, och jobbdagarna är planerade för några månader framöver. Finns det extrapass så tänker jag nappa åt mig dem då jag gärna vill jobba lite mera.
Kanske man kan få lite vardag igen med lite mera nytta än en massa lathet hemma, kan ju lätt bli så när man är hemma en längre period.
Efter jobbet så var det besök hos sjukgymnasten som gällde, fick lite ström i nacke och skulderblad. Då jag börjar få riktigt ont i nacken igen och massa problem så fick jag lite behandling som kanske kan släppa lite på smärtan. Men just nu så har jag huvudvärk och ont i nacken, mer än innan. Och lutar jag huvudet bakåt och tillbaka fram så ser jag dubblet, blir svimfärdig, får grymma smärtor i nacken och världen snurrar.
Låter inte så värst bra!?

Inte mycket stallfix blev det idag då Marre hade tråkigt och mockade till mig, det tackar jag för! Och idag kom 2 st ston till oss för att tillbringa sommaren med oss i våra sommarhagar. Så under kvällen så körde Marre, jag och Hasse igång med den andra sommarhagen så vi kan få färdigt den hagen också. Vi hoppas att den är färdig till helgen, men det tror jag allt med vårat arbetstempo när vi väl tar oss i kragarna!
Kommer bli så fint när vi är färdiga, och kul när man gör det för ens egna skull...

Livlina?

2011-05-24 klockan 21:35:28


Drar du upp mig, eller drar du ner mig?

Motionerat

2011-05-23 klockan 22:52:04


Har under kvällen varit ute i stallet och pysslat med min häst, idag stod det tömkörning på schemat. Och Kryssan var taggad redan då hon kom in i stallet, blåste storm ute och det var spöken överallt. Under själva tömkörningen så var det mindre spöken ute och Kryssan var en riktig satmara. Hon kunde ingenting, fatta ingenting och ville ingenting!
Jobbade henne på stor volt och på mindre volter, körde en skänkelvikning åt båda sidor. Och så fick hon även trava några steg i varje varv, då blev hon taggad faktiskt. Men hon tyckte jag var hemsk när jag bad henne stå stilla i en halt, Kryssan fick dock jobba i ca 20 minuter och jag fick min promenad för dagen.
Kryssan såg väldigt mjuk och fin i kroppen, trots hennes icke samarbetsvilliga sida.

Funderar på att jobba henne lite i trav nu under tömkörningen, kan det vara en bra idé? Jag tror faktiskt det, hon ser så himla mjuk och trevlig ut så jag tror inte alls att det skadar att hon får trava utan ryttare i början. Bättre det än att klumpiga jag ska studsa runt på ryggen på henne.
Under promenaderna så får hon fortsätta skritta, jag kan inte springa än!


Gänget...

2011-05-23 klockan 18:24:43


Äntligen är samlingen samlad igen!

Tro på mig!

2011-05-23 klockan 15:47:01


Har ringt till Trygg Hansa idag och äntligen så börjar dem ta en på allvar! Har pratat några gånger med dem sedan olyckan, krocken... Och då har dem bara frågat en massa saker och inte brytt sig så mycket om mina svar. Denna gång när jag pratade med dem så lät det helt annorlunda, det är snart 1 år sedan krocken och jag är inte bättre.
Nu pratade tjejen om egen handläggare, fullmakt och massa saker...
Så nu verkar det ju hända lite saker faktiskt!
Det skönaste att dem faktiskt tar en på allvar, det är ju ett stort + i kanten!
Tillbringat dagen hemma hos mamma och en glad hund, massa prat och pajbak.
Trevligt
=)

Samarbete

2011-05-22 klockan 23:39:59Den största och den minsta, vilket radarpar <3

Tacos

2011-05-22 klockan 22:43:35


Efter lite dålig planering så fick jag tillslut ordning på dagens middag, tacos stod på matsedeln idag för min del. Trodde inte frysfacket i kylen var så jävla bra som det tydligen var, så köttfärsen var rejält fryst och stenhård. Medans köttfärsen tinade upp lite i solen gick jag ned till bryggan, för jävla mysigt ställe om man vill sitta för sig själv och bara fundera eller koppla av.
När maten väl låg i magen så traska jag ut i stallet och tog med mig min häst på en promenad i den fina kvällssolen, härlig promenad och härligt väder. Kryssan var taggad men höll sig i skinnet!
Fortsatte också på operation flytta bajshög, så lite mera skit är flyttat nu. Gav sedan upp innan det blev för mörkt och gick in igen till mig, och hemma hos mig doftar det så gott så just nu. Tacosköttfärs!

Ja, annars har det inte hänt så mycket. En riktigt tråkig dag, och huvudvärken är fortfarande kvar men ligger och lurpassar nu istället. Så jobbigt, antingen ont i huvudet eller inte ont i huvudet.

Pain in the ass!

2011-05-22 klockan 15:45:02


Hade tänkt att göra lite nytta idag, men med en spängande huvudvärk så kommer jag inte så långt. Så fort jag rör på mig så gör det så förbaskat ont! Än så länge har det varit en lugn slappardag framför datorn eller sittandes nere i sommarhagen med alla goa hästarna som njuter av gräset <3
Får njuta av ledigheten, för imorgon börjar allvaret igen. Börjar dock med en ledig dag så på Tisdag är man back in business igen, ska bli skönt faktiskt även om man gärna vill vara hemma och njuta av sommaren också. Men plånboken blir inte större av det, tyvärr!

Snart tänkte jag göra lite tacos till middag, det ska bli gott!
Hoppas huvudet blir lättare snart också.

...

2011-05-22 klockan 15:31:37


" Om du tror att jag är farlig, så kanske du tänder på det? "

Nödvändigt?!

2011-05-22 klockan 00:29:27


Ibland förstår man sig inte på vissa människor, varför lägga ner tiden?

1:a Sommarhagen

2011-05-21 klockan 23:39:46


Idag har Marre, Hasse och jag kämpat i några x antal timmar med ena sommarhagen, så idag gjorde vi klart hagen så den första sommarhagen är färdig. Så hästarna fick gå över till den hagen när vi var färdiga, vilka glada hästar vi hade efter det! Dem åt för glatta livet, hade inte tid med något annat än att tugga i sig det gröna gräset.
Förstår dem efter att ha gått i en skogshage med minimalt med mat, så det var rena buffén för dem med nya hagen. Tjejerna får fortfarande komma in under nätterna av olika skäl...
Montymannen fick på sig en greengard idag, annars kommer den lilla krabaten att äta ihjäl sig. Har aldrig sett en sådan sur och arg liten shettis, han gjorde allt för att få av sig denna sak för munnen. Men inget funkade! Synd att hästar inte förstår sitt egna bästa ibland.
Har faktiskt inte blivit så mycket annat av dagen, hagbygge för hela slanten. Efter ett bra arbete så kopplade jag av nere vid bryggan i solen, med en bok och bara min egna ensamhet.


Ibland är ensamheten skön, men ibland är ensamheten grymt jobbig...

Ursprung...

2011-05-21 klockan 22:17:54It´s my name...

Don´t cry...

2011-05-21 klockan 22:00:43


Vill kunna gråta, men det finns inga tårar...

Polis, polis...

2011-05-20 klockan 23:50:20


Haha, det är inte ofta man får be en polisbil flytta på sig för den står ivägen...
Det fick jag göra idag, och dem flyttade på sig faktiskt!
Dem kan ju inte bara parkera mitt på vägen sådär när Pucko är ute på vägarna!

Saknad...

2011-05-20 klockan 23:39:12


Det känns som det är något som saknas...
Det är klart det saknas en massa här i livet, pengar, karriär, utrymme, egen vilja... Men det är något annat som saknas! Bara att leva vidare med saknaden, en dag så kanske den försvinner.

Ikväll har jag jobbat ett kvällspass igen med bästa Bettan, tänk så fort en kväll kan gå med skratt och mycket prat. Vad det spelar roll vem man jobbar med, antingen går tiden fort eller så går den extremt sakta. En skön kväll att jobba och det känns helt okej, kollade lite på extra pass under sommaren utöver mina 67 %. Jobbigt bara att alla pass ska krocka med varandra, annars hade man kunnat tagit mera. Blir några intensiva dagar under sommaren, men det klarar jag hoppas jag. Vill ha fart i tillvaron igen!
Och nu är det inte så mycket kvar, Marre och jag pysslade lite med sommarhagen idag. Kom en bra bit på vägen och nu är det lite småfix här och där som ska fixas, det ska göras imorgon när vi är 5 personer som ska hjälpas åt att få ordning på saker och ting.
Blev en liten promenad med Kryssan efter jobbet, Kryssan var på hugget idag! Riktigt söt är hon också och traskar på, min buliga lilla häst. Alla dessa småkryp gör så min häst ser ut som en grusväg för tillfället...

Kundvagnsrace...

2011-05-20 klockan 00:28:23


Skriv upp 1 vuxenpoäng till mig!
Har varit till Norrtälje idag på förmiddagen och svängde in på Willys, tyckte det var dags för min första storhandling till hemmet. Det är dock lite svårt att köpa en massa mat när man inte har en frys, så fick mest handla saker som inte behöver vara kallt och mat som räcker för några dagar. Måste kolla vidare på frysbox...
Handlat har jag gjort och även hämtat mitt Back on Track - schabrak, skönt att äntligen få hem det man har beställt.
Jobbat har jag också gjort, jobbade ett kort kvällspass idag. Efter jobbet åkte jag hem och fixade klart stallet, plockade in hästar och tömkörde Kryssan i ca 15 min.
Det blir verkligen en powerwalk när man är ute och traskar med Kryssan, hon går verkligen framåt! Förutom när hon får sina ryck att antingen äta gräs eller gå åt sitt håll... Men det bästa av allt när man motionerar Kryssan är att man verkligen ser hur glad hon blir, hon är så nöjd! Jag själv blir alldeles varm i hjärtat när man ser henne, efter all vila är Kryssan så glad att få börja arbeta igen.

Och sedan är Traktorn hemma igen!

Walk away...

2011-05-19 klockan 00:33:30


Trist...
Jag försöker prata med dig...
Jag får bara tystnad tillbaka...
Det sårar mig...
Trodde vi var vänner!?
Är det detta jag är värd efter allt?    
I så fall, kan du dra åt helvete!!!


Småsaker...

2011-05-18 klockan 23:30:45


Är med bil igen!
Fast jag har inte min racer hemma, utan Traktorn kommer hem imorgon och nu åker jag runt i en Volvo 940 för stunden. Fick samtal ikväll att Traktorn är nu fixad och klar för trafik igen, det var en lagring eller en mutter som hade hoppat lös på stötdämparen... Det är nu åtskruvat och jag kan nu racea med min bil igen.
Roffe kom förbi under kvällen och hjälpte oss att plocka bort taggtråden på hagen, så efter några minuter var den borta med hans proffsiga verktyg.
En riktigt karl som är utrustad
;)
Följde sedan med hem till Rånäs för att ta med mig bilen hem igen, fika på det och sedan åkte jag hemåt igen. Fixade stallet på kvällen och pyssla lite med hagen... Rymlingar igen!

Varit i Norrtälje med Marre under dagen, en taggad och trevlig dag måste jag allt säga! Förutom att jag har plågats med en dunkande huvudvärk till och från, lite smått jobbigt.
Har en massa idéer nu...

Look inside...

2011-05-18 klockan 17:20:08Det finns en utsida och det finns en insida...
Vill du se insidan?

Näven i bordet!

2011-05-18 klockan 17:17:48


Jag har nu bestämt mig!

Välja vad?

2011-05-18 klockan 11:46:15

Nu blev jag också jävligt taggad och sugen, men vad ska jag ha?


Ingen guldskatt...

2011-05-18 klockan 01:14:57


Nu är den där jävla skatten betald och klar, check!
Om jag inte var pank innan, så är jag riktigt pank nu... =(


Personligen så tycker jag att man bara ska kunna få tillbaka på skatten, och inte behöva bli skyldig att betala. Man arbetar och sliter för varje krona här i livet, man betalar och kämpar. Och man väntar på att få något tillbaka, vilket kan bli genom deklarationen. Man längtar och hoppas!
Och slits ner i ett hål när man måste betala, och inte bara några hundra utan några tusen. Jag tycker nästan det är fel, och som jag sa så tycker jag personligen att man bara ska få tillbaka. Få återbäring av allt man betalar!
Så man kanske kunde unna sig något här i livet...

Crazy Pucko!

2011-05-18 klockan 00:17:35Skitgöra...

2011-05-18 klockan 00:12:45


Idag körde jag igång med operation flytta bajshög, alltså gödselstacken. Den har hamnat lite fel och måste flyttas lite på då det blir lättare när bonden ska komma och hämta skiten, och sedan ser det trevligare ut om det ligger i en hög och inte 2 st. Flyttade ett tiotal kärror, faktiskt lite kul när man ser skillnaden.
Och samtidigt som jag skyfflar skit så började jag träna armmusklerna, känns som det börjar bli dags att träna tillbaka till dem musklerna jag hade en gång i tiden... Då jag kunde klå grabbarna i armbrytning! Och ja, du läste rätt! Jag har faktiskt vunnit mot några killar, lite stolt får man väl allt vara.
Känner lite i armarna nu faktiskt, och efter en stund fick jag sluta med att flytta bajs. Började känna av benet som sa att det räckte för idag. Plockade då på mig lite staketmaterial och satte upp isolatorer längst med vägen, imorgon åker taggtråden bort och då måste vi sätta dit bandstaket. Kommer bli så himla fint när vi är färdiga med alla staket!
Tänkte nästan börja byta lite staket också, men då började det regna så jag gav upp för dagen. Tyckte jag hade varit duktig nog, fixade klart stallet och gick in i värmen istället.

Blev under eftermiddagen sängliggandes i ca 1 timme, benet blev bara värre och värre. Proppade i mig lite värktabletter och hoppa ner i sängen en stund, och efter en stund så släppte det faktiskt lite. Kände av smärtan att den var där, men den var mycket mildare.
Hade tänkt att tömköra Kryssan idag, men eftersom det började regna på dagen så blev det inget då. Under kvällen så kom faktiskt solen fram så jag knatade ut i stallet och mötte på Marre som precis skulle ta in hästarna. Gjorde iordning Kryssan och gick ut på ängen med henne och tömkörde henne lite i skritt och körde lite halter. Och jag tror nog allt att min häst har gått och blivit vildhäst under vintern med den långa vilan, för hon kan ingenting längre ;) Tillslut trillade poletten på plats och hon arbetade riktigt bra, märks att hon är en arbetshäst för jäklar vad hon arbetade idag. Trampade på ganska så bra med bakdelen och hon såg riktigt mjuk och fin ut i kroppen. En skön känsla i magen har jag!
Kryssan var riktigt nöjd över det arbetet som blev idag, och ännu mer nöjd blev hon när hon fick beta lite gräs innan vi traskade in i stallet igen. Nattade sedan hästarna och gick in till datorn igen.
Redigerat bilder under hela kvällen, alltid lika efter som vanligt...

Billös...

2011-05-16 klockan 23:18:28


Äntligen, Back On Track - schabraket jag beställde i slutet av Januari har slutligen anlänt till Norrtälje 4 månader senare. Bättre sent än aldrig kan man ju säga!
Väldigt glad att jag äntligen kan åka och hämta mitt schabrak som jag har velat ha länge och verkligen har väntat på, men samtidigt så är det så typiskt. Att det just ska komma den månaden man har så jävla dåligt med pengar, inga pengar alls heter det. Men så är det alltid!
Idag har Kryssan fått besök av hovslagaren som har slagit på nya skor på henne, det var dags då hon hade en tappsko på vänster bak. Men ganska nöjd att hon faktiskt har gått över 7 veckor och bara tappat en sko. Dock verkar hon gå in i en sämre period igen med sina bakhovar, vänster bak ser mindre bra ut och vi var oroliga för sömtryck idag. Fick på skon och jag håller alla tummar att hon verkligen inte trampar av sig denna sko inom närmaste framtid.
Gick en promenad med henne efter skoningen, väldigt taggad när vi gick längre och hon fick se lite nya saker. Trampa på riktigt bra, men jag glömde dock gummisnodden så det blev inte mycket till arbete för henne. Tänkte nog tömköra henne imorgon eller senare i veckan.

Ingen bil har jag heller
, har lämnat ifrån mig den så verkstaden kan kolla på Traktorn och fixa felet. Oljudet blev bara värre och värre, så hoppas jag får tillbaka min bil snart igen. Även om man inte ska åka någonstans så känner man sig så naken utan bil, och att något saknas. Men på Onsdag så får jag min reserv, gamla Bettan får komma till mig. Förhoppningsvis så kanske jag får tillbaka Traktorn på Torsdag, jag hoppas det!


Godnatt!!!


Duktig idiot!

2011-05-16 klockan 00:21:05


Pucko har varit riktigt duktig idag, har fått mycket gjort hemma. Nu är faktiskt alla kartonger uppackade som ska packas upp, riktigt skönt att få bort alla dessa bruna fyrkantiga saker som tar en enorm plats. Visserligen står dem i hallen nu och tar massa plats, men kanske kan kasta ut dem imorgon så jag slipper bråka med dem.
Nu ska man bara komma på just hur man vill ha det, speciellt i bokhyllorna. Just nu står bara allting i en enda röra mest för att vänta på sin rätta plats. Och det där är ju riktigt svårt!
Där eller här, eller kanske här?!

Och sedan har jag varit riktigt duktig och slarva bort mina bilnycklar, skulle åka ner nu på kvällen och handla lite på Ica. Men hittar inga bilnycklar!!!
Lite orolig i magen blev man och man letade överallt, flera gånger. Låste upp bilen på dagen för att hämta jackan, sedan försvann nycklarna. Kollade jackan 4 ggr, men ingen nyckel. Tillslut så skakade jag på jackan, och vad fanns då där i den hemliga fickan?! Jo, Pucko´s bilnyckel!
På sätt och vis var det ju bra att jag inte hittade nyckeln i tid, det blev iaf lite nyttigare och inte en massa onyttigheter köpt på Ica. Så man får se det det ljusa i det hela!
Därimot har jag varit mindre duktig med Kryssan idag, hon har fått en vilodag idag. Regnade hela dagen och sedan ska hon skos imorgon, så imorgon ska jag ta mig i kragen och komma igång med Kryssan. Tömkörning och longering... För att sedan om några veckor hoppa upp i sadeln igen, det är snart dags!


Godnatt!!!

Middag!

2011-05-15 klockan 19:54:06


Blidde inget Donken idag, kanske en annan dag...
Äter mina nudlar istället i min ensamhet!

Dödssmäll...

2011-05-15 klockan 17:13:05


* Pang *
Det flög precis in en fågel i fönsterrutan framför mig, jag tror den dog...
Sitter fjädrar kvar på fönstret...

R.I.P Fågeln

Hungrig!

2011-05-15 klockan 16:20:30


Grymt jävla sugen på Donken just nu!!!
En Big Mac, tack!

Sommarbete?

2011-05-15 klockan 16:11:24


Sommarbete 2011
Snart dags för sommarbete, stall Skyttorp strax utanför Rimbo har 3 st platser kvar för valackar och 3 st platser för ston att hyra ut f o m 1:a Juni. Daglig tillsyn, saltsten och fri tillgång till vatten till ett pris av 600kr / månad.
Hör gärna av er vid intresse!!!

Mvh Natalie & Martina

Datanörd!

2011-05-15 klockan 13:58:50

201105151695 (MMS)

Datorhörnan är fixad och högtalarna inkopplade, I like it!


Melodifestivalen vs Cirkus?!

2011-05-14 klockan 23:16:09


Som vanligt är det Cirkus Scott under Melodifestivalen, jag måste nog erkänna att Sverige och Danmark var dem som tilltalade mig mest. Det andra var väl inte så mycket att hurra över, like always... I år så känns det som att Sverige ändå har en chans =)

Citat!

2011-05-14 klockan 22:25:27


" Mindre blötare vatten "

Gasen i botten!

2011-05-14 klockan 22:12:17


Köra fort, ännu fortare!
Just nu känner jag mig väldigt tung i gasfoten och riktigt gassugen, poängen med det hela är att det ska gå fort! Efter att ha åkt med pappa i hans nya Bmw så fick man en hel del sug tillbaka och jag vill nu!
Tråkigt nog så är inte Traktorn den bilen som är den rätta, visserligen är den gamla skrothögen rätt pigg för sina år på nacken. Den bilen jag saknar är ju min pärla, som inte finns mera. Bilen blev ju krockad, och alla saker som händer har ju en mening här i livet. Frågan är bara vad som var meningen med att min älskade bil skulle få sluta sina dagar med mig. En teori var ju att en viss herre hade sina spår i bilen, som gjorde sig påminda varje gång man satte sig bakom ratten. Så på sätt och vis så var det skönt att bli av med honom, men inte med bilen.
Det jag vet att jag en dag kommer äga en Bmw igen, det är spikat!
Gasfoten fick sig en omgång på 77:an påväg hem, det gick undan om man säger så. Vill bara försvinna in i min bubbla och gasa vidare, fort ska det gå, musiken ska dåna ur högtalarna och jag ska sitta avslappnad bakom ratten och bara le...

Tjärlek <3

Rånäs

2011-05-14 klockan 17:33:54


Mot älskade Rånäs...

Fin besök...

2011-05-14 klockan 17:09:19


Ja, idag har man haft finbesök!
In på gården kom det en silvrig Bmw, grymt härligt ljud och snygg bil. Hade ju inte tackat nej till denna bil själv! Det var min kära fader i hans nya Bmw cab han har köpt, ett riktigt bra kap och riktigt bra gick den också! Vi tog en liten provtur och framåt kunde den absolut gå, blev man ju inte mera avundsjuk. Vill gärna ha en glidarbil men samtidigt ska den gå framåt när man trycker på gasen. En dag...

Efter den härliga åkturen så pysslade jag i stallet, gick en promenad med Kryssan. Efter en bit så fick vi även där killbesök, så det var bara att vända hemåt igen... Det var Monty som ville hänga med på promenaden men ville absolut inte fångas in. Så det var bara att vända för att fånga in honom på gården och stänga in honom ett tag. Kryssan var dock lite förvirrad då vi hade en förföljare och vända tidigare än vad hon själv tyckte, hade velat gå lite längre jag med. Men med en Monty som gick mitt på vägen när bilarna kom, det kändes inte så säkert eller bra.
Stallet är färdigt inför kvällen, bara att ta in hästarna och utfodra djuren.

Fylla i papper...

2011-05-14 klockan 13:22:54


Fylla i papper till Försäkringskassan är fan inte det lättaste, jag fattar ingenting! Och det är ju nästan så man kan få magsår för mindre, vissa frågor är så enkla att fylla i så man kan ju nästan tro att man är dum i huvudet själv. Men sedan finns det frågor som man inte alls fattar vad dem menar med dessa frågor.
Gillar nog inte Försäkringskassan...
Visst dem är bra på många sätt, men så krångligt så man undrar ju vad dem pysslar med om dagarna på själva kontoret. Kaffedrickande... Känns ju lite som att dem kan kolla upp en hel del själva, men struntar i det för det är ens egna ansvar att fylla i det på pappret.
Ge mig bara mina pengar, det ska väl inte vara så svårt ;)

* Zzz *

2011-05-14 klockan 02:10:21


Efter...
Tack & godnatt!!!

Ordning & reda!

2011-05-13 klockan 13:31:30


Äntligen har man fått in alla kläderna i garderoberna, garderoberna är fulla och påsarna är tomma. Så mycket plats det blev överallt helt plötsligt!
Skönt att få undan det och få saker på plats!

Upp & ner...

2011-05-12 klockan 23:00:46


Jaha, vad har hänt sedan sist?
Inte så värst mycket som är så mycket att hurra över, jobbade natt mellan Onsdag - Torsdag. En riktigt lugn natt jämfört med dem senaste nätterna jag har jobbat, var till och med så lugnt så man kunde slumra till en stund på soffan. Nice!
Och igår under dagen skulle jag och Marre ut på lite äventyr som tyvärr inte blev av pga sjukdom. Så det blev en sväng hem till mamma för att hämta lite saker till Kryssan ur mitt hästprylsförråd, där finns det mesta... Var mest ute efter Kryssans flugtäcke så hon kan få på sig det och få lite skydd mot dem hemska djuren.
Passade på att ringa till verkstaden för att kunna lämna in min bil, så på Måndag kväll ska jag lämna iväg den så dem får laga den. Så kanske man slipper vara orolig för att hela bilen ska rasa samman, inte för att det är så farligt utan det låter värre än vad det är. Och så är det ju bra att få det lagat så Traktorn är hel igen!

Har även fått höra riktigt trevliga saker, känns riktigt skönt att få höra då man är lite osäker på omgivningen. Men nu behöver man inte oroa sig längre, vi är riktigt välkomna här och tas emot med öppna armar.
Det är inte ofta man får höra så mycket bra samtidigt, så bra att man faktiskt kan sträcka på sig och visa stolthet! Även om jag har svårt för att ta emot komplimanger, så känns det riktigt bra att veta om detta.
Senaste tiden har livet känns så himla underbart, känns som man fortfarande lever i en dröm och det är snart dags att vakna upp. Det bästa av allt är ju att det faktiskt inte är en dröm!
Dem senaste dagarna har jag dock trampat neråt, känt mig lite off och konstig... Det har lite olika anledningar antar jag. Men på knäfronten är det väldigt positivt just nu, går nästan för bra framåt.
Klarade av 10 minuter cykling och benpressen utan större problem under sjukgymnastbesöket idag, det är nästan ofattbart att det känns så bra i knät.
Fortfarande väldigt ont i musklerna i benet, inte så konstigt alls då man använder benet mera normalt igen efter 2 år med smärta och problem. Så snart kanske man kan våga sig upp på hästryggen igen, vilket skulle kännas bra både fysiskt och psykiskt.
Var förresten ute på en härlig promenad med Kryssan igår, jag var riktigt nära att sätta foten på en orm. Tur för den ormen att den är snabb att ringla sig undan en sådan som mig.
Och häromkvällen mötte jag på den första grodan för min del, vilken panik!!! Då är det nästan så man längtar till vintern, för är det något jag är livrädd för så är det grodor och paddor =(

Just nu känns det bara som jag sitter här och skriver en massa rader huller om buller, har iaf fått fram det vikitgaste jag ville ha fram.  
Godnatt!!!

Gnägg, gnägg

2011-05-11 klockan 00:18:34


Tillökning?
Jag har hittat en häst jag lätt skulle tänka mig att ha, kanske på foder till en början... Som kanske senare leder till köp? Dessvärre vet jag inte om ägaren är lika sugen på detta... Men man kan väl alltid fråga, antingen så får man ett ja eller ett nej.
Eller till och med ett kanske
!
Jag själv skulle iaf bli riktigt jävla glad om ägaren i fråga skulle gå med på det, så tråkigt när det alltid ska vara käppar i hjulet... Vill bara kunna skaffa mig en till häst och ha råd att ha 2 st hästar, det är det jag vill och komma någon vart med min ridning.
Målet är ju tävlingsbanorna såklart
!
Jag själv måste bli bra först innan jag kan sätta igång igen, hästen verkar redo för igångsättning nu. Men det riktigt stora och jobbiga problemet är att Kryssan inte lever i all evighet även om jag gärna vill att hon gör det självklart, och jag vet inte hur mycket hon klarar längre och kommer att palla. Så snart är man i behov av en till häst också, om man ska lyckas med sina mål.
Och vad är då inte den bästa lösningen att ta en häst på foder, som kanske vid senare tillfälle blir ett hästköp. Ägaren känner mig och vet hur hästen blir behandlad och var jag bor, jag tycker det kan ju inte bli bättre. Men det är inte bara jag som ska tycka!

Apropå Kryssan, inte hjälpte det så mycket med Tigerbalsam för henne. Hon har bara gått runt i hagen idag, gått och gått. Halsen är mera svullen och hon har flera sår överallt, så inte verkade det så bra på henne inte. Så Kryssan är verkligen i behov av ett flugtäcke, och det blir nog en tur hem till mamma imorgon för att hämta täcket till henne ändå.
Fast jag inte har råd
...
Kryssan fick iaf komma in vid 17.30 - tiden idag, vilket hon var riktigt nöjd med.
Var med Annelie på hoppträning ikväll med Trippe, det gick riktigt bra! Det såg riktigt fint och trevligt ut, och inte alls mycket tjafs och bråk. Utan avspänt och roligt! Så det går framåt för det ekipaget!

Godnatt!!!

Pricken över i...

2011-05-10 klockan 23:57:59


Den med lite smör på... ;)

Lust?

2011-05-10 klockan 23:47:25


Är lite smått sugen faktiskt...

Staket...

2011-05-10 klockan 16:34:42

201105101651 (MMS)

Idag har Marre och jag börjat fixa en med staketen till hagen, så nu är en sida klar. Bytt över- och undertråd och snygga till lite, och riktigt snyggt blev det =) Duktiga brudar reder sig själva!


Blodtörstiga jävlar!

2011-05-09 klockan 23:42:56


Sommaren är härlig och skön!
Det värsta är den där jävla pollen bara, idag har det varit en riktig hemsk dag faktiskt för mig. Näsan rinner konstant och ögonen svider och tårarna rinner, var riktigt rödögd under kvällen efter stallet. Mindre skönt och har ingen lust att sitta på ögonakuten även detta år, så jag hoppas jag slipper. Dags att börja använda ögondropparna 24 timmar om igen!
Samtidigt så har jag en häst ute i stallet som är riktigt sönderbiten, framför öronen är det stora sår och halsen börjar svullna på henne då alla djur äter på henne. Alltså knott och myggor!
Både idag och igår så gick Kryssan bara runt, runt och runt i hagen under kvällens timmar. Hon kan absolut inte stå stilla och hon är riktigt irriterad, hon lider verkligen =(
Så jobbigt att se henne och vet inte alls vad jag ska göra? Har ett flugtäcke till henne, men det är lite för litet så vill inte stoppa in henne i det heller och pengar finns det inte heller för att köpa ett större fast hon verkligen är i behov av ett. Det löser sig väl i slutändan!
Prövade faktiskt att smörja på lite Tigerbalsam på henne idag, flugmedel och sånt skit är bara att kasta pengar i sjön. Så fick ett tips att pröva detta, så smorde på lite idag så får vi se om det blir något resultat av det.
Hoppas verkligen det hjälper henne mot dem hungriga djuren...

Dusch och vidare till sängen, godnatt!!!

Telefonsamtal...

2011-05-09 klockan 16:04:50


Duktiga Pucko!
En av mina svaga punkter här i livet är att ringa olika samtal, ringa vänner är en sak. Men att sitta och ringa till Försäkringskassan, TryggHansa och så vidare, det är inte riktigt min grej. Jag gillar det inte alls och jag tycker det är riktigt jobbigt och väntar in i det sista. Tillslut går det inte att vänta längre och jag måste bita i det sura äpplet och ringa, med full panik och med ben som spagetti sitter jag med telefonen mot örat.
Oftast går telefonsamtalen bättre än vad man hade tänkt sig, lyckas hitta dem rätta personerna på andra sidan. Så egentligen, vad är det att vara rädd för?
Med denna fråga i huvudet så kommer jag aldrig på något bra svar, tycker helt enkelt inte om att ringa. Vilket är jävligt jobbigt!!!
Men idag har jag faktiskt lyckats ringa hela 4 st samtal, och 2 av samtalen fick jag ringa om så egentligen är det 6 st samtal. Måste säga att jag känner mig rätt duktig =)
Måste dock ringa igen till TryggHansa då jag inte fick något svar, suck! Och sedan ska jag ringa hovslagaren igen ikväll, då han hade enklare att boka dag. Men annars så har jag fixat en hemförsäkring och jag har fixat så blanketten kommer hemsickad från Försäkringskassan så jag kan få ersättning. Och på hemförsäkringen så har jag valt den värsta och bästa, just med tanke på att jag verkar vara en oturs kvinna...

Så nu jävlar kan jag stryka lite på min att-ringa-lista, super skönt!!!

Försvinner...

2011-05-09 klockan 00:07:16

201105081622 (MMS)

...bort i tankarnas värld!


...

2011-05-08 klockan 23:37:03


Om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

Mitt liv?!

2011-05-08 klockan 22:58:51


Fundersam...
Idag har man verkligen funderat, på allt! Måste säga att jag mått lite si så där idag, kan ju faktiskt bero lite från gårdagen. Absolut hade jag en super trevlig kväll, den blev ju inte riktigt som planerat. Visserligen hade vi inte planerat så värst mycket, men det blev ingen utgång. Bättre lycka nästa helg kanske!?
Igår dök det upp lite saker som fick en att verkligen fundera...

Jag är fan ingen trasdocka man leker med när man har lust!!!


Jag har faktiskt känslor jag med och jag är en levande varelse, även om jag har gjort en hel del korkade saker här i livet under alla år. Men samtidigt har man fått en massa erfarenheter av allt det onda, faktiskt!
Och nu börjar jag vakna till den varelse jag faktiskt är född till att vara, och jag har insett att jag faktiskt kan och vill säga nej. Jag har min egen vilja, och den tänker jag behålla. Du kan inte kasta ner mig på backen igen!
Ska verkligen försöka värdesätta mitt liv bättre, mitt liv är mitt liv!

Men samtidigt så måste jag säga att jag känner mig så värdelös, och korkad!
Pratade med personen igår om det här, och denne fanns faktiskt där för att hjälpa mig. Men jag är så rädd och vill inte kunna be om hjälp på detta sätt... Vuxen nog att kunna klara detta själv!
Men denne ska verkligen veta att du ska allt få tillbaka en dag, du ställer upp för mig och jag ställer upp för dig!
Tycker om mina goa vänner som finns där för mig!

Behövde verkligen skriva av mig, vilket man behöver ibland!
Tack & godnatt!!!

En vanlig tjej

2011-05-08 klockan 02:17:27

Är lite smått frustrerad och arg... Bara för att du ber om sex och jag säger ifrån för vissa omständigheter, så ska ta mej fan inte jag få en massa skit för det! Om du inte kan ta ett nej så är jag inte den rätta för dig! Och det intressanta är att man bara kan höra av sig när man söker njutning, det är killar bra på. Men att tänka på kvinnors känslor, det är ett större problem... Nu syftar jag inte på någon speciell person, tar man åt sig så skyll inte på mig. Men man blir rätt trött ibland faktiskt, jag förklarar varför men ändå så kan man inte acceptera det eller mig. Tragiskt!


Många frågor!

2011-05-08 klockan 02:08:07

Haft en trevlig kväll med brudarna, god mat, en hel del sprit och många intressanta diskussioner =) Detta måste göras igen!


Party!

2011-05-07 klockan 16:57:06

201105071585 (MMS)

Dagens Pucko är redo för en kväll med brudarna =)


Bilproblem...

2011-05-06 klockan 23:34:00


Då vet jag felet på min älskade Traktor, det är 2 st fel på den och nu förstår jag varför det låter som det låter. Det är inte så konstigt att det låter som att hjulet ska trilla av när man kör...
Dels så var det hjullagret som hade lossnat en aning och behövdes spännas igen, så det är fixat nu! Men ljudet försvann inte efter det, så något mer fel är det. Så antingenär det att fjädern är av eller så är det packningen till fjädern som har pajjat på något sätt.
Så ska hem till garaget imorgon och kolla ordentligt vad felet är, men nu vet man att det inte är något jätte allvarligt iaf. Bara att det måste fixas inom snar framtid!


Titta, men inte röra!

2011-05-05 klockan 23:53:09


Har gjort en massa skoj idag, och inte har jag bloggat. Inte ens mobilbloggat, det var dåligt av mig tycker jag faktiskt! När det är så enkelt att bara slänga iväg ett sms så finns det på bloggen, ibland är man bra lat!
Rätt trött efter dagen så skriver ihop ett kort inlägg om dagen, sedan blir det sängen och sova järnet.
Dagen har spenderats i Uppsala med Marre, idag var det hennes tur att shoppa loss. Så jag följde med som sällskap, vilket jag gärna gör. Själv är man ju pank så det blev inte så mycket shopping för min del, men hårfärg, nya solglasögon, en dörrmatta och alkohol tills på Lördag köptes idag.
Var faktiskt in på Hööks och kom ut därifrån tomhänt, det är inte vanligt måste jag säga och det är värt ett kors i taket!
En riktigt trevlig dag med en massa ögongodis ;)

Kvällen spenderades i Norrtälje med Jannika och minsta brorsorna, dem skulle käka på Donken och frågade om jag ville hänga med. Och det lät ju inte helt fel så jag hängde med dem, efter en fika hemma hos Marre med goda och stora chokladbollar =)
Sedan blev det lite besök i olika stall, först stallet där jag har stått tidigare där Jannika har sin häst. Tog in hästarna där och nattade dem, pussa lite på Trippe också. Åkte sedan vidare till en kompis till oss där hennes häst bor + 1 av Annelies hästar, samma där så tog vi in hästarna och nattade dem för natten.
Fick sedan skjuts hem till mig då bilen stod hemma på grusplan, den mår inte så bra just nu... Antagligen fjädern som har pajjat eller spindelleden. Det går att köra bilen men det låter som framdäcket ska trilla av vilken sekund som helst, mindre bra och mindre roligt =(

Godnatt!!!


Positiva framsteg...

2011-05-05 klockan 00:06:52


Det händer saker här...
Och det går framåt, en hel del framsteg faktiskt. Besökte sjukgymnasten en sväng på morgonen och lite nyfiken på om det funkade att cykla, och det funkade faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. Klarade att cykla i ca 3 minuter, sedan började knät säga ifrån och det var dags att sluta trampa. Gjorde lite andra övningar och ökade på träningsprogrammet. Och det är verkligen framsteg!
Är väldigt glad för dessa framsteg för det är verkligen positivt, men samtidigt kan jag inte riktigt slappna av och njuta av framstegen då jag är så orolig att knät ska vika sig igen eller pajja åter igen. Vill bli någorlunda återställd nu så man verkligen kan komma igång, och då vågar man inte riktigt röra sig för man vet ju aldrig med knät.
Fick t o m hoppa upp på hästryggen och pröva på att rida lite och se vad knät säger om det, men måste först hitta en lugnare häst. Min häst var inte att föredra tyckte min sjukgymnast, och jag förstår inte riktigt varför ;)
Samtidigt som jag vill testa och rida, så vill jag vänta. Bättre att vänta och inte stressa på allt för mycket, frågan är bara hur länge jag kan vänta?!

Efter sjukgymnasten så besökte jag jobbet och min chef, pratade lite med henne om sjukskrivningen och hur jag skulle gå till väga... Blir till att ringa till Försäkringskassan, mindre roligt men absolut så nödvändigt så jag kan få mina pengar inom den närmsta tiden.
Och så fick jag den glada nyheten att jag har jobb för ett tag framöver, har fått ett långvikariat över sommaren på 67 %!!! Vill gärna jobba mera så kommer ta lite mera pass utöver dem passen jag har, vill ju gärna kunna överleva också och sedan gillar jag att jobba. Men samtidigt så vet man med säkerhet att man har jobb och inkomst under sommaren, hoppas det kan fortsätta så under hösten också...

Har fått en massa gjort i lägenheten under kvällen då mamma och Roffe kom hem till mig, så skönt att få saker gjorda och få hjälp med det man inte klarar av själv. Tack för all hjälp!!! =)
Tänkte försöka fota lite bilder och slänga upp på bloggen så ni får se.
Nu blev det ett ganska så långt inlägg, har inte orkat startat datorn under dagen för att blogga.
Godnatt!!!

* Snyft *

2011-05-04 klockan 08:29:17

Traktorn rasar sönder!!! =(


Brevvänner...

2011-05-03 klockan 13:35:25


Hittade på alla mina vykort och brev som jag har sparat genom åren, kort man har fått när man har fyllt år eller brev från vänner när man var brevvänner förr i tiden. Då datorer inte fanns och man inte kunde chatta eller skicka sms, då skrev man brev istället till varandra med en massa frågor fram och tillbaka.
Och det var det roligaste man visste och man blev alltid lika glad när man fick ett brev från en kompis. Satt nästan och funderade på om man skulle börja brevväxla med någon igen, för själva grejen är lite rolig faktiskt.
Kollade igenom några av breven och det var riktigt roligt att läsa, vilka frågor man skrev och vad taskig man kunde vara... För det var man faktiskt under skoltiden... Haha!
Det var tider det när man var ung och dum ;)

Citat!

2011-05-03 klockan 13:24:06


" Lek dig genom livet, men med förstånd. "

Gnugga ögonen!!!

2011-05-03 klockan 08:50:20

Ursäkta mig, men det snöar ute!!!


Fartfylld promenad!

2011-05-03 klockan 00:19:49


Vad har hänt idag då?

Vad jag har hört och sett så har Bin Ladin dragit sig vidare med hjälp av allmänheten... Det kan man ju nästan hurra för eller?! Inte tänker jag sörja honom...
Annars har jag varit ute på vägarna idag med hästtransporten då det var dags att hämta hem ett lass med hö till hästarna, så nu har dem mat för ett tag framöver. Så skönt när höt väl ligger på plats och är betalt, och sedan förstår jag inte varför höbalarna är tyngre när man lastar ut dem än när man lastar in dem?
Har hängt mycket med Marre idag, blev en fika hos mig för att sedan dra hem till henne på åter en fika. Fika är gott =)
Vi har också gjort en beställning med en massa stängselmaterial idag, så när det kommer så ska det repareras hage. Och konstiga jag längtar till den dagen, och det förstår jag inte heller varför jag tycker det är så kul att fixa med staketen till hästarna med alla band och grejer. Iofs så är det väl bra att man tycker det är kul så man verkligen tar sig i kragen och gör det, då det behövs. Annars hade man nog lätt suttit i solen istället, inte för att man gör det nu när det blåser isvindar ute och är förbaskat kallt. Vinterjackan är framme igen!

Jag har också varit åskådare då Jennifer lastträna med sin häst under eftermiddagen, vilket gick ganska så bra och Jennifer var förvånad hur bra det gick. Hästen var inte inne helt i transporten, men hon var nästan inne och kunde tillslut backa ut och inte kasta sig ur.
Pysslat en massa här hemma och fått upp lite saker och får lite ordning, mycket tänkande fram och tillbaka hur man vill ha det...
Stallet under kvällen, har varit ute på en promenad i 10 minuter med min häst idag. Jag ska gå 10 minuters promenader och sedan öka på minutrarna när knät är redo för det. Tänkte att det är perfekt att ta med sig Kryssan då på promenaderna, fast idag var det mer Kryssan som gick med mig och inte tvärtom. Hon var pigg och väldigt framåt!
Antagligen väldigt glad att komma utanför hagen och upptäcka världen =)


Dagen...

2011-05-01 klockan 15:51:06


Jobbat dag, check!
Mockat stallet, check!
Och nu middag på Kinaresturang i Uppsala med familjen =)

Fixat!

2011-05-01 klockan 14:24:41


Deklarerat, check!

RSS 2.0