Mamma bjuder!

2011-09-30 klockan 22:38:15

God middag med trevligt sällskap denna kväll, det gillas mycket och mätt gick man därifrån. Tack för en trevlig kväll =)


Nya kunskaper

2011-09-30 klockan 15:51:10

Bra att läsa och lära sig lite nya saker, det är dock mindre roligt att läsa om negativa saker inom dräktighet. Det gör en mera nervös och orolig! Men man får försöka att inte tänka så mycket på det och hoppas på det bästa såklart. Älskar min Kryssan med bebis <3


Stressande...

2011-09-30 klockan 12:05:09


Just nu tycker jag att livet känns ganska så stressigt, känner mig stressad mer eller mindre 24 timmar om. Vilket inte alls är bra såklart, det mår man inte bra utav i längden.
Mycket är väl för att det är som det är på jobbet, alldeles för många sjuka och ingen personal att sätta in. Enhetschefen är till och med sjukskriven så det är vi själva som måste fixa in folk, och för det första hur ska vi kunna göra det när det inte ens finns människor till det och för det andra när finns tiden att sätta sig för att göra detta? Det är till och med stressigt på jobbet för att hinna det vi måste göra varje dag!
Och jag skulle nog lätt kunna få ihop en massa arbetstimmar utöver mitt schema, det jobbiga i det hela att jag känner av mitt knä igen och börjar få riktigt ont och att kroppen säger ifrån riktigt ordentligt. Huvudet vill mera än vad min kropp orkar. Men jag har lärt mig att säga nej, samtidigt som det också svider i den situation som är just nu. Men vem tackar mig sen?!
Och jag kan väl ärligt säga att jag är på väg ner i den mörka trappan igen, men tack och lov så har jag min Daniel och det tackar jag verkligen för. Hade inte han funnits i mitt liv i dagsläget så hade jag ärligt sagt gått riktigt hårt in i väggen...
Men nu finns han där och varje minut med honom känner jag mig lugn, glad och alla bekymmer är inte lika jobbiga som annars. Han får mig att fortsätta kämpa och orka, han får mig att leva och vilja leva. Leva med honom det är det jag vill!

Jag vill känna lugnet igen och ha kul på arbetet...
Denna situation är inte hållbar...

Läsa & lära

2011-09-30 klockan 11:39:04

201109302997 (MMS)

Nu ska det läsas!


Radera denna dag!

2011-09-29 klockan 16:05:20

Ursäkta ordspråket, men vilken jävla arbetsdag idag!! Underbart att äntligen gå hem och vara ledig i 2 dagar, och vara i Alunda.


R.I.P

2011-09-28 klockan 22:01:09


R.I.P
Sindarve Lukas
" Teddy "


Vila i frid! <3

Djurägarens värsta dröm!

2011-09-28 klockan 20:53:17


Vet inte hur jag ska börja, men usch så orättvist! Önskar inte ens min värsta fiende detta och finner inga ord som skulle kunna trösta denna person genom detta.
Min förra stallkompis häst har blivit sämre igen och jag fick ikväll veta att imorgon får han fortsätta till dem evigt gröna ängarna. Det skär i hjärtat att behöva skriva detta och hon har verkligen kämpat med blod, svett och tårar för att hjälpa honom på alla möjliga vis och desamma med Ultuna. Men tyvärr så finns det en gräns och ett slut, och slutet är här för honom.
En djurägares värsta dröm...

Försöker göra så gott jag kan genom att skicka styrkekramar till Veronica, du är riktigt stark!
Och ge inte upp även om det är riktigt tungt!

Inte bra...

2011-09-28 klockan 16:17:50

Ångestmånad...


Dubbla meningar...

2011-09-27 klockan 12:35:40

Typiskt, samtidigt som jag vill så känns det fel och resten säger nej. Varför kan inte huvud och kropp samarbeta och inte motarbeta med varandra?


Chokladdoft

2011-09-26 klockan 17:47:16


Då står kakan i ugnen, smarrigt värre!

Nya skor

2011-09-26 klockan 14:12:16

201109262977 (MMS)

Under förmiddagen så kom hovslagaren och skodde Kryssan, så nu har hon fina fötter igen =) Och Kryssan är taggad!


Party!

2011-09-25 klockan 20:45:04


Trevlig kväll, om inte annat väldigt rolig =)
Vi var ju som sagt ute på Baren igår och det spelades livemusik så det blev några dansteg faktiskt. Känner mig iaf väldigt nöjd och positiv med gårdagen, kanske 1 cider för mycket för torra jag då man sällan dricker nuförtiden. Och så var det väl mindre roligt att man fick en halv cider över sig, mest i håret självklart.

Det blev dock ett lite mindre trevligt blogginlägg under natten, orkar inte dra hela historien riktigt. Men vi var på förfest, jag hade inget att dricka och en tjej bjöd mig på ett halvt glas vin. Tack =)
När vi senare var på Baren så frågade jag henne om jag fick en cigg, vilket jag fick. Therese bjöd även mig på en cider och resten av kvällen så var det mannen som besökte kassan vid baren. När det var dags för hemgång så kom denna brud när vi stod ute och började anklaga mig att leva på andra bara för att jag blev bjuden på saker hela kvällen, vad min pojkvän bjuder mig på och vad jag bjuder tillbaka på behöver hon inte lägga sig i. Och vad är det att bråka om ett halvt glas vin och en cigg?! Bjuder självklart tillbaka, vid tillfälle! Då hade jag inga pengar på mig vilket gör det lite svårt. Tänker inte åka dit för stöld liksom!
Det där som hände tog väldigt hårt på mig och jag upptäckte själv att jag såg en annan sida av mig, jag ville resa mig och försvara mig och tvekade inte att hamna i en catfight... PUCKO!!!
Detta är inte likt mig, men jag gick ifrån henne efter att ha sagt mitt och rensade luften lite med blogginlägget. Mycket irriterad var jag, och det jobbigaste av allt var att jag vaknade irriterad på henne. Det är inte okej!

Bitterfi**a...

2011-09-25 klockan 01:21:08

Skyll min för att bjuda när jag inget har, men jag bjuder tillbaka när du minst anar det! Så det så! Jag har funnits för alla andra och nu lever jag, då får jag skit. Dra av hemåt med dig jag finns för alla...


Dricka & dans!

2011-09-24 klockan 20:10:53

Utgång på Baren idag, bara att börja tagga då!


På minus sidan...

2011-09-24 klockan 15:08:51

Varför är det alltid något som ska krångla för lilla mig? För att jävlas kanske eller för att jag ska ha otur... Nu börjar telefonen att säga upp sig eller något, kan ibland inte skriva meddelanden eller gå in på inkorgen och att sms inte kommer fram förrän jag har startat om telefonen. Vilket är grymt irriterande!


Stolt över mig själv!

2011-09-24 klockan 14:17:33

Pucko själv tog sig i kragen och gick ut och promenerade på rasten i hela 40 min, nu förtjänar jag en bulle och lite kaffe =)


Dyra saker...

2011-09-23 klockan 20:34:16

Första räkningen har kommit på 4 175 kr, någon som vill betala ;)


Massvis...

2011-09-23 klockan 15:52:38

201109232949 (MMS)

Ett stort skepp kommer lastat med äpplen till Kryssan och dem andra hästarna, Kryssan kommer bli helnöjd <3


Biltrafiken...

2011-09-23 klockan 14:50:25

Fan, vad obehagligt... =(


Solig Fredag

2011-09-23 klockan 12:22:13


Godmorgon världen, eller god förmiddag rättare sagt!
Har haft en orolig natt denna natt, även Daniel har haft det oroligt under natten. Frågan är om vi har påverkat varandra eller om det helt enkelt var så att båda var oroliga för något eller drömde oroligt bara.
Eller var det fullmåne?

En annan kunde ju ta sovmorgon idag då man jobbar ett kort kvällspass senare ikväll, ska försöka hinna med en fika med Annelie innan jobbet också. Det var ett tag sedan och vi lär ju ha lite att prata om som vanligt, sällan vi är tysta när vi ses. Daniel hade en massa jobb som vanligt, dels så kommer takstolarna idag till lokalen. Spännande!

Mörkret...

2011-09-22 klockan 20:35:47


Jag tycker inte om mörker, eller ja ska väl inte säga att jag inte tycker om mörker. För det är mysigt samtidigt när man kan tända ljus och alla mysiga lampor omkring sig. Man myser in sig i sitt lilla hus i värmen, fast när det är mörkt ute så känns det som att vintern redan är här på något vis.
Det som jag kan tycka är jobbigt är att när det mörknar vid 20 - tiden eller tidigare och tidigare som det nu kommer att bli, det är att man stressar innan mörkret kommer. Och när mörkret väl är här så är kvällen slut fast det är flera timmar kvar på dygnet. Det är nog något jag har svårt att ställa om till, när mörket kommer!
Man stressar hem för att hinna vara hemma innan det blir mörkt, man skyndar att ta in hästarna innan skymningen kommer, man tror alla sover för att det är mörkt och att dagen åter är slut.
Höstmörkret är en stress för mig, inom mig!
Det är bara att inse att vi går mot mörkare tider åter igen, vilket även jag vet om fast inte riktigt vill att det ska vara så. Men snart så har väl mörkerseendet ställt in sig också så man inte bryr sig så mycket om detta mörker på samma vis som nu.
Tänder ett ljus istället och tänker på ljusare saker =)

LivetMedPucko.Nu

2011-09-22 klockan 17:41:22


Då kan man få börja skriva av sig lite igen då, lite enklare när man kan skriva genom datorn och att bloggen funkar. Känns lite roligare om inte annat!
Hos mig är det toppen, trivs verkligen med livet just nu och det känns helt underbart. Så kär och lycklig med min Daniel, finns inte ord att beskriva känslan... Mer att den är helt underbar!
Jobbet går bra och rullar på, men måste faktiskt erkänna att man blir lite less... Och ibland tröttnar man rätt så mycket! Antar att det bara är att kämpa på som vanligt, men också vara försiktig.
Knät och kropp är inte lika positiv som jag dagarna till ära...

Kryssan mår bra, väldigt uttråkad av att bara gå i hagen hela dagarna. Hon har tappat 2 st skor och ser förjävlig ut på sina hovar, mitt fel så jag får verkligen skämmas. Nästa vecka kommer hovslagaren och Kryssan får nya skor runt om och jag tänkte komma igång med henne lite grann faktiskt. Jobba henne mycket från marken med tömkörning, longering, promenader för att sedan kunna rida henne lite innan det är slutridet... Jag hoppas det kommer gå bra och att Kryssan kommer trivas med det, tänkte åka på lite äventyr med henne också faktiskt. Samtidigt så är man ju lite rädd, eller man är orolig varje dag att det ska hända något... Med Kryssans bebis! Vill verkligen att det ska gå bra hela vägen nu och komma ut en krabat som är frisk och kry, gärna med några vita tecken =)
Men samtidigt så ska man nog inte vara en sådan hönsmamma heller, vilket jag är när det gäller Kryssan!
Stötta mig gärna i detta med dräktigheten och igångsättningen av Kryssan!
Och med kissen Sibelle så är det bara bra, hon växer och blir bara jävligare och mognare för varje dag. Ska börja kolla lite på att stelirisera henne ganska så omgående så hon kan börja gå ut i naturen för att göra av med sin energi, sina behov och få sysselsättning. Eller mera ett normalt kattliv kanske det heter!?
Hon är faktiskt också väldigt go när hon väl sätter den sidan till, då är hon riktigt söt och underbar hon med =) Men när hon bits, hugger, river och jagar mig så är hon lite mindre värd...


Livet leker!

I´m back!

2011-09-22 klockan 12:11:21


Efter en hel del strul med bloggen och domäner hit och dit, så är problemet äntligen löst och bloggen är åter tillbaka i bruk!
Vilket känns för jävla skönt, självklart!
Har fortfarande bloggat under tiden bloggen har legat nere, så det finns en hel del läsning för dem som är intresserade. Vill mer än gärna att det läses av intresserade och gärna kanske en liten kommentar på det =)

En liten ändring bara, istället för .se så är det nu istället .nu...
Alltså (!)
http://livetmedpucko.nu
Natalie

Härliga tider =/

2011-09-17 klockan 14:33:11

3:e dunderförkylningen inom loppet av 4 månader, check!


Finns en del

2011-09-17 klockan 10:52:27

Det är mycket nu, mycket i huvudet och mycket saker man vill göra och få klart. Ordning och reda helt enkelt, och lugn och ro! Men det är för himla bra ändå =)


Stort +

2011-09-17 klockan 10:26:26

Nu kan Kryssan åka finbil när det ska ut och åkas, det gillas väldigt mycket!


Tillbehör...

2011-09-17 klockan 10:07:16

201109172927 (MMS)

Passaten med dragkrok! =)


Dött ansikte

2011-09-15 klockan 15:09:16

Härligt att vara bedövad i halva ansiktet, och speciellt flera timmar efter tandläkarbesöket. Börjar bli lite smått hungrig då jag inte hunnit eller kunnat äta före eller efter besöket.


Förbättringar på G

2011-09-12 klockan 13:28:27

Passaten är hos Ragge nu...


Hipp hipp hurra

2011-09-09 klockan 22:59:24

Lite småtrist att fira alldeles själv =(


BEBIS!!!

2011-09-09 klockan 17:32:06

201109092912 (MMS)

Kryssan är dräktig och ni ser det lilla miraklet på bilden. Pucko är riktigt riktigt glad och förväntansfull =)


Se i framtiden?

2011-09-09 klockan 09:35:03

Detta måste firas med tårta, absolut värt det! Det blev som jag önskade, är så himla glad =)


Big smile =)

2011-09-09 klockan 08:48:17

Så glad, så lycklig!!! =)


Övertalning?!

2011-09-07 klockan 11:33:33

Jag fick ju som jag ville! =)


En, två, sexhundrasjuttiotvå...

2011-09-06 klockan 18:06:36

Nu jävlar ska det räknas!


Skärpning!

2011-09-02 klockan 17:01:15

Tragiskt att det ska behöva bli på detta vis, men kan man inte bättre så får man stå sitt kast...


Regn...

2011-09-02 klockan 11:37:53

Det går mindre bra för mig och min tvätt!


Under sker... Ibland!

2011-09-02 klockan 11:06:32

Känner mig lite duktig som går upp kl 8.30 en ledig Fredag som denna, kunde lika gärna sovit bort halva dagen. Som det annars lätt kan bli! Men inte idag, duktiga jag =)


RSS 2.0