Motion...

2012-01-31 klockan 22:54:22

201201313677 (MMS)

Söt häst i tömmarna... =) Ser ni lilla bebismagen!? <3


Hembesök

2012-01-31 klockan 22:29:58


Kvällsbesök hos mamma...
Dels för att tvätta 2 maskiner med tvätt och för att samtidigt duscha en varm och härlig dusch. Har fortfarande inget vatten hemma, väldigt irriterande! =(
Värmefläkt någon?

Fotografering...

2012-01-31 klockan 17:57:04


Måste också försöka ragga upp någon som har lust att komma ut och fota mig och Kryssan, dels vi tillsammans och gärna när jag rider henne barbacka. Har alldeles för lite bilder på oss tillsammans =(
Vill ha mera bilder och gärna sommarbilder!
Men nu är första prio bilder på barbackaridningen, när det nu blir av!

Någon frivillig?!


Nu jävlar!

2012-01-31 klockan 17:39:02


Nu tror jag nog att jag har lite ro i kroppen för att kunna skriva om det jag har kommit på och faktiskt ska testa på, bättre sent än aldrig!
Det blir ju inte så mycket ridning för min del just nu, speciellt inte på Kryssan... Eftersom det är som det är och hönsmamman jag inte riktigt vågar mig upp på ryggen på henne. Kan väl nästan säga att jag har lagt ner ridningen på Kryssan för en tid framöver, och lägger desto mera tid och energi för tömkörning istället. Vilket är väldigt bra det med, Kryssan får jobba och jag får röra på mig. Och nu börjar vi äntligen kunna få komma igång ordentligt med tömkörningen, vädret har ju varit ett stort problem hitintills. Men med den snön som ligger nu så funkar allting mycket bättre och dessutom att Kryssan är skodd så jag kan brodda henne ordentligt. Det är ju kanon det!

Nu ska jag komma till saken, för 2 dagar sedan började jag fundera lite på barbackaridning... Har faktiskt inte ridit så mycket barbacka på Kryssan då hon inte riktigt gillar att man rider barbacka, har antagligen att göra med när hon hade sina ryggproblem en gång i tiden... Så jag har bojkottat barbackaridningen på henne då!
Men nu känner jag att jag faktiskt vill testa det igen på henne, och speciellt när hon har en stor bebismage. Så kollade lite på en barbackagjord som finns att köpa på Hööks, men tycker den är lite för dyr när jag egentligen kan använda min vanliga tömkörningsgjord att fästa stiglädrena i.
Är lite för feg att rida utan stigbyglar på min häst då hon är lite speciell och rätt som det är kan få för sig något, och då är det ju en toppen idé att kunna ha en gjord där man kan fästa stigläder på så sitter man lite mera säkert.
Så då tar man denna gjord och någon tjock pad eller liknande och hoppar upp, så var min tanke iaf och jag är helt inne på att göra detta. Så denna gång tänker jag inte backa!
Jag ska rida barbacka på Kryssan! =)
Var till och med lite sugen idag, men det fick bli en tur i tömmarna ute på ängen istället.

Det värsta är nog bara att jag måste nog hitta en förlängning till tömkörningsgjorden, den börjar redan bli lite tajt att spänna. Och vad kommer den då inte bli om några månader...
Det är ju värt att pröva iaf och märker jag att Kryssan inte gillar det eller grinar illa mot det så är det väl bara till att lägga det på hyllan igen och rent ut sagt skita i barbackaridningen. Men samtidigt så vill jag rida lite barbacka igen, saknar det och det är samtidigt så nyttigt då man tränar balansen och förmågan att sitta kvar. Har verkligen tappat allt det där med tiden...
Red väldigt mycket barbacka förr i tiden på Olivia och då tränade jag ju mycket med balansen och så red jag galna Kryssan också, så man satt ju som en gjuten sten i sadeln då. Känner att jag inte riktigt är i samma sits idag. Fast egentligen så börjar jag väl sakna allt som har med ridningen att göra, varit ifrån det allt för länge nu efter alla operationer.
Får försöka hänga med och rida när jag får tillfälle genom kompisar, men det blir ju inte riktigt samma ridning som man kanske skulle vilja hålla igång med. Så har faktiskt suttit och kollat lite på foderhäst...

Inte lätt alla gånger att vara hästmänniska...

Imorgon...

2012-01-30 klockan 23:18:35


Berättar imorgon istället...

Måndag igen!

2012-01-30 klockan 23:08:05


Nyttiga jag idag då, kan jag faktiskt hålla med om och vara en gnutta nöjd. Har fått dagen att gå och har hunnit en hel del mer än bara jobb. En tripp till Norrtälje bland annat, där det köptes ny hårfärg, lite underkläder, hästfoder, kattfoder och lite smått och gott som behövdes hem till hemmet. Tankade även bilen, vilket inte är den roligaste sysselsättningen i detta samhälle...
Det enda man inte är lika nöjd över är att man har gjort av med pengar, men samtidigt så var det mesta nödvändigt och behövdes köpas. Försökte iaf vara lite snål och inte köpte mer än nödvändigt...
Dagens fynd måste nog allt vara kängorna jag köpte på Rusta, värsta kängorna för 75 kr! Köpte dem faktiskt och hade dem i stallet och när jag promenerade med Kryssan och blev faktiskt lite förvånad hur sköna dem var att gå i, kanske något kalla så fötterna började frysa. Fast det var mest när snön kom på skorna, vilket inte är så konstigt att det blir kallt då. Härligt förvånad över dagens fynd! =)
Och i stallet har det även gjorts lite nytta idag, utsläpp på morgonen vid 8.30 - tiden och därefter det vanliga stallgörat. Lika bäst att göra det på en gång så är det klart!
Efter trippen till Norrtälje så tog jag med Kryssan ut på ängen för en liten promenad, och ganska liten blev den också... Hade tänkt att gå runt hela så Kryssan och även jag fick röra på mig, men inte visste jag att det skulle vara så jävla jobbigt att gå i snön! Var som pudersnö först och sedan en skare för att sedan vara snö igen, har aldrig varit med om att det var så jobbigt att gå i snön. Ont i smalbenen efter några meter bara, så det fick bli en promenad genom halva ängen bara. Lika glad var nog Kryssan för det, fast hon blev bara mer och mer taggad. Borstade även av lite päls från hästen, och imorgon blir det ryktstenen. Kryssan fäller verkligen!!!
Apropå promenad, Kryssan och jag gick faktiskt en mindre promenad på morgonen innan hon fick gå ut i hagen. Nöjd häst!
Kvällspass stod på schemat idag för min del, hyffsat lugn kväll ikväll. Och jag tog mig i kragen och cyklade lite på cykeln vi har på jobbet, en stor eloge till mig tycker jag!

Sådär ja, det var väl ungefär såhär som min Måndag såg ut i min kalender. Besökte även stallet efter jobbet då det var dags för kvällsfodring och även täckesbyte på Kryssan. Kallt nu ju helt plötsligt!
Och jag har fortfarande inget vatten...

Fäller

2012-01-30 klockan 20:44:20

201201303676 (MMS)

Som sagt, min häst fäller...


Ska eller ska inte?

2012-01-30 klockan 11:47:08


Beslutsångest, som vanligt...
Alltid lika kul och jobbigt!

Besöka doktorn!

2012-01-30 klockan 05:19:05

Börjar nog bli dags att åka till farbror doktorn med katten, ett jävla liv här hemma och inte kan man kissa på lådan heller, och hon har dessutom ett jävla humör! Könsmogen katt!?


Bra? / dåligt?

2012-01-29 klockan 22:28:51


Jag har kommit på en sak...
Och jag ska testa...
Berättar mer imorgon!


Godnatt!

Skadefri!

2012-01-29 klockan 22:24:53


Åh, så skönt...
Kryssans ben är bättre igen, endast lite lite gallig nu ikväll.
Tack & bock! =)


Brustet hjärta...

2012-01-29 klockan 15:17:49

Tår i ögat, Daniel har sålt Passaten ='(


Party all night long...

2012-01-29 klockan 07:02:26

Puh... Inte många timmars sömn i natt inte, var nykter och körde igår då det var party på Baren. Nu kör jag ett 8 timmars pass på det!


* Morr *

2012-01-28 klockan 07:23:32

Jävla kul att stå och dammsuga kl 4.30 på morgonen, kattjävel!


Fint!

2012-01-27 klockan 23:03:54


Kollat på stallinredning...

Magsjuka

2012-01-27 klockan 20:54:50


Då verkar man ha överlevt även denna magsjuka, nu får den gärna vänta några år innan den kommer på besök igen! Är inte så himla rockigt alltså att vara magsjuk, kommer dock inte ihåg när jag var det sist. Och det är väl tur det att man inte är magsjuk så himla ofta som en förkylning...
Denna gång tror jag har varit den värsta, har ju till och med vurpat och slagit mig blå. Vet inte riktigt vad som gjorde det men har haft jävligt taskigt blodsocker denna gång. Tror att det kan ha att göra med att allting kom så himla fort och att under 5 timmar så kom det mesta nonstop =/
Var verkligen helt slut då!
Så det var ju knappt att man orkade upp på toaletten innan det började snurra i huvudet och jag tappade hörseln och synen, riktigt spännande eller inte!
Och stackars Sibelle fattade att hennes mamma inte mådde bra, så hon var med mig överallt. Måste säga att hon var riktigt söt då och har varit dessa dagar jag har varit hemma och nerbäddad i sängen, goskatt <3

Ja fy fan, inte är det kul inte med magsjuka!
Samma dag så fick jag försöka äta sockerbitar för att minska på blodsockerfallen, det gick väl si så där... Eftersom jag ramlade handlöst rakt ner i golvet med armbåge och huvud först. Har en fin blå bula i pannan och en sårig och blå armbåge =(
I torsdags så levde jag på blåbärssoppa och lyckades få i mig en hel liter, mycket det när man inte har ätit något. Och genom att man fick i sig något med näring i så minskade blodsockerfallen tack och lov, nu var man mest bara skakig i benen och att orken absolut inte fanns. Och absolut noll hungerkänsla!
Och idag har det blivit lite bättre, har till och med orkat fixat allting till Kryssan även om det har gått sakta och i omgångar. Skönt att ha stallet hemma på gårdsplanen, men i Onsdagskväll var det väldigt långt ut till stallet vill jag lova för att kvällsfodra. Längsta promenaden på länge!!!
Har även lyckats orka att diska lite idag och skrivit lite info om Kryssan och i min kalender, känner mig riktigt nyttig. Har även minskat några centimeter runt magen... Hur mycket vet jag inte, men den är iaf mindre!
Varit lite off senaste dagarna och det har bloggen fått lida utav, men nu ska det väl finnas ork till bloggen också. Kanske inte ska skriva slut på krafterna nu, utan spara lite på dem.
Jag mår bättre!

Movietime!

2012-01-27 klockan 15:43:34


Nu ska jag göra något som jag sällan gör, kolla på film!
Känner att det är ett riktigt bra tillfälle för att faktiskt kunna koppla av och glutta på en film, gör det så sällan också så varför inte göra det en dag som denna. Har faktiskt gjort lite nytta idag, trott eller ej!
Så nu blir det Änglagård - Tredje gången gillt! =)

Glädje & lättnad...

2012-01-27 klockan 14:10:41

Såna här dagar är man rätt glad att man har nära till stallet! Men kan tala om att det kändes väldigt långt till stallet i Onsdagskväll...


Skadad?!

2012-01-27 klockan 09:29:16

Dags för skadad häst? Sa till hovslagaren i tisdags att Kryssan inte har skadat något ben på väldigt länge, hon har dessutom sett väldigt fin ut i sina ben sista tiden. Inga svullnader eller dylikt... Dagen efter skoning så är hon lite svullen ovanför kotan på höger bak, och nu är svullnaden värre och hon är väldigt varm i benet. Dock inte varm i hoven, så känns som att det inte kan vara sömtryck eller något liknande då hoven inte är något varmare. Typiskt säger jag bara!


Redig huvudvärk!

2012-01-27 klockan 06:32:01

Satan i helvete vad ont i huvudet jag har, det räcker inte med bara huvudvärk då man slog sig blå och bula i huvudet så gör ju det självklart jävligt ont det med. Känner verkligen att jag har ett huvud! =(


Slurp, slurp

2012-01-26 klockan 15:38:57

Pimplar i mig blåbärssoppa!


...

2012-01-26 klockan 12:16:24

Det blir bättre...


Oväntat brev från posten...

2012-01-25 klockan 05:15:54

Oväntad besök av magsjukan, tack tack =(


Skriva lapp...

2012-01-24 klockan 22:19:08


Oj oj, vad glad och förvånad jag blev när jag loggade in på bloggen...
Hela 3 st nya kommentarer, typ rekord för min del!!!
Härligt att för en gångs skull få svara på lite kommentarer, det är lite fattigt med dem ibland tycker jag. Men det kanske inte finns något att kommentera heller? Vad vet jag...
Hade tänkt att lätta lite på orden ikväll, men duktiga kocken jag har stått framför spisen mer eller mindre halva kvällen. Så jag känner mig en aningens trött och inte ett dugg sugen att tänka fram några ord...
Just för tillfället bara att jag är rätt nöjd med mig själv och med dagen =)

Tack & Godnatt!

Pust...

2012-01-24 klockan 16:19:18

Det var inte så farligt som jag trodde... Mest bara pinsamt!


Utrustad!

2012-01-24 klockan 14:52:00

Skönt, Kryssan är nyskodd och broddarna är på plats. Dags för en eftermiddags promenad med Kryssan =)


Veterinärbesök

2012-01-23 klockan 09:11:42

Då har Kryssan fått första sprutan med abortvirus!


Mina...

2012-01-22 klockan 20:43:10

201201223626 (MMS)

Älskar mina bokstäver! <3


Helgen...

2012-01-22 klockan 20:25:41


Jahapp, då har den här lediga helgen passerat!
Hela 3 dagar har passerat i mitt liv med raska steg!
Och vad har jag gjort under denna lediga tid?
Inte mycket nytta alls må jag säga...

I Fredags så var jag mest sängliggande, var helt slut i kroppen och magen var inte riktigt fit for fight. Så då passade jag på att vila och hoppades på att det inte skulle bli värre än så. Ingen lust att bli sjuk och speciellt inte magsjuk! Senare under kvällen kom Daniel och Alicia hem, och hölasset =)

Under Lördagen var jag med till Returvägen där dem gjorde lite nytta, kul att komma dit och se hur mycket som har hänt på bygget sedan sist jag var där. Fika på Kondis och kvällen spenderades hemma hos Dennis och Elisa, Elisa åkte visserligen och jobbade. Så det var jag med grabbgänget, även fast jag mest satt tyst och det inte hände så mycket så var det rätt trevligt ändå. Åkte iväg och handlade åt karlarna så dem kunde fixa middag till hela ligan... Och middagen blev riktigt god om ni frågar mig!
Det jobbiga med Lördagen var att jag var riktigt trött i ögonen, fick många gånger under dagen kämpa för att hålla ögonlocken uppe. Annars så kändes det bättre!

Och idag Söndag så spenderades dagen inne i Uppsala, hade inte så mycket planer för dagen. Men vi besluta oss för att åka till Uppsala och kolla på kakel, så efter att jag hade tagit ut hästarna och fixat stallet så for vi.
Och hörrni, vad mycket kakel det finns på marknaden!!!
Vi var runt i lite olika butiker, bland annat Chilli... Och där hittade jag mina bokstäver! Har länge velat köpa stora bokstäver med ordet Pucko, men har inte hittat eller lagt ner så mycket tid för att kolla efter just det. När vi gick runt i butiken så helt plötsligt fanns det en hylla med hela alfabetet med antingen svarta eller vita bokstäver, och dessutom för halva priset. Så 15 kr / bokstav, klappat och klart!
Efter Uppsala så blev det ett besök i Alunda igen, fika hos svärfadern och sedan en sväng till Gimo för att lämna Alicia. Söndagsmiddag på Gossens =)
Det var den här helgen det!

Tack & hej!

Vita flingor

2012-01-22 klockan 12:04:40

201201223623 (MMS)

Äntligen har det kommit lite snö till vårat landskap! =)


Uppfostra?!

2012-01-21 klockan 18:46:45

Hur mycket ska man få säga och vad kan man säga till om??? Ibland förstår jag mig inte på människor...


Gulliga du!

2012-01-20 klockan 23:26:28


Hur söt får man egentligen vara?
Igår när jag och Daniel hade krypit ner i sängen så skulle min kära Daniel ställa väckarklockan till morgondagen, som alltså var idag Fredag.
Och det var väl inte så gulligt kanske...
Det gulliga i det hela var att jag fick väcka honom 5 gånger under tiden han ställde väckarklockan, tror att han var en aningens trött! Tog inte lång tid för karln att somna heller efter att han hade lagt ifrån sig telefonen.
Jag själv skrattar åt saken och tycker han var riktigt gullig som somnade till med telefonen i handen och fingret på skärmen, när karln väl var vaken på Fredagen så berättade jag detta. Han skrattade rätt bra han med!
SötGöte! <3

Påfyllning

2012-01-20 klockan 21:53:38

201201203613 (MMS)

Ikväll kom min underbara karl hem med detta lass! <3 Hela 40 st höbalar!!! Tackar allra mjukast och kan lägga höoroandet på hyllan ett tag... Räknade ut att det är ca 920 kg hö och räcker ca 4 månader, så det går ingen nöd för mig och Kryssan på höfronten för tillfället.


Hej hästmänniska!

2012-01-20 klockan 16:59:05


Är det några hästmänniskor som läser bloggen min?

En liten fråga...
Fäller din / dina hästar vinterpälsen redan?Kryssan fäller extremt mycket just nu, bra eller dåligt?
Tycker det känns lite väl tidigt...

...

2012-01-20 klockan 16:56:08


Orkeslös...

Dålig?

2012-01-20 klockan 12:17:11


Dags att bli sjuk nu? Frossa till och från, magont med illamående som pendlar upp och ner, jävligt trött! Känner mig matt och skakis i hela kroppen... Eller är det ren utmattning efter dagen...? =/
Idag känns det lite bättre, men magen är inte riktigt glad.
Så jag är inte riktigt på topp!
Är man på topp någon gång?!
Sovit som en kratta har jag också gjort i natt, jag som var så himla trött. Men väl liggandes i sängen så försvann tröttheten med en väldans fart, låg istället och kollade på Daniel och Sibelle när dem sov tungt <3
Tröstlöst...
Men dem var söta iaf <3

Hoppas att det inte blir värre än såhär!

Nedtryckt...

2012-01-19 klockan 12:34:08

Då var denna dag förstörd... Jävla kärringar att vara fräcka i käften, hånflina en rakt upp i ansiktet och totalt trycka ner en. Hur mycket ska man behöva ta inom detta arbete?


Kärlek

2012-01-18 klockan 22:19:18


Natalie <3 Daniel

Aj...

2012-01-18 klockan 20:03:40

Ett hårt slag i bröstet...


Känsla!

2012-01-18 klockan 17:40:48

Blir alldeles varm inombords och glad enda ut i tåspetsarna, och en stor klump av lycka i mitt hjärta! <3


Tankeställare

2012-01-17 klockan 23:13:56

Trevligt att det finns någon som tänker precis som en själv...


Hemma hos mig!

2012-01-17 klockan 13:01:22

201201173608 (MMS)

Nu börjar det likna något...


Ledig, men...

2012-01-17 klockan 12:51:33


Ja igår
...
Måste bara skriva för min egen del, kanske tjatigt att läsa för dig. Bestäm själv!
Men måste bara skryta lite att jag kände mig så duktig igår och att man då får lite pushning av att ha dessa dagar, tråkigt bara att det kan vända så fort att nästa dag är totalt tvärtom. Vill ha full fart mer eller mindre hela tiden för att hålla tempot uppe, det gillar jag!
Blev stolt över mig själv också igår, ringde 2 st samtal. Och jag är den som gärna inte ringer och drar mig in i det sista och då med en skakig röst och darrande knän ringer och känner att jag vill krypa genom jorden när den på andra sidan svarar. Men väldigt ofta så går ju samtalen väldigt bra och jag bara oroar mig i onödan, som vanligt. Och samtalen gick ju bra även igår, så på Måndag och Tisdag så får Kryssan besök...

Igår kom hästarna ut vid kl 7.45 och idag vid kl 7.30, igår passade jag på att mocka och fixa hela stallet efter utsläpp då jag hade en massa energi och kunde lika gärna fixa det på en gång istället för att vänta till eftermiddagen. Idag släppte jag ut och gick tillbaka in till sängen igen och sov några timmar till, fast jag tror att jag också behövde det. Mina ben har inte varit lika samarbetsvilliga...
Igår så skulle jag få besök av mamma, morfar och Irene, så då gick hela förmiddagen åt till att städa och även det i full fart då energin fortfarande flödade. Vilken ordning man kan få om man bara ger sig fan på det! Så nu börjar det bli lite ordning på torpet =)
Trevligt med fikabesök, sällan det händer faktiskt sedan jag flyttade hit. Tråkigt, men sant!
När dem åkte hem så var det bara till att knata ut till stallet igen för att försöka göra något med Kryssan så hon fick röra på sig. Blivit lite dåligt med det på sista tiden... Promenera lite ute på ängen, fast Kryssan satt mest ner på rumpan kändes det som. Riktigt halt var det =(
Fan alltså...
Hästarna inne vid 16.30 - tiden och jag kunde gå in till mig igen och slå ner rumpan vid datorn, tyckte jag förtjänade det efter dagen. Och när Daniel kom hem så gräddade jag våfflor, är en höjare på det!
Och det bästa av allt med gårdagen var att jag var ledig och gjorde så mycket nytta under en ledig dag, det är pluspoäng till mig!

I högsta hugg!

2012-01-16 klockan 22:55:06

Känner mig riktigt nöjd med dagen faktiskt, kunde lika gärna ha sovit bort halva dagen och inte gjort någon nytta alls eller bara hunnit hälften. Men nu gjorde jag inte det och det har varit full fart hela dagen, duktig Pucko! Nu förtjänar jag att sova och att sova gott hela natten, tycker jag. Godnatt!


Tatuering...

2012-01-16 klockan 17:51:47


Tatuering...
Jag har funderat på det länge och har bestämt mig att tatuera mig SKA jag göra någon gång i livet! Det tråkiga är att det känns som att det är ett måste i dagens samhälle... Alla tatuerar sig idag och det är mera vanligt än att man inte är tatuerad! Så på sätt och vis så vill man knappt göra det, men jag har faktiskt bestämt mig för att följa strömmen och rita lite på kroppen.
Frågan är vad man ska börja med?
Vet en tatuering jag vill göra och SKA göra, men har fått råd att inte göra det som en första tatuering...
Och vad ska man då börja med istället? Har några andra som jag har funderat på, men samtidigt... Vill jag verkligen ha dem senare i livet?!
Vill ju verkligen tänka mig för om det är värt smärtan och pengarna att ha just den tatueringen hela livet. Ska jag göra en så ska den verkligen ha sin plats säkrad på min kropp.
Och jag skulle vilja skriva något med Pucko, men samtidigt så kan det ju bli lite tokigt också... Fast å andra sidan så gör ju jag just den tatueringen av en anledning.
Har lite olika saker jag har funderat på att göra, vill inte ha för mycket heller för det tycker jag inte riktigt är snyggt. Funderade igår på att göra något med rosor på överarmen, typ samma sak har jag funderat på upp längst smalbenet. Funderat på att skriva mitt namn också...
Många funderingar finns...
Blir lite nervös av tanken, men känner mig samtidigt taggad. Har eller har haft ett litet självskadebeteende, har man väl fastnat i träsket så är det svårt att komma därifrån. Nu är det mycket bättre på den fronten... Så jag känner mig inte så rädd inför att tatuera mig, mera rädd för att pierca mig, och det har jag ju redan testat på några gånger. Och skulle ju även vilja ha tillbaka dem...
Ja, får väl se hur detta slutar!

* Tänk tänk *

Kaffe & bulle

2012-01-16 klockan 16:09:28

Trevligt fikabesök av mamma, morfar och Irene. Det var riktigt mysigt vill jag säga, och hoppas det händer lite oftare! =)


Ledighet

2012-01-15 klockan 21:42:07

Då var jobbhelgen över för denna helg!


Kattbus

2012-01-15 klockan 15:49:54

201201143583 (MMS)

Tänk så roligt man kan ha det med en katt och en kartong =) Min knasiga Sibelle <3


Lördagsmys!

2012-01-14 klockan 23:37:23


Inga pengar på mobilen, jag är död!
Typiskt...
Får försöka fixa det imorgon så jag kan leva igen.

Hänt idag då?
Faktiskt inte så mycket utöver det ovanliga, jobbat långpass till kl 16.45. Tog mig en tripp till Ica efter jobbet då dem hade " rea " på massa mat, mycket prylar för 10 kr. Och då är det ju bäst att passa på liksom!
Så dagens middag fick bli en pizza för hela 10 kr, och för det priset så var det en riktig kanonmiddag. Så man slipper iaf gå och lägga sig hungrig, tack tack!
Varit ut 2 svängar till stallet, har fått hjälp med Kryssan idag då jag jobbade som jag gjorde. Tack igen! Fixade all mat till Kryssan, är ju inte bara ett mått med mat nu... Fodrat och pussat på min sociala häst <3
Nu är det lördagsmys hemma med karln min & Sibelle <3


Suck...

2012-01-13 klockan 17:39:48

Vad tröttsamt detta är... Schema, är inte det till för att följas?!


Ja, fast nej...

2012-01-12 klockan 22:21:59


Det blev inte riktigt som planerat idag, så som jag hade planerat... Men jag lyckades göra en massa annat ändå, som var lika nödvändigt faktiskt. Så dagen är inte bortkastad för det, även om jag är lite smått missnöjd på mig själv för att det inte blev som det var tänkt. Sånt som händer!
Men bara för att det händer så gillas det inte...
Är rätt slut efter dagen, speciellt mina ben. Dem gör riktigt ont och jag tror även att dem har jobbat rätt så bra dem senaste dagarna och att dem faktiskt säger ifrån lite grann. Men vill inte ha det som ursäkt för att inte göra det som ska göras, har haft väldigt lätt för det förr... Men vill ha ändring på det nu, så det är kämpigt faktiskt att få benen att hänga med på mina planer.
Men vi kämpar! =)

Jag

2012-01-12 klockan 22:05:46

201201123542 (MMS)

Rödluvan är tillbaka!


Stig på?!

2012-01-12 klockan 17:30:37

Här kliver man bara på tydligen... Lite läskigt faktiskt!


Kväller...

2012-01-11 klockan 23:34:38


Vilken dag...
Lång har den varit och jag själv har gått i dvala, mer eller mindre.
Har inte direkt varit på topp och det verkar det vara fler som inte har varit...
Men dagen har gått och snart är den slut, tack och lov! Och imorgon är man ledig vilket ska bli väldigt skönt, men har en del saker som ska göras under dagen. Så den lediga dagen är nog snart bortblåst den också!
Dagarna passerar...
Och klockan tickar den med...

Intressant vetande?!

2012-01-11 klockan 15:02:53

Givande möte... Verkligen måste jag säga, vanligt vardagsprat!


Slut...

2012-01-11 klockan 12:57:15

En energikick till mig, tack!


Planeringsdagar?

2012-01-10 klockan 22:45:19


Det blir aldrig som man har tänkt sig eller som man planerar...
Jag har sagt ofta till mig själv att jag ska sluta planera, men man vill ju samtidigt ha någon typ av planering av sina dagar och veckor. Men när allt faller samman så kanske det är meningslöst iaf att ens försöka ha en planering.
Att det ska vara så svårt att ta sig i kragen också!
Många gånger så vill man så mycket själv och det är även du själv som avgör när och hur saker ska bli gjorda, varför ska det då vara så svårt att ta tag i det?
Det tåls att tänka på om och om igen...

Är man lat?
Bryr man sig tillräckligt mycket?

Eller är det bara Pucko i ett nötskal?!

RallyPucko

2012-01-10 klockan 21:03:27


Det blev även en tur med tömmarna för Kryssan idag, och ännu mera gående för mig. Undrar egentligen hur många mil jag har gått under dagen?! Det är iaf väldigt många steg som har trampats idag!
Synd att man inte använder stegräknare...
Så jag känner mig verkligen duktig och stolt efter denna dag, och nyttig!
När jag är i farten så kan inget stoppa mig! ;)


Haha!

Ännu mera gå!

2012-01-10 klockan 15:05:57

Äntligen slutjobbat för dagen! Nu bara stallet och Kryssan kvar att jobba...


Gå, gå och gå...

2012-01-10 klockan 13:59:07

Dagens motion är kirrad under arbetstid!


Ensam!

2012-01-10 klockan 07:29:17

Morgonen kunde ju inte ha börjat bättre, jobbar själv! =/


Cancer

2012-01-09 klockan 23:05:30


Om jag fick en önskning som kunde ändra på något här i världen, så skulle jag utan tvekan välja bort sjukdomen cancer och att bota dem sjuka! Det är allt en hemsk sjukdom och jag lider med dem drabbade. Nästan så att man skäms för det man sitter och klagar på när man vet andra som har det betydligt mycket värre...
Många styrkekramar till er ♥

Just nu går många tankar till en vän som inte har fått så bra besked =(
Finner inga ord utan känner mig bara tom och har en stor klump i magen... Det är fan hemskt med cancer och jag hoppas att ingen, helst ingen ska få denna sjukdom. Inte ens min värsta fiende är värd att drabbas av cancer. Det är ingen!
Tänk om jag själv en dag drabbas av cancer...
Vad gör jag då och vilken cancer kommer man drabbas av?

Usch, vill inte ens tänka för klumpen bara växer!
Hur ska man bete sig, hur ska man vara och säga?
Känner mig bara tom och instängd i mig själv...
Och det värsta av allt är att cancer är så jävla vanligt idag, lika vanligt som en förkylning! Och det gör ju inte en människa lugnare i själen för att veta en sådan sak, och klumpen växer återligen igen.

Detta är fan en katastrof!!!

Godnatt!

2012-01-08 klockan 22:18:06


Ut och fodra hästarna...

Nedräkning!

2012-01-08 klockan 20:35:55


Idag är Kryssans bebis 5 månader! <3

Tiden går bra fort ändå!!!
Kändes som en evighet i somras...
Snart hälften av tiden gången!
Jag längtar enormt mycket!!!

Home makeover

2012-01-08 klockan 17:38:22

Vad sugen jag blev på att renovera, göra något snyggt i mitt hem. Men till vilken nytta egentligen...


Jepp!

2012-01-08 klockan 11:08:58

Såna här dagar gillar jag...


Middag

2012-01-07 klockan 20:55:08


Dagen till ära, finmiddag idag!
En köttbit med potatisgratäng och vitlökssmör på toppen.
Och vitlöksbaugette.
Tack för en riktigt god middag älskling <3

Rejäl omgång!

2012-01-07 klockan 14:58:51


4 st maskiner med tvätt körda...
Nu hemåt!

Kärlek

2012-01-07 klockan 14:30:53Idag är det 6 underbara månader med min underbara Daniel <3
<3 Jag Älskar Dig! <3
Och jag är fortfarande galet nykär idag!!!
Du är mitt hjärta, du är mitt liv! <3

En annan jag...

2012-01-07 klockan 14:02:14

201201073515 (MMS)

Hittade en gammal bild på mig... Ganska nytagen efter Stockholmsresan för några år sedan... Smal, smärt och smidig! Det var / är nog enda gången dessa jeans var för stora för " lilla " mig! Vill tillbaka dit... Inte till Stockholm, eller den tiden! Utan till den kroppen, eller nästintill... Är ju inte roligt när man kallas för anorexiafall heller. Tänk om man kunde sköta om och ta hand om sin kropp bättre så kanske man hade varit i närheten idag.


Utflykt!

2012-01-07 klockan 12:45:22


Är hemma hos mamma i Rånäs och tvättar kläder!

Lugnet före stormen?

2012-01-06 klockan 22:26:04


Stallet är färdigt för dagen, hästarna är inne och även nattade för idag. Var ut för en stund sedan och gav dem kvällsmaten och pussade på Kryssan <3
Så nu kan jag vara lugn, hästarna är också lugna!
Ledig i helgen är jag också och inget direkt planerat heller under helgen. Förhoppningsvis så blir det väl en lugn helg, tänkte försöka tvätta lite kläder vid tillfälle och göra lite nytta som behöver göras.
Jag kan gott och väl slappna av också, och vara lugn!
Men det gör ont ändå...

Tillökning

2012-01-06 klockan 19:36:15


Idag blev jag med 3...

Vattenfall...

2012-01-06 klockan 13:24:46

Vatten, lite mera vatten och ännu mera vatten! Stopp i rören kan man väl verkligen säga när det är vatten överallt, tur att det var på jobbet och inte hemma. Snart slut på arbetsdagen och en ledig helg som väntar =)


Dags att släppa?

2012-01-05 klockan 21:46:51


Slut...
Ont i bröstet...
I flera dagar!

Ha!

2012-01-05 klockan 15:19:08

201201053502 (MMS)

Jag blev med jacka efter mycket om och men, det som var lite tråkigt var att dem gråa jackorna var slut. Det fanns bara lila kvar! Inget fel på lila och jag älskar såklart färgen, men ville hellre ha den gråa jackan då den passar lite bättre till dem flesta klädesplagg. Så blir det när man väntar för länge ;)


Ha eller inte ha?

2012-01-05 klockan 10:52:13


Beslutsångest!!!
Köpa jackan eller inte köpa jackan???
Det är ju ändå halva pris på den nu, vilket gör den väldigt mycket billigare :)

Tänk, tänk...

Kasta skiten!

2012-01-04 klockan 22:32:45


Ibland är det fart på gumman
!
Tänk om man kunde ha denna fart lite oftare och mera, vad mycket man skulle kunna göra och framförallt att hinna göra. Men jag försöker så gott jag kan och det är ju en fördel faktiskt!
Just för tillfället är jag på kasthumör... Vilket innebär att jag bara vill kasta en massa saker, dels för man vill bli av med alla saker, få mera plats, ledsnat på grejor, kunna köpa nytt osv... Men måste samtidigt stoppa mig själv och tänka mig för! Saker är inte bara att kasta...
Finns saker som betyder mycket också <3

Fast det är mest sopor som hamnar i sopsäcken, dagliga sopor.
Fått bort en del sopor från stallet också, skönt!

Ett gäng?

2012-01-04 klockan 18:23:04


Tråkigt är det när det är någon som gör att andra faller...
Kränkning?
Mobbning?

Bakverk

2012-01-04 klockan 18:14:44

201201043493 (MMS)

Det heter ju kladdkaka... Och kladdkaka blev det också!!! Misslyckades jag?! Vi skyller på ugnen sa arbetskollegorna... God var den iaf, och slut är den också.


Underbart!

2012-01-03 klockan 22:15:21


Bebismage! <3

Jävla sug!

2012-01-03 klockan 20:34:14

När man har godis och andra gottigheter hemma, äter man för att det är gott och för att det finns. När allting är slut då kommer sockersuget!


Var är ljuset?

2012-01-02 klockan 12:32:08


Kan någon tända lampan?!

Vita flingorna?

2012-01-02 klockan 11:44:14


Det här känns konstigt att säga, men nu vill jag faktiskt ha lite snö!
Inte alls så mycket som förra året...
Men tillräckligt mycket vill jag ha, det är perfekt!

Så välkommen hit snön =)

Jobba!

2012-01-01 klockan 15:14:21

Årets första arbetspass är påbörjat!


RSS 2.0