...

2012-07-30 klockan 19:58:39

 
Just nu känns det sådär...

På plats!

2012-07-30 klockan 19:21:04

 
Nu är Kryssan och Ammolite också Alundabor! =)
Dem flyttade idag och resan till Alunda gick toppenbra, vilka duktiga hästar jag har! Kryssan stod som ett ljus och Ammolite valde att stå baklänges och även hon stod stilla utan större konstigheter. Stannade 2 ggr på vägen för att kolla läget, öppnar släpet och Ammolite gnäggar tillbaka och talar om att allting är lugnt. Söta hon
Urlastningen gick bra och dem fick gå ut i hagen direkt, är förvånad att allting har gått så bra och att Kryssan har varit så himla lugn. Hon brukar alltid kunna stressa upp sig för minsta lilla, men nerverna var på insidan idag. Och hästarna verkar ganska nöjda i sin hage i Joneberg, lite mer liv och rörelse där och dessutom hästkompisar runt omkring. Ammolite har verkligen fått varit med om äventyr idag, hon la sig ganska fort och sov en stund.
Känns på sätt och vis himla konstig att ha hästarna här nu, och att jag inte måste åka till Rimbo varenda jävla dag och tillbringa dagarna där. Känns nästan som att man har missat någonting nu när man inte måste åka...
Nu kan allting bli bättre och dagarna kan bli längre...
Bara hoppas att hästarna är lika nöjda...
 
Nu är dem på plats i Alunda, inte långt bort ifrån mig! ♥
Vilken lättnad!

Försäkrad...

2012-07-30 klockan 19:06:06

 
Idag fick jag hem försäkringspapprena på Ammolite...
Blev inte så farligt dyrt som jag trodde, utan helt acceptabelt!
Båda hästarna för under 1000 kr / månad, och självklart så har dem inga skitförsäkringar för det. Känna skönt att det är fixat och dessutom till ett helt okej pris.
Tack & bock Agria! =)

Ammolite

2012-07-30 klockan 19:01:30

 
Nu kommer det nyare bilder på Ammolite, på bilderna är hon 1 månad gammal!
 
 
    
 
Visst är hon söt!?

Kelsjuk

2012-07-30 klockan 18:58:03

 
En väldigt glad och nöjd Sibelle när jag kommer hem! ♥
Hon kommer ofta och möter mig vid bilen och då ska det gosas en stund i bilen innan vi kan gå ur bilen och vidare in i huset, hon är ju bara för söt min lilla kisse!

Midnatt...

2012-07-30 klockan 18:51:30

 
Arbetskvällen var helt underbar med Erika, tänk om man fick ha flera såna kvällar... Då skulle man ju riktigt längta till jobbet mer eller mindre varje dag. Kvällen gick väl lite si och sådär, men vi hade ju varandra!
Resten av kvällen blev lång, slutade 21.15 och var inte hemma förrän 23.45...
Klockan tickar när man har mycket att stå i, efter jobbet så tog jag en drive hem till Marre för att snacka lite med henne och även hämta släpet. Till stallet för att hämta in hästarna som var helt säkra på att dem var bortglömda, dem kom in runt 22.15 - tiden. Parkera släp och fixa vice versa i stallet innan jag kunde åka hem, och bilfärden hem var ju inte lika rolig den heller... Mörker, regn, bländande ljusen, trött och massa trafik.
Kunde verkligen andas ut när jag var hemma!
Och då möttes jag av en riktigt blöt och kelig katt, jag skulle bara gosa med henne ♥ Inget fel med det, snarare tvärtom. Men kände mig lite stressad att komma i säng då jag snart skulle upp igen, fick iaf klippa bort 2 st tovor på henne.
Tillslut somna jag gott i sängen och sov som en stock fram till 03.10, då kom Sibelle och väckte mig för då var hon gosig igen och ville gosa en stund för att sedan gå ut.
Trött var jag i morse!

@ Work

2012-07-29 klockan 20:39:16

 
Arbetskväll idag med bästa Erika!
Kvällen kunde inte bli bättre... =)

Uppdatering

2012-07-29 klockan 20:37:00

 
Nu när jag väl sitter här och kan och tänka skriva så finns det inget att skriva helt plötsligt. Allting är borta och koncentrationen är inte alls med mig ikväll. Där får man tillbaka bara för att man tar tiden man kan sno åt sig för det här...
Som jag sagt tidigare, tacka vet jag mobilbloggningen!
Får väl börja skriva minneslappar kanske, men då ska man hålla koll på alla dem lapparna.
Det är inte lätt när huvudet inte hänger med...

Vad?

2012-07-29 klockan 20:28:31

 
Ja, undrar hur det blir nu...?
Det har jag ingen aning om, kanske bra det men samtidigt jobbigt. Jag vill veta och gillar inte ovissheten, men ibland får man gilla läget och bara hänga med och ta det som kommer.

Flyttningsdags!

2012-07-29 klockan 20:23:44

 
Sista natten i Rimbo, för hästarna... =)
Imorgon flyttar dem till Alunda, skönt!!!

...

2012-07-29 klockan 20:17:06

 
Lite smått besviken...

Ammolite

2012-07-29 klockan 13:13:58

 
Igår blev Ammolite hela 1 månad gammal, stora tjejen!
( Gammal bild, nyare kommer! )

Upptagen

2012-07-29 klockan 13:07:31

 
Fullt upp och ingen datortid...

@ Work

2012-07-27 klockan 17:40:40

 
Vad är det som har hänt med alla vikarier på jobbet?
Inte speciellt hjälpsamma är dem inte, eller samarbetsvilliga...
Vill att det ska vara som förr...
Lite teamwork har väl aldrig skadat förr?!

...

2012-07-27 klockan 15:13:58

 
Idag är det inte min dag, känns inte alls bra!

Hästshow

2012-07-27 klockan 14:02:33

 
Jihaa, detta år blir det ett besök på Globen Horse Show med självaste Veronica!!!
Och inte nog med det så har vi beställt en dagsbiljett så det blir Globen hela dagen med massa hästar och mycket shopping, haha känner mig redan fattig... ;)
Ska bli så himla kul och jag längtar till denna dag, komma hem med massa ny inspiration...
Taggad till max!

Torsdag

2012-07-27 klockan 12:40:37

 
Känner mig så duktig och vuxen...
Haha, klart man är vuxen men ibland så känner man sig lite extra vuxen. Dels så städade jag igår, diska, tvätta en maskin med tvätt, plocka blåbär i skogen utanför oss och hade en galen katt som sällskap, var på mitt förhoppningsvis nya jobb och pratade med biträdande chefen...
Var såklart en sväng till Rimbo också och pyssla om mina hästar.
Sedan lagade jag mat halva eftermiddagen, gjorde köttfärspajen som jag brukar göra och av alla blåbären jag hittade så gjorde jag en blåbärspaj. Första gången jag gjorde en blåbärspaj, och självklart så lyckades jag riktigt bra med den och den blev himla god och perfekt. Samma med köttfärspajen!
Mamma, Roffe och mormor kom till Alunda igår för att se hur vi bodde och då tänkte jag så att jag kan ju faktiskt bjuda dem på mat också när dem ändå kommer, dem har ju liksom bjudit en annan på mat flertal gånger... Och mamma vill smaka på köttfärspajen som jag gör, så då bestämde jag att jag stod för maten igår.
Och det blev som sagt himla lyckat!
Kan verkligen vara nöjd med min matlagning igår, jag själv tyckte det var himla god och perfekt på alla möjliga vis och dem andra höll med mig så det måste med andra ord vara lyckat.
Man kanske ska våga sig på att laga mat lite mera, och våga göra och chansa!
 
Mysig & trevlig kväll med fina människor! ♥

Kissekatt

2012-07-27 klockan 12:22:42

 
Kom och tänka på en sak igår...
Sibelle har inte kissat inne någonting eller ens haft tanken att kissa inne sedan jag hade planerat att ta bort henne, läste massa info och ändrade mig. Och vilken lättnad det är att hon faktiskt har slutat med det och att jag slipper tänka en massa hemska tankar...
Nu kan man mysa och gosa med henne, hon har blivit en riktigt kelkisse! ♥
Och Sibelle verkar verkligen trivas i Alunda, och hon är mer eller mindre ute dygnet runt. Och hon verkar dessutom ha fått sig en killkompis.
Lilla Sibelle ♥

Kom igen!

2012-07-25 klockan 20:49:15

 
Syndat idag...
Ingen promenad idag...
Fy Pucko!
Men en PW35 min blev det igår!
 
Har väl egentligen inga större krav på mig själv mer än att jag måste gå ner i vikt och röra lite mera på mig genom promenader. Det är skönt med promenader och jag tror framförallt att jag behöver det för att kunna tänka alla mina tankar och att knät faktiskt behöver det också.
Vill ju gärna komma igång att cykla igen, men cykeln står med punka i Rånäs...
Försöker tänka lite mer på vad jag äter och att äta & dricka nyttigare, inte en massa godsaker utan mera frukt i såna fall. Och godisgris som man är så har jag faktiskt klarat mig ifrån godiset i 1 vecka!
Men jag har inte ställt mig på vågen än efter chockbeskedet, vågar jag igen?
Har väl inte märkt någon direkt skillnad, men å andra sidan så försvinner det inte på en dag.
Tråkigt nog!
Bara kämpa vidare!

Flyttningsdags!

2012-07-25 klockan 20:41:56

 
Då är det bokat, bestämt och klart!
Hästarna flyttar till Alunda på Måndag, nästa vecka så det är ju inte alls många dagar kvar tills dess. Ska bli så himla skönt att flytta hästarna då det kommer betydligt mycket närmare för mig och jag slipper allt detta åkande till Rimbo varenda dag. Så himla roligt är det inte att lägga halva sin lön på bensin, och inga pengar kvar till annat...
Allting blir ju så mycket enklare och jag kan få lite mera ro då hästarna är några meter ifrån mig och inte flera mil. Och man har flyttat till Alunda, men sitter i Rimbo nästintill hela dagarna. Känns ju knappt som man egentligen har flyttat, men snart kan jag känna mig riktigt hemma.
Och förhoppningsvis så får jag jobb i Alunda, vilket gör allting så mycket enklare och skönare att ha allting på samma ställe. Nära och bra på samma gång, samtidigt som det är nytt och en " nystart " i livet.
Så jag var till nya stallet igår och kikade lite och pratade med ägarna...
Och jag har ju varit lite tveksam till flytten just till det stallet, känns mycket bättre nu efter lite eftertanke och dessutom gårdagens besök på gården. Är väl inte riktigt vad jag skulle vilja betala för, men ibland får man inte som man vill och man får tänka på alla fördelar och nackdelar...
Visst det känns bättre, men är samtidigt lite smått orolig inför flytten och framtiden... Hönsmamma som man är!
Men som jag säger ofta till mig själv, lugna dig och sluta oroa dig.
Ta en dag i taget, allting löser sig!
Och ägarna till gården och ridskolan verkar ju inte alls vara svåra att ha med att göra, dem får lite saker att fixa tills att jag kommer men ett krav då dem vill ha mig där och jag har krav på dem...
Det blir nog bra, hoppas körningen går bra också...
Återstår att se, andas och tänk inte alltför mycket Pucko!

Fixa

2012-07-25 klockan 16:01:56

 
Typiskt, glömde bort...
Får fixa det senare ikväll helt enkelt!

Dagens...

2012-07-24 klockan 15:26:56

 
Det är mycket som händer just nu...
Full fart!
Nu iväg på nästa...
Fixa, planera, fixa...

Ammolite

2012-07-24 klockan 15:25:16

 
Då är min lilla Ammolite försäkrad till max! ♥
Det är lika bäst det, galning som hon är...!

Kväller

2012-07-23 klockan 21:02:42

 
Snart hem och vända...
Slutar 21.15 idag, kvällsfodra hästarna, hem och så börjar jag 6.45 imorgon och innan det ska jag ta ut hästarna mina. Men det känns okej ändå!

Planering...

2012-07-23 klockan 14:57:23

 
Lite struktur och planering har jag för tillfället!
Och allting ser bra ut just nu...

...

2012-07-23 klockan 14:42:12

 
Motivationen var tog du vägen?
Gillar verkligen när den helt plötsligt försvinner...

Allergin?

2012-07-23 klockan 12:31:04

 
Då rinner det var ur ögat igen, varför?
Antagligen pollen och för den allergi jag har, men ska det vara såhär varje år att ögonen ska krångla med att det till och från rinner var, super röda ögon och ögoninflammationer?!
Kanske är så att jag behöver några andra ögondroppar för just detta...

Nytt jobb!?

2012-07-23 klockan 12:02:21

 
Sådärja, då har man antagligen fixat nytt jobb då... I ALUNDA!!!
Ska dit på Torsdag och antar att det blir en jobbintervju då och enligt svärmor så var det personalbrist då det ofta är ordinarie som får komma in och jobba om det saknas folk. Kvinnan jag pratade med lät dock lite fundersam, men som hon sa så ville hon ha referenser med tanke på att det finns ju människor som är trevliga och ringer och sedan blir det inte så mycket mera... Hon hade tydligen varit med om detta tidigare...
Men med mina referenser så känns ju chanserna rätt så stora att jag skulle kunna få mig ett vikariejobb där i Alunda på hemmet, och hon frågade även om Hemtjänst men det kanske kommer med tiden.
Nu har jag iaf ringt och det känns himla bra, bo i Alunda, ha hästarna i Alunda och jobba i Alunda...
Det var drömmen, och nu är det nära att denna dröm träder kraft!
 
Sluta aldrig drömma!

...

2012-07-23 klockan 11:43:09

 
Är det dags att säga upp sig?

Smärta!

2012-07-22 klockan 14:17:09

 
Jag har fruktansvärt jävla ont i min nacke... =(

Dagens...

2012-07-22 klockan 12:48:59

 
Jag längtar hem!

Motion

2012-07-21 klockan 16:38:30

 
Gått en PowerWalk på 1 timme idag, check!

Viktchock!

2012-07-21 klockan 14:45:59

 
 
Skärpning Pucko, nu ska " mammakilona " bort!!!
 
Råkade göra misstaget att ställa mig på vågen, eller misstag och misstag... Det kanske var dags att uppdatera sig själv lite och faktiskt ta reda på vad vikten är i dagsläget. Så det var väl dagens bra, men det gav inte lika bra resultat...
Kanske inte riktigt det resultat jag ville ha!
Och det var lite för mycket och mer än vad hade räknat eller gissat på. Så nu är det dags att göra någonting åt det!
Men samtidigt så har jag faktiskt ändå känt att jag har varit rätt nöjd med mig själv och anledningen till det är väl för att man har Daniel som visar sin kärlek och sedan att man är glad och lycklig själv. Man mår bra helt enkelt, vilket även syns på kroppen på många sätt! Och det är ju inte så direkt att vi äter den bästa maten jämt, men man måste ju samtidigt äta.
Så kommer man igång och rör på sig lite mera och oftare så kanske det hjälper lite, har ju varit rätt lugnt nu då även Kryssan har vilat och jag har inte kunnat göra så mycket med hjälp utav hästar. Och man tänker ju hela tiden att man ska komma igång att promenera för det är ju rätt skönt när man väl är igång, men man tar inte första steget!
Men måste säga att jag skäms något förjävligt när jag knappt kan ha mina kläder längre som jag köpte för inte allt för länge sedan. Det är lite smått pinsamt! Och samtidigt som jag trivs med mig själv så trivs jag inte ett dugg när jag inte kan ha mina kläder, så något måste alltså göras.
Och jag har ju faktiskt kommit igång lite med att promenera, och fort fick jag ju också ont i mitt sjuka ben. Överansträngning kallas det nog allt för...
Först har man 3 veckors semester och då mer eller mindre sitter på sitt feta arsle hela semestern, man börjar jobba och det blir ganska många steg på jobbet och man börjar dessutom att promenera som en galning. Varav en promenad med en rullstol och en gumma från jobbet, traskade i hela 1 timme upp och ner... Så nog kan jag allt förstå att benen gör lite ont efter det hårdstarten!
Och sedan allt godisätande i bilen... Efter vågens svar så har jag faktiskt inte ens ätit något godis alls, vilket faktiskt är pluspoäng!
 
Det är inte lätt att vara människa, och speciellt inte när man inte är den människa man kanske drömmer om att vara...

Samtala...

2012-07-21 klockan 13:37:12

 
På Måndag händer det grejer, då ska jag ringa en massa viktiga samtal!

Nytt jobb?

2012-07-21 klockan 13:27:27

 
Nytt jobb då kanske!?

Tankar & funderingar...

2012-07-21 klockan 13:22:04

 
Tänk om...
Tänker...
Drömmer...
Funderar...
Planerar...
 
Ja, herregud vad man kan bli trött på sig själv ibland. Visst det är klart att man ska ha lite planering, tänka sig för och såvidare... Men det är nog som Daniel säger till mig, sluta nöta och funderar så mycket. Allting löser sig!
Och det är ju faktiskt så att det löser sig på ett eller annat sätt och det vet ju även jag själv och säger dem orden ganska ofta till mig själv i alla funderingar. Men det är inte lätt och jag måste få fundera och tänka för att det ska funka för mig, men ofta blir det för mycket och jag snurrar in mig själv.
Krångelfia, det är jag det enligt Daniel ;)
Sån är jag helt enkelt och jag gillar när det mesta är genomtänkt, men ibland kan det också vara roligt att göra saker bara sådär utan att tänka igenom flera dagar innan hur denna dag ska bli.
Försöker många gånger stoppa mig själv då det som sagt kan nötas allt för mycket och jag funderar och funderar, man blir ju helt slut på sig själv för att man tänker.
Finns det fler som jag?!

Ammolite

2012-07-20 klockan 12:18:27

 
Uppdatering om Ammolite!
Hon växer och växer, för varje dag så ser man någon skillnad på henne.
Hon är kaxig och envis som tusan!
Hon vill gärna testa att bita på mig, men vet att hon inte får.
Men försöker på ett finare sätt!
Lärt sig att ha grimma på sig, nu är det av och på som ska bli bättre och mer en vana...
Har även börjat träna på att lyfta ett framben, ett ben i taget.
Och hon verkar snabblärd, stort + i kanten!!!
 
Måste fixa nya bilder på henne igen!

Glädje

2012-07-20 klockan 12:13:17

 
Ibland är livet bra underbart med så underbara människor runt omkring sig!

Fredag

2012-07-20 klockan 12:12:11

 
Jobbar idag igen till kl 14.00 för att vara exakt...
Efter jobbet är det stalljobbet som står på tur och ett besök på Granngården skulle behövas också. Idag blir det en tidig kväll då jag får hjälp att ta in mina hästar ikväll då vi får främmande som kommer och äter tårta då Daniel fyllde år igår. Så ska bli riktigt gott med smörgåstårta till middag!
 
Känner att jag är lite på tårna idag, varför vet jag inte riktigt!?
Känner mig glad och vill få ut all min glädje, men det tror jag syns redan.
Känns som att det är en bra Fredag idag, än sålänge... ;)

...

2012-07-19 klockan 11:20:18

 
Kopierat av min mamma Karin: Typ vi den hära tiden för 3 år sedan var vi på väg till stockholm för att hämta hem vår dotter som hade skickat ett meddelande att hon ville komma hem,men vågade inte själv.Ni kan inte ana vilken lycka att få detta meddelande typ efter ett halvår utan få prata med henne. Och få se henne och krama om henne vilken känsla går ej att beskriva.Och vilken dag med lycka tårar och förbannad och överlycklig.
Sen för ett år sedan så säger hon att hon har träffat en kille..... oups! hjälp tänkte jag men denna kille Daniel är världens bästa kille jag behöver inte va orolig och kan sova gott om nätterna,tack och lov.Så lycka till nu min älskade dotter i framtiden och hitta inte på något sånt här igen för det orkar inte din mamma med en gång till. Kramar

Tänk vad tiden går, det har gått 3 år sedan denna hemska jävla resa...
Försöker glömma, försöker radera...
Inte är det lätt!
Ja, vilken jävla resa...

Men nu kan man börja leva och leva ett " normalt " liv igen!

Födelsedag!

2012-07-19 klockan 11:17:36

 
Grattis till min älskade & underbara Daniel på din födelsedag!

Färga tillvaron

2012-07-19 klockan 11:15:51

 
Ja ni, fullt upp helt enkelt...
Attans att inte mobilbloggningen funkar!!!
Hallå tekniker, fixa det gärna genast!!!
 
Var ju och jobbade några timmar igår, några personal och några från våran avdelning var ute på en ca 1 timmes promenad ute i Rimbotrakterna. Riktigt mysigt var det, även om det var lite tungt och kämpigt att dra en rullator till och från. Motion kallas det för ;)
Fina Erika kom förbi på jobbet och följde med oss på promenaden, riktigt trevligt och mysigt!
Efter jobbet begav jag mig hem till mamma för att hämta lite post, äta en liten bit mat, smaka på mammas vaniljbullar och färga håret en vända igen. Men hur svårt ska det vara att få det långa håret rött???
Nu är jag riktigt nöjd med färgen på huvudet, men själva håret är ju inte rött...
Bajsgrejor!
Funderar på att åka en sväng till Norrtälje idag, måste fixa lite saker där...
Så inte har jag så mycket tid att sitta här idag heller och blogga om saker och ting, värsta är att man glömmer bort så mycket under dagarna om saker man vill blogga om så när man väl sitter här så är allt borta.
Tacka vet jag mobilbloggningen!
Som inte funkar... =(
 
Ha en bra sålänge!

@ Work

2012-07-18 klockan 11:33:18

 
Typiskt, nu ticka klockan på väldigt fort!!!
Hade ju massor att blogga om ju...
Men jobbar 12.00 - 16.00 idag, så nu är det dags att dra sig till jobbet.
Ha en bra dag! =)

Tisdag

2012-07-18 klockan 11:20:41

 
Igår var det Tisdag och jag var ledig från jobbet, tog mig faktiskt en liten sovmorgon och begav mig sedan till Rimbo för att ta hand om mina hästar.
Tillbringade några timmar i stallet då Jannika och Peter tittade ner en stund, trevligt med sällskap!
Dem erbjöd sig att ta in mina hästar under kvällen, vilket uppskattades mycket!
Så då kunde jag åka hemåt, men först så gick jag min promenad jag hade bestämt mig för... Runt Haggård och liten tur i skogen...
Och 40 minuter senare så kunde jag åka hemåt, fixade en massa hemma...
Och det behövdes det med...

Smärta!

2012-07-18 klockan 11:11:11

 
Inne i en dålig period gällande min nacke och Whiplashskadan jag har...
Har så fruktansvärt ont, det bränner, trycker och hugger av smärta. Smärtan strålar även ner i ryggen och upp i bakhuvudet... Domnar och sticker i armar och händer + känselbortfall, det har även blivit samma sak i benen och i fötterna =(
I vissa "lägen" får jag knivar i nacken, och igår hade jag en konstig smärta i hela min vänstra sida...
Härligt!
Härligt vet jag inte riktigt om jag kan hålla med om, men har inte haft såhär ont på länge och jag undrar lite vad det var som gjorde att jag fick såhär ont... Visserligen så är det ju så att skadan kommer och går, och det vet jag ju även om och har känt av många gånger.
Men varför så dålig nu för?
Som sagt, bara lära sig att leva med detta... =(

Ammolite

2012-07-16 klockan 21:01:39

 
Min lilla Ammolite är en riktig kaxig liten brud! ♥
Och envis...
När hon väl tittade ut i denna värld så började hon snabbt att snutta, slicka och tillslut även bita på mig och andra människor. Hon ville gärna klia tillbaka om man kliade på henne, gulligt sålänge hon inte hade några tänder...
Började lära henne direkt att man inte får bita, eftersom det är gulligt då men inte lika gulligt eller skönt när tänderna väl finns där. Och det är svårt att lära av dem det då när dem väl har fått göra det en gång i tiden.
Och ganska så snabbt så fick hon sina fina små tänder och naggandet fortsatte...
Igår sa jag åt henne flera gånger och tillslut ledsnade jag och sa åt henne på skarpen, efter en stund och väntan så började hon om igen och då blev det tredje gången gillt för mig...
Har väldigt svårt att slå djur osv, får så himla dåligt samvete... Men ibland så måste man, det funkar inte att dalta med djur och speciellt inte stora djur!
Så hon fick sig en lite hårdare smäll på nosen när hon väl bet, hon backade och blev väldigt förvånad. Hon lärde sig nog något!
I morse då jag borstade på Kryssan så brukar Ammolite gärna stå och bita på mina byxor, men ingenting idag!!!
Duktig Ammolite!!! ♥
Var senare ut i hagen och klappade på dem, då gav hon igen...
Hon bet mig i armen, och fort gick det!
 
Upplärningen fortsätter!

Tisdag

2012-07-16 klockan 20:53:43

 
Imorgon är man ledig!

@ Work

2012-07-16 klockan 20:51:36

 
Snart så är första arbetskvällen efter semestern över och jag måste säga att det känns för himla bra att vara tillbaka i tjänst, även om det är riktigt skönt med semester också såklart... ;)
Men att få detta bemötande jag fick när jag kom tillbaka till jobbet är det så att det riktigt värmer i hjärtat och man blir ju faktiskt lite rörd :')
Och att dem dessutom kommer ihåg mig, inte alltid äldre gör det... Tråkigt, men sant!
Dem hade dock lite svårt att känna igen mig med tanke på att jag har ändrat frisyr, tog jag bort luggen så kände dem igen mig precis och dem blev så glada att jag var tillbaka. Det måste vara ett bra och fint omdöme om mig?!
8 år i tjänst på detta hus sätter sina spår... 

Sedan är det ju lite si och sådär med avståndet...
Och annat...

@ Work

2012-07-16 klockan 20:43:42

 
Vilka rara gummor jag har på jobbet... =)

Tack?

2012-07-16 klockan 20:41:57

 
Tack för all hjälp då...!

Måndag

2012-07-16 klockan 12:09:28

 
Måndag idag då!
Semestern slut...
Och arbetsveckan börjar med ett kort kvällspass 16.15 - 21.15 och så är man ledig imorgon. Så första jobbveckan är ganska så lugn vilket inte är helt fel och dessutom har jag ledig helg.
Men sedan är det ju hästarna och det vanliga " jobbet " med dem...
Så det finns att göra!

Växer...

2012-07-15 klockan 19:54:41

 
Fick ta ut 1 hål, både runt nos och nacke, på Ammolite´s grimma idag!
Hon växer!!! ♥

Borta!!!

2012-07-15 klockan 18:46:07

 
Så jävla skönt att radera dig...
Försvinn ur mitt liv!!!

Kasta skiten!

2012-07-15 klockan 16:30:11

 
Här behövs det rensas ser jag...
På datorn alltså!
Påbörjat en storrensning på allt man har sparat på...
Visst det är bra att spara, men inte i flera år...
Släng skiten!
Rensat lite bland bilder också, väldigt sparsam där med känner jag. Och det är samma där när det gäller rensningen så blir jag aldrig nöjd...
 
Skulle vilja och behöva köpa mig en ny dator och även en ny hårddisk så ska jag ordna upp allting lite bättre, tids nog så ska jag nog kunna fixa det. Det ser ljust ut iaf!

Söndag

2012-07-15 klockan 13:15:38

 
Sista dagen på semestern...

Ammolite

2012-07-14 klockan 19:13:25

 
Hon kan hon!
Ser verkligen fram emot inridningen... ;)
 

Beslut...

2012-07-14 klockan 19:09:00

 
Har bestämt mig nu iaf!
Efter mycket tänkande fram och tillbaka...
Det blir nog allt bra tillslut!
 
Måste bara hitta en dag som passar...

Mående

2012-07-14 klockan 18:52:49

 
Man mår väl som man förtjänar idag!
Suck...

Tystnad!

2012-07-14 klockan 18:51:38

 
Säger ingenting så har jag inget sagt...

Plötsligt händer det!

2012-07-13 klockan 14:19:06

 
Ja, här händer det saker hela tiden...
Återkommer med lite skrivande när tillfälle finns!

Tankar & funderingar...

2012-07-13 klockan 14:10:49

 
Sälja Våfflan?!

...

2012-07-13 klockan 14:06:41

 
Äntligen kan man göra ett stort kors i taket!

Ammolite

2012-07-13 klockan 12:52:12

 
Dagens bästa bild på Ammolite!
 

Brand

2012-07-13 klockan 12:48:57

 
Satt och fotade hästarna i hagen när det plötsligt började smälla och låta konstigt på andra sidan vägen, kort därefter kom det stora tjocka rökmoln... Det brinner!
Åkte dit för att kolla och mycket riktigt så brann det, cateringfirma på gården.
Vet inte riktigt om det var själva köket som startade branden då det var olika bud från alla, men brann gjorde det. 2 lador brann ner och började även brinna på boningshuset...
 
 
 
 

Bilder

2012-07-11 klockan 18:55:44

 
Då har jag redigerat dem bilderna...
Bara resten kvar!
 
Snart Veronica...
Dina bilder står på tur!

...

2012-07-11 klockan 15:23:46

 
Tillbaka på stolen...

Norrtäljebesök

2012-07-11 klockan 12:10:35

 
Funderar på att åka in till Norrtälje en sväng...
Har egentligen inte råd, men lust och några nödvändiga ärenden måste göras...
Ledsnat på att sitt på denna stol i stallet, snart sittsår i rumpan!
Och stolsdynan är snart borta efter allt sittande här i all ensamhet...
 
Nu kanske jag tog i lite väl mycket, men bra jävla tråkigt är det!
Har inga problem alls med att sitta och titta på mina underbara hästar i hagen, gör det mer än gärna. Men inget illa menat men inte 2 veckor i sträck som det nu har blivit. Samtidigt ja och samtidigt nej...
Vet inte hur jag ska förklara...
Har ju liksom semester och har dessutom flyttat och för tillfället så står hästarna 6 mil ifrån där jag bor, så har ju inte riktigt råd att åka hem mellan alla fodringar och allt stallgöra. Så det finns ingen tid att pyssla med hemmet eller packa upp mina kartonger och liknande.
Hade ju tänkt hinna med lite mera och andra saker under min semester, vilket jag inte riktigt kan...
Längtar till den dagen jag kan flytta hästarna till Alunda!
Då kan livet börja på riktigt!

...

2012-07-11 klockan 11:44:53

 
Fixar allting själv istället...

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:53:10

 
Jag med min älskade fölunge
 
 
 

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:51:29

 
Våran brevlåda, lycka!!! ♥
 

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:47:04

 
Jag & min älskade Sibelle!

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:45:22

 
Ammolite 11 dagar gammal
 
 
Ammolite med grimma
 
 
Ibland är det jobbigt att vara mammahäst, Kryssan
 
 
Bildbevis! Mamma klappar på Kryssan ♥
( Mamma är livrädd för hästar )
 
 
Bildbevis! Mamma klappar på Ammolite
( Mamma är livrädd för hästar )
 

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:39:11

 
På detta vis firade vi våran årsdag, 1 år tillsammans!
Nattis Daniel
 
 
Våran tradition?
Hoppas det... ♥

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:35:42

 
" Nya " jag...

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:33:37

 
Här bor jag & Daniel
 
 
 

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:31:29

 
Trevligt när man får vara med på någonannas hemsida... =)

Bildbomb!

2012-07-10 klockan 19:25:41

 
Lite försenade bilder kommer nu... =)
Titta & njut!

Bilder...

2012-07-10 klockan 19:23:55

 
Hejdå Skyttorp!
 
Hej Alunda!

...

2012-07-10 klockan 18:33:49

 
Ska jag behöva ha dig bitandes i hälarna nu?

Catfight

2012-07-09 klockan 19:21:21

 
Har idag övervägt att låta Sibelle få somna in... ='( ='( ='(
Kissandet fortsätter och verkar bli mer och mer, kissat på Alicias kläder, i mina bokhyllor och även vid min påse med kläder så halva påsen med kläder stank kattkiss.
Jag orkar inte med detta och jag blir så frustrerad och arg på henne!
Och det känns inte rätt att bli arg på henne heller, och därför har jag börjat överväga att ta bort henne...
Men har idag suttit och läst lite på nätet om just detta problem, vilket verkar ganska så vanligt bland katter. Vanligast är det bland katter som inte är steriliserade, men det är Sibelle.
Och ja, det finns ju mycket saker man kan göra för att försöka få bort detta beteende... Antingen så är det fysiskt eller psykiskt om varför dem kissar inne. Och på dem psykiska anledningarna så stämmer ju faktiskt många punkter in, vi har ju faktiskt flyttat och hon är ju faktiskt rädd för det mesta och även Alicia. Så det kan ju vara en anledning till varför hon kissar på hennes kläder...
Och jag läste även att det faktiskt inte är katten det är fel på för det mesta, utan själva kattägaren... Och då måste jag ju fundera på vad det är jag gör för fel som hon protesterar emot!!?? Och det är???
 
Taget från Agria: " Avliva inte katten. Den är väl värd att få hjälp ur uppkomna problem av det här slaget. "
Och det är ju faktiskt sant!
Och det sista jag vill är att ta bort henne ='(
 
Funderar på att först besöka veterinären...
Sedan att skaffa mig 1 till katt så hon faktiskt har sällskap...
Kanske köpa 1 kattlåda till...
Och lägga folié och citronskal till att börja med på ställena hon kissar på...
Sprit och kattfoder kan man också testa...
 
Kan ju vara värt att testa iaf!
Som sagt, vill ju inte ta bort henne och jag vill inte ha en katt som kissar inne.
 
Älskade Sibelle... ♥

Mirakelhästen

2012-07-09 klockan 17:51:01

 
Älskade Ammolite! ♥
Du är bara för himla söt, man kan inget annat än att älska dig!
Och speciellt när du gnäggar tillbaka när jag pratar med dig =') ♥
Idag har hon varit riktigt pratglad, hade värsta samtalet hon och jag... ♥
Det får hon gärna fortsätta med i framtiden...
 

Semestertider

2012-07-09 klockan 17:18:11

 
Jaha, 1 vecka kvar på semestern och sedan börjar arbetslivet igen.
Semester och semester...
Dem 2 första veckorna har det varit fullt upp med flytt, fölpassning, bilåkande och saker hit & dit...
Långa dagar!

Så måste faktiskt erkänna att jag känner mig riktigt trött och utmattad efter dessa veckor, och då har jag till och med semester =/ Hoppas denna vecka blir lite lugnare och att jag får lite mera hjälp så att jag hinner vila upp mig så jag orkar med med nya tag, annars kommer det bli jobbigt!
En sovmorgon skulle ju inte skada, endast 1 sovmorgon på hela semestern annars upp i ottan för att få dagen att gå ihop. Trevligt att komma hem tidigare om kvällarna också så man kan umgås lite med Daniel, har inte blivit så mycket utav det heller på senaste tiden. Och jag saknar honom, våran tid...

Fast samtidigt så vill jag ju tillbringa mina dagar med hästarna dels för att jag älskar dem, så mysigt att bara sitta och titta på dem när dem är ute i hagen eller står inne i boxen. Men för tillfället så är jag så låst här då det inte bara är passning utan alla sysslor som ska göras och mattider för Kryssan. Gör gärna allting själv då jag gillar det bäst och känner mig tryggast så, men när man har 6 mil enkel resa till stallet så blir det väldigt jobbigt på många sätt...
Längtar som sagt till den dagen jag flyttar hästarna till Alunda, vilken skillnad det kommer att bli då...

Frisyrbyte

2012-07-09 klockan 17:07:01

 
Nu är det klippt!
Håret alltså, ingen större chock blev det...
Men en lugg som jag inte har klippt på länge.
Blir bara mer och mer nöjd med frisyren! =)
 
Bild kommer!

Hur?

2012-07-08 klockan 19:08:48

 
Dividerar med mig själv...!

Speciell Lördag

2012-07-08 klockan 18:23:10

 
Usch så trött och seg jag är idag, inte min dag idag!
Igår var det ju årsdagen för mig och Daniel, så nu har vi varit tillsammans i 1 år! ♥
LYCKA!!!
Vad tiden har gått fort och jag har längtat efter denna dag, inte för att man ska räkna hur länge förhållandet varar bara. Utan just att jag kan skriva att vi varit tillsammans i 1 år, det är något speciellt med det ♥
Och jag älskar honom minst lika mycket om inte mera än för 1 år sedan!
Allt känns så himla bra, nästan för bra för att vara sant...
Alla säger att jag verkligen är värd detta, klart jag är värd det bästa jämt! Men såhär bra visste jag aldrig att man kunde ha det, men det är väl meningen med livet. Att lyckan kommer till varje person när den som mest passar in i dennes liv, inget man ska stressa eller leta efter... Den kommer naturligt!
 
Årsdagen igår ja, dagen spenderade jag i stallet med mina underbara brudar. Är så stolt och glad för Kryssan och Ammolite, och jag kan inte annat än få glädjetårar av att bara titta på dem eller få svar från Ammolite när jag ropar på henne ♥
Hela dagen spenderades dock inte i stallet som halva semestern har gjort, åkte hemåt för att byta bil och åka in till Uppsala med min familj. Ikeabesök stod på schemat idag och vi skulle bland annat köpa säng till Alicia och lite smått och gott till oss i vårat nya hem. Ska bli så spännande att inreda då även Daniel är intresserad av det och kommer med idéer och förslag, skönt när man är 2 st om att bolla idéer.
Kommer väl dock ta lite tid för oss att komma ordning i vårat hem då vi typ aldrig är hemma, så kartongerna och alla påsar står så fint så på golvet.
Rensas ska det även igen göras, både kläder och prylar...
Vuxenliv, ja tack!
 
Väl hemma så var det bara till att börja packa upp och bygga ihop dem möbler och prylar vi köpte, blir nog flera besök på Ikea innan vi är färdiga och nöjda.
Hade ju velat och planerat lite myskväll med Daniel då det faktiskt var en speciell dag för oss, och jag blev lite osäker om hur kvällen skulle sluta... Alicia var på riktigt gnällhumör, övertrött och ville absolut inte sova. Så det kändes som att kvällen blev något förstörd, vilket i mitt tycke känns väldigt tråkigt då man har längtat efter denna dag så ska något eller någon komma och förstöra stämmningen och känslan.
Inget att göra åt, mer än att klaga här och hoppas på att det är lugnare och att vi är sjävla nästa år... ♥
När hon väl hade somnat vid 23 - tiden så kunde vi äntligen bry oss lite om varandra, jordgubbar med vaniljsås, Pommac och en bit Japp, det får bli våran årliga tradition =) ♥
Och detta njöt vi av ute på våran mysiga veranda, med Sibelle runt omkring... ♥
Jag är väldigt lycklig att vi fick denna stund tillsammans och det betydde väldigt mycket för mig.
 
Synd att klaga...

Ensam?

2012-07-08 klockan 16:52:50

 
Ibland känner man sig bra ensam...

Frisyrbyte

2012-07-08 klockan 15:49:26

 
Jaha, då fick man sig en klipptid imorgon...
Hur ska jag klippa mig denna gång???

Dagar

2012-07-07 klockan 13:16:34

 
Igår var det Internationella kyssdagen fick jag höra genom radion.
Dessa dagar hit och dit, undra vem som har kommit på alla dessa dagar...
Kyssdagen är ju en bra dag för dem som har någon och kyssa på, som jag och jag kysste på min Daniel när jag äntligen kunde ♥

Ikea

2012-07-07 klockan 13:11:19

 

Idag ska älsklingen och jag åka till Ikea och shoppa!
Shoppa prylar till vårat nya hem!
Det känns som att det kommer bli dyrt...

Amazing Ammolite

2012-07-07 klockan 12:49:20

 
Min lilla galning & snygging!
 
 
 
 
 
Har redan massvis med bilder på henne, och fler kommer det att bli!

Årsdagen

2012-07-07 klockan 11:38:00

 
Årsdagen idag, 1 år med min underbara, bästa och sexiga Daniel idag! ♥ ♥ ♥
Älskar dig av hela mitt hjärta och det är dig jag vill åldras med och dela mitt liv med i nöd och lust, inte ens döden kan skilja oss åt ♥
Jag är så lycklig med dig och du har fått mig att leva, älska livet och vilja fortsätta kämpa här i livet.
Det finns inte ord att kunna förklara hur mycket jag älskar dig och hur lycklig jag är med dig!
Jag Älskar Dig Daniel!!!!!! =') ♥
Ofattbart att det har gått 1 år redan... ♥
Och jag älskar honom minst lika mycket om inte mer som för 1 år sedan, har fortfarande pirret kvar i magen och just känslan att det är Daniel jag vill leva med hela mitt liv ♥

Vi andas...

2012-07-07 klockan 11:34:16

 
Här var det livat, eller inte...
Jag eller vi lever och mår bra!
Jag är grymt trött bara och någon semestervila blir det inte alls, det finns inte alls tid för det. Passning, passning och lite mera passning...
Dåligt med aktivitet var det här också, det var ju just det där med tiden.
Förhoppningsvis så får jag mera utav den inom kort!

Överallt

2012-07-04 klockan 20:08:42

 
Jobbigt när man vill vara på flera ställen samtidigt...
Och får dåligt samvete var man än är...

Onsdag

2012-07-04 klockan 20:07:27

 
Idag har Carro varit förbi här i stallet och hälsat på hästarna och även fikat med mig och lyssnat på mitt tjat... Hoppas du orkar stå ut med mig?! ;)
Det var iaf riktigt trevligt och skönt att få prata av sig lite med någon som förstår... Det tråkiga är att timmarna alltid ska springa iväg när man sitter sådär och fikar och snackar en massa. Det roliga tar slut så fort!
Tack för att du kom förbi! =)
 
Senare kom även Inger förbi och Sofie kom en snabbis och tittade på Ammolite, kul att höra andras kommentarer vad dem tycker om lilla Ammolite.
Så idag har det varit lite rörelse här i Finnby, och snart är det dags att röra sig hemåt.
Saknar mina älsklingar där hemma! ♥

Tjänat?

2012-07-04 klockan 15:36:42

 
Gratis är inte alltid gott...

Väntan...

2012-07-04 klockan 13:10:38

 
Älskar att behöva vänta på människor hela tiden...
Speciellt såna som ska hjälpa mig...
Denna dag åt helvete?

...

2012-07-04 klockan 13:08:27

 
Går nästan ständigt med dåligt samvete...
Det är jobbigt!

Födelsedag!

2012-07-04 klockan 12:52:58

 
Idag tycker jag att vi hurrar högt & länge och grattar Kryssan extra mycket då hon faktiskt fyller hela 16 år idag!!! =)
Min älsklingskärring ;) ♥
 
Jag älskar dig mest av allting här på jorden Kryssan
Utan dig, inget jag!


Hemmakär

2012-07-04 klockan 12:39:19

 
Oj, så glad jag blev igår!!!
Väl hemma och parkerat bilen på gården så ser jag en Sibelle komma runt hörnet på huset, springandes mot mig med ordentlig fart och hon såg riktigt glad ut. Kanske överlycklig för att jag kom hem!?
Och minst lika glad blev jag, tårarna bara sprutade!!! =')
 
Då behöver man inte vara lika orolig längre, hon hittar hem och kommer hem. Fast oron är ju aldrig över riktigt ändå, man vet aldrig... Men nu ska jag inte tänka på det utan att hon faktiskt kommer hem igen och vill bo hemma med oss
 
Jag och Sibelle är nog allt oskiljbara, det är vi
Tror min kisse älskar mig minst lika mycket som jag älskar henne


Bilder

2012-07-03 klockan 21:04:12

 
 
Lite tråkigt är det ju när inte bilderna riktigt får plats på bloggen som man skulle velat...
Så är det när man har en bra kamera som tar bra bilder på många sätt... ;)
Tycker dock att själva bloggen kan minska ner på bilden då istället.

Bildbomb!

2012-07-03 klockan 20:52:47

 
* Amazing Ammolite *
Några bilder från kameran!
 
 
     
     
 
Hur söt får man vara egentligen, Ammolite
 
Det var kvällens bildbomb det!

Amazing Ammolite

2012-07-03 klockan 19:41:34

 
 
Min bara min underbara häst!

Besök

2012-07-03 klockan 16:19:50

 
Uppsalabesöket gick ju smärtfritt, kom ju hel därifrån och det är ju huvudsaken. Hittade lite smått och gottHööks också, fanns ju faktiskt ganska mycket kvar på rean. Men idag tänkte jag efter faktiskt, behöver jag verkligen det där? Stod och tittade på en sadelgjord som jag faktiskt behöver när det är dags att börja ridaKryssan igen, men vet inte riktigt om färgen passar till sadeln. Så jag får vänta helt enkelt!
Tittade lite på täcken och schabrak men gick tomhänt därifrån, jippie!!!
Men det blev en kasse med lite saker för 256 kr, inget onödigt skit...
 
Nu är man i stallet och snart kommer mamma, Roffe, Christian och mormor hit för att kolla på Ammolite.Det blir trevligt tycker jag och jag måste säga att det är lite tråkigt och dålig rush här... Trodde faktiskt flera skulle komma och kolla påAmmolite och att det skulle bli rush här i stallet, men trodde väl antagligen för mycket där också. För inte har det varit många här sedan Ammolite kom till världen.
Jag förstår att andra jobbar och har annat för sig...
Några säger att dem ska komma iaf, trevligt!
Men samtidigt så dem som inte kommer missar ju allt det underbara som är nu, hon växer så det knakar varje dag och utveckligen går verkligen framåt. Så det går undan och man får verkligen njuta av varje minut att se henne. Och det gör jag, med glädjetårar i ögonen! ♥
 
Och lite smått orolig är jag för lilla Sibelle...

Bildbomb!

2012-07-03 klockan 11:36:09

 
Mera bilder på Ammolite ska jag fixa till er idag!
Har redan massvis med bilder på kameran ♥

På språng!

2012-07-03 klockan 11:34:17

 

Jaha, måste lämna hemmet vilket känns väldigt tungt med vetskapen att Sibelle är ute på vift...
När kommer du hem?
Om du kommer hem...
Måste som sagt in till jobbet i Uppsala en sväng, en drive på Donken får det bli och en snabbkik in på Hööks måste jag också hinna med. Det är ju rea där!
Funderar på att ställa ut mat till Sibelle ifall hon behagar att komma hem under tiden jag är borta, måste ju till Rimbo efter Uppsalabesöket och kommer komma hem senare ikväll, men då har hon iaf mat så hon kan äta om hon kommer hem.
Men man kanske inte ska vara så blödig och larvig när det gäller Sibelle, visst att hon är liten, rädd och på ett nytt ställe... Men hon är samtidigt väldigt kaxig, modig och självständig.
Så jag kanske oroar mig i onödan?!
 

...

2012-07-03 klockan 11:24:51

 
Ordning och reda, pengar på Fredag!

Borta?

2012-07-03 klockan 11:19:55

 
Bortsprungen katt!?
 
Denna ständiga oro för just Sibelle, den är inte rolig och den kommer väl aldrig att släppa riktigt med tanke på vart vi bor och att den stora vägen ligger så tätt intill. Det enda positiva är att hon är riktigt rädd för bilar, så jag hoppas att hon inte ens drar sig dit för att försöka ta sig över vägen.
Men katter är ju speciella...
Och ja, inte har det varit speciellt roligt att flytta henne heller och jag kan förstå Sibelle till viss del faktiskt. Inte lätt att bli instängd när man har fått blivit utekatt och när hon är ute större delen av dygnet, hon verkligen älskar att vara ute och sedan får kunna gå som hon vill.
Och det är ju det som är ett kattliv enligt mig!
Och hemma i Skyttorp så skötte hon inte riktigt sina behov som hon skulle, utan satte sig där det passade henne bäst. Riktigt roligt...
Så då steriliserade jag henne så hon skulle kunna gå ut utan att föröka sig, och det var det bästa jag har gjort och speciellt för henne. Fast även då kunde hon göra sina behov inne om man inte släppte ut henne eller lät henne vara instängd, och det värsta var att hon gjorde det bland annat i sängen...
Och jag sa till mig själv att om hon fortsätter med det efter steriliseringen så måste jag ta det tråkiga och jobbiga beskedet att ta bort henne för gott. Det funkar inte!
Nu när vi flyttade så tänkte jag att hon kanske slutar med detta helt, men det var ju att tro för mycket. Hon har väl snarare blivit värre... Och då kommer ju tankarna igen, och jag VILL VERKLIGEN INTE DET!!! =(
Jag tycker om och älskar henne allt för mycket och vill ha henne kvar så länge hon orkar leva, men samtidigt så funkar det ju inte och det är inte speciellt snällt mot henne att ständigt bli arg och sur på henne. Får så dåligt samvete fast det är hon som fortfarande har gjort fel.
Det här känns inte alls bra... =(
 
Igår var jag ute med Sibelle 2 gånger i koppel så hon fick komma ut lite och se sig om, och andra gången blev hon lite sur att hon inte fick springa som hon ville. Kan jag absolut förstå...
Hade ju tänkt att ha henne instängd lite längre inne och att kanske ha henne lite mera i koppel först innan jag släppte henne helt. Nu blev det inte riktigt så, förr eller senare måste jag ju ändå släppa henne och man kan ju inte hålla på att passa på katter och säga var dem inte får gå osv...
Så i morse när Daniel skulle åka så fick hon gå ut själv, helnöjd katt!
Hade väl tänkt att jag skulle passa henne lite när hon gick ut första gången, men jag drog mig till sängen och somnade så gott så. Men lät dörren vara öppen ifall hon ville komma in, men inte har hon varit inne inte.
Har ropat och ropat och inte sett eller hört henne...
Så om hon har dragit för gott eller om hon är ute på äventyr vet jag inte, men jag kan ju tänka mig att hon har mycket att undersöka nu när det är ett nytt ställe och att det blir lite längre äventyr. Men i Skyttorp så vågade hon knappt lämna husknuten, och här i Alunda verkar hon vara modig och dra iväg.
Lite jobbigt är det, men samtidigt springer hon iväg så gör hon det och jag kan inte göra så mycket. Det värsta är väl om hon tappar bort sig och inte hittar hem eller skadar sig på vägen. Katter är visserligen ganska duktiga på att hitta hem... Men man ska aldrig säga aldrig!
Och springer hon bort så är ju problemet borta, vilket känns så fel och taskigt att säga och det gör så ont i mitt hjärta att säga så istället för att i så fall åka till kattdoktorn och ge henne en spruta.
Allting tar emot... ='(
 
Känner mig så hemsk!
 
Och jag skulle ju gärna vilja att jag är hemma och att hon kan komma in om hon nu kommer hem igen så hon slipper sitta ute och vänta, men jag kan inte riktigt sitta hemma och vänta idag heller. Måste iväg...
Och jag trodde ju att hon skulle vara runt huset så jag skulle få tag på henne och ha in henne när jag skulle åka, trodde jag ja.
 
Ja hörrni, vilket inlägg...
Tycker du att jag är hemsk?
 
Sibelle, kom hem igen!!!
Jag älskar dig! ♥

Semester!

2012-07-02 klockan 14:06:05

 
Rätt skönt att man faktiskt har semester under och efter denna resa...
Nu kan man äntligen börja njuta av sin semester!
2 veckor kvar...

Amazing Ammolite

2012-07-02 klockan 11:27:12

 
Första gången Ammolite är ute och får upptäcka världen! =)
Och hon blev överlycklig och körde världens race på ridbanan, jävla liten skitunge att ha koll på benen, vara snabb i svängarna och ha grymt mycket energi 
 
 
 

Fölungen

2012-07-02 klockan 11:14:50

 
Amazing Ammolite
 
 
 
Såhär ser världens finaste fölunge ut!
 

Nyinflyttad!

2012-07-02 klockan 11:09:35

 
Ja, förra inlägget säger ganska så mycket...
Igår var vi till Skyttorp och tog det sista och lämna nycklarna, eller rättare sagt så tejpade vi upp nycklarna på dörren. Känslan av att åka därifrån går väl att beskriva med 3 ord, glädje, lättnad och underbart!
Man var väldigt tung i gasfoten när jag svängde ut från gården, så himla underbart att komma därifrån efter allt skit och alla problem som har varit där sista tiden... Det var verkligen stenar som ramlade ner från axlarna på vägen bort ifrån Skyttorp.
Det enda som är kvar är skithögen, skulle egentligen helt enkelt vilja skita i den och ge dem lite skit tillbaka... Men duktiga jag har ju fixat så att den faktiskt kommer att försvinna när min bror väl har tid att ta bort den. Hoppas han aldrig får tid... ;)
 
Så nu är man alltså Alundabo på riktigt, måste säga att det känns himla bra det med men samtidigt lite konstigt... Det tar väl lite tid att ställa om sig antar jag och med tanke på allting som har hänt sista veckan så har man inte riktigt hunnit med i svängarna och hunnit tänka och känna så mycket. Nu börjar allting lugna sig och allting faller på plats och även jag hinner med i svängarna!
Så det är nu alla glädjetårar kommer när det gäller Ammolite =')
Det är inte lätt här i livet, men allting löser sig förr eller senare!
Och jag tror det kommer kännas ännu bättre att bo i Alunda när hästarna väl är på plats i Alunda, just nu är det lite jobbigt att ha dem så långt borta som i Rimbo...
Men det är bara till att gilla läget för tillfället!
Kan inte göra så mycket annat...

Flytta!!!

2012-07-02 klockan 10:57:06


Hejdå Skyttorp, Hej Alunda!

Fölningen!

2012-07-01 klockan 10:09:08

 
Här kommer några bilder från fölningen...
Fler bilder kommer!
Här har ni ett litet smakprov...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0