Bilproblem

2013-08-31 klockan 15:25:41


Vad kul det är när bilen krånglar, inte speciellt faktiskt.
Bytt batteri på bilen då det visade sig genom felsökningen att det blev kortslutning i batteriet, nytt batteri och man trodde problemet var över. Men så är inte fallet...
I veckan började motorlampan lysa igen och jag åkte till våran bildoktor och han felsökte igen, inga konstigheter och han radera felen. Efter det starta inte bilen...
Efter lite fix och vila i x antal minuter så starta bilen perfekt igen.
Bara tuta och köra!
Och så börja motorlampan lysa igen, körde vidare som vanligt och tillslut slockna den. Nu sitter jag fast på Icaparkeringen, när jag backa ut dog bilen mitt i vägen.
Förbannat!!!
Fick hjälp av 2 st karlar att putta undan bilen så det blev fri väg igen och att bilen får stå och vila ifred.
Så nu står vi och vilar, och det är snart dags att provstarta bilen och jag hoppas verkligen den tänker vakna då.

Den stora frågan är, vad är det som kortsluter batteriet och varför???


Läskigt och jobbig situation...


Inköp

2013-08-31 klockan 14:29:05


Hoppsan, lösgodis för 200 kr inhandlat!

Tänkte köpa lite godis för att fira lite... Och nog kan jag fira nu!
Smaskens!


Nedgång

2013-08-30 klockan 03:24:36


Sista tiden har väldigt många påpekat min vikt och trevligt nog på ett positivt sätt, att jag har gått ned.
Och det har jag antagligen, dem gånger jag har ställt mig på vågen så visar den ingen större skillnad men det märks på kläder, spegelbild och allas reaktioner. Något har hänt iaf...
Tänker ju lite på vad jag äter utan att ha stränga bestämmelser, försöker hålla mig till lite nyttigare saker när jag väl äter. Sedan rör jag ju lite mera på mig nu och dels så är det väl alla promenader hem från jobbet och mycket tror jag faktiskt är att jag har kommit igång med Kryssan och rör mig mycket genom det.
Och det är ju väldigt trevligt att det händer något när man försöker göra något åt det och faktiskt rör på sig.

Men måste ändå säga att det blir lite smått tjatigt när alla säger och frågar hur mycket man har gått ned i vikt. Även om det är positivt såklart, kul att det syns!
Även det positiva kan bli tjatigt i längden!


Hästarna

2013-08-30 klockan 02:11:54


Hästarna blir bättre...
Kryssans öga är normalt igen, det är öppet och svullnaden har gått ned. Hon är sitt vanliga jag, på tårna på morgonen dock men det ser jag bara positivt på.
Idag, Torsdag, fick Kryssan vila från arbete och jag hade tänkt mig att tömköra någon gång under Fredagen, antagligen en tur ut i skogen.
Hoppas jag känner desamma imorgon...

Ammolites sår börjar sakta men säkert bli bättre, börjar läka fint dock är man ju där och river upp det när man tvättar. Vill inte få någon infektion i såret nu! Svullnaden har dock minskat i hasen men har krypit ner i benet. En redig svullnad, tog faktiskt liniment och massera in just på benet. Dämpar lite hoppas jag!
Inte lika populärt att tvätta detta sår, men jag måste och hittar lösningar för att göra det.
Det är inte lätt inte...


Tids nog blir det bra...


SKULDFRI

2013-08-30 klockan 00:33:13


Just precis, som rubriken lyder så har jag nu betala tillbaka min skuld till mamma och Roffe!
Just idag har jag flyttat över min skuld till dem, efter alla år...

Så jävla underbart och vilken lättnad!

I alla år som man har kämpat och sparat, rasat lika fort och bara till att börja om igen. Men nu var det nära så jag satsade och gjorde det rätta.
Nu är allting borta från mig, nu vill jag bara få bort det sista av dig... Vill aldrig mer minnas hur du såg ut eller hur du var!!! Dock finns alltid bilden kvar...

Skulden och prickarna är borta!!!
Underbart!!!
Jag ÄR SKULDFRI!!!!!!Nu ska det börjas sparas ordentligt!


Tomhet

2013-08-29 klockan 02:19:38


Jag ska vara ärlig, jag saknar en bästa vän!

Är jag så hemsk?


Tomhet...


Roadtrip

2013-08-28 klockan 23:50:37


Tisdag...

En halv/heldag med BW, underbart! <3
Saknad...


Motgångar...?

2013-08-28 klockan 23:47:14


Är det dags för en motgångsnedförsbacke igen? Speciellt när det gäller hästarna...
Det blir väl bättre, antar jag?!

I förrgår var Kryssan enögd, blev såklart jätteorolig! Försökte få titta i ögat, men Kryssan var inte alls lika mycket med på det. Kunde inte riktigt se något och slemhinnorna var inte speciellt irriterade, tvättade ur ögat och hoppades på det bästa. Igår tyckte jag mig se något litet i ögat och oron steg såklart, men då hade hon öppnat ögat mera. Och idag så tittar hon normalt med ögat, så då behöver jag inte oroa mig mera?

Ridit både Tisdag och Onsdag, lite dressyr på ridbanan i Tisdags. Ville inte sluta, helt underbar häst! Sänkte sig, forma sig och trampa på som aldrig förr.
Jag såg ljuset!
Onsdagen red jag ut och ljuset dämpades lite, dumt att tro något men idag kändes det inte riktigt så underbart som dagen innan. Lite stel, stappligt och knackligt... En sådan dag kanske!?
Funderar på att tömköra imorgon Torsdag, dock beror det alldeles på hur trött jag är. Dags för arbetsnätter nu igen, verkar inte få någon långledighet. Vill ju ha några nätter ledigt så man får ta igen sig ordentligt och landa lite efter sommarens jobb, men samtidigt vill man ju jobba för att få ihop timmar och pengar. Pengar kan man aldrig få för mycket av ;)

Jaja, är väl bara att tänka framåt och inte oroa sig alltför mycket över Kryssan. Måste boka in besök med kiropraktorn igen för Kryssans del och även för min del också. Känner av ryggen och att det inte är som det ska, det ordnar sig nog.


Amazing Ammolite

2013-08-28 klockan 23:17:10


Lilla Ammolite blir hela 1 år & 2 månader idag! <3
Min bebis blir bara större och större...


Jodopaxfingrar

2013-08-28 klockan 23:12:49


Då var det dags igen, Ammolite har som sagt blivit sparkad igen. Denna gång fick höger bakben stryk, ett fin fullt sår med en liten svullnad. Idag var dessvärre svullnaden värre, med tack och lov så är hon inte speciellt halt.
Tvättar såret morgon och kväll, vilket inte uppskattas så extremt mycket, med jodopax så fingrarna förblir snart gula. Finns inte så mycket mer att göra för tillfället, dock lite orolig för svullnaden.
Hoppas verkligen att jag kan byta hage på Ammolite snart, så småningom ska hon byta hage och jag hoppas nu att det blir väldigt snart innan det händer mer saker. Så roligt är det inte att ta in en sårig häst varje dag, eller att se henne bli jagad flertal gånger i hagen under dagarna och hur alla surar mot henne. Mår dåligt inombords när jag släpper ut henne i hagen och värre blir det när hon snart står vid grinden och väntar på att bli intagen igen.

Snart blir det bättre!?


Skadad

2013-08-27 klockan 15:45:04


Ammolite sparkad igen...


Hemma!

2013-08-26 klockan 07:47:33


Arbetshelgen är över!Ny vecka, nya tag...


Hemåt...

2013-08-25 klockan 06:39:42


Snart hemgång, stallet på hemvägen?

Hmm...


Lördag

2013-08-25 klockan 01:14:20


Håller på att ta mig igenom arbetsnatt nummer 2, en hyfsat lugn och snabb natt. Och jag hoppas den fortsätter så...
Under kvällen har vi varit hos fina Tessan och Roger, fick god mat och trevligt sällskap.
Sovit några timmar under dagen, antagligen alldeles för få. Tar igen det senare...
Riktigt trevligt att komma till stallet i morse, mötas av mina 2 underbara hästar som gnäggade glatt båda två av att se mig. Det är glädjetårar och ett hjärta som fylls av glädje! <3
Kryssan var riktigt på tårna och hade nerverna utanpå, härligt att se!
Ammolite var också lite på tårna, men hyfsat okej att hålla på med. Väl ute i hagen fick hon i sig lite hö och sedan stod hon vid grinden och vänta. Stackarn...
Hon har väl blivit van nu att komma in under förmiddagarna och hon har verkligen uppskattat det och vill väl därför fortsätta komma in. Men efter att ha stått inne hela natten kan hon inte stå inne på förmiddagarna heller, då kommer hon ju aldrig att vara ute. Ska hon bli som mamma Kryssan? Eller är det verkligen så att hon vantrivs i hagen?
Kanske ska ge henne en tuss hö innan hon går ut, om det finns möjlighet vill säga och om hon kan hålla sig lugn även fast jag tar ut Kryssan. Testa kanske...
Väldigt nöjd unghäst vid insläppet, nästan sprang in i boxen och högg in på maten. <3
Söta djur jag har, och Sixten är så glad och nöjd när man är hemma <3
Och pratglad är han, han har mycket att berätta när man har varit borta en natt.
Som sagt, älskar mina underbara djur! <3

Återgå till arbetet kanske, den här natten och Söndagsnatten kvar sedan ledig över 1 vecka. Just nu iaf, men det kan hinna ändras fort också.
Tänkte faktiskt bege mig till Rimbo nästa vecka och se om det är någon som vill bjuda mig på kaffe, besöka " gamla " minnen.
Får väl se vart jag hamnar...


Bloggtime!

2013-08-24 klockan 01:59:19


Riktigt trevligt när man får tid för att blogga, speciellt under arbetstid. Gäller bara att det är lugnt så att man inte glömmer något viktigt.
Nattjobb på schemat, arbetshelg helt enkelt!


Pucko's Sixten

2013-08-24 klockan 00:41:21


Min underbara kisse! <3


Ammolite

2013-08-24 klockan 00:25:46


Underbara, söta lilla rara unghäst jag äger och har! <3

I ca 2 veckor har Ammolite och gänget gått hemma på gården efter att alla hade rymt ur sommarhagen, skönt att ha dem nära och att se dem då man är i stallet och kunna pussa på Ammolite över staketet. Ammolite har varit duktig och stannat kvar i hagen, helt underbart! En helt annan häst...
Tacka vet jag elen!!!
Dock har det blivit lite andra men sista tiden hemma på gården...
Dels så tror jag att Ammolite trivs mindre och mindre i hagen och med gänget, hagen är mindre och med 12 st hästar i denna hage så blir det lätt att dem tar ut energin på varandra. Och stackars Ammolite får stå ut med mycket, bitsår över hela kroppen, sparkar hit och dit och alla meter dem jagar henne runt i hagen. Så jag tror att hon inte är lika glad i hagen längre, hon har stått väldigt mycket vid grinden sista tiden och velat komma in.
Fast sista veckan har hon faktiskt fått komma in under förmiddagarna för att äta dels kraftfoder och hö. Det behöver hon verkligen!!!
Efter att vi flytta hem dem till gården så finns det inte alls lika mycket mat för alla hästarna, dem har fått stödfodras med hö morgon och kväll. Men lilla Ammolite som verkligen behöver höt är jag mer än nöjd om hon får äta mer än 0,5 kg hö ute. Alla jagar bort henne så mycket hö får hon inte!
Så har då tagit in henne under tiden jag är i stallet så får hon äta i lugn och ro, vilket hon har uppskattat extremt mycket. Så himla nöjd att få komma in i sin box och få äta SIN mat.
Sista veckan har hon rasat i vikt, hon har ju inte varit speciellt tjock under betet heller men varit så pass att det har varit bra. Men nu är revbenen framme, och det är inte okej!
Och medan hon har varit inne så har jag passat på att pyssla om henne ordentligt, borstat henne, räta ut man och svansen och träna på att lyfta och kratsa hovarna. Vilket går bättre och bättre med att lyfta fötterna, lite måste man väl få tjafsa ;)
Har även tagit hand om alla hennes sår, måste faktiskt säga att jag har varit lite dålig på att tvätta hennes sår och det måste jag förbättra mig på! Och det har varit bra mycket tjafs med att tvätta såren men med dagarna som har gått så har det bara gått bättre och bättre nästan helt utan tjafs eller ett ben i luften. Hennes fula taggtrådssår som hon lyckades få sista gången hon rymde ur hagen har nu börjat läka riktigt fint. På frambenet är det väldigt fint och på bakbenet börjar det läka ihop fint, hudfliken har lossnat från såret och svullnaden har försvunnit.
Och i Måndags så var Ammolite halt, riktigt halt! Efter lite visitering så visade det sig att hon hade fått en spark på höger bogblad, lite pälsbortfall och en ordentlig svullnad. Dagen efter var hältan värre och Ammolite hade riktigt ont och orolig blev man ju! Nu några dagar efter och med behandling av liniment så är hältan mer eller mindre borta, syns lite i trav och galopp. Blir ju tack och lov bättre!

Och jag har funderat på att stalla in Ammolite på nätterna så hon får äta och vila ifred, hon behöver nog verkligen det... Hade velat vänta till månadsskiftet, men idag Fredag var det dags för hennes installning.
Gick ut i hagen och ropa på Ammolite, hon vänder huvudet mot mig och jag säger åt henne att komma. Ammolite gnäggar och kommer i galopp genom hagen till mig. Älskade du! =,) <3
Dock blev det lite tokigt för henne, hon har fått byta box... Hon får nu stå i Sevens gamla box, dels för att den andra boxen är för liten och för att det snart inte går att laga dörren mer... Den " nya " boxen är det lite bättre att kunna hålla henne inne i boxen då det finns bättre fördelar till att fästa boxlåset.
Hon tog " flytten " bra faktiskt, så jag hoppas verkligen att Ammolite sover gott i natt.

Underbara Amazing Ammolite! <3


Värdehandling

2013-08-21 klockan 22:15:23


Igår...


Körkort i hela 5 år!


Att behålla kortet verkar inte vara några problem, desto mer problem med bilarna jag äger och har...


Hästarna

2013-08-20 klockan 11:15:53


Just nu älskar jag mina hästar mer än någonsin, älskar såklart dem väldigt mycket jämt och varje dag!
Fast det är väl just det att dem är helt underbara att hålla på med, dem njuter och vill ha mitt sällskap!

Älskade Kryssan & Ammolite! <3

Ammolite är dock skadad... Återkommer!


Dåtid

2013-08-20 klockan 11:12:07


Söndagen tillbringade jag hemma hos mamma, planen var att åka dit men eftersom bilen paja dagen innan så blev det lite problem. Men snälla mamma kom och hämtade mig så jag fick tillbringa dagen med henne, Mia och Lena.
Och det är mammas gamla dagbarn och mina barndomskompisar...
Mia träffade jag för lite över 1 år sedan och innan dess har vi inte setts på bra många år. Mia hade fått en liten dotter, Ida och hon var ju för himla gullig!

Vi pratade mycket om saker från förr i tiden och ganska normalt så började man ju räkna år och man inser helt plötsligt hur fort tiden går. Alldeles för fort!!!
Man tycker det känns som något år sedan men i själva verket är det runt 10 - 15 år sedan! Att det kan kännas så nära när det är så långt borta.
Läskigt!

En väldigt trevlig dag! :)


Billös

2013-08-20 klockan 11:02:54


Såhär ser livet ut just nu... Billös åter igen!
I Lördags så var jag ute på en liten roadtrip till Harg säteri för att ta lite jordprover. Första provet gick bra och när jag var påväg att ta dem andra proverna så dog bilen mitt på vägen, mitt på en raksträcka i rullning.
Så min kväll blev inte alls som jag hade planerat och jag kunde inte slutföra mitt uppdrag, vilket såklart kändes förjävligt!
Bärgare kom, både jag och Saaben fick åka tillbaka till Upplands Väsby. Saaben står kvar där än idag, Daniel kom och hämtade mig så jag slapp stanna kvar där också.
Så jävla typiskt, jag ska nog inte ha bil...!?


Satyg!

2013-08-17 klockan 03:34:11


JÄVLA fästingsjävel!!!


Frågan?

2013-08-15 klockan 17:16:10


Är det okunskap eller ren lathet?


Slutet

2013-08-15 klockan 17:14:11


Då var sommarbetet slut?
Igår kväll när jag skulle kolla till Ammolite så möttes jag av en shettis på vägen, kort därefter så ser jag hästar överallt! Denna gång var det inte bara Ammolite som hade rymt, utan flera!
Frågan är vem som smet först?
Ute var dem iaf och vi fick ta hem alla hästarna till gården, ett helt häng uppspelta hästar!
Jenny sa efter att det var slut på sommarbetet nu efter detta, vilket jag känner är lite tråkigt... Dem kan gå där minst 1 månad till och slut på mat är det inte. Men det är för att allt fler hästar börjar rymma ur hagen, fast utan el så är det inte så svårt för hästarna och ganska så inbjudande att titta på andra sidan staketet.
Vill ju gärna ha Ammolite ute och typ 1 månad till, men jag får se hur jag ska göra... Känns ju inge vidare att betala fullt om hästen går ute, då känner jag faktiskt att jag lika gärna kan ta in henne.
Allting ska handla om pengar jämt...

Och igår fick även Kryssan och Ammolite se och träffa varandra efter ca 2 månader ifrån varandra, hur underbart var inte det att se!? <3
Det märktes ju direkt att dem kände varandra och att det var hennes dotter, hästar känner varandra bättre än vad man själv tror. Men jag hoppas att dem inte blir lika fästa i varandra igen...

Hörrni, det känns som sommaren är slut och hösten väntar runt hörnet!
Att sommaren ska gå så fort jämt!
Nu blir det mörkare och mörkare och vi går mot mörka tider...


Gemenskap?

2013-08-15 klockan 10:51:40


Är det okej att särbehandla människor?!


Vi

2013-08-14 klockan 05:27:20


Me and my bäbis! <3


Arbetsnatt

2013-08-14 klockan 05:22:07


Snart är andra arbetsnatten slut och det är dags att gå hem. Det kan behövas då man var tvungen att ta bilen igår, väldigt skönt å andra sidan att kunna åka hem direkt efter jobbet och krypa ner i sängen en stund innan jag kan bege mig mot stallet. Kan inte riktigt ta ut min häst som jag vill längre, fått hinder på vägen vilket inte riktigt uppskattas från min sida. Men bara till att gilla läget antar jag...
Fler saker som jag inte gillar är att Ammolite tar sig ur hagen lite titt som tätt... Och igår var det mindre kul då hon var åter igen ute ur hagen och ensam då dem andra hade dragit sig längre ner i hagen. Kanske dock bra och jag hoppas att Ammolite lär sig något utav det... Stressad, svettig och sårig efter taggtråden! Hon har klarat sig varje gång och mardrömmen är ju taggtråden som är intill staketet, men igår klarade hon sig inte undan. Ett framben och ena bakbenet är såriga, inte populärt att tvätta av dem med alsollösning.

Lagt tid och energi på staketet har jag också gjort, vilket behövdes och mer renovering behövs... Jobbigt bara när man inte klarar allting själv, fast frågan är om det är mitt jobb?!
Gör så gott jag kan, det handlar ju faktiskt om mina hästars säkerhet och som andra verkar skita fullständigt i...

Behöver jag säga att jag längtar till eget?


Party

2013-08-10 klockan 22:17:23


På 30 årsfest, nykter och kör!
Lika bäst så...


Misstag

2013-08-10 klockan 12:26:07


Förlåt räven för att JAG orsakade din tragiska vändning...


Kryssan

2013-08-10 klockan 10:40:46


Är det sant?!
Prisa Gud!!! * Haha *

Gårdagens besök på Thorslunda kunde inte sluta bättre, Kryssan är mer eller mindre " friskförklarad "!
Återbesöket gick galant, på rakt och på böjt spår i skritt och trav syntes ingenting och både Ylva och Inge-Björn var väldigt positiva till dagens återbesök. Det såg riktigt fint ut enligt dem och dem blev riktigt nöjda!
Dem är ganska förvånade över att gamla Kryssan har svarat så bra och fort på alla behandlingar, man får ju faktiskt tänka på att hon är 17 år och när jag var på första besöket på Thorslunda så såg det inte ljust ut och det kändes som att dem tyckte att det inte var värt att lägga ner pengarna. Men det gjorde jag, jag chansade, och visst det har svidit rejält i plånboken och jag har väl nått en ekonomisk kris, men igår kände jag att det var värt varenda krona!
För att få höra deras positiva tankar och komplimanger om Kryssan och att resan verkligen har gått positivt framåt så vet jag att jag gjorde rätt.
Och jag känner att hoppet om vi:et kan komma tillbaka! <3
Nu blir det någon dags vila med tanke på att dem behandla ryggen på Kryssan, och hon har även 1 behandling som återstår av ryggen innan hon är helt fit for fight.
Sedan är det bara att sätta igång igen, sakta men långsamt. Bara för att hon är bättre och jag får köra på så tänker jag inte köra järnet, utan skynda långsamt! Hon är ju faktiskt äldre och jag vill att hon ska hålla nu och vi har inget att stressa till och för.
Allting har sin tid!

Så ser det ut idag, och jag är så jävla glad att denna resa verkligen fick ett glatt slut!
Man ska aldrig ge upp hoppet eller tron, jag är inte troende men på något vänster så tror jag att viljan om sin egen tro tar sig igenom dem djupaste dalarna... Jag hade hela tiden tron på att Kryssan skulle bli 100 % bra, och det blev hon!
Våga tro!

Älskade Kryssan! <3


Fredag

2013-08-09 klockan 21:18:49


Dagen kunde inte bli bättre... =)


Thorslundabesök

2013-08-09 klockan 10:41:06


Idag är det Thorslunda som gäller, lite smått nervös...
Det ska gå bra idag!!!


Dikt

2013-08-09 klockan 04:01:46


Sitter på jobbet...
Kollar på tv:n...

Dem berättade en dikt som handlade om en fågel och döden, så himla fin! Såklart väldigt tragisk dikt men som i slutet fick en omvändning och en mera lättnad till döden.
Skulle verkligen vilja ha hela dikten, men hur ska man få tag i den?
Lättare att förstå den om man har hela dikten, själva budskapet var så fint!
Tårögd igen...


Jobba

2013-08-08 klockan 03:56:37


Dags för lite arbete igen efter 5 st lediga nätter hemma, skönt att få vara hemma lite men samtidigt så kändes det konstigt att inte stressa iväg till jobbet. Det kändes tomt, lite fel att känna så på sätt och vis och inte kunna njuta av ledigheten.
Men nu var det dags igen, en hyfsat bra och lugn månad än så länge. Gillar placeringarna på passen, perfekt!
Får se hur månaden slutar...


Rymling

2013-08-06 klockan 13:56:35


När man minst anar det så står Ammolite på andra sidan av staketet...
TYPISKT!!!!!!

Jag blir så jävla trött och ledsen, finns massor av mat i hagen så det räcker gott och väl till alla så för den sakens skull behöver hon inte byta sida.
Om hon nu " råkade " komma över, antagligen hoppat så hoppas jag att det var en engångsgrej. Och att hon nu stannar inne med sin bästa polare Fario, hoppas han kan hålla henne inne...
Fast å andra sidan, staket utan el och i höjd med Ammolites knän på vissa ställen så är det inte svårt att ta sig ut...
Jävligt jobbigt bara när man betalar tusenlappar för att stå där och förhoppningsvis att ha hästarna i säkerhet, men det var att tro för mycket.
Men att ha el på hagarna och hela staket trodde jag var en självklarhet, speciellt i en sommarhage där man inte har det minsta uppsikt över hästarna.
Får se vilken sida hon står på ikväll...


Full fart

2013-08-06 klockan 12:12:49


Det kanske inte är så dåligt som det kändes då...
Igår tömkörde jag Kryssan, först en tur ut i skogen i skritt och trav. När vi kom tillbaka till stallet så besökte vi ridhuset en stund, spände in Kryssan och hon fick trava och galoppera i båda varven. Och inte såg det så konstigt ut, tyckte det såg ganska normalt ut. Ingen hälta, ingen markering, inget spårande utan hon såg rätt mjuk och arbetsvillig ut. Hon hade lite svårare med att hålla igång galoppen vilket inte är så konstigt heller. Tyckte hon var riktigt duktig som ändå fattade galoppen, längtade mig upp på ryggen.
Idag red jag först ut, skrittade en runda och väl tillbaka i stallet så körde vi lite trav i ridhuset. Hon travade på som inget hade hänt, lite dålig bakbensaktivitet och lite svårt att hitta balansen med mig. Men samma som igår så kände jag inga konstigheter, hon är inte halt iaf!
Gick ut på ridbanan och galoppera på långsidorna, jag satt på hästryggen med ett stort leende! Kändes så himla bra att sväva fram i galopp, inga konstigheter här heller utan lite svårt att orka hålla igång galoppen. Men det är en träningssak som går att rätta till!

Så då kanske det inte är några fel, just den dagen kanske var en dålig dag... Känner mig inte alls lika orolig inför Fredagen, lite nervös dock...
Vill gärna hitta någon som kan följa med mig, Jenny kan inte och med tanke på att dem inte har bakbom på deras släp så är jag lite orolig till att åka iväg med henne själv då hon kan hitta på dumheter utan bakbom som stoppar. Sedan är det ju alltid trevligt med sällskap, om man vet aldrig när man behöver en hjälpande hand.
Verkar dock vara svårt att hitta någon som vill följa med mig... Jobbigt!


Tröttmössa

2013-08-05 klockan 18:05:05


Varför är jag så förbannat trött hela tiden? Tycker jag inte gör mera än att sova dygnen igenom, vaknar och somnar om igen. Har dock sovit väldigt oroligt sista tiden under nätterna, men inte så konstigt när Daniel lever runt som en virvelvind i sängen och det dessutom är varmt och klibbigt.
Sover ju till och med några timmar under dagarna, sover dock som skönast då. Men man ska ju pigg av att sova!?
Kanske inte av för mycket sömn men om man nu är trött hela tiden så är väl ett behov att sova.
Eller är det något annat som är fel?
Jag är lycklig och mår relativt bra, men jag tycker att livet är så fruktansvärt tråkigt...


Sjuk?

2013-08-04 klockan 18:27:56


Tror jag håller på att bli sjuk, och det skulle ju inte förvåna mig om jag blir sjuk nu heller. Dels lite ledighet så man slappnar av alldeles för mycket och så kanske det inte var så himla roligt att Alicia hade svinkoppor. Vet ju inte riktigt hur lätt det smittar, men vi har ju inte haft direkt närkontakt eller använt samma glas.
Har nog aldrig haft svinkoppor vad jag kan minnas, så det skulle ju som sagt inte förvåna mig om jag får skiten.
Känner mig inge vidare, trött, seg, ingen ork, täppt i näsan och ögonen känns konstiga.
Det är väl bara vänta och se, och hoppas att det är en kraftig reaktion på pollen istället.


Kissekatten

2013-08-03 klockan 12:27:08


Min älskade, underbara och goa kisse! <3
Han bara växer och växer, fysiskt och psykiskt... Skönt att se att det händer något även om han är så himla osäker på det mesta här i världen.
Men när han är ensam med mig är han helt underbar! <3


Bättre?

2013-08-02 klockan 23:26:33


Kom för en liten stund sedan hem från stallet, blev en trevlig och mysig uteritt med Malin, Emma och Ida.
Tack till Malin som ringde och fick med mig och Kryssan ut på denna kvällsritt, hade tänkt strunta i att motionera Kryssan idag och låta henne vila... Nu efteråt så känns det himla bra att dem fick med mig ut, och det känns ju betydligt mycket bättre att även Kryssan kändes riktigt fin i kroppen, kände inga konstigheter och hon trampade på i ett riktigt bra tempo! Hon verkade mer än nöjd med uteritten! <3
Härlig känsla!!!

Bra avslut på denna kväll, nu mysa ner mig i sängen med min älskade sambo! <3


Samtal

2013-08-02 klockan 14:28:38


Skönt det är när man väl får tummen ur käften och kan prata ut, det var ett måste nu och välbehövligt...
Ville och behövde verkligen diskutera detta, men vågade som vanligt inte. Och samtidigt är jag glad att du såg att det var något och att du mer eller mindre drog ur orden ur mig.
Att man ska vara så förbannat jävla feg när det väl kommer till kritan! Nu när det är sagt / frågat så undrar man ju var det farliga var i det hela?! Och att få den reaktionen tillbaka kändes toppen, vilken jävla barnrumpa man är egentligen!
Att man ska vara så rädd för att säga och tycka det man känner och vill när det liksom inte är fel att tycka och påpeka. Skäms gör man innan man pratar för att prata om det och nu efter så skäms man över att man inte vågade säga det rakt ut och varför man nästintill fega ur.
Det löste ju sig, båda parter blev nöjda! Tog dock inte upp allt, det kanske var dumt när vi ändå var igång men samtidigt behöver jag nog smälta detta... Och att prata med dig är ju egentligen inga problem, men man börjar ju undra hur vuxen och mogen man själv är...!?
Fega jävel...!!! ;(


Ledig

2013-08-02 klockan 07:56:13


Hemgångsdags!!!
Och nu har jag 5 nätter hemma med mina hjärtan att se fram emot, rena lyxen! <3
Varit intensivt sista tiden så nu är man långledig kan man väl säga...
Ska verkligen njuta!


Blött öga

2013-08-02 klockan 05:54:26


Sitter och gråter på jobbet till ett veterinärprogram på tv:n, jobbigt att se vissa djur som får lida så hemskt mycket.
Man känner sig fruktansvärt maktlös!!!
Tänk om både djur och människor slapp lida...


Pengakåta

2013-08-01 klockan 10:06:21


Vad jävla less jag blir på människor när dem lägger sina pengar på helt fel saker...
Gå och köpa nya saker när man redan har saker som fortfarande funkar känns ju ganska onödigt när det finns bra mycket andra saker att lägga pengarna på som faktiskt måste förnyas eller lagas.
Hur var det där med att prioritera pengar?
Jag måste faktiskt säga att detta gör mig väldigt irriterad, speciellt när det handlar om säkerheten!
Och när man dessutom är en i mängden som bidrar med bidrag inte ser någon förbättring, blir man skapligt less...


Svacka

2013-08-01 klockan 00:22:33


Dags att gå ner i en svacka igen?!
Trött och jävlig...


RSS 2.0